|
حسین داتیس
|
|
۱۳:۰۷, ۲۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۳۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان هدف از ایجاد این تاپیک شنیدن صحبت های کارشناسانه وبه دور از تعصب دوستان ومدیران ویه جور تبیین در مورد جناب حسین داتیسه . با توجه به اینکه اشعار این شخص با تمام اهداف وآمال ما همخونی داره وآنتی ماسونه در حالی که سبک وسیاق اون به گفته ی برخی ها ضد اسلام شناخته میشه. دوستانی از جمله جناب علی110 در این مورد در جاهای مختلف صحبت هایی کردند اما اگر این مباحث در یک جا بصورت جمع وهدفی واحد دنبال بشه خیلی برای مراجعه کنندگان بهتره...
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۳, ۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۳۵ توسط جبریل.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
در مورد برگردانش نه میدونم نه میتونم که بدونم اگه زحمتشو بکشین ممنون میشم
راستش نمی دونم درست برداشت کردم یا نه اما این حرف من شاید با کمی تغییر موضع همراه باشه اما راستش من تا قبل از این موسیقی گوش نمی دادم اما حا لا احساس می کنم یه مقدار اثرات سوئی گذاشته (الله اعلم) |
|||
|
|
۳:۲۷, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
با عرض پوزش جسته و گریخته مطالب رو خوندم.
ولی با نقل قول:سلام به شدت از این گونه تحرکات حمایت میکنیم . موسیقی رو گوش کردم ولی آیا هدف وسیله رو توجیه میکند؟ میدونید منظور چیست ، منظور اینه که آیا میشه ما بیام به خاطر این که علیه اون ها اقدام کنیم؛ از وسیله های نادرست به اون ها ضربه بزنیم ؟ میدونم که گروهی که این موسیقی رو ساخته چقدر برای این چند دقیقه زحمت کشیده ولی بهتر نبود که از روش های خودمون علیه اون ها اقدام کنیم ؟ به هر شکل من گمان نمیکنم که با موسیقی رپ بشه اقدامی علیه اون ها کرد و حتی اگر نتیجه بده مطمئنا تبعات منفی خواهد داشت . به این خاطر که فرد سالمی که این نوع موسیقی ها رو گوش نمیده به خاطر این که فعال ضد صهیونیزمه تمایل پیدا میکنه به این نوع موسیقی ها و کم کم زمینه سوق او به عوامل و موسیقی های منفی میتونه با دست اندازی دشمن ایجاد بشه . دوستان در قسمت آخر مستند مردمان آخرالزمان، انشاء الله با یاری امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و با هماهنگی با برخی از افراد مطرح در کشور میخواهیم یک ایده استراتژیک رو در فضای اینترنت پیاده کنیم که مسلما در صورت موفقیت آمیز بودن یک فتح بزرگ در عرصه جنگ نرم خواهد بود. بنده گمان میکنم چنین طرح ریزی هایی قطعا بهتر از تهاجم به وسیله موسیقی رپ خواهد بود. ولی به هر شکل از کسانی که این موسیقی رو ساختند به خاطر این که قدمی علیه نظام سلطه برداشتند تشکر میکنم . خداوند توفیقشان دهد تا قدوم بهتری بردارند. به شدت موافقم. |
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
یه نکته رو هم بگم داخل پرانتز!
چند روز پیش توفیق اجباری شد یکی از آهنگهای ایشون (همون خلیج فارس که خیلی ازش تعریف میکنند) رو گوش کردم ، واقعا کسی که این آهنگ رو ساخته هیچی از موسیقی نمیفهمیده!!! اینو به عنوان کسی که یه عمر موسیقی کار کرده دارم میگم.... موسیقی که با مضمون دینی و عارفانه و عاشقانه و... داشته باشه باید حال و هوای آهنگش هم خیلی رومانتیک و آروم و عاشقانه باشه ، درحالی که در این آهنگ ریتم حماسی که در اکثر آهنگهای سبک رپ مشاهده میشه به کار رفته!! یا علی (علیه السلام) ![]() |
|||
|
۱۴:۴۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بنده پس از ایجاد این تاپیک با افرادی در خارج از تالار صحبت کردم آخرین نفر پدرم بود .توی صحبتی که با ایشون داشتم مثالی برام زد که بیان آن خالی از لطف نیست
ایشون گفتن توی این دریای متلاطم و پر خطر نه میتوان با قایق نجات یافت نه با بلم نه با تکه چوب بلکه بهترین کار رساندن خود به کشتی نجات است وچه کشتی نجاتی بهتر از امام حسین(اوسع واسرع) پس بنابرای کار هایی از این قبیل در حکم بلم وتکه چوبند شاید انسانو از غرق شدن برای مدتی نجات بده اما برای نجات یافتن هیچ تضمینی نیست |
|||
|
۲۳:۲۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من هر کسی تو هر چیزی تخصص داره باید در حکومت جمهوری اسلامی در راستای جنگ نرم استفاده کنه.....و آقای داتیس چون در این زمینه تخصص داشتن....خواستن یه جوری جبهه ی خودشونو در جنگ نرم نشون بدن...کاملا معلومه که ایشون در جبهه ی حق علیه باطل دارن فعالیت می کنن..... اینو بدونید در جنگ نرم نمیشه همه رو با سخنرانی و مستند به سمت حق هدایت کرد....سلیقه ها بسیار متفاوته..... و موسیقی یکی از این سلیقه هاست که بسیاری از جوونا مثل خودم بهش علاقه مندند به نظرتون درسته که این جبهه رو خالی بذاریم.....و حروم زاده های ایلومناتی هر چی دوست دارن به جوونای ما بخورونن....من از آقای داتیس از صمیم قلب تقدیر و تشکر میکنم یا لثارات الحسین |
|||
|
|
۵:۵۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۲۰)xmontazer نوشته است: سلام دوست عزیز ، کی گفته هر جبهه ای که دشمن رفت ما هم باید بریم؟! دشمن صنعت پورنو (فیلمهای جنسی) داره ، میخوای ما هم برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بریم از اون فیلمها بسازیم؟! به قول شما بالاخره در عرصه ی جنگ نرم باید از تمام جبهه ها و تخصص ها استفاده کرد دیگه.... ما مفصلا بحث کردیم در این مورد. شما این صفحات قبل تاپیک رو ، مخصوصا صفحه ی اول رو بخون جوابت رو کامل میگیری.... در ضمن توی همین پست قبلیم گفتم که ایشون هیچی از حالات و فضای آهنگها نسبت که موضوعی که داره کار میکنه نمیدونه! کی گفته ایشون تو موسیقی تخصص داره؟!!!! پست قبلیم رو بخون توی همین صفحه.... یا علی (علیه السلام)
|
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۵:۵۰)Havbb 110 نوشته است: دشمن صنعت پورنو (فیلمهای جنسی) داره ، میخوای ما هم برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بریم از اون فیلمها بسازیم؟! به قول شما بالاخره در عرصه ی جنگ نرم باید از تمام جبهه ها و تخصص ها استفاده کرد دیگه.... عزیزم...این صنعتی هم که شما گفتی میره تو زیر شاخه های فیلمسازی...و فیلم هم بهترین وسیله برای جنگه نرمه پس اگه کسی تو فیلم سازی تخصص داره باید در راستای جنگ نرم فعالیت کنه و علیه دشمن فیلم بسازه..... حرفی که من در پست بالا زدم چه ربطی به محتوای کار داره.... (۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۵:۵۰)Havbb 110 نوشته است: در ضمن توی همین پست قبلیم گفتم که ایشون هیچی از حالات و فضای آهنگها نسبت که موضوعی که داره کار میکنه نمیدونه! کی گفته ایشون تو موسیقی تخصص داره؟!!!! پست قبلیم رو بخون توی همین صفحه....اینو منم با شنیدن آهنگاش فهمیدم.....و برای اینکه تخصص و جنگ نرم رو بتونم بفهمونم این اصطلاح رو به عنوان مثال به آقای داتیس نسبت دادم...... یا علی |
|||
|
۵:۴۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:حرفی که من در پست بالا زدم چه ربطی به محتوای کار داره....ما حق نداریم از محتوای مشکوک برای هدف حق استفاده کنیم.... متوجه منظورم میشید؟! به زودی تاپیکی به کمک چند تا از دوستان خواهم زد و به این قائله پایان خواهم داد.... یا علی (علیه السلام)
|
|||
|
۰:۳۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۳ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
من تایپیک همرو خوندم ، اهنگای این اقا هم گوش نمیدم
ولی خداییش الان نسل امرووزی یه همچین چیزی می طلبه البته منم نسل جوونم ولی حالم از اینا بهم می خوره ولی خیلی هارو می بینم که عاشق این سبکن
|
|||
|
۲۳:۱۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۲ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باز هم شاهکاری دیگه از حسین داتیس اولین رپر مذهبی وامام زمانی کشورمون انشالله که تسکینی باشه بر قلب مومنان زخم خورده شیعه هیچ وقت در برابر شیاطین سکوت نخواهد کرد ما هیچ وقت اجازه نمیدیم که خط قرمزهامون شکسته بشه هر الاغ دیگه ای هم که از این به بعد حرف مفت علیه ائمه مطهر ما بزنه به بدترین نحو پاسخ کوبنده دریافت خواهد کرد در پخش این اهنگ کوشا باشید یاعلی به نظر من که از شاهین بدتره جواب ناسزا با ناسزا لینک دانلود حذف شد دوستان از تالارهای دیگه دانلود کنن http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16588.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |