کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارائه حدیث برای سرصفحه تالار، بمناسبت شهادت امام صادق (علیه السلام)
۱۸:۳۲, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

با سلام خدمت همه دوستان و عزیزان تالار بیداری اندیشه

بیست و پنجم شوال (22 شهریور) مصادف است با سالروز شهادت امام صادق (علیه السلام)
از آنجایی که بیشترین احدایث ما شیعیان از ایشان می باشد بر آن شدیم تا در سرصفحه تالار به مناسبت شهادت ایشان، یک حدیث از این امام بزرگوار را بگنجانیم.

[تصویر: 58282275299043157463.jpg]
تصویر بالا مربوط به سال قبل می باشد

حال از همه شما عزیزان می خواهیم، بهترین و تاثیر گذار ترین حدیثی که از ایشان شنیده اید را با ذکر منبع در این موضوع ارائه کنید، تا از بین همه آن احادیث، یکی را بگزیده و در سرصفحه تالار بگنجانیم.

با تشکر
یا علی مدد
باشد که رستگار شویم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، mhvvhm ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، میلاد.م ، محمود ، Mitsonary ، saloomeh ، یا ثارالله ، vahrakan ، ANTI satan ، zahra.shakiba ، Mahdy2021 ، Farzaneh ، أین المنتظر ، medad.sefid ، SARV ، mahdy30na ، جویای حقیقت ، شهیدطیبه واعظی ، Hadith ، دل خسته ، تفکر ، azade

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۶, ۲۱/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۱ ۱۴:۵۹ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
این حدیث رو یه دوست گرامی برام فرستاده بودند خیلی این حدیث رو دوست دارم گفتم بنویسم:
امام صادق (علیه السلام):
اگر اندازه کفایت بی نیازت سازد کمترین چیز دنیا بی نیازت سازد.
و اگر اندازه کفایت بی نیازت نکند هر چه در دنیا هست بی نیازت نسازد.
اصول کافی. ج 3 . ص 209

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، محمود ، mohamad ، SARV ، MiladYLH ، azade
۱۵:۰۶, ۲۱/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۱ ۱۵:۱۱ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام
دوستان این حدیث رو هم نگاه ویژه ای بکنید
امام جعفربن محمّد الصادق‏ عليه ‏السلام مى‏فرمايد:
" مَعَاشِرَ الشّيعة! كُونُوا لَنا زينا وَلا تَكُونُوا عَلَيْنا شينا،
قُولُوا لِلنّاسِ حُسْنا واحْفظُوا أَلْسِنَتَكُمْ وَكُفُّوها عَنِ الفُضُولِ وَقُبْحِ الْقَولِ "
اى گروه شيعه! براى ما زينت باشيد نه ننگ و عار،
با مردم خوش گفتار بوده و از سخنان بيهوده و زشت برحذر باشيد .
سفينة البحار، ج 1 ص .730

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، محمود ، mohamad ، SARV ، azade
۱۷:۲۴, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار

از امام صادق(علیه السلام) روایت می شود که فرموده است:
خداوند تبارک و تعالی می فرماید:
و عزّتی و جلالی و مجدی و ارتفاعی علی عرشی لأقطعن أمل کل مؤمل من الناس غیری بالیأس و لأکسونّه ثوب المذلّة عندالناس ولأنحیّنّه من قربی ولأُبعدنّه من فضلی. أیؤمل غیری فی الشّدائد و الشدائد بیدی؟ و یرجو غیری و یقرع بالفکر باب غیری و بیدی مفاتیح الأبواب و هی مغلقة و بابی مفتوح لمن دعانی؟ ... فلو أن أهل سماواتی و أهل أرضی أمّلوا جمیعاً ثم أعطیت کل واحد منهم مثل ما أمّل الجمیع ما انتقص من ملکی عضو ذرّة و کیف ینقص ملک أنا قیّمه؟ فیا بؤساً للقانطین من رحمتی و یابؤساً لمن عصانی و لم ییراقبنی
قسم به عزت و جلال و شکوه و جایگاه بلندم امید هر کس را که جز به من باشد نا امید می کنم و جامه خواری نزد مردم بر او می پوشانم و او را از قرب خودم دور و از فضل خودم محروم می کنم. آیا در گرفتاری ها به غیر من امید می بندد در حالی که ]رفع[ گرفتاری ها در دست من است و آیا با فکر خود دَرِ خانه دیگران را برای حل مشکل خود می زند در حالی که کلید درهای بسته در دست من است و دَرِ ]خانه[ من برای کسی که مرا بخواند باز است ... هرگاه اهل آسمان ها و زمین همگی چیزهایی را آرزو کنند و من به هر یک از آن ها خواسته همگی را بدهم ذره ای از سلطنت من کم نمی شود و چگونه می تواند از سلطنتی که من به پا دارنده آن هستم چیزی کاسته شود؟ بدا به حال ناامیدان از رحمت من، بدا به حال کسی که مرا نافرمانی کند و مراقب ]امر و نهی[ من نباشد[
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Farzaneh ، SARV ، محمود ، mohamad ، azade ، behzad-jn
۱۷:۳۱, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اذا أراد الله بعبد خيرا زهده في الدنيا و فقهه في الدين و بصره عيوبها و من أوتيهن فقد أوتي خير الدنيا و الاخرة .

امام جعفر صادق (علیه السلام) : چون خدا خير بنده اي را خواهد او را نسبت به دنيا بي رغبت و نسبت به دين دانشمند كند و به دنيا بينايش سازد و به هر كه اين خصلتها داده شود خير دنيا و آخرت داده شده .

اصول كافي ، ج 3 ، ص 196
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، محمود ، mohamad ، azade ، mahdy30na
۱۷:۴۰, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
دوستان لطفا احادیثی رو انتخاب کنید که در هدر جابشه . بعضی از احادیث با اینکه خیلی مضمون های زیبایی دارند اما متأسفانه نمیشه در سر صفحه استفاده کرد.
البته ببخشید در کار محمدآقا فضولی کردم!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، mohamad ، میلاد.م ، Mitsonary ، azade
۱۸:۳۹, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
با سلام خدمت شما و همه عزیزانی که در این موضوع شرکت کردند
شهادت امام صادق (علیه السلام) را نیز به همه شیعیان تسلیت عرض می کنم.
حدیث مربوط به سرصفحه به مناسبت شهادت امام صادق (علیه السلام)، برگزیده و طراحی شده است.
و ان شاء الله تا ساعاتی دیگر بر سر تالار نصب خواهد شد.
انتخاب کردن بین تمامی احادیث کار سختی بود، ولی سعی شد حدیثی انتخاب گردد که به رسالت تالار نیز نزدیک باشد.
باشد که همه ما از راهروان امام زمان خود باشیم.

(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۷:۴۰)SARV نوشته است:  البته ببخشید در کار محمدآقا فضولی کردم!
شما سرور ما هستید

با تشکر
یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، azade ، Mitsonary ، meshkat ، محمود ، mahdy30na ، SARV
۱۹:۲۵, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۷/شهریور/۹۱ ۱۷:۳۳)Prestige نوشته است:  
امام صادق(علیه السلام) فرمودند:
مَن ماتَ و لَم یعرف امام زمانِهِ ماتَ میتةً جاهِلیةً
هرکس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است
همین رو یادم بود ، شاید متناسب نباشد ، محمد جان ببین اگر صلاح بود ، استفاده کن...Blush
دیدین ، محمدجان بالاخره ، حدیث من رو استفاده کرد!Cool

دستت درد نکنه آقا محمد ، خیلی جالب شده ، و زیبا.

خسته نباشی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، mohamad ، محمود ، دل خسته ، mahdy30na
۱۲:۰۵, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
به نام خدا

[تصویر: 26-sadegh-0622.jpg]

با سپاس از همه دوستان و محمد عزيز.

موفق باشيد و خدايي

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد