کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی
۱۷:۳۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۳۸ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
آواتار
جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی

[تصویر: 22927_H2D55TDM_pic.jpg]
به گزارش شیعه آنلاین، «شاهین نجفی» خواننده ایرانی مقیم آلمان که اخیرا آهنگی به شدت توهین آمیز به امام هادی علیه السلام روانه بازار کرده، به شدت خشم عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام را بر انگیخته و قلبشان را به درد آورده است.
در پی انتشار این آهنگ توهین آمیز، حضرت آیت الله شیخ «لطف الله صافی گلپایگانی» از مراجع عظام تقلید شیعه، با صدور فتوایی حکم جسارت کنندگان به امام هادی (علیه السلام) را اعلام کرد.
بر همین اساس حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در پاسخ به استفتائی در مورد توهین به ائمه و به ویژه امام هادی علیه السلام، فرمود: چنانچه اهانت و جسارت به حضرت نموده باشد مرتدند.
در همین حال پایگاه خبری شیعه آنلاین نیز برای کشتن «شاهین نجفی» مبلغ ۱۰۰ هزار دلار جایزه تعیین کرده است.
گفتنی است یک بانی خیر از یکی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، وعده داده که این مبلغ را به عنوان جایزه از طرف شیعه آنلاین به قاتل این خواننده موهن تقدیم کند.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020 ، سرباز سید علی ، Hadith ، تفکر ، Ramin_Ghn ، peimane ، Mohammad Trust ، فانوس *7* ، black ، محب الزهرا ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، fazel ، ali.khm ، یوسف خان ، salman313 ، ztb ، zahra11 ، netlog36 ، vahrakan ، آیدا77

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
نقل قول: همجنس بازی جرم نیست. یه مشکل ژنتیک یا در بعضی موارد اجتماعیه که باید کنترل بشه.
پیشنهاد می کنم به سوره ی لوط یه نگاهی بندازید
راستی این حکم رو شما دارید صادر می کنید ؟
در ضمن من خودم در علم پزشکی دخیلم چیزی رو به مشکل ژنتیکی ربط ندید لطفا !
نقل قول:حکم خدا قتله؟ اینه خداتون؟ کسی که به راحتی دستور قلع و قمع آفریدگانش رو میده؟ مگه نه اینکه شما میگید انسان در این دنیا داره امتحان میشه؟ یعنی خدای اسلام گفته هر کسی یه خطای کوچکی ازش سر زد دخلش رو بیارید؟ اگر اینطوره عجب خداییه!

خطای کوچیک ؟ چی میدونی خطای کوچیک رو ؟
بله خدا به خاطر خطای کوچیک کسی رو مجازات نمی کنه ابداو اصلا !
یقینا ما داریم در این دنیا امتحان می شیم و چون داریم امتحان میشیم واسمون مهمه که به وظایفمون عمل کنیم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، peimane
۱۳:۳۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
دقیقا کجا باید بکشیمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش

[i]من هم هستم[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان
۱۳:۳۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #53

(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۷)فانوس *7* نوشته است:  
نقل قول: همجنس بازی جرم نیست. یه مشکل ژنتیک یا در بعضی موارد اجتماعیه که باید کنترل بشه.
پیشنهاد می کنم به سوره ی لوط یه نگاهی بندازید
راستی این حکم رو شما دارید صادر می کنید ؟
در ضمن من خودم در علم پزشکی دخیلم چیزی رو به مشکل ژنتیکی ربط ندید لطفا !
نقل قول:حکم خدا قتله؟ اینه خداتون؟ کسی که به راحتی دستور قلع و قمع آفریدگانش رو میده؟ مگه نه اینکه شما میگید انسان در این دنیا داره امتحان میشه؟ یعنی خدای اسلام گفته هر کسی یه خطای کوچکی ازش سر زد دخلش رو بیارید؟ اگر اینطوره عجب خداییه!

خطای کوچیک ؟ چی میدونی خطای کوچیک رو ؟
بله خدا به خاطر خطای کوچیک کسی رو مجازات نمی کنه ابداو اصلا !
یقینا ما داریم در این دنیا امتحان می شیم و چون داریم امتحان میشیم واسمون مهمه که به وظایفمون عمل کنیم !
لعنت به من که چهار ساله دارم پزشکی میخونم که یه نفر بیاد بهم بگه "شما دارید این حکم رو صادر میکنید؟"!
خطای کوچک اینه که یه آدم غیر عاقل یه توهین بی موردی بکنه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno
۱۴:۰۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
نقل قول:لعنت به من که چهار ساله دارم پزشکی میخونم که یه نفر بیاد بهم بگه "شما دارید این حکم رو صادر میکنید؟"!
حکم اینکه هم جنس بازی جزم نیست رو از کدوم حکم خدا کدوم آیه پیدا کردی کدوم ؟
سوره ی لوط رو خوندی ؟
پزشکی ! مگه زمان حضرت لوط اون مردم مشکل ژنتیکی داشتن؟ اگر داشتن چرا وقتی شیطان اومد سراغشون یهو رفتن دنباله این کارا ؟
پس با این حساب عده ای هیچ گاه به سراغه این مقوله نمی روند !
و با این حساب اینکه خداوندصریحا در قران این کار رو محکوم کرده اشتباهه !
شما چهار سال پزشکی میخونی درست ما هم تو پزشکی هستیم !!
نقل قول:خطای کوچک اینه که یه آدم غیر عاقل یه توهین بی موردی بکنه!

اگر ثالبت بشه ایشون در سلامته عقلی نیستند و این شعر رو خوندن منم باهاتون موافق میشم
۱۴:۰۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
جالبه واقعا. خود شاهین نجفی هم میگفت "این جماعت حالی به حالی، صبح زنده باد میگن و شب مرده باد". میگم چطور تا حالا همجنس باز نبوده؟ و صد البته همجنس باز هم کاملا غلطه و همجنس گرا درسته! عزیزانی که میگن مشکل ژنتیکی نیست... گرایش جنسی یک فرد مشکل ژنتیکی نیست؟! عجــــب. بگذریم. این سوال من رو جواب بدید که این بیوگرافی جدید که ایشون همجنس گراست از کجا اومده؟ چطور تا حالا نبوده؟ واقعا براتون متاسفم. شما باید از هر راهی واسه تخریب استفاده کنید؟!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Enoch
۱۴:۱۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #56

(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۰۲)فانوس *7* نوشته است:  
نقل قول:لعنت به من که چهار ساله دارم پزشکی میخونم که یه نفر بیاد بهم بگه "شما دارید این حکم رو صادر میکنید؟"!
حکم اینکه هم جنس بازی جزم نیست رو از کدوم حکم خدا کدوم آیه پیدا کردی کدوم ؟
سوره ی لوط رو خوندی ؟
پزشکی ! مگه زمان حضرت لوط اون مردم مشکل ژنتیکی داشتن؟ اگر داشتن چرا وقتی شیطان اومد سراغشون یهو رفتن دنباله این کارا ؟
پس با این حساب عده ای هیچ گاه به سراغه این مقوله نمی روند !
و با این حساب اینکه خداوندصریحا در قران این کار رو محکوم کرده اشتباهه !
شما چهار سال پزشکی میخونی درست ما هم تو پزشکی هستیم !!
نقل قول:خطای کوچک اینه که یه آدم غیر عاقل یه توهین بی موردی بکنه!

اگر ثالبت بشه ایشون در سلامته عقلی نیستند و این شعر رو خوندن منم باهاتون موافق میشم
همه چی رو که نباید از قرآن درآورد! یعنی شما میگی علم و اینا همش رو هوا ئه؟؟؟ نکنه شما هم مثل مردم زمان گالیله اید؟

شما تو پزشکی هستید؟ بنده پزشک هستم! اگر دو تا کتاب و مطلب خوندید یا رفیق پزشکتون بهتون دو تا چیز گفته دلیل نمیشه تو پزشکی باشین!
۱۴:۱۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۲۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۴۲)Enoch نوشته است:  
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۲)فانوس *7* نوشته است:  چرا افراطه ؟
حکم خداست افراطه ؟
یه همجنس باز که معلوم نیس پدر مادرش کین اومده به امامت به باورت به اسلامت توهین کرده به عزیزت افراطه ؟

1- همجنس بازی جرم نیست. یه مشکل ژنتیک یا در بعضی موارد اجتماعیه که باید کنترل بشه.
حکم خدا قتله؟ اینه خداتون؟ کسی که به راحتی دستور قلع و قمع آفریدگانش رو میده؟ مگه نه اینکه شما میگید انسان در این دنیا داره امتحان میشه؟ یعنی خدای اسلام گفته هر کسی یه خطای کوچکی ازش سر زد دخلش رو بیارید؟ اگر اینطوره عجب خداییه!

این مشکل عادی نیست.یک مشکل خطرناک است که باید حذف شود

خدای ما که خالقه کجا و یک پزشک کجا
ولی همین پزشک هم در صورتی که ببینه دست و پای یک انسان قانقاریا گرفته، برای جلوگیری از انتشار باکتری و مرگ انسان، دستور قطع عضو می دهد ConfusedConfused
در مورد غده ها هم همینطور.........

همه دوست دارن که درمان با حداقل آسیب باشه ولی در مواردی همین پزشک که نه انسان رو خلق کرده و نه علمش نامحدوده دستور قطع و حذف میده

اگر کسی واقعا مشکل ژنتیک داره، براش درمانهایی هست
کسی هم راه نیفتاده خونه به خونه افراد رو تست کنه ببینه چه وضعی دارن و ....

ولی وقتی که هالیوود عملا فیلم میسازه درباره همجنس بازان و ارزش گذاری برای آن
قانون رسمی ازدواج همجنس بازان در چندین کشور تصویب میشه
دیگه اسم این مشکل ژنتیک نیست.اسم این ایستادن در برابر راه و روش زندگی است که در دینهای یهود و مسیحیت و اسلام به صراحت حکمش مشخص است

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، یوسف خان ، فانوس *7* ، peimane
۱۴:۲۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
چرا بحث رو منحرف میکنید و پیچیدید به همجنس گرایی؟! هر چی میشه فحش میدید و میگید همجنس باز و حرام زاده و فلان و فلان.

ببینید توی قرآن به همجنس بازی اشاره شده. خودتون هم دارید میگید، قوم لوط شیطان واردشون شده و ایناDodgy این میشه همجنس بازی! یعنی طرف به جنس مخالف گرایش داره ولی اینو سرکوب میکنه و میره سراغ جنس موافق خودش! این چیزیه که تو قرآن اومده. ولی همجنس گرایی چی؟ این که یک نفر از ابتدا به جنس موافق گرایش نشون بده چی؟ این چیزی نیست که درمان بشه. البته در اروپا کلینیک هایی برای درمان افراد همجنس گرای مسلمان، مسیحی و... هست که صد البته به جایی نرسیدن. به هر حال فکر میکنم باید توی حکمتون تجدید نظر کنید عزیزان Big Grin

ولی خب بحث رو منحرف نکنیم کلا. به صرف فحش شما نمیتونید این آقا رو همجنس باز و حرام زده معرفی کنید. توهین بی خود نکنید، اصل بحث رو بچسبید :-؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۲۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۸ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #59
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۴۲)Enoch نوشته است:  
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۲)فانوس *7* نوشته است:  چرا افراطه ؟
حکم خداست افراطه ؟
یه همجنس باز که معلوم نیس پدر مادرش کین اومده به امامت به باورت به اسلامت توهین کرده به عزیزت افراطه ؟
1- همجنس بازی جرم نیست. یه مشکل ژنتیک یا در بعضی موارد اجتماعیه که باید کنترل بشه.
حکم خدا قتله؟ اینه خداتون؟ کسی که به راحتی دستور قلع و قمع آفریدگانش رو میده؟ مگه نه اینکه شما میگید انسان در این دنیا داره امتحان میشه؟ یعنی خدای اسلام گفته هر کسی یه خطای کوچکی ازش سر زد دخلش رو بیارید؟ اگر اینطوره عجب خداییه!
من با هم جنس باز بودن یا نبودن این فرد اصلا کاری ندارم چون به هیچ وجه اهمیت نداره.اما...........
جناب پزشک آینده بنده به عنوان کارشناس زیست شناسی سلولی مولکولی ازتون سوال میکنم،در کدام کتاب معتبر ژنتیکی اومده که هم جنس بازی مشکل ژنتیکیه؟
ضمنا شما در این چهار سال چند واحد ژنتیک پاس کردید؟
به علاوه کسی که تازه سال چهارم پزشکیه هنوز خیلی زوده که خودشو پزشک بدونه دوست عزیز.
شما پزشک عمومی هم که بشید حق اظهار نظر در مورد ژنتیک رو ندارید چون علمش رو ندارید.
همونطور که حق اظهار نظر در مورد دین رو هم ندارید چون علمش رو ندارید.
اون آخوندی هم که میگید تا نوک دماغش رو میبینه مرجع تقلیده و به اندازه چند تا پی اچ دی درس خونده و از امسال شما خیلی باسوادتره.پس مراقب حرف زدنتون باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، فانوس *7* ، peimane
۱۴:۳۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
نقل قول:جناب پزشک آینده بنده به عنوان کارشناس زیست شناسی سلولی مولکولی ازتون سوال میکنم،در کدام کتاب معتبر ژنتیکی اومده که هم جنس بازی مشکل ژنتیکیه؟
همین دیگه !
تا اون جایی که ما از پزشکی و ژنتیک میدونیم این موضوع ربطی به مشکل پزشکی نداره
نمیدونم چرا بعضی هال فکر می کنند ما بی سوادیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]