|
شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟
|
|
۱۹:۱۷, ۲۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۰ ۱۹:۲۲ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه
راستش ما در این آشفتگی عقاید, باز به گفته ی دوستان و برای آرامش پیدا کردن راون خویش چند اهنگ رپ گوش کردیم اما پیش از پیش آشفته تر شدیم و تا حد جنون پیش رفتیم !! حقیقتش چند وقت پیش بود که حدود 30 اهنگ از آهنگ های شاهین نجفی و هیچ کس که به قولی دو رپر بزرگ در ایران هستند رو گوش کردیم تا ببینیم که این جوانان چه در سر دارند که این قدر مملکت بر ضدیت ان ها سخن می گویند ! تفسیرات بنده به از این چندین اهنگی که گوش کردم در سه دسته ی زیر خلاصه می شود : 1- آهنگ های پوچ و بی هدف : واقعا اصلا از خودم خجالت کشیدم که چرا این دسته آهنگ ها رو گوش کردم , در این آهنگ ها که معمولا دوستان این گونه آهنگ ها رو نقد می کنند واقعا آدم شرم داره که دوباره اون ها رو باز گونه ! از فحش و دشنام گرفته تا ... خلاصه که من با این اهنگ ها کاری ندارم و تناه چون خواستم بحث رو شروع کنم به این موضوع اشاره کردم . 2- آهنگ هایی که سیاسی هستند : این آهنگ ها هم یه درجه بالاتر از رتبه ی قبلی هستند که بحث روی این قسمت زیاد درست نمی باشد ! بر فرض مثال تو یکی از اهنگ ای شاهین نجفی می گه که : 20 میلیون رای رو دود هوا کردیم رفت تا تو روی کار بیایی !! خوب الان بخواننده برای اون کسی ناله می کنه که ضرر دیده حالا اگه طرف ضرر دیده برنده می شد خواننده می اومد می گفت 20 میلیون رای رو واسط الکی درست کردیم !! خلاصه این که این قسمت سیاست هم به دل ما ننشت چون در کل اگه شخص اولی بازنده بشه از دهان شخص اولی بد می گه اما اگه شخص دوم بازنده بشه از زبان شخص دوم بد می گه و خلاصه این که مثل گل افتاب گردان دنبال خورشیدند تا اون طرف بگردند و ... !! 3- مشکلات جامعه : این پارت سوم مد نظر منه که واقعا باید بررسی بشه یه خواننده ای بود که در مورد مشکلات جامعه می خوند یهو رسید به این قسمت که مضمونش این جوری بود : صبح ها چای شیرین خالی می خوریم ش های یب زمین پخته و ... یا این که نگاه حسرت بار خواهرم از پشت عنک شکسته !! خلاصه ای که این قسمت سوم خیلی داره من رو اذیت می کنه نمی دونم این شعر یا تکست ها رو می خواد شجریان بخونه یا شاهین نجفی هر کدومشون بخونه من قبول دارم ! واقعا چرا این مشکلات پیش میاد ؟؟ تو رو خدا انکار نکنید که چرا اول از همه داری شاهین نجفی یا هیچ کس گوش می دی و ... همون طور که گفتم از رپ بدم میاد اما این قسمت سوم رو نمی تونم کاریش کنم باید می گفتم ! چرا شاهین نجفی یا شاهین نجفیان پا به عرصه می زارند ؟؟ آیا فقط کار ما اینه که بشینیم و منتظر بمونیم که یکی بیاد بشه مثل شاهین نجفی و همه ی کاسه کوزه ها رو تو سر اون بشکونیم !! آیا نباید از ریشه جلوی این اشخاص را گرفت ؟؟ شاید مشکل جای دیگه ایه ؟؟ و هزاران سوال دیگه که من می خوام تو این تاپیک به یه جواب قانع کننده به اون برسم پس دوستان هم کاری کنند ! پ.ن : با توجه به مضمون این تاپیک مسلما هوادارن رپر ها هم وارد این بحث می شن و من از این دوستان خواهش می کنم که رعایت ادب رو در بحث ها داشته باشند ! همون طور که دیددی من نه از شاهین نجفی بد گفتم و نه این که اون رو زیر سوال بردم فقط خوام به جوابم برسم حواهشا بحث رو به جنجال نکشید ! به دوستان خوب بیداری اندیشه هم توصیه می کنم یک طرفه به سوی قاضی نرند و بشینیم آرام پیرامون این قضیه بحث کنیم به قولی ما خیر سرمون اندیشه هامون بیدار شده است ! باید با تازه وارد ها درست بحث کنیم پس از شما هم می خوام شما هم در بحث ها آرامش رو پیشه کنید ! امید به انکه این تاپیک به نتیجه رسد !
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۴, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام.
دهن سگ که دریا رو نجس نمیکنه. بحث ما این نیست که رپ چیه و واسه چی خونده میشه و کلا مدلاش چیه.ما این همه شهید دادیم.جای اینکه به چرت و پرتای اینا گوش بدیم بهتره حرفای شهدا رو اویزه گوشمون کنیم. شهید اوینی نگران بود از این که برای هنر ما ارزش این بشه که مثلا تو سینما با گرفتن جایزه اسکار ذوق کنیم.الان ببینید بعد از چند سال چه اتفاقی افتاده. برای ما ارزش اینه که مثلا فلان ادم بره فلان جایزه بین المللی رو بگیره.مگه برای خدا ارزش این چیزاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای ما ارزش اینه که سبک موسیقی غرب رو تشریح کنیم و بگیم چی خوبه چی بده؟؟؟ مگه ملاک ما اونا هستن؟ ملاک واسه ما خداست.بعدشم اونایی که تو راه رسیدن به خدا تلاش کردن.مثل ائمه و پیامبر و این همه شهید که دادیم.برید بگردید تو شهیدا ببینید کدومشون رپ گوش کردن.یا فلان سبک اهنگ رو تایید کردن.یا کدوم امام معصوم تایید کردند که موسیقی خوبه.برید ببینید کدوم امام درباره این که موسیقی خوبه و فایده داره حدیث یا روایتی داره. کدوم یک از علمای ما موسیقی گوش میکردن.مثلا مرحوم اقای بهجت هندزفری به گوش میرفت تو مسجد! دشمن هم خیلی عالمه.دست گذاشته روی مظلوم ترین امام ما.مظلوم ترین به خاطر این که حتی تو سن شهادت ایشون هم حرف زیاده و سن دقیقی از ایشون در تاریخ نیست و روایات مختلفه. به کوری دو چشم آن حقیری که از فرط حقارت بددهان است به هر دیوار این دنیا نوشتیم نقی زیباترین نام جهان است تا کور شود هر آن که نتواند دیدن بر منکرین ائمه اطهار و مخالفینشون و دشمنانشون لعنت.تا به قیامت. بر این ملعون هم لعنت |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
شاهین نجفی و امثال او چرا؟؟؟؟؟ چون اینها اربابشان شیطان است و او را انتخاب کرده اند و باید از بین بروند. |
|||
|
۱۶:۴۹, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
۱۸:۵۶, ۱۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۰ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ویرایش شدویرایش شدویرایش شد
|
|||
|
۱۰:۲۶, ۱۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۱:۰۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۱ ۱۶:۴۹)Gryffen نوشته است:(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۶)عدالت نوشته است: به نام خدا خیلی سوال عجیبی پرسیدی حالا نمیدونم جدی پرسیدی یا به طنز گفتی یعنی واقعا نمیدونی چرا یا نمیخواهی بدانی آهنگ شر اعظم را چند بار گوش کن میفهمی چرا؟؟؟؟؟؟ پول - شهرت - شهوت - آزادی بی حد و حصر - زمینه سازی برای ظهور دجال - اغفال جوانان - مبارزه با خداوند یکتا و اسلام - ترویج فساد و در نهایت فروختن روح به شیطان برای رسیدن به متامع دنیوی. حالا من یک سوال میکنم : چرا بعضیها دایم از پدیده های منحوسی مثل شاهین نجفی و فیسبوک حمایت مکینند حالا یکسری علنی و خیلیها هم در لفافه. اصلا این شاهین نجفی با اون گندی که بالا اورد ارزش داره راجبش بحث بشه . این صحبتها و بحثها در مورد کسی صدق میکنه که امیدی به نجاتش باشد ولی یزیدها - این زیادها - شمرها - سلمان رشدیها - لیدی گاگاها و این پست فطرت شاهین نجفی و خیلیهای دیگر که مثل اینها هستند یا حامی اینها هستند اصلاح ناپذیرند و هر روز بیشتر در لجن کارهای زشتشان و عنادشان با خداوند، فرو میروند مانند فرعون که اگر حتی واضح ترین نشانه های خداوند را هم ببینند باز بر ضلالت و کوری دل آنها اضافه میشود راستی Gryffen یک اسم پسرونست که جزو نامهای نامحبوب پسرانه در کشورهای غربیه و به معنی شخصی با دماغ عقابیه درست میگم یا وجه تسمیه دیگه ای داره؟؟. . |
|||
|
۱۶:۱۸, ۱۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
درود !!
در رابطه با سوالم جدی پرسیدم !! این که یک شخص رو بی برو برگشت شیطان پرست بدونی خیلی حرفه !! البته شاهین نجفی هم که .... (۱۳/خرداد/۹۱ ۱۰:۲۶)عدالت نوشته است: پول - شهرت - شهوت - آزادی بی حد و حصر - زمینه سازی برای ظهور دجال - اغفال جوانان - مبارزه با خداوند یکتا و اسلام - ترویج فساد و در نهایت فروختن روح به شیطان برای رسیدن به متامع دنیوی.همه ی این مواردی که گفتی برای شاهین زیاد مهم نیست البته به نظر بنده !! البته شاید در یک بعد قضیه درست باشه اما شخصی که دردش از جای دیگه ایه این موارد رو نادیده می گیره !! (۱۳/خرداد/۹۱ ۱۰:۲۶)عدالت نوشته است: چرا بعضیها دایم از پدیده های منحوسی مثل شاهین نجفی و فیسبوک حمایت مکینند حالا یکسری علنی و خیلیها هم در لفافه. اصلا این شاهین نجفی با اون گندی که بالا اورد ارزش داره راجبش بحث بشه .شاید شاهین نجفی با یه حرکت بچه گانه مقدسات یک کشور رو به بازی بگیره اما از بقیه ی حرف هاش نمی شه به سادگی گذشت !! من خیلی از شعر هاش رو گوش دادم و به بعضی هاش واقعا به دید درستی می بینم به نظر بنده بعضی شعر هاش واقعا جای بحث داره ! پ.ن: (۱۳/خرداد/۹۱ ۱۰:۲۶)عدالت نوشته است: راستی Gryffen یک اسم پسرونست که جزو نامهای نامحبوب پسرانه در کشورهای غربیه و به معنی شخصی با دماغ عقابیه درست میگم یا وجه تسمیه دیگه ای داره؟؟.اون آواتاری که می بین حدود 40 % شبیه به خودمه :دی آیا دماغ من عقابیه ؟؟ در کل گریفن می شه گفت اسم مستعار بنده می باشید !! بنده رو می تونی با اسم های دورگه ی خسته و ارباب شیر پیدا کنی کافی یک بار در قلب ارباب شیر رو فرابخوانی !!
|
|||
|
۱۷:۰۳, ۱۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۴۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
اون آواتاری که می بین حدود 40 % شبیه به خودمه :دی
آیا دماغ من عقابیه ؟؟ در کل گریفن می شه گفت اسم مستعار بنده می باشید !! بنده رو می تونی با اسم های دورگه ی خسته و ارباب شیر پیدا کنی کافی یک بار در قلب ارباب شیر رو فرابخوانی !! [/quote] به نام خدا من نگفتم دماغ شما عقابیه گفتم معنی گریفن یک اسم پسرونست و به معنای hooked nose یا دماغ عقابی و سوالم این بود وجه تسمیه اسمت چیه یا بهتر بگم چرا این اسمو انتخاب کردی در ضمن حرکت شاهین نجسی بچه گانه نبود اول از سیاست شروع کرد طرفدار جمع کرد اکثرا هم جنبش سبزی بعد رفت سراغ روحانیت بعد نماز خواندن را به سخره گرفت بعد رفت سراغ ستایش شیطان بعد شوخی با امامان ما و در نهایت توهین، و این دقیقا نشون میده که همه چی برنامه ریزی شده بوده پس بکار بردن لفظ بچگانه برای همچین توطئه ای به نظر زیاد جالب نیست اون خودش میدونست داره چیکار میکنه امیدوارم شما هم دست از حمایت این ملعون برداری والسلام. |
|||
|
|
۰:۱۱, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۳)عدالت نوشته است: سوالم این بود وجه تسمیه اسمت چیه یا بهتر بگم چرا این اسمو انتخاب کردیدر رابطه با اسم کاربریم !! بنده به دلیلی این که اسطوره شناسی و نماد شناسی می خونم از بین موجودات اسطوره ای از گریفن یا همون شیردال خودمون که سر عقاب و بدن شیر داره خوشم اومد !! عقابش هم نام خودمه و شیرش هم به خاطر این که ازش خوشم میاد و به شیر نارنیا ارادت دارم ورش داشتم :دی در رابطه با شاهین نجفی و حمله به سیاست اگه خواستید می تونیم از طریق پیغام خصوصی با هم در ارتباط باشیم !!! در مورد حمله ی وی به مقدسات به نظر من بچه گانه ترین کاری بود که انجام داد !! به نظر من مهم ترین دلیلی که جنبش سبز شکست خورد توهین به مقدسات ایران و ایرانی بود !! پ.ن : (۱۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۳)عدالت نوشته است: در ضمن حرکت شاهین نجسیآیا به نظرتون این خطاب کردن مودبانه است !! با این وجود توقع دارید طرفداران نجفی حرف های ما را گوش فرا دهند !! |
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
(((بسم الله الرحمن الرحيم))) سلام دوستان دوستان خواهش ميكنم به بيراهه نرويد و اگر ميخواهيد بحث كنيد،در مورد موضوع تاپيك بحث كنيد،نه چيز ديگه دوستان من تمام اهنگ هاي شاهين رو شنيدم،و حتي گذازش زندگيش رو هم از زبان خودش تو يه مصاحبه شنيدم و ميخوام نظر من رو بدونيد راستش دوستان من قبل از اينكه شاهين اخرين اهنگش رو بخونه،از بهترين طرفداراش بودم(چرا دروغ بگم)دوسش داشتم. من خودم از بعضي اهنگاش خيلي خوشم ميومد(قبلنا) و از اونها لذت ميبردم،ولي همين شاهين رفته رفته اهنگايي خوند كه ديگه از چشم افتاد (نميخام اسم ببرم) و نتيجتا" حالا ازش متنفرم و هيچوقت هم نميشه كه ديگه ازش خوشم بياد. |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۱۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
هتك حرمت يك خواننده مرتد به ساحت مقدس امام هادي (علیه السلام) طي روزهاي اخير موجي از اعتراضات و محكوميت ها را نزد شيعيان جهان به همراه داشته اما در اين ميان حمايت گروهك تروريستي منافقين از اين خواننده مرتد اصلا دور از انتظار نبود. به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران ؛ اقدام توهين آميز شاهين نجفي خواننده مرتد نسبت به ساحت مقدس به امام هادي (علیه السلام) كه خشم مسلمانان دنيا را به همراه داشت با حمايت گروهك تروريستي منافقين همراه شده است. اعضاي گروهك تروريستي منافقين كه از شاهين نجفي حمايت مالي و تشكيلاتي مي كنند اين بار با تجمع چند نفري كه تعدادشان برابر عكس هاي منتشر شده به 10 نفر هم نمي رسد در شهر اسلو نروژ به حمايت از حركت توهين آميز شاهين نجفي از هتك حرمت به امام هادي (علیه السلام) پرداختند. اين در حالي است كه طي روزهاي گذشته اقدام موهن شاهين نجفي در جريحه دار كردن احساسات مسلمانان ، در سراسر دنيا با اعتراض هاي گسترده همراه بوده است. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,053 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,606 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,404 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,362 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC " | MohammadFC | 370 | 188,060 |
۳/آبان/۹۱ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: alitalebi |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,682 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,536 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|

![[تصویر: 9902_885.jpg]](http://www.yjc.ir/files/fa/news/1391/3/8/9902_885.jpg)
![[تصویر: 9903_300.jpg]](http://www.yjc.ir/files/fa/news/1391/3/8/9903_300.jpg)
![[تصویر: 9904_407.jpg]](http://www.yjc.ir/files/fa/news/1391/3/8/9904_407.jpg)