|
بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries"
|
|
۱۷:۰۵, ۳۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
سوالم اینه که سریال خاطرات خوت آشام شیطانیه؟ این عکسو از یکی از صحنه های فیلم گرفتم:
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۶, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۱ ۱۹:۳۱)Reza2035 نوشته است: زمانی میتوانیم زمین شطرنجی را منصوب به موجود ماورایی کنیم که ملاقات با ان موجود در انجا اتفاق بیفتد مثه صحنه ای که در فیلم مردانم ایکس درجه ی یک : اکساویر دخترک ابی رنگ را در اشپزخانه ای ملاقات میکند که زمین ان شطرنجی ایست و ما میدانیم که یکی از ویژگی های ان دختر ابی رنگ این است که میتواند به هر شکلی در بیاید . خدا از دهانتان بشنود ... من هم همین را گفتم دقیقا : شطرنج نماد وارد شدن به ارتباط و شروع ملاقات و ورود به ماورا است . همینطور که در اکثر فیلم هایی که نام بردید هم همینطور بوده . من هم غیر از این نگفتم که نه ؟! در فیلم مورد نظر من یک خون آشام که نماد جن است با دختر معشوقه اش در صحنه های متعددی مشغول بازی شطرنج است . در مورد شطرنج توضیحات دیگری هم در پست های قبلی داده ام : " گاهاً ترکیب نظامی است و نماد جنگ." در فیلم مردان ایکس هم آن دختر آبی نماد جن است . در کل رنگ آبی نماد جن است ... درست است که در هر فیلمی که آبی یا شطرنج دیدیم ممکن است به آن مذمون نباشد اما در حالت کلی همین است . [b]واژه blue jin یا همون جن آبی در همین زمینه است |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
نقل قول:شطرنج نماد وارد شدن به ارتباط و شروع ملاقات و ورود به ماورا است . همینطور که در اکثر فیلم هایی که نام بردید هم همینطور بوده . من هم غیر از این نگفتم که نه ؟! در فیلم مورد نظر من یک خون آشام که نماد جن است با دختر معشوقه اش در صحنه های متعددی مشغول بازی شطرنج است . برادر عزیز در همه ی موارد این صدق نمیکند ! بنده عرض کردم شطرنج زمانی میتواند با ماورا ارتباط پیدا کند که با موجودی روی زمین شطرنجی ملاقات کرد نه اینکه بازی شطرنج نماد ارتباط با ماوراست ! |
|||
|
۲۰:۲۸, ۱۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۲۰:۲۹ توسط كارمند پيمانی.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
1- برادر نه , خواهر !!
2- چرا دقت نمیکنید ؟ اول پست را بخوانید بعد جواب دهید : نقل قول:... درست است که در هر فیلمی که آبی یا شطرنج دیدیم ممکن است به آن مذمون نباشد اما در حالت کلی همین است . و یا در این جا : [/b] نقل قول:در مورد شطرنج توضیحات دیگری هم در پست های قبلی داده ام : " گاهاً ترکیب نظامی است و نماد جنگ." |
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۱۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
خیلی مسخره اس!!!
من که با اینکه همه جا لینک های دانلود مستقیم و رایگانشو میبینم یک قسمتشم دانلود نکردم و نگاه نکردم زندگی خودمون فیلمه دیگه اینا که داستاناشون داستان بچه ی آدم نیست! چه پیام مثبتی داره که آدم بخواد نگاش کنه؟؟؟ من اصلا خوشم نمیاد و وقتمو واسه دیدن این جور فیلم و سریال ها هدر نمیدم! درکل خودتونو درگیر این چیزا نکنید علی جان شما هم داری اینجوری خیال میکنی که روت تاثیر نذاشته همینکه واست جذابه و دنبالش میکنی یعنی تاثیر گذاشته روت بعدشم خیلی از این فیلما استراتژی خیلی خفنی دارن! یعنی روی ناخودآگاه انسان تاثیر میذارن به زبون میگی من با اینا موافق که نیستم فقط نگاه میکنم و روم تاثیر نمیذاره ولی یه مدتی که بگذره بدون اینکه آدم متوجه بشه تغییر در شخصیت و عقایدش رخ میده و اون ناخودآگاه انسان کار خودشو میکنه... |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
دوستان این یه سریال تینیجریه,شاید رو شماها تاثیر نداشته باشه ولی رو افرادی مثل من شدیدا تاثیر گذاشته,,تا حالا این سریال رو ب هرکسی دادم عاشق سریال و شخصیت هاش شده,این سریال شدیدا رو نوجوان ها و جوان ها تاثیر گذاشته,مخصوصا روی جوانها و نوجوانهای خارجی,مثلا برید تو همون فیسبوک نگاه کنید که چند نفر عکس پروفایل و اسمش رو از شخصیت های این سریال الهام گرفته,درحالی که اگه با سریالهای دیگه مقایسه کنید هیچ سریال دیگه ای نتونسته این همه طرفدارهای احساسی پیدا کنه.....
همین یه مدت پیش با یه خارجی حرف میزدم که یه مشکل احساسی براش پیش اومده بود,بعد یکم صحبت کردن از من تقاضا کرد که اگه دوسش دارم براش از خدا بخوام تبدیل بشه ب یک خون آشام چون یه خون آشام از هر موجود دیگه ای قویتره,هیچ دردی احساس نمیکنه,کسی نمیتونه اذیتش کنه,تا ابد زنده میمونه,هیچ وقت نمیمیره,احساس گناه نمیکنی,ولی من قبول نکردم و طرف هم شروع کرد به گریه کردن,حتی میگفت که شاید خون خون اشامی تو رگهای من باشه و فقط لازمه ک یه بار بمیرم و خون خون اشام دوباره منو زنده کنه.... . . (یکی از نکاتی که تو سریال بینندگان رو ب خودش جذب میکنه زیبایی اندام و چهره بازیگران این فیلمه,,مخصوصا دیمن که غیر از دخترا حتی پسرا هم شیفتشن) |
|||
|
|
۴:۲۴, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
واااااااای خدای من این سریال فراماسونیه هورررا هورررا ما کشفش کردیم من که دیگه نیگاش نمی کنم
وای ما چقدر باهوشیم هیشکی نمی تونه مثل ما ماسون کشف کنه... |
|||
|
۱۹:۴۴, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
اینکه مشخصه
اینهمه هزینه میکنن فیلم و سریال میسازن مطمئن باشین فقط واسه سرگرمی نیست کسی هم که اندیشه اش بیدار شده باشه فکر نکنم زیاد رو ضمیر ناخودآگاهش تاثیر داشته باشهفکر کنم حداقل خیلی کمتر از موزیک رو ضمیر ناخودآگاه تاثیر میزاره |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام آقایون
من یه سوالی داشتم لطفا هر کس که تونست جوابمو بده چرا سینمای آمریکا یک همچین سینمای قدرتندی که 1) واقعا هر فیلمو سریالی که ازش میاد بیرون تقریبا قشنگه وتحقیقا هر کس یه قسمت از یه سریال یا یه فیلمشو ببینه حداقل تا نیم ساعت میره تو فکر حالا یکی فکر خوبی راجبش می کنه یکی فکر بد؟ 2)انسان تو بعضی از فیلماش میخواد باشه وواقعا تو بعضیهاش زندگی می کنه؟ 3)که انقدر ایهام زیبایی در مفهوم داره و تقریبا هر کس توی هر کجای دنیا که باشه یه برداشت به سبک خودش می کنه؟؟ 4)من تا الآن به غیر از یه عده معدود ندیدم که تو این فیلمای جدیدش بازیگرا تکرار بشن؟ به غیر از منابع غنی مالی و پشتیبانی دولتشونو و سازمانهای مخفی جهانی............. خواهشا هر کی می تونه جواب بده!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۱۳:۳۸, ۸/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۳:۴۰ توسط mojtabamax.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
اما جدای از این نقد ها، من قبلا این سریال رو تا فصل 3 کامل دیدم، هنوزم که کاور سریال هاش رو میبینم یادم میاد که عجب سریال مشتی بود
![]() رو من که زیاد تاثیر نذاشته..... |
|||
|
۱۲:۲۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
بچه ها به نظر شما با توجه به اتفاقات فصل اول در مورد جنگهای صلیبی منظورشون از خون اشام ها مسلمان ها نیست
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,773 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,053 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural | Mitsonary | 198 | 100,661 |
۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۲۷ آخرین ارسال: amirak |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,272 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|
| خون آشامها و همجنسبازها؛دستاویز جدید جشنوارههای ضد ایرانی | نورالسادات | 7 | 4,371 |
۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۱۸ آخرین ارسال: black |
|
| زن محجبه ایرانی خونآشام در جشنواره ساندنس | عبدالرحمن | 0 | 1,885 |
۶/بهمن/۹۲ ۴:۲۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| vampire و سینمای آمریکا | mechboy | 17 | 11,499 |
۲۹/دی/۹۲ ۳:۰۷ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

فکر نکنم زیاد رو ضمیر ناخودآگاهش تاثیر داشته باشه