کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«شان استون» مسلمان شد
۱۷:۰۹, ۲۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار

تاریخ انتشار:
۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲
[تصویر: 137591_617.jpg]«شان استون» پسر فیلمساز معروف آمریکایی «الیور استون» با حضور در ایران به دین اسلام روی آورد.

به گزارش فارس، «شان استون» پسر الیور استون فیلمساز بزرگ آمریکایی ظهر امروز -۲۵ بهمن ماه- با حضور در دفتر آیت الله ناصری واقع در اصفهان به دین اسلام تشرف آورد.

بنا بر این گزارش، شان استون که خود نیز در زمینه فیلمسازی فعالیت می‌کند، مدتی پیش برای حضور در همایشی با موضوع بررسی فیلم‌های هالیوودی به ایران آمد و طی حضورش در ایران با فرج الله سلحشور نیز دیدار کرد.

استون به منظور تشرف به دین اسلام چند روزی است که در اصفهان به سر می‌برد. او لحظاتی پیش با قرائت شهادتین به دین اسلام و مذهب شیعه روی آورد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tohid_Prince ، Islam ، اکبر.ع ، فاطمه خانم ، Agha sayyed ، soldier ، MohammadMeraj ، راز گل سرخ ، zarati313 ، yamin ، r_bashiri89 ، 208 ، mrfarzadj ، EMPERATOR ، Yaser_h2011 ، revenger ، حسن.س. ، ali.khm ، عبداللهی ، خادمة الزهرا ، آرین (الهه.ع) ، Elia ، فدک زهرا ، vahrakan ، حلما ، hamid_mol ، saloomeh ، أین المنتظر ، ساجد ، Amirsaeed ، خاک ، Mason_yab ، peimane ، انصارالمهدی ، AllahoAkbar ، yashar1374 ، عاشورايي ، netlog36 ، MohammadSadra ، sadegh-a ، ساقی ، بیداری اندیشه ، blue sky ، Hadith ، انتصـار ، محمد667 ، مجید121 ، یا صاحب الزمان ، parisan ، ترنم بهاری ، seyedmahdi ، a.l.? ، mohammad reza ، am_po ، soshiant ، شهرام ، محمدهادی ، سدرة المنتهی ، faraz_223 ، Bran ، nasim.h ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، mofa

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۷, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #51

یکی تحقیق کنه ببینیم واکنش هالیوودیها به مسلمان شدن استون چی بوده؟ خبر خوبی بود.
۲:۳۲, ۲۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۲:۳۴ توسط باهتول.)
شماره ارسال: #52
آواتار
سلام .خبری که چند وقت اخیر پخش شد حاکی از اینه که اقای شان استون با گفتن شهادتین دین اسلام رو به عنوان یک دین یکتا پرست در کنار یهودیت و مسیجیت قبول کرده و گفته من از قبل خدای یگانه را می پرستیدم .واز دوستان عزیز می پرسم واقعا میشه کسی که پدرش یهودییه ودر یک خانواده یهودی بزرگ شده اسلام بیاورد؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲:۳۸, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #53
آواتار
(۲۱/اسفند/۹۰ ۲:۳۲)باهتول نوشته است:  سلام .خبری که چند وقت اخیر پخش شد حاکی از اینه که اقای شان استون با گفتن شهادتین دین اسلام رو به عنوان یک دین یکتا پرست در کنار یهودیت و مسیجیت قبول کرده و گفته من از قبل خدای یگانه را می پرستیدم .واز دوستان عزیز می پرسم واقعا میشه کسی که پدرش یهودییه ودر یک خانواده یهودی بزرگ شده اسلام بیاورد؟

علیکم السلام
البته که می شود!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، peimane ، ELENOR ، mohammad reza
۱۰:۱۸, ۲۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۱۰:۳۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #54
آواتار
«بهرام حیدری»، دوست و همکارشان علی که مشوق وی برای اسلام آوردنش هم بوده است، در این باره به خبرنگار «تابناک» می‌گوید: داستان اسلام آوردن ایشان، بسیار شخصی بود و تمایل نداشتیم که رسانه‌ای شود اما همین دوستان از ماجرا با خبر شدند و آن را رسانه‌ای کردند. درست سه روز بعد از تشرف ایشان به اسلام، در انبوه خبرنگارانی که به سراغ علی می‌آمدند، در تشریح ماجرای اسلام آوردنش به خبرنگار واشنگتن پست، توضیحاتی شبیه به همین نامه ارائه کرد و گفت: من قبلا هم دیندار بوده‌ام و اکنون که پی برده‌ام اسلام، ادامه منطقی ادیان الهی است، مسلمان شده‌ام.

بهرامی که قرار است مشترکا باشان علی، در ساخت فیلمی در ایران همکاری داشته باشد، ادامه می‌دهد: گویا دوستان در این بخش خبری، به آن قسمتی از مصاحبه دقت کرده‌اند که خبرنگار واشنگتن پست، قصد شیطنت داشت و گفت: «با این حساب، مسلمان نشده‌اید؟». البته ما هم به این شیطنت واکنش نشان دادیم و علی هم در پاسخ گفت: من قبلا هم دیندار بوده‌ام و حالا دینم را تکمیل کرده‌ام و البته هنوز در حال یادگیری هستم.
وی افزود: نمی‌دانیم قصد دوستان از تکرار این شیطنت چیست اما چگونه می‌توانیم به کسی که ادعای اسلام آوردن و شیعه بودن را دارد و مناسک این کار را انجام داده، بگوییم که مسلمان نشده است؟ ما این موضوع را با مسئولان امر در میان گذاشت‌ایم و توقع داریم که این اشتباه‌شان را اصلاح کنند
. علی در مصاحبه‌های مختلفی که با شبکه‌های مختلف خبری، مثل سی ان ان و فاکس نیوز داشته، بار‌ها از حقوق مردم ایران دفاع کرده اما ما حتی اسلام آوردن وی را نیز به تمسخر می‌گیریم؛ این اصلا قابل قبول نیست.

این اعتراضات در حالی بیان می‌شود که ممکن است برنامه سازان تلویزیونی نیز توجیهی برای کارشان داشته باشند، اما فارغ از همه بحث‌ها، مانده‌ایم که پخش سخنان شبهه افکنی از این دست، چه نفعی می‌توانست به همراه داشته باشد و برای چه کسی؟!

دیدن این تصاویر، کافی به نظر می‌رسد:
[تصویر: 143302_189.jpg][تصویر: 143303_425.jpg][تصویر: 143304_242.jpg][تصویر: 143305_460.jpg]

....البته تاریخ همیشه تکرار می شودسال‌ها پیش که اولین فرزند خانواده مطرح و صاحب‎ نفوذ آنیلی، صاحب کارخانه بزرگ فیات، به اسلام و مذهب شیعه گروید، واکنش‌های مختلفی مطرح شد و نهایتا کار به جایی کشید که وی به طرز مشکوکی از دنیا رفت و شواهد و قرائن دخالت دستهای ناپاک در ماجرا به حدی دقیق بود که «شهید» نامیده شد. مدیر انجمن اسلامی شهید ادواردو آنیلی در این باره می‌گوید: زمانی که خبر مسلمان شدن شهید ادواردو (مهدی) آنیلی منتشر شد، در ایتالیا با واکنش منفی روبرو نبود، اما در همین ایران خودمان بعضی‌ها که معلوم نیست چه منافعی داشتند اسلام آن شهید را زیر سوال برده و ساخته و پرداخته دکتر قدیری ابیانه (همان کسی که در ترغیب وی به اسلام و کشورمان نقش اساسی داشت) دانستند؛ در‌‌ همان هنگام بود که به خواست خداوند، ‌عکس‌های حضور ادواردو در نمازجمعه تهران پیدا و منتشر شد و پاسخی بود برای اتهامات به این شهید بزرگوار و دکتر ابیانه.

[تصویر: khamenei-namaz-jome-30sal-9.jpg][تصویر: www.elima.mihanblog.com_Edoardo.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، peimane ، MohammadSadra ، mohammad reza ، revenger ، فاطمه خانم ، Hadith ، شهرام
۱۱:۳۲, ۲۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط peimane.)
شماره ارسال: #55
آواتار
در گفت‌وگوی اختصاصی با فارس

بازیگر آمریکایی که اخیرا مسلمان شد، در واکنش به تردیدافکنی‌ها درباره مسلمان شدنش، بار دیگر بر ذکر شهادتین خود تاکید کرد و گفت: من قلب خود را تسلیم الله کرده‌ام.

[تصویر: 13901128000367_PhotoA.jpg]

[/font]
به گزارش فارس، "شان استون"، بازیگر آمریکایی که اخیرا به ایران سفر کرده بود، با اعلام خبر پذیرش اسلام و انتخاب نام علی به عنوان نام اسلامی خود، در رسانه‌های داخل و حتی خارج خبرساز شد.
این خبر با واکنش و هجمه رسانه‌های خارجی مواجه شد تا اینکه بتوانند به نحوی این موضوع را زیر سوال برده و آن را به حاشیه بکشانند.
اما در این میان اخیرا گزارش‌هایی مبنی بر زیر سوال بردن مسلمان شدن شان استون منتشر شد؛ هر که چند انتشار این گزارش‌ها آن هم با تاخیر چند هفته‌ای محل تامل است.
این بازیگر آمریکایی وقتی اخبار مربوط به ابراز تردید درباره مسلمان شدنش را شنید، به شدت ناراحت و گله‌مند شد و حتی گفت که این موضوع را پیگیری می‌کند.
استون بار دیگر با خبرگزاری فارس گفت‌وگویی را انجام داد تا به این واسطه بتواند به سوالات و تردیدها در این زمینه پاسخ دهد.
خبرگزاری فارس به منظور پاسخ به سوالات مخاطبان و افکار عمومی در این زمینه و رفع هر گونه تردید، متن کامل اظهارات این بازیگر آمریکایی را در ادامه به زبان فارسی و انگلیسی منتشر می‌کند. متن انگلیسی نوشته شان استون بوده و هیچ دخل و تصرفی در آن صورت نگرفته است.
اظهارات وی بشرح زیر است:
[تصویر: 13901201000223_PhotoA.jpg]
من قلب خود را تسلیم الله کرده‌ام
من بر این باورم که اسلام ادامه رسالت پیامبران خدا از حضرت ابراهیم (علیه السلام) تا حضرت عیسی (علیه السلام) است. اگر حضرت موسی (علیه السلام) شریعت را آورد، حضرت عیسی (علیه السلام) تقوا را، حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) الگوی معرفت و دانش است. من همیشه خداپرست بوده‌ام، در نتیجه تغییر خداپرستی که نداده‌ام بلکه با پذیرفتن اسلام به آغوش اسلام آمده‌ام. شهادتین من گسترش دین من است با اعلام این که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیامبر و فرستاده خداوند است.

شان اسم عامیانه و دنیایی من است، کریستوفر اسم مسیحی من، استون اسم یهودی است که از پدرم به ارث برده‌ام؛ پدری که با همه زندگی خود برای گفتن حقیقت ریسک بزرگی کرده است و علی اسم اسلامی و روحانی من است برای عدالت خواهی. من از حضرت علی (علیه السلام) یاد گرفتم که در مقابل هیچ کس غیر از الله سجده نکنم.
[font=Arial]تو که هستی که مسلمان شدن مرا زیر سوال ببری؟
من قلب خود را تسلیم الله کرده‌ام.
با تشکر
[تصویر: 13901128000367_PhotoA.jpg]
Where have I ever
denounced Islam? I believe that Islam is a continuation of the messages brought by the Prophets of the God Abraham and Jesus. If Moses stood for the law, Jesus represented Grace, and Prophet Mohammad is a model for Marefat (knowledge)
I have always believed in one God (Allah); therefore I was not converted, but I accepted and embraced Islam.
My Shahadatin was an extension of my faith by announcing that Prophet Mohammed is a messenger of God.
My name is Sean, which is my secular name. Christopher is my Christian name; and Stone is my Jewish name that I inherited from my father, a man who's risked his career for the pursuit of truth.
Ali is my divine Muslim name for justice; I learnt from him not to bow in front of anyone but Allah.
Who are you to question my faith? I submitted my heart to Allah.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mohammad reza ، revenger ، فاطمه خانم ، soldier ، Hadith ، شهرام
۱۲:۵۱, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #56
آواتار
در فاصله ظهر ۲۵ بهمن ماه که «شان استون»، پسر فیلمساز بزرگ آمریکایی با حضور در دفتر آیت‌الله ناصری در اصفهان به دین اسلام مشرف و خبرش در بخش خبری ۲۰:۳۰ منتشر شد، تا پنجشنبه شب هفته گذشته که در‌‌ همان بخش خبری، این خبر به ریشخند گرفته شد، زمان بسیاری نگذشته، ولی گویا تفاوت رویکرد برنامه‌سازان این شبکه به اندازه‌ای آسمان و زمین بوده که گذشته را فراموش کرده‌اند؛ حتی اگر یک ماه هم نگذشته باشد!

به گزارش «تابناک»، چند روز پیش در یکی از بخش‌های خبری پر مخاطب رسانه ملی، بخش‌هایی از مصاحبه با «شان علی استون» پخش شد که می‌گفت، مسلمان شده و نامش را عوض کرده است، اما با رویکرد تشکیک و بیان این جمله: «حقیقت ماجرا از این قرار است که آقای استون یا علی آقای خودمون، اسلام رو هم مثل بقیه ادیان الهی پذیرفته البته این خودش واقعا خیلی خوب و مبارکه؛ اما ما چرا این جور موقع‌ها احساساتی می‌شیم و فکر می‌کنیم هالیوود هم مسلمان شده»؟

جملاتی که اینقدر شنیدنش از رسانه ملی عجیب بود که این تازه مسلمان را مجبور کرد از آن سوی دنیا، تکذیبیه بفرستد و جواب این سخنان (با خبر اشتباه نشود!) را بدهد. با این لحن:

Where have I ever denounced Islam?
I believe that Islam is a continuation of the messages brought by the Prophets of the of God Abraham and Jesus. If Moses stood for the law, Jesus represented Grace, and Prophet Mohammad is a model for Marefat (knowledge)
I have always believed in one God (Allah); therefore I was not converted, but I accepted and embraced Islam.
My shahadatin was an extension of my faith by announcing that Prophet Mohammed is a messenger of God.
My name is Sean, which is my secular name. Christopher is my Christian name; and Stone is my Jewish name that I inherited from my father, a man who's risked his career for the pursuit of truth.
Ali is my divine Muslim name for justice; I learnt from him not to bow in front of anyone but Allah.
Who are you to question my faith? I submitted my heart to Allah.

Thanks
من کجا اسلام [آوردنم] را تکذیب کرده‌ام؟
من بر این باورم که اسلام، ادامه رسالت پیامبران خدا از حضرت ابراهیم (علیه السلام) تا حضرت عیسی (علیه السلام) است. اگر حضرت موسی (علیه السلام) شریعت را آورد و حضرت عیسی (علیه السلام) تقوا را، حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) الگوی معرفت و دانش است.
من همیشه خدا پرست بوده‌ام؛ در نتیجه تغییر خداپرستی نداده‌ام بلکه با پذیرفتن اسلام، به آغوش آن آمده‌ام.
شهادتین من، گسترش دینم است؛ با اعلام این [موضوع] که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیامبر و فرستاده خداوند است.
شان اسم عامیانه و دنیایی من است، کریستوفر اسم مسیحی‌ام و استون اسم یهودی من است که از پدرم به ارث برده‌ام؛ پدری که با همه زندگی خود برای گفتن حقیقت ریسک بزرگی کرده است.
علی اسم اسلامی و روحانی من است برای عدالت خواهی، من از حضرت علی (علیه السلام) یاد گرفتم که در مقابل هیچ کس غیر از الله سجده نکنم.
تو که هستی که مسلمان شدن مرا زیر سؤال ببری؛ من قلب خود را تسلیم الله کرده‌ام.

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، أین المنتظر ، MAHDI59 ، فاطمه خانم ، abas_341 ، bagheri4 ، Hadith
۱۴:۴۳, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۱/اسفند/۹۰ ۱۲:۵۱)فرید نوشته است:  در فاصله ظهر ۲۵ بهمن ماه که «شان استون»، پسر فیلمساز بزرگ آمریکایی با حضور در دفتر آیت‌الله ناصری در اصفهان به دین اسلام مشرف و خبرش در بخش خبری ۲۰:۳۰ منتشر شد، تا پنجشنبه شب هفته گذشته که در‌‌ همان بخش خبری، این خبر به ریشخند گرفته شد، زمان بسیاری نگذشته، ولی گویا تفاوت رویکرد برنامه‌سازان این شبکه به اندازه‌ای آسمان و زمین بوده که گذشته را فراموش کرده‌اند؛ حتی اگر یک ماه هم نگذشته باشد!

به گزارش «تابناک»، چند روز پیش در یکی از بخش‌های خبری پر مخاطب رسانه ملی، بخش‌هایی از مصاحبه با «شان علی استون» پخش شد که می‌گفت، مسلمان شده و نامش را عوض کرده است، اما با رویکرد تشکیک و بیان این جمله: «حقیقت ماجرا از این قرار است که آقای استون یا علی آقای خودمون، اسلام رو هم مثل بقیه ادیان الهی پذیرفته البته این خودش واقعا خیلی خوب و مبارکه؛ اما ما چرا این جور موقع‌ها احساساتی می‌شیم و فکر می‌کنیم هالیوود هم مسلمان شده»؟

جملاتی که اینقدر شنیدنش از رسانه ملی عجیب بود که این تازه مسلمان را مجبور کرد از آن سوی دنیا، تکذیبیه بفرستد و جواب این سخنان (با خبر اشتباه نشود!) را بدهد. با این لحن:

من کجا اسلام [آوردنم] را تکذیب کرده‌ام؟
من بر این باورم که اسلام، ادامه رسالت پیامبران خدا از حضرت ابراهیم (علیه السلام) تا حضرت عیسی (علیه السلام) است. اگر حضرت موسی (علیه السلام) شریعت را آورد و حضرت عیسی (علیه السلام) تقوا را، حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) الگوی معرفت و دانش است.
من همیشه خدا پرست بوده‌ام؛ در نتیجه تغییر خداپرستی نداده‌ام بلکه با پذیرفتن اسلام، به آغوش آن آمده‌ام.
شهادتین من، گسترش دینم است؛ با اعلام این [موضوع] که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیامبر و فرستاده خداوند است.
شان اسم عامیانه و دنیایی من است، کریستوفر اسم مسیحی‌ام و استون اسم یهودی من است که از پدرم به ارث برده‌ام؛ پدری که با همه زندگی خود برای گفتن حقیقت ریسک بزرگی کرده است.
علی اسم اسلامی و روحانی من است برای عدالت خواهی، من از حضرت علی (علیه السلام) یاد گرفتم که در مقابل هیچ کس غیر از الله سجده نکنم.
تو که هستی که مسلمان شدن مرا زیر سؤال ببری؛ من قلب خود را تسلیم الله کرده‌ام.

با تشکر

بسم الله الرحمن الرحیم
دوست من آدرس دقیق از اون خبر رو اگر بتونید پیدا کنید گفته شما کاملتر میشه و اینکه کارکرد صدا و سیما واقعا عجیبه !!
تبلیغ فرقه های نو ظهور !
دعوت از مبلغان فرق نو ظهور !
کمرنگ کردن اتفاقات مهم ! و ...
از مدیران خواهش میکنم این پست رو حذف نکنن و بزارن اگر انتقادی هست هر چند در مورد صدا و سیما باشه رو دوستان بگن . آقای دکتر عباسی و استاد رائفی پور که تقریبا 2 محور حرکت ما هستند عملکرد صدا و سیما رو زیر سوال بردن و همیشه توی سخنرانیهاشون انتقاداتی از اونها میکنن حالا چه مستقیم چه غیر مستقیم ، پس ما هم حق انتقاد کردن داریم و حق جواب گرفتن از مسئولین .
این راهش نیست که ما هیچ انتقادی نتونیم از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بکنیم نکنه سایت ما فی*ل*تر بشه یا باب میل بزرگان نباشه !
به این مساله باید بیشتر رسیدگی بشه .
به این مساله باید تند تر رسیدگی بشه .
به این مساله باید با دید بازتر رسیدگی بشه .
به این مساله مثل یه موضوع پیش پا افتاده نگاه نکنیم !

پاینده باشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، bagheri4 ، شهرام
۱۵:۵۷, ۲۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۰ توسط فرید.)
شماره ارسال: #58
آواتار
من هم با این دوست عزیزم موافقم

متاسفانه مدتی است که شاهد برخی رفتارهای مشکوک و خزنده در صدا و سیما هستیم .

بهتر است در زمینه دشمن شناسی به حوزه دشمن خانگی هم پرداخته شود.

صدا و سیما به دلیل برد و دامنه تاثیر بسیار زیادی که در جامعه دارد بیشتر از رسانه های دیگر ( چه داخلی و چه خارجی ) باید زیر ذره بین باشد.

پیشنهاد من بررسی برنامه ها ، فیلم ها و سریال های پخش شده در صدا و سیما و تحلیل آنها است .

لینک خبر آیا مسمانی هم مدرک لازم دارد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، soshiant
۱۷:۰۷, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #59
آواتار
شان اسم عامیانه و دنیایی من است، کریستوفر اسم مسیحی من، استون اسم یهودی است که از پدرم به ارث برده‌ام؛ پدری که با همه زندگی خود برای گفتن حقیقت ریسک بزرگی کرده است و علی اسم اسلامی و روحانی من است برای عدالت خواهی. من از حضرت علی (علیه السلام) یاد گرفتم که در مقابل هیچ کس غیر از الله سجده نکنم.
[align=JUSTIFY CLASS=BODY]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز :

به گزارش خبرنگار «شیعه نیوز» ، پنجشنبه شب گذشته در برنامه «صرفا جهت اطلاع» كه از رسانه ملی پخش میشود مجری با تكذیب خبر مسلمان شدن علی شان استون ، ادعا نمود ، علی شان استون گفته است: «من اسممو که عوض نکردم ، دینمم تغییرندادم» ! ...

به دنبال پخش این برنامه اكثر سایتهای خبری خبر مسلمان شدن استون را تكذیب نمودند و این اقدام دست مایه ای برای برخی رسانه های ضد اسلامی تبدیل شد .

[تصویر: 15462_226.jpg]
خبرنگار «شیعه نیوز» در گفتگو با بهرام حیدری از دوستان علی استون این مطلب را جویا شد و حیدری ضمن تكذیب مطلبی كه از رسانه ملی پخش شد ابراز داشت ، علی استون بارها بر گرایشش به دین اسلام و مذهب حقه تشیع تاكید نموده است .

بهرام حیدری در ادامه افزود : علی شان استون با انتشار نامه ای ضمن ابراز ناخرسندی از اقدام غیر اخلاقی صدا و سیما با تاكید مجدد بر مسلمان شدنش از رسانه ها خواست برای كرامت انسانها احترام قائل شوند .
[/align]

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، montazer ، بیداری12 ، Agha sayyed ، وحید110
۱۰:۳۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
حضور مجدد "شان علی استون" در ایران
سروش نیوز: شان استون که چندی پیش با حضور درایران و سفر به شهر اصفهان طی ملاقات با آیت الله ناصری از علما بنام این شهر به دین اسلام و مذهب غنی شیعه مشرف شده بود,دوباره به ایران سفر کرد.
شان استون که هم اینک با نام شان علی استون او را می شناسند جهت زیارت وتشرف به حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها)و امام رضا (علیه السلام) در ایران بسر می برد.
بنا بر این گزارش ,این چهره سرشناس هالیوود در برخی از گفتگوهایش علاقه مندی بسیاری به دین اسلام و اعتقادات شیعیان دارد که ظاهرا همین موضوع باعث تشرفش به دین اسلام و مذهب شیعه شده است. شان استون فرزند الیور استون کارگردان بنام هالیوود و برنده اسکار است.
چندی پیش برخی از رسانه ها, خبری بر تکذیب مسلمان شدن استون پخش نمودند که توسط نزدیکان وی رد شد.البته از صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز تصویرو فیلم شهادتین گفتن استون نیز پخش گردید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: erfaneh ، ztb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا