کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدونا
۱۸:۲۱, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
اسطوره ها جان مي گيرند: مدونا کاباليست شد و نام خود را به «استر» تغيير داد

موضوعات مقاله شامل :

کابالا چيست؟
پيدايش کابالا
کتاب ظُهَر
کابالا و مسيح گرايي اروپايي
کاباليسم لوريايي
کاباليسم در خاورميانه و شمال آفريقا
شابتاي زوي و فرقه دونمه
فرقه فرانک و پرستش جنسي
فيليپ برگ و احياي فرقه کابالا
پايان سخن

مقدمه

موجي جديد آغاز شده است: چهره‌هاي نامدار سينما، موسيقي و هنر جديد غرب به فرقه کابالا مي‌پيوندند. سرشناس‌ترين اين افراد مدونا است که اين روزها خبر عضويت او در فرقه کابالا در صدر اخبار فرهنگي جهان جاي گرفته است. درواقع، پيوستن مدونا به کابالا خبر کم‌اهميتي نيست زيرا مدونا نه يک خواننده بلکه يک نماد فرهنگي است. مدوناي 45 ساله «گيس‌سفيد» و نماد موسيقي پاپ است؛ الگويي است نه تنها براي بسياري از خوانندگان جوان بلکه براي ميليون‌ها جوان در غرب و ساير نقاط جهان.

مدونا کاباليست شده است. نه تنها او بلکه بسياري ديگر از مشاهير سينما و موسيقي جديد غرب، از پير و جوان، به عضويت فرقه کابالا درمي‌آيند: از اليزابت تايلور[1] 72 ساله و باربارا استريسند 62 ساله[2] تا ديان کيتون،[3] دمي مور،[4] استلا مک‌کارتني،[5] بريتني اسپيرز،[6] اشتون کاشر،[7] ويونا ريدر،[8] روزين بار،[9] ميک ياگر،[10] پاريس هيلتون[11] (وارث خانواده هيلتون، بنيانگذاران هتل‌هاي زنجيره‌اي هيلتون)[12] و ديگران. اين موج ورزشکاران را نيز فرا گرفته است: ديويد بکهام[13] (فوتباليست انگليسي) و همسرش، ويکتوريا، آخرين مشاهيري هستند که در ماه مه 2004، يعني همين چندي پيش، به عضويت فرقه کابالا درآمدند.

به اين ترتيب، نسل جوان غرب، و به يُمن رسانه‌هاي جهانشمولي چون ماهواره و اينترنت نسل جوان سراسر جهان، براي اوّلين بار با نام رازآميز «کابالا» آشنا مي‌شود و بسياري از آن‌ها از الگوهاي محبوب خود پيروي مي‌کنند. به عبارت ديگر، به زودي اين موج جهانگير خواهد شد: بايد در آينده‌اي نه چندان دور ظهور گروه‌هاي کاباليست را در ميان جوانان تهران و ساير شهرهاي ايران نيز شاهد باشيم همان‌گونه که در سال‌هاي قبل ظهور گروه‌هاي «شيطان‌پرست» (ساتانيست) را شاهد بوديم. ....

لینک دانلود متن کامل مقاله (حجم 680 Kb)

http://hotfile.com/dl/109780507/f96add0/...h.pdf.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، هدهد ، Aleyasin ، وحید110 ، 1fabeg

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۲:۴۱ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #121
آواتار
خب ما در یک حرکت کلی فقط وارد بحث بشیم و جبهه اعلام بکنیم D:

ملکه موسیقی پاپ، مدونا! خب پاپ رو به عنوان یک هنر قبول ندارم. البته من نه، نظر موزیسین های زیادی هم همینه. پاپ بیشتر به عنوان یک تجارت مطرحه و نه یک هنر. در نتیجه من زورم میاد به پاپ بگم موسیقی.

خب میگفتین ظرافت پیام ها رو تو شعر دوست دارین... عزیز من، چیزی که تو گوش میدی اسمش موزیکه! واسه لیریک میتونی بری کتاب بخونی. هومم؟ لیریک خوب، خوبه(که البته این لاو ترکونی های مدونا رو کسی نمیگه لیریک). ولی نباید ملاک بشه. موزیکش هم... اون وکال اهنگ رو بردار، غیر یه سری ظاهر سازی چیزی نمیمونه. من موزیک هایی تحویل شما میدم که بدون لیریک هم کاملا معنی دارن و میتونن عینا هدف رو برسونن! کلاسیک که دیگر جای خود دارد :X مدونا رو گنده نکن. ایشون کسی بوده که یه صدایی ازش درمیومد Big Grin صنعت پاپ چطوریه؟ بعله، شما قیافه ت خوب باشه. صدات هم خوب باشه، بفرما! این امکانات. ما بهت لیریک میدیم و ما واست موزیک تهیه میکنیم شما بخون جان من! این شروع مدونای کبیر :-" من بهت قول میدم هیچ فلسفه ای پشت کار این بشر نبوده! و الان هم فلسفه هنری پشت کارش نیست. من نمیخوام کورکورانه حرف بزنم. خب اول یه کمی از سلیقه خودم رو واست میگم: من تاپ ژانرم توی موزیک سبک متال هست. بیشتر از اون هم با Doom metal, Death metal و Black metal. جیمی هندریکس میگفت متال همیشه خلاف امواج حرکت کرده. غالب گروه های متال که تجاری نشدن، خودشونن و خودشون. ضد دین و اینا هم که باشن، به هیچ چیز وابستگی ندارن. یه گروهن که دارن با همکاری هم چیزی که میخوان رو میرسونن. ولی این پاپ استار شما چی هستن؟ یه بازیچه. در کابالا بودنش شک نکنید، میتونید به هر منبعی که بهش اعتماد دارید رجوع کنید یا حتی توی فیسبوک از شخص خودش بپرسید که کابالائیست هست یا نه! کابالا رو هم باید بدونید چیه. یکی از فرقه های انحرافی یهودیت، معتقد و وابسته به جادو مادو و این قبیل چرت و پرت ها Big Grin حتی اگه به این هم شک دارید، میتونید به منابع معتبرشون رجوع کنید. من فکر نمیکنم یه پاپ استار که کارش هیچ هنری نداره و اگر هم احیانا داشته باشه کار خودش نیست سر سوزن شایسته علاقه باشه.

همجنس باز نه و همجنس گرا دوستان :-" خب این در مورد یک هنرمند نباید ربط داشته باشه، ولی گویا ایشون هنرمند نیست Big Grin

از ظرافت نمادگرایی هاش خوشتون میاد؟ نماد گرایی های تو طراحی لباس کنسرت و رفتار و کار و فلان و بهمان. اوهوممم، همینطوره. ولی خب ما الان چیکارتون کنیم که از نمادگرایی هاش خوشتون میاد؟! اومدین و فقط میگین خوشم میاد؟! خب به ما چه؟! نظر ما رو میخوای چیکار؟!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان
۲۱:۵۶, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #122
آواتار
مدونا رهبر ایلومناتی ها ست باید هم با این لباس یک روزی ظاهر می شد. (ایلومناتی رو اگر از دیکشنری معنیش رو ببینید میشه روشن فکر، روشن ضمیر)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، John_Dillinger
۱۲:۴۶, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #123
آواتار
خب ما الان باید چی کار کنیم؟
۱۸:۴۱, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #124

نماد های زیادی برای شیطان وجود دارد و به نظر من نباید خودمون رو درگیر این چیز ها کنیم که چه کسی چه چیزی میپوشه و چه عقایدی داره .
زندگی کوتاهه و بیش از 70 درصد اون رو بیهوده تلف میکنیم !
واقعا چرا ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام
۱۴:۲۴, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #125

سلام
به نظر شما هدف ماسون ها از این کار ها چیه؟
مثلا همین موزیک یا بازی تکن و...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۲۱:۳۹, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #126
آواتار
کار خاصی مورد نظرشون نیست....

راستی گیر دادن به لباس مدونا هم از اون حرفها بودا.....
اگه میخواستین به نمادها گیر بدین تو اون کنسرت 12 دقیقه ای کلی نماد میتونستی توش پیدا کنی.
Heart
۱۴:۵۷, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #127

بیا برو !!!!!!!! اگه اونا هدف خص نداشتند ((خیلی ببخشید )) پس مرز دارند میان این بازیا موزیک ها کارتون ها و.......... ماسونی کنن؟
راستی گیر دادن به لباس مدونا هم از اون حرفها بودا.....
اگه میخواستین به نمادها گیر بدین تو اون کنسرت 12 دقیقه ای کلی نماد میتونستی توش پیدا کنی.

castiel
خب بدبخت راست میگه!! حالا لباس یه چیزی!ولی اگه کنسرتو نگاه میکردین میفهمیدین کلی علامت توشهBig Grin
۱۷:۰۶, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #128
آواتار
(۲۷/آبان/۹۱ ۱۴:۵۷)amin dg نوشته است:  بیا برو !!!!!!!! اگه اونا هدف خص نداشتند ((خیلی ببخشید )) پس مرز دارند میان این بازیا موزیک ها کارتون ها و.......... ماسونی کنن؟

دوست من بهتره نوشته رو قبل از ارسال یه چک بکنی و غلطهای سهویش رو درست کنی.Heart

چشم من دارم میرم....
هدف خاص دارند ولی مرض ندارن...

قدرت دست اونهاست و افکارشون رو ترویج میدن....

(۲۷/آبان/۹۱ ۱۴:۵۷)amin dg نوشته است:  خب بدبخت راست میگه!!

شرمنده دوست گرامی این الفاظ در صحبت کردن با دوستان صمیمی خودتون ایرادی نداره ولی در این فضا که فقط از طریق نوشته همدیگه رو میشناسیم این نوع صحبت کردن جالب نیست....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، مجید املشی ، شهرام
۲۳:۲۵, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #129

چشم! تکرار نمیشوددددد!!!!!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، شهرام
۳:۲۱, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #130

موضوع خود گناهه. کل قضیه فقط اینه که دلشون میخواد گناه کنن. شیطان‌پرستی هم فقط برای ضدیّت و لجبازی با مذهب انجام میشه. اونها به وجود هیچ چیز ماوراءالطبیه‌ای باور ندارن حتی خود شیطان.

پس، وقتی ما با ساخته‌های گناه‌آلودشون دمخور بشیم تمومه. تبعیت از شیطان انجام شده. دیگه اینکه فلانی توی حرف چه کسی رو می‌پرسته فرقی نداره.

قصد نصیحت ندارم، خودم چند سال پیش بشدت اهل فیلم بودم، اما عزیزان این محتواهای فسادآمیز روحمون رو سلاخی می‌کنه و از خوشحالی دورمون می‌کنه. این ارسال رو نوشتم چون به نظرم بزرگترین آسیب اینه که اینها برامون عادی باشه.

من آزمودم مدتی، بی تو ندارم لذتی / کی عمر را لذت بود بی ملح بی پایان تو

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا