|
حسین داتیس
|
|
۱۳:۰۷, ۲۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۳۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان هدف از ایجاد این تاپیک شنیدن صحبت های کارشناسانه وبه دور از تعصب دوستان ومدیران ویه جور تبیین در مورد جناب حسین داتیسه . با توجه به اینکه اشعار این شخص با تمام اهداف وآمال ما همخونی داره وآنتی ماسونه در حالی که سبک وسیاق اون به گفته ی برخی ها ضد اسلام شناخته میشه. دوستانی از جمله جناب علی110 در این مورد در جاهای مختلف صحبت هایی کردند اما اگر این مباحث در یک جا بصورت جمع وهدفی واحد دنبال بشه خیلی برای مراجعه کنندگان بهتره...
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۴, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۵ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام؛ خواهش می کنم جو این تالار مذهبی رو با تبلیغ آهنگ های حرام ، خراب نکنید.خود امام هادی(علیه السلام) هم راضی نیستند شیعیانشون به اینجور آهنگ ها گوش کنند. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...#pid116653 یا علی النقی (علیه السلام) نقل قول: باز هم شاهکاری دیگه از حسین داتیس به موسیقی پر از فحش و ناسزا نمی گن شاهکار!!!! |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
جاااااان؟
آهنگ حرام ؟ من الان سرم رو به دیوار میکوبم این حرف رو اصلا نمیتونم قبول کنم. |
|||
|
|
۰:۰۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بابا این آهنگ چی بود؟
این که از شاهین بدتره چرا اینجوری فحش میده؟ |
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۰ توسط Amir.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
اون یکی کثافت اگه دری وری میگفت ، هیچ وقت از طرف دین نمیخوند ، ولی این یکی خیر سرش یعنی از طرف اسلام داره این ها رو میگه....
حالا سر حلال و حرام بودن آهنگش بحثی نداریم دوستان. |
|||
|
|
۰:۲۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
داتیس پروانه ارشاد اسلامی ! داره. لطفا چیزی بش نگید
![]() ![]() عجب سرور بدی داره واسه دانلود. خیلی سرعت دانلودش پایینه |
|||
|
۰:۴۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۳)Mohammad Trust نوشته است: داتیس پروانه ارشاد اسلامی ! داره. لطفا چیزی بش نگید خب داشته باشه ، مگه ندیدی دکتر عباسی چی گفت؟ فرهنگ لیبرالیستی که این دولت از طریق وزارت ارشاد داره در جامعه تزریق میکنه رو هیچ دولتی تا الان نکرده بود! و نتیجه ش هم میشه همینا.... امسال چند تا فیلم ضد قصاص و ضد حجاب مجوز گرفت از وزارت ارشاد ، میدونستی؟؟؟؟؟ مرجع تقلید و دین من وزرات ارشاد نیست!!! (البته بهتره بهش بگیم وزارت اغواء) پی نوشت: آپلود باز یکی از بهترین سرور های دانلوده محمد جان ، اشکال از راه اندازی نصفه نیمه ی اینترنت ملیه که فقط برای تهرانی ها خوب شده.... ما اینجا سرعتمون نصف شده! یا علی (علیه السلام)
|
|||
|
|
۰:۴۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
شوخی بود داداش.
ولی جد پینگ من الان 1300 ![]() به هر حال خدا باعث بانیشو لعنت کنه. ولی جدا بعضیا حق دارن از اسلام زده بشن. دیشب تا 4 صبح با یکی توی فیس بوک بحث میکردم ، واقعا واسه یه جملش چیزی نداشتم که گفت ، خیلی از چیزارو دارن به اسم اسلام به خورد مردم میدن. هی خداااااا |
|||
|
|
۰:۵۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:به هر حال خدا باعث بانیشو لعنت کنه. ![]() ![]() ![]() ![]() چیو؟ اینترنت ملی رو؟؟؟ ![]() ![]() اینو حتما حتما ببینید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...#pid116653 |
|||
|
|
۱:۰۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
اره همونو.
در ضمن خاک ... ... داتیس با این اهنگ خوندنش. فول البومش از رو سیستمم پاک شد. |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۲۰ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جوابیه حسین داتیس:لینک مستقیم 3مگابایت (کپی شده از تالار نورالمهدی) البته بنده حرفاشو قبول ندارم...کاملا پیچونده و جواب درست حسابی نداده در ضمن احادیث ائمه و دین رو به اسم "سنت های اشتباه" مطرح کرده که واقعا باعث میشه به شخصیت ایشون شک کنم! یا علی النقی (علیه السلام) بسم الله الرّحمن الرّحیم اصلا پاسخ درستی نداده! مخصوصا به سوال اول اینکه هدف وسیله رو توجیه نمی کنه رو جوابی براش نداشته هیچ؛ احادیث و دین ما رو "سنت های اشتباه" نام برده! ![]() برای فحاشی هایی که کرده هم بجای عذرخواهی و اینکه بگه اشتباه کردم، گفته چطور پس یه عده تو کامنتاشون از لفظ "حرام زاده" استفاده کردند که اصلا پاسخ قابل قبولی نیست... موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: dodgy.gif]](http://nooromahdi.ir/forum/images/smilies/dodgy.gif)