|
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
|
|
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد. ![]() این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است. منبع |
|||
| آغاز صفحه 37 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۵۲, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #361
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
مرگ بر دشمنان خدا و امید به روزی که همه ما انسانها توبه کنیم و با ایمان شویم |
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #362
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۵)Lord_Contemno نوشته است:اصلا همه جرفایی که زدی رو قبول دارم چون نظرت به نظرم نزدیکتره اما چرا امام نقی؟؟؟چرا پدر امام زمان نه ؟؟؟ چرا بقیه امام ها نه؟؟؟ توجیهت برای این چیه؟؟؟نقل قول:دوست عزیزمون Lord_Contemno وقتی همه میدونیم یه موجی تو اینترنت راه افتاده که هر کی هر توهینی میخواد به دین و اسلام کنه گیر میده به امام هادی؟؟؟من کلا شاهین رو قبول دارم و میدونم واسه این شلوغش کردن که با احساسات مردم بازی کنن و از این طریق کلا حذفش کنن ( نگید نه چون قبل از این هم به اسلام و قرآن و خدا حرف زده بود کسی هم مشکلی نداشت) اما اما اما این حرکت قابل توجیه نیست شاید نهایتش بخواهیم بگیم اشتباه کرده یا حتی اگه بخواد نه پیش ما پیش خودش و خداش هم توبه کنه به ما مربوط نیست ما خدا نیستیم که مجازات کنیم فقط انقد میگم که این مورد رو نمیشه ازش گذشت چون راه رو برای کسایی باز کرده که میدونیم با دین اسلام دشمنی دارن |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #363
|
|||
|
|||
|
سلام امیدوارم سالم و موفق باشید
نقل قول: من اون تعریف رو بیشتر میپسندم، ولی خب اینم قبول چون ترجیح میدم بحث رو رو چیزای مهمتری متمرکز کنیم :-؟عزیزم به پسند شما نیست تعریف از یک پدیده رو نمیشه به سلیقه ویرایش کرد و سلیقه ی شخصی رو قبول کرد.حرفتون اشتباه است. نقل قول: من فکر کنم نظر خودم رو در این رابطه بیان کردم. درمورد شاهین نجفی مردم زیاد تند رفتن. مظلوم نمایی وقتی بود که الکی بیاد و وضعیت خودش رو اونجوری جلوه بده. خودتون هم اشاره کردید که اگر هر مسلمانی اون رو ببین ـه با افتخار میکشدش! به نظر شما این مظلوم نمایی نداره؟من میرم دزدی و من رو دستگیر میکنند و حکم صادر میکنند و من هم زمین و زمان رو به هم میچسبونم که از روی نیاز دزدی کردم و زنم داره میمیره و بدبختم.این مطلوم نمایی دزذی رو توجیه میکنه ؟اگر شما معتقدی هدف وسیله رو توجیه میکنه که بحثی نیست. با خیلی از حرف های شما موافم و دلیل این همه دو رویی در جامعه تلاش افراد برای نفع شخصی است.هرکی قدرت بیشتر داره دزدی بیشتری میکنه. اما با این قسمت مشکل دارم نقل قول:یا در هر مورد دیگه ای که به نظرتون مسخره و پیش پا افتاده میاد بگید تا توضیحش بدم. اینا بدبختیای ماست! خب حالا امام رو به اینا قسم میده. بازم یه بازتابی از کار خودمون. تو همین تالار رو نگاه کنید! کسی راجع به ریشه چیزی حرف نمیزنه و آخرش هم میگن "خدا لعنتشون کنه". "خدایا به حق ...... نابودشون کن". "یا ...... خودتون خفه شون کن". آره! این ـه مشکل ما. همه بشینن بقیه رو فحش بدن و خدا و پیر و پیغمبر هم سرویس بدن. عامه ایران سر هیچ و پوچ قسم میخورن ولو به دروغ. هیچوقت تکون نمیخورن و قسم میدن. واسه باز نشدن در شیشه ترشی هم قسم میدن! کسی نمیخواد اون مشکلات رو رفع کنه. شان امامش رو بالا میدونه، ولی انتظار همه مدل سرویس ـی رو ازش داره! به نظر من شاهین نجفی این مساله رو اینجا بزرگ کرد.شما با مردم مشکل داری که دچار عادت های ناپسند شدن چرا به امامشون توهین میکنی ؟ اگر قرار باشه جواب فحش رو با فحش داد که دیگه نباید بزنی تو وش همسایه یارو. هرکسی مسئول اعماله خودشه اگر قرار به جهنم بره چون نماز به خاطر بهشت میخونه به خودش ربط داره و نه به کس دیگه. اگر قرار باشه یه سری عادت های زشت یه عده رو به کل جامعه بسط بدیم که بزرگ نمایی محسوب نمیشه. خودتون هم میگید طعنه به امامان میزنه با قسم دادن به چیزهای خیلی زشت . در جامعه فرنوش رو قسم میدن به امام ؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #364
|
|||
|
|||
نقل قول:این نکته را هم بنده اضافه کنم که این عمقی که بعضی میفرمایند کجست؟فکر میکنم مخاطب این قسمت از مطلبتون من باشم ، قبل از شروع صحبت به دلیل این که حس میکنم ارسال قبلیم به نوعی باعث رنجش شما شد ، از شما عذرخواهی میکنم اما درباره دلایل، من دلایلی هنوز نیوردم ! من فقط چند چیز رو میگم ، 1- شما میگید توهین به امام ، از نظر شما توهین هست ، آیا از نظر همه توهین هست؟ 2- شما میگید عوام مردم میگن توهین هست ، آیا این عوام که میفرمایید جمعیت این تالار هستن؟ که اگر اینگونه باشد ، تعداد افرادی که کار ایشون رو توهین نمیدونن هم تقریبا به همین اندازه هست ، 3- درباره کمپین یاد آوری امام نقی میگید ، این قسمت رو میخوام از درون خودتون سوال کنید ، توجه به امام نقی قبل از این آهنگ و اون صفحات و بعد از اون آهنگ و اون صفحات چقدر تقییر کرد؟ نکرد از نظر شما؟ یک دوستی تو همین فروم فکر کنم یه ارسالی داده بود که مشکلی که به وجود اومد از خودمون بود ، ما بودیم که با بی توجهی به امام دهم شیعیان باعث شدیم که این صفحات به وجود بیاد ، واقعا اگر مشکل از ما نبود اگر کاستی نداشتیم چرا باید این اتفاقات میوفتاد و از این استفاده میشد؟ درباره ایرانیت هم که گفتید ، من متوجه نمیشم ، چرا دین و سیاست با هم ترکیب میشوند اما بحث سر قومیت و کشور که میشه فورا از اسلام جدا میکنندش ؟ (باز هم این قسمت رو از روی سواد کم خودم عرض میکنم و امید دارم که دوستان اگر ایرادی در این قسمت هست برای بنده برطرف کنند) در نهایت این که میگید لعن فحش نیست ، اگر به نقل قولی که بنده کردم و ارسال های دیگر کاربران توجه کنید ، میبینید که تنها کلمه ملعون و لعن برای این خواننده به کار نرفته و انواع القاب رو بهش دادن ، تازه چیزی که شما میبینید مودبانه هست و متاسفانه خیلی افراد که از لحاظ ایمان و دین هم لااقل خودشون رو در سطح بالا میدونن از طریق ایمیل و دیگر راه های ارتباطی اقدام به دادن فحش های مختلف به این فرد کردن . بیشتر منظور اون نقل قول و صحبت lord_contemno فکر میکنم اون قسمت بود نه صرف کلمه ملعون که در این تالار استفاده شد باز هم اگر موجب رنجش کاربری در تالار شدم عذر میخوام پاینده باشید
|
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #365
|
|||
|
|||
|
اینو خدا گرفته که اینجوری شده
![]() باور کنین که خیلی بدبخته |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #366
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم [b]سلام دوستان عزیز :
کجاست اونهمه هیاهو که توی این تاپیک ایجاد شده بود ؟ دیدین که چقدر زود جوگیر میشیم ؟ دیدین که چقدر زود همه چیز رو فراموش کردیم ؟ دیدین هیاهوها چقدر زود فروکش کرد ؟ کدوم مون داریم روی اشعار این آدم کار میکنه ؟ هیچکس . کیا دارن تحقیق میکنن ؟ تاپیک های مربوط به امام علی النقی (علیه السلام) چرا دیگه فعال نیستن ؟ الان وقتشه که سیره امامان معصوم (علیهم السلام) رو یادآوری کنیم . الان که دیگه خدا رو شکر (فعلنه) توهینی صورت نگرفته . الان وقتشه که تاپیکهای مختلف با نام آشنایی و شناخت امامان معصوم (علیهم السلام) ایجاد کنیم . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #367
|
|||
|
|||
نقل قول:کدوم مون داریم روی اشعار این آدم کار میکنه ؟ برای چی باید روی اشعار این آدم کار کنیم ما؟؟؟؟؟؟؟!!!!! |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #368
|
|||
|
|||
|
۲:۲۵, ۸/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۱ ۱۵:۴۶ توسط PARADOX.)
شماره ارسال: #369
|
|||
|
|||
|
البته معروف بودن شاهین نجفی حمایت شدید شبکه های مختلف است
و ریتم به اصتلاح جوون پسندانه ولی از نظر معنی و مفهوم هیچ اصلا جالب نیست من هیچ وقت وقتم رو برای شنیدن آهنگ های شاهین نجفی هدر نمی دم هرگز اسم هنر خراب می شه اگه به شاهین نجفی بگیم هنرمند البته آهنگ های جوابیه به این توهین شاهین نجفی خونده شده لینکشونو میزارم البته با تشکر از سایت ANTI 666 http://anti666.ir/main/index.php/all-dow...from-datis http://anti666.ir/forum/showthread.php?tid=10295 |
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #370
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۱ ۱۵:۵۷)Havbb 110 نوشته است: سلام دوستان عزیز بیداری اندیشه (دلم براتون تنگ شده بود) خب میدونم این تاپیک از اون تاپیک های خاک خورده هست اما به نظرم خوابیدن این تاپیک ، کم لطفی از طرف ما به معصومین عزیز بحساب میاد ! برای چی باید روی اشعار این این ادم کار بشه ؟! پس به نظر شما گذشتن از یک توهین ، بهتر از تجذیه و تحلیل توهینه ! اما نظر من کاملا متفاوته چرا باید اشعار ایشون مو شکافی نشه ؟ چرا باید افرادی از روی نادانی به انکار توهینهای ایشون به حضرت معتقد باشن ؟ شنیدم که بعضی از طرفدارهای ایشون عاشق اهل بیت هستن و اخرین کار ایشونو توهین به اهل بیت بحساب نمیارن ! یعنی از نظر ایشان هیچ توهینی صورت نگرفته است امیدوارم انالیز شخصیت پلید ایشون ادامه داشته باشه |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,068 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,607 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,410 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,365 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,689 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,561 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,283 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/19/13910219000054_PhotoA.jpg)

(دلم براتون تنگ شده بود)