|
ختم سوره واقعه یادمان نرود
|
|
۲۲:۰۵, ۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۵۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۰ ۱۷:۴۲)sarallahe73 نوشته است: شروع ختمی مجرب یکی از ختمهایی که بسیار مورد توجه واقع شده و برآن تأکید شده وامروز میتوانید آن را شروع کنید ختم واقعه میباشد.بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم السلام علیکِ یا بنت رسول الله یا فاطمة الزهرا دوشنبه چهارم اردیبهشت ،برابر با اول ماه جمادی الثانی است . ختم سوره واقعه یادمان نرود. لطفا دیگران را نیز با خبر نمایید . به تاریخ ختم قبلی که اول صفر بود توجه نمایید. 5 دی ماه 1390 درست دو روز پس از اتمام ختم ،مصطفی احمدی روشن بشهادت رسید. 21 دی ماه 1390 آیا میشود شهادت اینبار به سراغ ما آید؟ اللهمّ العن الجّبتَ و الطّاغوت ربّنا ! حوّل حالنا الی احسن الحال اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۷, ۲۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ماه شعبان هم که شرو شد خداوند اجرتون بده که یاد آوری میکنید... ان شالله دوستان حاجت روا بشوند .... اللهم صل علی محــــــــــمد و ال محمد و عجل فرجهم ![]() یا علی ... |
|||
|
|
۱۸:۳۵, ۲۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز میتونید به سخنرانی استاد مهدی طیب در مورد این ختم مراجعه کنید که میگن یک بار کافیه و همچنین در سایت آیت الله روحانی هم در این مورد گفتند که یک بار کافیه خواندن دعا
|
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۲۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من دیروز یادم رفت بخونم
![]() دیگه نمی شه ادامه داد؟ |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
فردا اول ماه ذی الحجّه و دوشنبه است!
ختم سوره واقعه یادمان نرود ... التماس دعا. |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۲۳:۳۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
یادآور خیلی خوبی بود! خدا خیرتون بده. من مادرم تاکید زیادی داره رو ختم سوره واقعه ، بهش یادآوری کردم!
ولی اون آخراش دیگه خیلی سخت می شه 14 بار سوره رو باید بخونن ولی خب به خاصیت چهارمش می ارزه!
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
فردا اول ماه جمادی الاول و دوشنبه است!
ختم سوره واقعه یادمان نرود ... التماس دعا. |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جهت بالا آمدن تاپیک التماس دعا. |
|||
|
|
۱۰:۳۹, ۲۸/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۴ ۱۱:۰۸ توسط El-Yasin.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
روز دوشنبه مصادف با سی و یکم فروردین٩۴ برابر با اول رجب الحرام است . ختم سوره واقعه فراموش نشود. فقط لطفاً اگر برای کسی مقدور باشد کیفیت صحیح و دعای مربوطه رو اینجا ذکر کنه. چون سایتهای زیادی گاهاً با كمی اختلاف كلمات دعا رو ذكر كرده بودند. باتشكر |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خدمت شما دوست عزیز
فایل پی دی اف ختم http://uplod.ir/o2w24cjuqr42/Khatme_Vaghee.pdf.htm سخنرانی استاد طیب در مورد این ختم http://uplod.ir/nxd35g8veqz5/03_khatame_vaghee.mp3.htm من کتاب مصابیح الجنان جناب کاشانی رو هم دارم اگر خواستید از صفحه مورد نظر که این ختم درش اومده عکس بگیرم براتون بزارم |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|