|
پیامک های مناسبتی
|
|
۱۱:۳۱, ۲۲/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۰ ۱۱:۵۵ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
گفتم نزدیک دهه اول فاطمیه هستیم و حداقل پیامک برای خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) کم نیست و از یک طرف اینکه پیامک برای ما بقی ائمه و امامان هم در زمان خودشون کم نیست حال چه ولادت ها و چه شهادت ها میشه گفت که همیشه در این مبحث مطالب جدید ارسال میشه ممنون سلام اولین پست هم خودم میزنم تار و پود مصطفی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یک لاله بود، آن هم بسوخت از فاطمه اکتفا به نامش نکنید/ نشناخته توصیف مقامش نکنید هر کس که در او محبت زهرا نیست/ علامه اگر هست سلامش نکنید |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۴, ۲۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۱۴:۴۷ توسط ali-0110.)
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
« این روزها دیگر کسی یاد شما نیست دیگر کسی ذکر لبش آقا بیا نیست ترسم عزای مادرت آید ولیکن [/font]گویند نوروزست هنگام عزا نیست ! هر دم به ضريح بي نشانت اي ماه بسته ست دخيل قلب من با هر آه عمري ست تپش هاي دلم مي گويد: «يا فاطمه اشفعي لنا عندالله» [font=B Zar]مادر بهانه ی همه ی عاشقانه هاست ... مادر که خانه نیست کجا عید میشود ... آتش زبانه می کشد از خانه علی دشمن هجوم برده به کاشانه علی [/b] [b]در آستان وحی، لگد کوب شد دریغ! جان رسول خاتم و جانانه علی [/b] [b]از بس به جان ساقی کوثر نشسته غم لبریز خون دل شده، پیمانه ی علی [/b] دلم عیدی نمی خواهد ، غروب سرد فردا را نمی خواهد، دلزینب[b]چو غمگین است ، دل من پسته خندان نمی خواهد، [/b]گل نرگسعزادار است این شبها ، دل من رنجش[b]صاحب زمان،مهدیزهرارا نمی خواهد. [/b]» جانم علي مرتضي لعنت به دشمن علي و فاطمه عليهما السلام |
|||
|
|
۷:۴۴, ۲۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۲ ۷:۴۶ توسط ali-0110.)
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
زبانحال عشاق اهلبیت با مولا علی بگو مولا هنوزم یاد زهرا میکنی یا نه؟ درو دیوار را محو تماشا میکنی یا نه؟ [/b]بگوآیا هنوزم نیمه شب با چاه نخلستان به یاد فاطمه آهسته نجوا میکنی یانه؟ [/b] بگو مولای من آیا کنار قبر پیغمبــر شکایت از غــم ام ابیها میکنی یا نه؟ [/b] برای التیام ناله های دخترتــــ زینب! شفا بخشی به غیر از صبــر پیدا میکنی یا نه؟ [/b] دلم از هتک حرمت بر حریــم خانه ات خون شد بساط دشمنت را خوار و رسوا میکنی یا نه؟ [/b] بگو از قول ما با نور چشمت مهدی زهــرا که پا را در رکاب امروز و فردا میکنی یا نه؟ [/b] بگو آقای من درگیر ودار محشــر کبری [b]شفاعت نامه مارا تو امضا میکنی یا نـــه؟ [/b] جانم علي مرتضي لعنت به دشمن علي
|
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
سلام عیدت مبارکدعای ندبه جمعه اول فروردین 93 یادت نره. دعا کن سال جدید سال رضایت کامل آقا ازت باشه نا بلکه ظهور رخ بدهالتماس دعا
|
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم آغـشته بهــارمان به عطر یــاس است ای شیعه دل صاحبمان حساس است حــرمـت بگــذاریــد اگـر فـــاطـــمــه را عیـــدی همه با پسـرش عبــاس است
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |