کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توجه توجه!!! باهزارتومن چیکارمیشه کرد؟
۱۸:۲۵, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بنام خدای خوبیها

نمیدونم سؤالی که قرار مطرح کنم چقدر مهمه ولی خب یه دعوت از دوستان. امیدوارم که بتونم به نوبه ی خودم کاری واسه بچه های سرطانی کرده باشم.

باهزار تومن چیکار میشه کرد؟!!
یه توپ خرید یه شارژ ایرانسل خرید دوتا بستنی خرید کرایه ی تاکسی رو داد کار خاصی نمیشه کرد چندشاخه گل خرید پس انداز کرد و.............................................

باهزارتومن میشه به یه کودک مبتلا به سرطان کمک کرد.....
این روزا بایه هزار تومنی هیچ کار مهمی نمیشه انجام داد یا چیز خاصی خرید ولی اگر هرکدوم از شما ماهی فقط هزارتومن به مؤسسه ی محک کمک کنه، میشه بامجموع اونها به کودکان مبتلا به سرطان که تحت پوشش و حمایت مؤسسه ی محک هستن کمک های زیادی کرد. اینطوری شما میتونید با کمترین هزینه از پرارزشترین چیز در دنیا"جان یک کودک" حمایت کنید.

باتماس با شماره ی 23540 یا مراجعه به سایت محک http://www.mahak-charity.org در طرح عضویت ماهی هزارتومان محک مشارکت کنید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، سید ابراهیم ، MohammadSadra ، Amirsaeed ، جویای حقیقت ، خادمة الزهرا ، Blank Mind ، تازه مسلمان ، AllahoAkbar ، وحید110 ، netlog36 ، نسیم ، SARV ، rastin ، jkb ، MohammadMeraj ، mohammad727 ، saloomeh ، abas_341 ، nasimesaba ، طالب نور ، N.Mahdavian ، MESSENGER ، EMPERATOR ، انتصـار ، فدک زهرا ، sahel ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، علی 110 ، shafagh_mah ، Mitsonary ، black ، fatemehsadat ، حلما ، Mohammad Trust ، ساقی ، sadegh-a ، خاک ، محب الزهرا ، MAHDI59 ، Agha sayyed ، mohamad ، سرباز سید علی ، molasadra ، دل خسته ، حسن عزتي ، تفکر ، M03TAFA ، جبریل ، حسن.س. ، zarati313 ، یاران مهدی ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، ضحی ، شیدا ، aboutorab ، مجنون الحسین ، am_po ، reyhaneh.sh ، kh-MAHDI ، مجید املشی
۰:۰۷, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
خب لاأقل هراز گاهی یه پست بذارید اینجا گمو گور نشه این پست، اینطوری بریم جلو که به تاریخ میپیونده این پست.Smile
من واقعا دلم میخواد واسه بچه های سرطانی یه کاری بکنمSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، SARV ، nasimesaba ، MESSENGER ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، وحید110 ، علی 110 ، shafagh_mah ، black ، ساقی ، جبریل ، یاران مهدی ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، Farzaneh
۱۹:۱۴, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۹:۱۵ توسط گل مرداب.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام مهربون
چه خوبه که اینجائی.
چشم به راهت بودم.
من حسابی تشنمه ، تو چی؟!
تو هم تشنه نوشیدن آب زلال یه چشمه هستی؟
دل من آب می خواد و کلی قاصدک!
آخ که چه کیفی داره سیراب شدن و حرف های دل رو زدن.
چیزائی که آدم گنده ها اصلا ازش سردر نمی یارن!
دلم کلی فسقلی می خواد!
همونهائی که وقتی می گن دوتا دوستت دارم ، یعنی خیلی.
همونهائی که ساده دوست می شن و ساده تر می خندند.
دلم پرستو می خواد و پرواز.
آخه یه زمانی همنشین پرستو های عاشقی بودم که پر کشیدند ورفتند و من رو با بال های شکسته ام جا گذاشتند.
دل منم به این خوش بود که فصل کوچ بعدی بال هام خوب می شن و با بقیه پرستوها می ریم به یه سرزمین جدید.
ولی دیگه نه اونها سرو کله شون پیدا شد و نه فصل کوچ!
حالا من موندم و خاطره همنشینی با اون پرنده های مهاجر و عاشق.
راستی ، چرا هیچ وقت کسی ازت نمی پرسه بالت چطوره و همه فقط سراغ حالت رو می گیرند؟!
این هم از همون پیچیدگی های آدم بزرگ هاست که هیچ وقت نمی شه ازش سردرآورد ، مگه نه؟
آخ که چقدر دلم می خواد با اونهائی که می خوان کوچولو بمونن همنشین بشیم و با هم یه دل سیر بازی کنیم.
دوست دارم پرستو هائی رو پیدا کنم که شیفته پرواز باشن ، تا بشیم سی مرغ و سیمرغ دلمون رو پربدیم سمت اون
لطیف بزرگ . تو چی؟ هوس سفر نداری؟
منتظر حضور قشنگت توی تالار و دست مهرت می مونم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، طالب نور ، MESSENGER ، EMPERATOR ، بیداری اندیشه ، وحید110 ، علی 110 ، shafagh_mah ، حلما ، ساقی ، یاران مهدی ، مفقود الاثر
۱۰:۴۸, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
با هزارتومن کاری نمیشه کرد فکر کن چی هیچ کاری نمیشه کرایه هم نمیشه داد!!!
نمی دونم چند نفر در عضویت ماهی هزار تومن شرکت کردند بیاید یه کاری کنیم هر کی که شرکت می کنه یه صلوات و یه یا علی توی این تایپیک بنویسه فکر کنم اینجوری بهتر بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، گل مرداب ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، وحید110 ، علی 110 ، shafagh_mah ، ساقی ، یاران مهدی ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، am_po
۱۸:۴۳, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
بنام خدای خوبیها...

از پیشنهاد خوبتون سپاسگذارم آقا مهدی.Smile

خودم اولین نفر هستم ظاهراً، من توی این طرح هزارتومنی عضو شدم، هم خودم هم دوستم، انشالله که خدا قبول کنه. پس دوتا یاعلی مینویسم:

یاعلی
یاعلی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، abas_341 ، بیداری اندیشه ، وحید110 ، علی 110 ، shafagh_mah ، ساقی ، EMPERATOR ، MESSENGER ، یاران مهدی ، مفقود الاثر
۱۸:۴۸, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، بیداری اندیشه ، علی 110 ، گل مرداب ، shafagh_mah ، ساقی ، EMPERATOR ، MESSENGER ، یاران مهدی ، مفقود الاثر ، Farzaneh
۱۹:۲۱, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7

بسم الله الرحمن الرحیم

حدوداهفت یا هشت ماه پیش یک نرم افزار دانلود کردم که برای حمایت از موسسه محک ساخته شده بود،همان موقع مبلغی رو به همین نیت کنار گذاشتم ،ولی هنوز نتونستم بحساب موسسه واریزش کنمConfused...

میدونید مشکل چیه؟؟ یک وقتهایی تصمیم هم میگیری برای کمک،ولی انگار توفیق نداری!!!!

ازهمه خواهش میکنم اول دعا کنید نیت همه خالص بشه...

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، علی 110 ، Mitsonary ، گل مرداب ، shafagh_mah ، ساقی ، EMPERATOR ، MESSENGER ، یاران مهدی ، مفقود الاثر ، Farzaneh
۱۹:۵۵, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
با عرض سلام

بنده با توجه به این که بدو ورود با تالار قصد همکاری با گروه محک رو داشتم ، ولی یکی از دوستان که با گروه محک همکاری نزدیکی داشت به بنده گفت که فعلا سایت محک دچار یک بدافزار (ویروس! [تصویر: blush.gif]) می باشد ، و وقتی که می خواهید پول را واریز کنید به شماره حساب دیگری پرداخت می شود!

خواهشا دوستان پیگیری بکنند که مشکل این بدافزار حل شده باشد! بعد مبالغ خود را واریز کنند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: گل مرداب ، shafagh_mah ، أین المنتظر ، ساقی ، Dragonborn ، MESSENGER ، یاران مهدی ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر
۲۰:۲۸, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲/اسفند/۹۰ ۰:۰۷)گل مرداب نوشته است:  خب لاأقل هراز گاهی یه پست بذارید اینجا گمو گور نشه این پست، اینطوری بریم جلو که به تاریخ میپیونده این پست.Smile
من واقعا دلم میخواد واسه بچه های سرطانی یه کاری بکنمSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: گل مرداب ، MESSENGER ، مفقود الاثر ، Farzaneh
۰:۲۳, ۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۰:۲۳ توسط گل مرداب.)
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

رزق شب:
امام صادق(علیه السلام):
بهترین راه جلب رحمت خدا این است که خیرخواه مردم باشی....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، MESSENGER ، مفقود الاثر ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]