|
جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی
|
|
۱۷:۳۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۳۸ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی
![]() به گزارش شیعه آنلاین، «شاهین نجفی» خواننده ایرانی مقیم آلمان که اخیرا آهنگی به شدت توهین آمیز به امام هادی علیه السلام روانه بازار کرده، به شدت خشم عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام را بر انگیخته و قلبشان را به درد آورده است. در پی انتشار این آهنگ توهین آمیز، حضرت آیت الله شیخ «لطف الله صافی گلپایگانی» از مراجع عظام تقلید شیعه، با صدور فتوایی حکم جسارت کنندگان به امام هادی (علیه السلام) را اعلام کرد. بر همین اساس حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در پاسخ به استفتائی در مورد توهین به ائمه و به ویژه امام هادی علیه السلام، فرمود: چنانچه اهانت و جسارت به حضرت نموده باشد مرتدند. در همین حال پایگاه خبری شیعه آنلاین نیز برای کشتن «شاهین نجفی» مبلغ ۱۰۰ هزار دلار جایزه تعیین کرده است. گفتنی است یک بانی خیر از یکی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، وعده داده که این مبلغ را به عنوان جایزه از طرف شیعه آنلاین به قاتل این خواننده موهن تقدیم کند.
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:فکر نمیکنم امام باشهامام یعنی پیشوا [ نقل قول:در عمرش آزارش به یک مورچه هم نرسید؟آزارش نه ولی عدالتش رسید نقل قول:توهین کلامی حتی به خدا کرده، اون رو نمیکشت!داستان همین جاست دیگه توهین کلامی نیست قضیه به همین جا بر نمیگرده دامنه خیلی گسترش داره عزیز من باب مثال خدمتتون بگم اول راه باز میشه توهین بیشتر دوما تاثیر پذیریشه آخه طرف طرفدارهم داره اگه میگی نه با توجه به کلام امام علی (ع ) تاریخ در حال تکراره یه بررسی بکن نقل قول:اگر یه آدم احمقی (البته به نظرم نجفی احمق نیست، فقط خیلی افراط کرده و از اونور بوم افتاده. با اینکه در عمرم فقط یه آهنگش رو گوش دادم و خوشم هم نیومده. بر اساس تعاریفی که ازش شنیدم میگم)با هات موافقم طرف احمق نیس داره حساب شده پیش میره البته اگر عروسکه کسه دیگه ای نباشه! نقل قول:حالا یه آخوندی که فقط تا نوک دماغ خودش رو میتونه ببینه دستور قتل این بخت برگشته رو داده؟؟؟ عزیز من شما کی باشی که بخوای زندگی مردم رو بگیری! خودتون مسلمونا میگین مرگ دست خدا ست!منو اگه میگی من هیچ کاره ام هیچیه هیچی من فقط مسئولم فقط و فقط باید به وظیفم عمل کنم بابا ما غلط بکنیم حکم مرگه کسی رو بدیم ما میگیم خدا و گیامبرش حکم دادن ما مصداقشو پیدا کردیم بله صد در صد مرگ دسته خداست ما فقط وسیله ایم نقل قول:یعنی هر کسی عقیدش عوض شد باید کشتش؟ آقا جان انسانه، اختیارش دست خودشه، شما بسپرید به خداتون!نه عزیزه من هرکس آزاده آزاده هر تفکری رو که میخاد داشته باشه اما آزاد نیست در مورد دیگران آزاد نیست که تفکراته اونا رو خراب کنه آزاد نیست تفکراته غلطه هودشو ترویج بده |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۳)فانوس *7* نوشته است:ببین. شاید تفکرات شما غلط باشه. شاید شده یک میلیاردم درصد دین و اینا رو هوا باشه و این حقیقت رو بگه. همونطور که شما حق ترویج افکار و عقایدتون رو دارید، اون هم داره. فقط نباید توهین کنه. میتونه نقد و انتقاد کنه، اما توهین هم نه. اگر هم توهین کرد شما اگر (منظورم از شما شخص جنابعالی نیست) مکتب بزرگی داشته باشید اهمیتی نمیدین.نقل قول:فکر نمیکنم امام باشهامام یعنی پیشوا |
|||
|
۲۲:۳۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول: فقط نباید توهین کنه. میتونه نقد و انتقاد کنه، اما توهین هم نه.موافقم هرکس بخاد نقد کنه به چالش بکشه اما توهین نه دین من چه غلط باشه چه درست دین 1.5 آدمه باید بهش احترام گذاشت نقل قول: اگر هم توهین کرد شما اگر (منظورم از شما شخص جنابعالی نیست) مکتب بزرگی داشته باشید اهمیتی نمیدین.دینه من بزرگه خیلی برام مهمه خیلی برام مقدسه خیلی برام عزیزه خیلییییییییییییییی دوس ندارم به عزیزم توهین بشه نه من خیلی ها سکوت نمیکنم |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۳۰)فانوس *7* نوشته است:کاملا درستهنقل قول: فقط نباید توهین کنه. میتونه نقد و انتقاد کنه، اما توهین هم نه.موافقم هرکس بخاد نقد کنه به چالش بکشه اما توهین نه احترام به عقاید لازم و ضروریه... چیزی که متاسفانه در ایران در هیچ کدوم از دو طرف رعایت نمیشه. درسته. نباید هم سکوت کرد. اعتقادتونه. مقدستونه. اما نباید تندرو و افراطی برخورد کرد. |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سعيخان اين چه توجيهيه كه شما مي كنين اصلا موافق نيستم
|
|||
|
۲۲:۵۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:اما نباید تندرو و افراطی برخورد کرد.دین اسلام دینه تعادله باید دید افراط رو چی تعریف می کنید.......... |
|||
|
۲۳:۰۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
۰:۰۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۰۷ توسط salman313.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
یعنی هر کسی عقیدش عوض شد باید کشتش؟ آقا جان انسانه، اختیارش دست خودشه، شما بسپرید به خداتون!
نقل قول امروز به این اماما.فردا هم حتما نوبت امامای دیگه میرسه.آقا شما در چه حدی هستی که حکم یک مرجع تقلید رو زیر سوال میبری.تو آهنگ نون پنیر و سبزی ابی و داریوش به امام خمینی توهین کردن ولی کسی حکم مرتد بودنشونو نداد.اما اینجا فرق داره.مگه خدا چهارده تا مصوم بیشتر خلق کرده.این امامان مثله آیه های قرآن مقدسند و همانطور که سلمان رشتی پس از توهینش به قرآن مرتد شد گناه این کرکس هم کمتر نیست تا با این حکم درس عبرتی برای دیگران هم بشه تا به مقدسات و امامان معصوم ما توهین نکنن. |
|||
|
|
۰:۳۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
نقل قول:افراط صدور حکم قتل در چنین شرایطیه.چرا افراطه ؟ حکم خداست افراطه ؟ یه همجنس باز که معلوم نیس پدر مادرش کین اومده به امامت به باورت به اسلامت توهین کرده به عزیزت افراطه ؟ |
|||
|
۱۲:۴۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۲)فانوس *7* نوشته است:1- همجنس بازی جرم نیست. یه مشکل ژنتیک یا در بعضی موارد اجتماعیه که باید کنترل بشه.نقل قول:افراط صدور حکم قتل در چنین شرایطیه.چرا افراطه ؟ حکم خدا قتله؟ اینه خداتون؟ کسی که به راحتی دستور قلع و قمع آفریدگانش رو میده؟ مگه نه اینکه شما میگید انسان در این دنیا داره امتحان میشه؟ یعنی خدای اسلام گفته هر کسی یه خطای کوچکی ازش سر زد دخلش رو بیارید؟ اگر اینطوره عجب خداییه! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,610 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,417 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,365 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC " | MohammadFC | 370 | 188,127 |
۳/آبان/۹۱ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: alitalebi |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,690 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,596 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,296 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: 22927_H2D55TDM_pic.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/05/22927_H2D55TDM_pic.jpg)