کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاهین نجفی
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن
[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]
[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]
دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید.
لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!!
آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده:
اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛
این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده .
این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه .
نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست .
من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید.
عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی
امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم
مملکتی که با خون شهدا ساخته شده
مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، Havbb 110 ، Gryffen ، امیرحسین313 ، سدرة المنتهی ، seven.attar ، سرباز سید علی ، فانوس *7* ، نگار ، semnani ، Detector ، حقیر ، نجف آبادی ، ZaHra_20 ، 872325 ، alexproto22 ، taleb ، spaceshi ، یاســین ، zahra11 ، salim ، m.hossein

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۱۴ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #51
آواتار
داداشم این شاهین نجفی که من دیدم یک در هزار مثل شما بش مثبت اندیشی شده
این اقا داره جوری شعر می گه که همرو تحریک می کنه به موضوعات بحث شده ولی جای شک گذاشته که مثل شما ازش دفاع کنن . خداییش اگه همه مثل شما فکر می کردن چی می شد. ولی همه مثل شما نیستن
در ضمن یه نکته یادم رفت بگم
با گفته های شما اگر بسنجیم ، هر کس با یه زبون خودش حرف می زنه پس فش دادنم یه نوع عبادته دیگه ، یعنی داره فش می ده ولی با زبونه خودشه دیگه پس بیخیال
توحین آمیز داره می گه تو توی چاهی نمی گیری دسته مارو (لابد داره با زبون خودش دردو دل می کنه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار
۱:۳۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۲۱)محمدجواد نوشته است:  داداشم این شاهین نجفی که من دیدم یک در هزار مثل شما بش مثبت اندیشی شده
این اقا داره جوری شعر می گه که همرو تحریک می کنه به موضوعات بحث شده ولی جای شک گذاشته که مثل شما ازش داع کنن . خداییش اگه همه مثل شما فکر می کردن چی می شد. ولی همه مثل شما نیستن
در ضمن یه نکته یادم رفت بگم
با گفته های شما اگر بسنجیم ، هر کس با یه زبون خودش حرف می زنه پس فش دادنم یه نوع عبادته دیگه ، یعنی داره فش می ده ولی با زبونه خودشه دیگه پس بیخیال
توهین آمیز داره می گه تو توی چاهی نمی گیری دسته مارو (لابد داره با زبون خودش دردو دل می کنه)

واقعا موافقم!!!هرچی از دهنش درمیاد میگه بعد توجیهشم میکنن انتظارم دارن همه به به و چه چه کنن!!!
من خودم از سن خیلی کم(اول راهنمایی) تا اول دبیرستان که چادری شدم رپ باز بودم!!!محال بود کسیو نشناسم...آخرین آهنگو حفظ نباشم...اصلا میتونستم با تیکه های رپ صحبتای روزمره مو انجام بدم!!دوستام شاهدن!!الآنم اگرچه دیگه نه رپ بازم نه موزیک باز اما از شعرو آهنگ اونقدری سرم میشه که از روی قیافه راجع به کاری نظر ندم!!!
این آدم تمام تفکرات تهوع آورشو تو قالب شعر به خورد جوونا میده!!اون جوون اول تو ماشینش میذاره گوش میکنه بعد میفته سر زبونش بعد وقتی تو شرایط مشابه قرار بگیره بی اونکه بفهمه همون کاریو میکنه که تو قالب آهنگ تو مغزش رفته!!
آقا شعر عشقی گفتن...دارن راجع به شکست عشقیشون میخونن...که بعد از یار شفیقشون چیکار کردن...هی میگه بعد تو اینکارو کردم....بعد تو اونکارو کردم...یه تیکش میگه بعد تو من با همه خوابیدم!!!!
بفرمایید!!!اینم دستور رفتار جدید برای مواقعی که شکست عشقی میخورید!!!
چی بگم آخه؟؟؟بیشتر ازین حرف بزنم از حرص یه چیزایی میگم که میشم مثه خودش!!!
خدا هممونو بیامرزه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، faateme-313 ، zahra11
۱۲:۴۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #53
آواتار
خانم درباره آهنگ بعد از تو اشتباه برداشت میکنید.
اگر شاهین نجفی 3 تا آهنگ خوب خونده باشه یکیش همین آهنگ بعد از تو است. این آهنگ درباره همجنس بازی خونده شده
و تحلیل این آهنگ قضیه خیلی مفصلی داره. اصلا هم در این آهنگ ترویج به همجنس بازی بعد از شکست عشقی رو نمیکنه.لیوان بعدی قرص های حل شده در سم.
به نظر من این آهنگ شاهین نجفی خیلی تازه و عالی بود.
۱۷:۴۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۱۵ توسط M912.)
شماره ارسال: #54
آواتار
Big GrinBig GrinBig Grin

خیلی تاپیک جالبی بود و آدم دلش میخواست رسما یه سری ها رو له کنه لذت بردم
دوستمون که از شاهین دفاع کرد انصافا خوب گفت ولی باور کنید همه جا هم نمیشه دفاع کرد من خودم طرفدارشم اما دروغ چرا تا قبر آ آ آ بعضی جاها هم مرض داره
مرضش هم از چیه؟؟؟ از ایمانشه من ممکنه یه چیزایی بگم که البته گفتم و خیلی از بچه های همین تالار هم بهم گوشزد کردن این طرز صحبت درست نیست اما من شعورم همینقدر میرسه و اینکه یکی با توجه به ایمانش نماز آنچنانی میخونه ولی امثال من نمازامون معلوم نیس کجا میره
اونی هم که میاد میگه اگه هست پس چرا خفه خون گرفته؟؟؟ نکنه این تیکه زمین از یادش رفته همونقدر خدا رو میشناسه و اونقدر که من میترسم از خدا اون نمیترسه

حالا یه چیز جالب اینکه این همه به شعرهاش گیر میدین همین آلبوم آخریش بعضی از شعرهاش واسه مهدی موسوی و فاطمه اختصاری هستش که همینجا تو ایران هستن!!!
منم که با اینکه افکارش رو قبول ندارم اما خوندنش رو قبول دارم یه شعر هم مخصوصا به زبون گیلکی خونده که هر جا میری میگی همونی که من میدونم و تو Big Grin اسمشو نمیشه آورد
مثلا شر اعظم رو خونده بعد اومده دفاعیه داده الان شما فقط شاهین رو نبین اونورشم ببین که دنیا فقط این فروم مجازی کوچک که توش هر چی بگی یهویی میشی منافق و ضد دین نیست بخدا دنیا بزرگه و توش یه افکاری هست که الان افکار منو شمایی که تو این فروم هستیم عحیب تره

راه دور چرا خود من که اولا اومده بودم این فروم به بعضی از بحث های شما میخندیدم و گاهی هم میگفتم این چه افکاریه اینا دارن!!!

آره عزیز من شاهین که حالا نخودیه

نکته دوم دقت کردین یهویی موج شاهین گرایی زیاد شد؟؟؟ اون وقتا که من شاهین گوش میکردم خیلی ها اصلا نمیدونستن وجود داره خدا لعنت کنه من و تو رو که معروفش کردBig GrinBig Grin
اونجا که میگه مث رپ خونی شاهین پر از عشق و پر از کینه اس

خدا منو هم شفا بده هم منوتو رو نگاه میکنم هم شاهین گوش میدم
البته قصدم پژوهشه در کنارش لذت هم میبرم

کلا شاهین برای من مثل خیام میمونه افکار هر دوشون ر و من قبول ندارم اما از شنیدن اشعارشون لذت میبرم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، fereydun
۱۱:۴۱, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
خدایا من در خواب غفلت فرو رفتم.
خدایا توفیقی بده تا قبل از ظهور منجی و مولای ما مهدی صاحب زمان از خواب غفلت بیدار شوم.
خدایا نکند روزی فرا رسد که از خواب غفلت بیدار شوم و دبگر دیر شده باشد.
خدایا اگر راه برای بیدار شدن ما نیست، عمر ما را کوتاه کن
خدایا...
رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَكَ وَ أَرِنا مَناسِكَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ (128/بقره)

پروردگارا! ما را تسليم فرمان خود قرار ده! و از دودمان ما، امتى كه تسليم فرمانت باشند، به وجود آور! و طرز عبادتمان را به ما نشان ده و توبه ما را بپذير، كه تو توبه ‏پذير و مهربانى
۹:۰۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۱۵ توسط M912.)
شماره ارسال: #56
آواتار
آقا محمد من خودم طرفدار شاهین هستم ولی داره یه جوری میشه
همین نقی که میگه مثلا امام نقی ما خیلی شوخ طبع بود به نظرم بیخوده یه نگاه به کمپین یادآوری امام نقی به شیعیان بنداز یه سرچ بکن ببین چقد دارن امام هادی رو تخریب میکنن!!!
که به نظر من اگه بخوان کسی رو تخریب کنن اول برن امام علی نه؟؟؟؟ خوب برن امام زمان؟؟؟ بازم نه خوب از وسط هم که میشه امام جعفر صادق
نه اول رو گرفتن نه آخرو نه وسط رو چرا صاف چند وقته گیر دادن به امام هادی؟؟؟
اگر هم فیس بوک شاهین رو دیده باشی یه پست گذاشته فقط آی نقی کامنت ها رو هم فقط همون افرادی گذاشتن که احادیث جعلی که چه عرض کنم جک و توهین به امام هادی کردن!!!

متاسفم ولی دیگه از این واضح تر نمیشه اول میاد خودش رو روشن فکر جا میزنه بعد یواش یواش میاد تخریب میکنه هر کی قبول نداشته باشه یعنی جز اون روشن فکرا نیس و آدمی هست که باید ریطش میکرده

الان من خودم باورم نمیشه من دارم این انتقاد رو میکنم ولی بذار امل و توهمی باشم تا یه طرفدار کور و کر

HeartHeartHeart

راستی دفعه بعد که باهاش صحبت کردی بگو تموم لوگو یه طرف یعنی چی که پرچم همجنس گرایان رو زدی رو گنبد؟؟؟
چون تو مصاحبه ای که داشتین این قسمت توجیه نشده بود هر چند من کل کار طراحی رو دوست داشتم اما اون پرچم دیگه خیلی مقدسه و چیزی که جاش اومده هم خیلی جای بحث داره
۲۱:۰۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۰۳)M912 نوشته است:  آقا محمد من خودم طرفدار شاهین هستم ولی داره یه جوری میشه
همین نقی که میگه مثلا امام نقی ما خیلی شوخ طبع بود به نظرم بیخوده یه نگاه به کمپین یادآوری امام نقی به شیعیان بنداز یه سرچ بکن ببین چقد دارن امام هادی رو تخریب میکنن!!!
که به نظر من اگه بخوان کسی رو تخریب کنن اول برن امام علی نه؟؟؟؟ خوب برن امام زمان؟؟؟ بازم نه خوب از وسط هم که میشه امام جعفر صادق
نه اول رو گرفتن نه آخرو نه وسط رو چرا صاف چند وقته گیر دادن به امام هادی؟؟؟
اگر هم فیس بوک شاهین رو دیده باشی یه پست گذاشته فقط آی نقی کامنت ها رو هم فقط همون افرادی گذاشتن که احادیث جعلی که چه عرض کنم جک و توهین به امام هادی کردن!!!

متاسفم ولی دیگه از این واضح تر نمیشه اول میاد خودش رو روشن فکر جا میزنه بعد یواش یواش میاد تخریب میکنه هر کی قبول نداشته باشه یعنی جز اون روشن فکرا نیس و آدمی هست که باید ریطش میکرده

الان من خودم باورم نمیشه من دارم این انتقاد رو میکنم ولی بذار امل و توهمی باشم تا یه طرفدار کور و کر

HeartHeartHeart

راستی دفعه بعد که باهاش صحبت کردی بگو تموم لوگو یه طرف یعنی چی که پرچم همجنس گرایان رو زدی رو گنبد؟؟؟
چون تو مصاحبه ای که داشتین این قسمت توجیه نشده بود هر چند من کل کار طراحی رو دوست داشتم اما اون پرچم دیگه خیلی مقدسه و چیزی که جاش اومده هم خیلی جای بحث داره
داداشم املی نیست راه درست رفتن
منم مثل خیلیا یه جوونم
بچه پیغمبرم نیستم ولی دارم سعی می کنم عقایدم رو درست کنم
من چون می دونم اهنگ که زن بخونه بار جنسی رو زیاد می کنه گوش نمی دم
چون می دونم افرادی مثل شاهین دارن به عقایدم توهین می کنن گوش نمی دم
شما هم خجالت نکش که داری کار درست رو می کنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۲۱:۲۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
سلام بر عزیزان
اولا که حکم ارتداد در صورت اعلام محاربه اعلام میشه.نه اینکه هر کسی از سر راه رسید بگن تو مرتدی!
دوم اینکه خدا انسان رو آفرید و انسان توجیه رو!
اصلا این توجیه این نجفی نام منبع نداره،اگر هم داشته باشه اصلا با ملاک عقلی جور نمیاد.مثل اینه که من آدمی رو بکشم بعد بگم که نه، من می خواستم یک عنصر غیر مفید جامعه رو حذف کنم!
تفاوت این دوتا مثل مقایسه ی شعر یه جوون از سر راه رسیده هست که از عشق خودش میگه با شعر حافظ....
سوم اینکه متاسفانه دشمن فهمیده اگر بخواد کاری رو بکنه باید اول تو دل های طرفدارانش جا بکنه و براش مرید بسازه...
امثالش فراوون....یکیش هم همین....
تقاضا دارم بجای این بحث بی خودی، به فکر این باشید که چطور باید جلوی مرید شدن افراد جامعه رو نسبت به مراد های کاذب گرفت...مسلما وقتی خودمون الگوی مناسب برای جوانان معرفی میکنیم این جور افراد الگو میشن...وگرنه یه آدم غیر مشهور که کسی نمیشناسنش، چه توهین بکنه یا نکنه چقدر به حال ما تفاوت میکنه؟؟؟؟خودش می دونه و خدای خودش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۲۱:۳۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۲۶)SM-YahYa نوشته است:  سلام بر عزیزان
اولا که حکم ارتداد در صورت اعلام محاربه اعلام میشه.نه اینکه هر کسی از سر راه رسید بگن تو مرتدی!
دوم اینکه خدا انسان رو آفرید و انسان توجیه رو!
اصلا این توجیه این نجفی نام منبع نداره،اگر هم داشته باشه اصلا با ملاک عقلی جور نمیاد.مثل اینه که من آدمی رو بکشم بعد بگم که نه، من می خواستم یک عنصر غیر مفید جامعه رو حذف کنم!
تفاوت این دوتا مثل مقایسه ی شعر یه جوون از سر راه رسیده هست که از عشق خودش میگه با شعر حافظ....
سوم اینکه متاسفانه دشمن فهمیده اگر بخواد کاری رو بکنه باید اول تو دل های طرفدارانش جا بکنه و براش مرید بسازه...
امثالش فراوون....یکیش هم همین....
تقاضا دارم بجای این بحث بی خودی، به فکر این باشید که چطور باید جلوی مرید شدن افراد جامعه رو نسبت به مراد های کاذب گرفت...مسلما وقتی خودمون الگوی مناسب برای جوانان معرفی میکنیم این جور افراد الگو میشن...وگرنه یه آدم غیر مشهور که کسی نمیشناسنش، چه توهین بکنه یا نکنه چقدر به حال ما تفاوت میکنه؟؟؟؟خودش می دونه و خدای خودش
آخ حرف دل منو زدی برادر
منم اینجا خودمو کشتم همینو بگم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid115373
۲۳:۱۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
بخشید دوستان...منظورتون از الگو چیه؟؟؟
من فکر نمیکنم ما الگو کم داشته باشیم!!
الآن به یه جوون بگن حضرت امیر(علیه السلام) رو الگوت قرار بده قبول میکنه؟؟ نه!!! چرا؟؟ چون باید بره راجع بهشون کتاب بخونه...تحقیق کنه...بشناسه...واااااای!چقدر کار!!!ولش کن بابا!!
توجیهشم خوب بلدیم همه...: مگه میشه مثل اونا بود؟؟؟اونا معصوم بودن!!!
باشه...تو راست میگی...حضرت عباس(علیه السلام) رو الگوت قرار بده که معصومم نبودن...خوبه؟؟؟ نه!!! چرا؟؟؟ قربون حضرت عباس برم...من غلامشم...10 روز محرمشو سیاه پوشم براش...آخه مگه کسی میتونه مثل آقا باشه؟؟؟اون عظمت....اون قدرت...اون قد و بالا...!!!
هیشکی نمیگه اون معرفت...اون غیرت...اون اعتقاد...اصلا هیشکی درک نمیکنه عمق وجود آقارو!!!محض جوون بودن و شور و حالشه که گریه میکنن محرما براش...
مشکل اینجاست که همه میخوان بشینن لقمه ی جویده شده بره تو دهنشون!!!یه وقت نجوئن خسته بشن!!یه وقت تحقیق نکنن وقت مذخرفات گوش کردنشون بره!!!!
به خدا منم جوونم...آهنگ گوش میدم...شعار نمیدم ادعایی هم ندارم!!!
ولی میفهمم چی گوش بدم چی نه!!کی لایق الگو شدنه کی نه!!همه میفهمن اگه یه کم چشماشونو باز کنن!!گوشاشونو باز کنن!ببینن...بشنون!!!!
نصف بیشتر آدمایی که اسلام رو رد میکنن قدر گنجشک هم از اسلام نمیدوونن!!مطالعه نکردن!!فقط میگن بده!!!
ما ها هم همینطور شدیم الآن...نمیخوایم چیزی بدونیم!!بخونیم!بفهمیم!
شاهین نجفی که میاد مثلا به سبک جدید حرف میزنه و دست رو چهارتا نقطه ضعف میذاره و مسخره میکنه...همه میگن خب راست میگه دیگه!!اینایی که میگه مشکلات ماست!حق با اینه! وئلی اگه تو احادیث ائمه همین مشکلات پیش بینی شده یاشه قبول نمیکنن!
اون هر مذخرفی رو بگه روشن فکره!هر حدیثی باشه تحجر و عقب افتادگی و جدیدا خرافه پرستیه!!!!
من نمیدونم روشن فکری تو کوبوندن اسلامه؟؟؟یا تو اطلاعات داشتن و استدلال منمطقی کردن و فکر باز داشتنه؟؟؟
توروخدا انصاف داشته باشید...ما الگو و اسوه و آدم درست و حسابی کم نداریم...مشکل عصر تکنولوژی و تنبلی و کمبود اطلاعات نسل ماست!!!مشکل کمبود مطالعه و عدم بینشه!!!
خدا خودش کمکمون کنه انشالله....
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]