کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد.
[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]
این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است.
منبع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، سجاد313 ، نجف آبادی ، وحید110 ، sarallah ، خادم الامام ، mahdy30na ، فانوس *7* ، یا صاحب الزمان ، heaven ، black ، azade ، vahrakan ، سرباز سید علی ، seven.attar ، molasadra ، ELENOR ، انتصـار ، نگار ، Amir ، MohammadSadra ، N.Mahdavian ، Gryffen ، یا ثارالله ، salman313 ، arman mohseny ، mohsen-321 ، Detector ، أین المنتظر ، yamin ، خادمة الزهرا ، F_R ، faateme-313 ، vavp ، برادر تعادل ، همیشه بهار ، only_y2d ، بیداری اندیشه ، soltanmahmoud ، fire man ، haji13 ، یاســین ، عباس محمدی ، navid-313 ، nooromahdi ، soshiant ، بیداری12 ، saloomeh ، ZaHra_20 ، ali.khm ، hesam110 ، Mohammad Trust ، mhvvhm ، Farzaneh ، M03TAFA ، revenger ، تفکر ، Mason_yab ، یا زهرا(س) ، Dragonborn ، Maysam-1st ، yashar1374 ، خاک ، sogiii ، AMINI ، aleerz ، s.majid hashemi ، FadayeVelayat ، m.hossein ، asire entezar ، ضد ماسون ، mohammad reza ، taleb ، عدالت ، Motahare ، medad.sefid ، سدرة المنتهی ، PARADOX ، سرباز ولایت ، rahgozar.f ، راحیل ، اعلم ، بچه شیعه ، ali0077 ، paramida.ir ، صهبا ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، مسجد عشاق ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 34 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۸, ۱۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۳:۱۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #331
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

منم گوش دادم و جالب بود . انصافا هنرمند خوبیه اما حیف که مسیرش ...!!

مظلوم نمایی که داره اما برای کسی که از ابتدا گفته نه خدایی برای پرستش وجود داره و نه شیطانی بعیده که وقتی به این مرحله میرسه دم از خدا بزنه !!!

به نظر من این آهنگ رو خونده که اگرم به درک واصل شد بگه من ایستاده مردم .

اصلا همه جوره میخواد بگه منم کسی هستم مثل فریدون فرخزاد . رفته شهری که اون ترور شد ، آخر آهنگش همخوانی آورده ، نظم رو شکسته و ... الانم مثل فریدون میخواد بگه منم مثل اون ایستاده و آزاده مردم .

البته حق داره وقتی یکی از الگوهاش اون باشه همینم میشه .[تصویر: blush.gif]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، m.hossein
۹:۴۳, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #332
آواتار
من نمی فهمم

خدای خوب
خواب
توی کتابم
و
خدای خوب خشم و قتل و فتوا
کجاش خوبه و داره دم از خدا میزنه؟؟؟
به خدا که این حرفارو میزنه کسی نگران نمیشه ولی از امام ها که میگه همه حکم قتل میدن و دست و پاشون میلرزه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، محمود ، soshiant
۱۲:۴۰, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۲ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #333
آواتار
بالاخره اون منحوس دنبال هدف کثیفش است که حاضر است نعوذبالله هر غلطی من جمله ... را انجام دهد آشنایی که از این آدم ها دارم این را به اثبات رسانده هر آهنگی که بخوانه روز به روز منفور تر میشه بابا ما کارهای مهم تر از این مردک داریم حیف است وقت با ارزشمان را صرف این مردک کنیم.

من که این منحوس را به خدا واگذار کردم خداوندا هر بلایی خواستی بر سرش بیاور با زجر او را بمیران
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار
۱۴:۵۵, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #334

آهنگی که جدیدا پخش شده با استقبال بسیار بسیار بسیار بدی مواجه شده و بسیاری از سایت ها از پخش ان سر باز زده اند.خدا را شکر میکنیم.
اما چند نکته در این باره جالب توجه است.
مسلما انتظار میرفت اتفاقاتی که پشت سر گذاشتیم تاثیر جدی و مستقیم موزیک های بعد بزارد که گذاشت و آهنگ اعتراض این واقعه رو در بر داشت.
یک گام به جلوی خواننده و اعتراض به خدای افرادی که مشکلات را به وجود آورده و او را به دردسر گرفتار کرده اند.
نکته ی مهم کیفیت پایین و ضبط خانگی بودن آهنگ است. به طوری که میکس مستر بسیار ساده و پیش پا افتاده صورت گرفته و دلیلی است بر دسترسی نداشتن خواننده به امکانات بهتر و حرفه ای.
این نکات نظر شخصی است.
انتظار بنده این است که آهنگ بعدی پیرامون ماه مبارک رمضان خوانده شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، محمود ، m.hossein ، Mitsonary ، نگار ، soshiant
۲۰:۰۰, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #335
آواتار
نقل قول:نکته ی مهم کیفیت پایین و ضبط خانگی بودن آهنگ است. به طوری که میکس مستر بسیار ساده و پیش پا افتاده صورت گرفته و دلیلی است بر دسترسی نداشتن خواننده به امکانات بهتر و حرفه ای.

توی این آهنگ هم متن قوی بود، هم موزیک. ریتم گیتارش جدا عالی بود. میکس و مستر هم قابل قبول بود، من کیفیت 320kbps اون رو گوش دادم و عالی بود. در کل اگر هم اینی باشه که شما میگید چیز بدی نیست. فلسفه اصلی موسیقی زیرزمینی هم همین ـه. موزیک زیرزمینی این نخاله ها نیستن، زیرزمینی همین ـه که به دلایل شرایط موجود یک هنرمند مجبور میشه اینطوری به کار خودش ادامه بده. کیفیت پایین میکس و مستر ارزش کار رو پایین نمیارهWink.
۱:۲۴, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #336

(۱۷/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۰)Lord_Contemno نوشته است:  
نقل قول:نکته ی مهم کیفیت پایین و ضبط خانگی بودن آهنگ است. به طوری که میکس مستر بسیار ساده و پیش پا افتاده صورت گرفته و دلیلی است بر دسترسی نداشتن خواننده به امکانات بهتر و حرفه ای.

توی این آهنگ هم متن قوی بود، هم موزیک. ریتم گیتارش جدا عالی بود. میکس و مستر هم قابل قبول بود، من کیفیت 320kbps اون رو گوش دادم و عالی بود. در کل اگر هم اینی باشه که شما میگید چیز بدی نیست. فلسفه اصلی موسیقی زیرزمینی هم همین ـه. موزیک زیرزمینی این نخاله ها نیستن، زیرزمینی همین ـه که به دلایل شرایط موجود یک هنرمند مجبور میشه اینطوری به کار خودش ادامه بده. کیفیت پایین میکس و مستر ارزش کار رو پایین نمیارهWink.
امیدوارم این حرف شما از روی نداستن باشد و نه چیز دیگر.
ساز گیتار یکی از ساده ترین سازهاست و اتفاقا مهمترین ساز برای برانگیخته کردن احساسات شنونده است.استفاده از ساز گیتار با ریتم کاملا ملو نشان دهنده هدف شومی است که این بی صفت به دنبال است و اون چیزی نیست جز قایم شدن پشت چهره ی مظلوم.به راحتی میشه یه گیتار دست گرفت و اواز خواند از این ساده تر راهی هست ؟ اگر پیشه ی کاری ایشون رو به دقت گوش کرده باشید تمام موزیک ها با ریتم تند و کوبی ساخته شده جز چند کار خاص که 2تا یادمه یکی کاری برای شخصی که در راه سبزی ها کشته شد به نام صانع که سوز و گداز در صدای خواننده شنیده میشه و ریتم خیلی ملو و دیگری کاری که با اشعار اگر اشتباه نکنم آقایی به نام موسوی خوانده شد قسم به فلان و فلان و فلان.
میبینید که مواقع خاص نیاز به تاثیر گذاری در روان مخاطب است و گیتار و ریتم ملو میاد وسط.
اگر شنونده ی حرفه ای موزیک باشید حرف شما خیلی مبتدیانه بود که کیفیت 320 رو دانلود کردید چون کیفیت رو میشه راحت با مبدل تغییر داد اسما ولی کیفیت تغییر نمیکنه.کیفیت اصلی اهنگ از میکس و مستر باید 320 به قول شما باشد.
اگر دید شما طرفدارانه باشد هزار و یک دلیل آورده شود کافی نیست و چون پرده ای بر گوش و چشم کشیده شده است
این بار واسطه قرار دادن خدا برای رفع اتهامات نکته ی دیگر کار بود که تلاش خواننده رو برای مظلوم نمایی نشون میده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار ، soshiant
۱:۴۹, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #337

انشالله اخرین اهنگش باشه
داره خودشو کم کم واسه مرگ اماده میکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار
۱:۵۳, ۱۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۱ ۱:۵۷ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #338
آواتار
خب مسلما آهنگ طوری نواخته و خونده میشه که به مضمونش ربط داشته باشه! در ضمن همه شما اعلان جنگ دادید و نمیدونم میکشیم این حرومزاده رو فلان و بهمان. مظلوم "نمایی"؟ نمایشه؟ یعنی اگه یه کنسرت بده تیکه تیکه نمیشه؟ والا من که مظلوم "نمایی" ندیدم. در ضمن من خودم زیاد اهنگ گوش میدم و مخاطب مبتدی هم نیستم :دی منظورم این نبود که کیفیت خیلی بالا بود. منظور من این بود نمیدونم شما چه کیفیتی رو گرفتید ولی کیفیتی که من گرفتم 320 بود و قابل قبول. شاید بشه بهش گفت معمولی، ولی ضعیف نبود. ولی باز هم تاکید میکنم ارزش آهنگ مهمه و زیرزمینی بودنش هیچ دلیلی بر بد بودنش نیست.

شاهین نجفی خدا رو واسطه نذاشت. اتفاقا اگه دقت کنید راجع به دیدی که از خدا هست هم انتقاد کرد. اگه اسمشو نذارید توهین! خدای خوب خواب تو کتابم و خدای خوب خشم و قتل و فتوا رو واسه واسطه کردن خدا نمیارن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sina16
۹:۴۰, ۱۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #339
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

فقط یک نکته : حتی میشه گفت به راحتی داره به خدا توهین میکنه و مقایسه !!!!

.......................ویرایش.......................

کلمات تابو دار رو طوری خرج میکنه که نمیشه متهمش کرد ...!!

یعنی مظلوم نمایی در عین توهین
( که طرفدارای خودش که با تکستهای شاهین آشنا هستن فقط توهین رو متوجه میشن !!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۳:۳۵, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #340

(۱۸/خرداد/۹۱ ۱:۵۳)Lord_Contemno نوشته است:  خب مسلما آهنگ طوری نواخته و خونده میشه که به مضمونش ربط داشته باشه! در ضمن همه شما اعلان جنگ دادید و نمیدونم میکشیم این حرومزاده رو فلان و بهمان. مظلوم "نمایی"؟ نمایشه؟ یعنی اگه یه کنسرت بده تیکه تیکه نمیشه؟ والا من که مظلوم "نمایی" ندیدم. در ضمن من خودم زیاد اهنگ گوش میدم و مخاطب مبتدی هم نیستم :دی منظورم این نبود که کیفیت خیلی بالا بود. منظور من این بود نمیدونم شما چه کیفیتی رو گرفتید ولی کیفیتی که من گرفتم 320 بود و قابل قبول. شاید بشه بهش گفت معمولی، ولی ضعیف نبود. ولی باز هم تاکید میکنم ارزش آهنگ مهمه و زیرزمینی بودنش هیچ دلیلی بر بد بودنش نیست.

شاهین نجفی خدا رو واسطه نذاشت. اتفاقا اگه دقت کنید راجع به دیدی که از خدا هست هم انتقاد کرد. اگه اسمشو نذارید توهین! خدای خوب خواب تو کتابم و خدای خوب خشم و قتل و فتوا رو واسه واسطه کردن خدا نمیارن.
دوست من قبل از این اتفاق من هم از مخاطبین جدی آهنگ های این ملعون بودم طوری که بعضی از کارها رو به دیگران پیشنهاد میدادم پس من دشمنی پدری از اول نداشتم وقتی احترامی برای مقدسات من نزاره مطمعا من هم برای او احترام قائل نمیشم.
پس شما هم قبول داری که سو استفاده از احساسات هدف خواننده بوده ؟
قطعا اگر به رویت مسلمانی برسه امانی در کار نیست چون سزای کاری است که انجام داده و افتخار میکنه انجام داده اما الان موضوع بحث این نیست میگذریم.
کیفیت 320 رو که توضیح دادم کانورت کردن میشه اسما 320 ساخت ولی کیفیت وقتی 64 هم نباشه با کانورت زیاد نمیشه.کییت از میکس و مستر باید 320 بیاد بیرون که اون هم نیاز به تجهیزات و کارت صدای 320 داره که بحثش تخصصیه الان نیازی به پرداختن به اون نیست.
موسیقی زیرزمینی رو میشه معنی کنید ؟
این ملعون در بهترین کشور و بهترین امکانات قرار گرفته بود و از همه جا حمایت میشد و میشه و بعد شما میگی زیرزمینی ؟
این لفظ به شوخی بیشتر شبیه بود.
عزیز اگر کیفیت ضعیف برای شما قابل قبول تلقی میشه بحثی نیست چون امکاناتش مبتدی بوده و با امکانات مبتدی نمیشه کار قابل قبول در اورد.شما تن صدا رو دقت کن از اول تا اخر مدام بالا و پایین میشه اینجا میکس و تنظیم چه معنایی میتونه داشته باشه ؟پس اصلا وجود نداشته چون تجهیزاتش نبوده.
خدا خیرت بده خودت یه بیت خوب رو اوردی.به خدا نقد وارد میکنه که چرا خدای خوب و خشم و فتوا هستی ؟یعنی هرکسی هر کاری میکنه به دلخواه به نام خدا انجامش میده.اگر اینجا خدا به عنوان واسطه قرار نمیگره چه نقشی داره ؟اینجا به موضوعی اشاره میکنه و اون ارتداد است ولی میگه چرا این ارتداد صورت گرفته ؟فقط متنی که دلخواهش بوده رو گفته و نه کل جریان.همه به نام خدا او را مرتد نامیدن و سزاوار مرگ دانستن.خوب این نیمه لیوان نیمه دیگرش کجاست ؟
مظلوم نمایی اینجاست عزیز.
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]