کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماهر زین
۱۷:۳۷, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Thank_You_Allah_300_300.jpg?sizeM=7]
دانلود آلبوم Thank You Allah از ماهر زین با کیفیت ۱۲۸ کیلو بایت ام پی تری
Download Album Thank You Allah From Maher Zain With 128 KBPS MP3
01_ Always Be There
02_ Ya Nabi Salam Alayka
03_ Insha Allah
04_ Palestine Will Be Free
05_ Thank You Allah
06_ Allahi Allah Kiya Karo (feat. Irfan Makki)
07_ The Chosen One
08_ Baraka Allahu Lakuma
09_ For the Rest of My Life
10_ Hold My Hand
11_ Awaken
12_ Subhana Allah (feat. Mesut Kurtis)
13_ Open Your Eyes
14_ Ya Nabi (Arabic Version - Bonus Track)
15_ Thank You Allah (Acoustic Version - Bonus Track)
به نظر من آهنگ شماره 5 Thank you allah از همه زیبا ترهAngel
منبع:islamicsong.tk
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، محمود ، سدرة المنتهی ، Mohammad Trust ، ganjname ، علیرضا110 ، montazer ، آزاد اندیش ، Hadith ، قلب پاك ، Amir ، آزرم‌شاه ، جویای حقیقت ، شهرام ، help me

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۴, ۱۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۲۱:۵۱ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۹/اسفند/۹۰ ۱:۰۹)mhvvhm نوشته است:  سلام دوستان
من تمامی آهنگ های آلبوم این آقا رو یه گوشکی دادم یه جیز عجیب به نظرم رسید می خواستم نظر دوستان رو هم بدونم
مگه یه حدیثی وجود نداره که میگه تو آخرالزمون قرآن و اسماءالحسنی رو با آهنگ می خونند؟؟؟؟تا جایی که تو مساجد قرآن با موزیک پخش خواهد شد!

این آقا هم تقریبا همین کارو کرده انشاالله و الله رو که مکررا آورده درواقع ایشون با ناآگاهیش و جهالتش یا شایدم از رو برنامه قبلی که دنیای ماسونی برای اینجور تازه مسلمون ها ریخته از اونها وسیله ای برای ضربه زدن به اسلام استفاده کنه!!!درواقع ایشون استارت اینجور کارها رو زده فعلا دارن سعی میکنند ببینند دنیای اسلام چقدر انعطاف تا اعتراض اولیه رو دارن!!؟؟ الله اعلم!!!!
اصلا مگه اینجور موزیک ها نیز حرام نیست؟؟؟اصلا ساز واینها حرام نیست؟

یه گوشکی که نشد گوش دادن...ایشون قرآن رو با آهنگ نخوونده,ودر ضمن ماسون ها از آوردن اسم الله خود داری میکنن مگه به قصد توهین ,اگه منظورتون استفاده از کنترل ذهن هست اگه به معنی و ترجمه متن توجه کنید هیچ چیز مشکوکی وجود نداره
و نکته آخر اینکه توی برنامه راز آقای طالبی ماهر زین معرفی شد و من از این طریق با آهنگاش آشنا شدم و کامل هم در موردش تحقیق کردم...
کلا صحبتتون پایه منطقی نداره
و این هم ترجمه آهنگ the chosen oneبرای دوستانی که شک دارن:

the chosen one

يگانه برگزيده

In a time of darkness and greed

در روزگار تاريكي
حرص

غفلت

It is your light that we need

به نور تو نيازمنديم

You came to teach us how to live

تو آمدي تا به ما بياموزي چگونه زيستن را

Mohammed ya rasool Allah

محمد يا رسول الله

You were so caring and kind

چه

مهربان و دل نگران بودي

You're so wise full of light

تو دانايي، لبريز از نور

You are the best of mankind

تو برترين انساني

Mohammed khairo khalq illah

Habibi el mostafa

Salu ala rasool ellah

محمد ص خير خلق الله

حبيب المصطفي

صلوا علي رسول الله

Peace be upon the messenger the chosen one

سلام برتو پيامبر برگزيده

From love you returned away

از روي محبت دور افتاده را

بازگرداندي

In all night you would pray

همه شب را به نيايش مي گذراندي

Truthful in every word you say

عين حقيقت است آنچه تو گفته اي

Mohammed ya rasool Allah

محمد يا رسول الله

Your face was brighter than the sun

چهره ي تو تابناك تر از خورشيد

Your beauty equaled by no one

حسن و جمالت همتايي ندارد

You are Allah chosen one

تويي برگزيده ي خداوند

Mohammed khairo khalq illah

Salu ala rasool ellah

Habibi el mostafa

محمد ص خير خلق الله

صلوا علي رسول الله

حبيب المصطفي

Peace be upon the messenger the chosen one

سلام برتو پيامبر برگزيده

I'll try to follow your way

مي كوشم رهرو تو باشم

And do my best to live my life

As you taught me

و تمام تلاشم اين است كه

همانگونه كه به من آموخته اي زندگي كنم

I pray to be close to you

On that day and see you smile

دعا ميكنم تا در آن روز به تو نزديك شوم

و لبخند تو را ببينم

When you see me

آن دم كه مرا مي بيني

Salu ala rasool ellah x3

Habibi el mostafa x2

Peace be upon the messenger the chosen one x3

صلوا علي رسول الله

حبيب المصطفي

سلام برتو پيامبر برگزيده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mofa ، parisan
۲۲:۱۷, ۱۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۲۲:۲۳ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام دوست عزیز
«یه گوشکی که نشد گوش دادن...ایشون قرآن رو با آهنگ نخوونده»
1-منظورم اینه در حد تیم ملی گوش دادم نمی خواستم صحه رو کار این آقا بزارم گفتم گوشکی!
2-منم نگفتم قرآن رو با آهنگ خونده گفتم کلمه الله اکبر و ابنشاءالله رو با آهنگ خونده!
در ضمن گفتم در آینده قرآن رو عربی انگلیسی و معانی انگلیسی قرآن رو با آهنگ تو مساجد خواهند خوند چه این آقا این کارو انجام بده یا کسی دیگه!
« در ضمن ماسون ها از آوردن اسم الله خود داری میکنن مگه به قصد توهین ,اگه منظورتون استفاده از کنترل ذهن هست اگه به معنی و ترجمه متن توجه کنید هیچ چیز مشکوکی وجود نداره»
اتفاقا تو تراک always be there کلمه الله اکبر رو با آهنگ,و در تراک insha allah کلمه اینشاءالله رو با آهنگ خونده تازه از نظر شیطان ماسون ها و خداوند خوندن این کلمات با آهنگ گناه و بی احترامی حساب میشه واسه همینم گفتم یا این آدم جاهل و این چیز ها رو نمی دونه یا از قصد و از رو برنامه داره این کار رو می کنه!
البته منم اولش فکر می کردم برای فردی که آهنگ های سبک pop rap rock ,metal گوش میده خوبه برای تنزل و اینکه کم کم آهنگ گوش دادن رو بزاره کنار(داستان mind control) بیاد اینجور آهنگ ها رو گوش کنه خوبه بعد متوجه شدم نه برعکس بی احترامی و خوندن و عادت کردن به این جور آهنگ ها بدتر یه نوع دام از ناحیه شیطان هست!!!!!
در ضمن از دوستان سوال کردم مگه آهنگ گوش دادن حرام نیست؟دیدم هیچکی جرات نمیکونه راهنمایی کنه!(چون من فکر نمی کنم کسی از بچه های تالار باشه حتی آهنگ در حد تار و 3 تار و سنتی هم گوش نکرده باشه) همین الانش رادیو تلویزیون از صبح تا شب دارن موزیک پخش میکنه!
راستی آقای طالب زاده که معصوم نیست همه ممکنه اشاعه گناه کنند!البته قصد ایشون خیر بوده واین آهنگ ها جدا از استفاده از اسماء متبرکه معنی و موزیک ضد خلسه تری داره!
۲۲:۴۶, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
شما خـــــــــــیلی بد بینید...اگه توجه کنید توی آهنگ healing سامی یوسف قسمت آخر موسیقی کلا مناجات با خداست
اسم الله اگه آوردنش گناه با آهنگ خوندن پس چه بهتر ماهم قرآن رو رو خوونی کنیم نه با صوت و لحن ... یا اذان رو بدون آوا بگیم
نوع رفتار و عملکرد مهم نیست بلکه نیت مهمه کسی که با لیدی گاگا خونده باشه نمیاد جایگاهشو خراب کنه و کارش رو سخت,درضمن شما چقدر از سبک موسیقی مدرن اسلام خبــــــــر دارید؟!
ولی یه پیشنهاد وقتی اطلاعات کافی در مورد چیزی ندارید لطفا نظریه ااشتباه با تعصب فراوان ارائه ندید ,چون فقط بی اعتمادی رو حاصل میشه
اگه شما با حرامی و حلالی موسیقی مشکل دارید پس کلا گوش ندید
۲۳:۰۳, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام به شما
سامی یوسف مگه معصومه!شما دقت نکردین من خودم از خفن ترین آدم هایی هستم که هرچی بگی البته تا یک سال پیش گوش می دادم الان آدم شدم!پس انگه تعصب به من نچسبونید من همچی تا بهم اثبات نشه قبول نمی کنم!
من نگفتم الله یا اسماء رو با صوت و لحن بخونند مشکل داره گفتم با آهنگ و موسیقی خونده بشه فاجعست!
موسیقی مدرن اسلامی؟؟؟؟اول شما برای من ناآگاه مدرن رو معنی کنید ببینیم یعنی چی؟
من خداوکیلی بی ادعا می گم تا اونجا که بتونم دیگه حتی دیگه موسیقی سنتی گوش نمیدم ولی چون قبلا(دوران جاهلیتم زیاد گوش می دادم و رو مغز آدم تاثیر میزاره)بعضی موقع ها اگه چیزی گوش نکنم بی حوصله می شم مثل افیون میمونه!
بکی قسم بخورم آهنگ و موسیقی حرام هست حرام!از هر نوع!آروم غیر آروم نداره اسلامی و غیر نداره!کلاه شرعی نذارید اینم مثل بانک بدبختی جامعه ما داره میشه! من بهش رسیدم شما تجربه منو تجربه نکن دوست عزیز!Confused
یکی از راه کار های دنیای فراماسونی عادت دادن شما به آهنگ گوش دادنه فرقی هم نداره چی باشه!!!صدای ساز و تار گیتارو طنبور و....همه توروایات داریم چه معانیی داره!خود ساز مثلا وقتی طنبور داره نواخته میشه بدون کلام یعنی داره آدمی که می نوازتشو لعنت می کنه!
۲۲:۰۰, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
هیچوقت حرف معلم معارفمو یادم نمیره که میگفت وقتی حضرت مهدی ظهور میکنه,انقدر دین اسلام نو و تازه است که خیلیا فکر میکنن دین جدید اومده و خیلیا ایشون رو ملحد حساب میکنن...
امــــــــا مسئله ماسون:من نمیدونم اگه از راز این قوم لعنت شده بی ریشه پرده برداشته نمیشد!ما دقیقا چیزهایی که باهاشون موافق نیستیم رو گردن کیا مینداختیم,انقدر به حاشیه فکر نکنید... شما نظریه پردازی کردید که امثال زین و یوسف و مکی فراماسونر هستن پس باید ثابت کنید,چون یه جور تهمت به حساب میاد,و البته سوال من رو با سوال جواب ندید؟
ام اگه بخواین کلمه مدرن ریشه یابی کنید مدرن یعنی به روز شدهمسلما دین اسلام هم همین ویژگی رو داره که کاملا با دنیای روزش جلو میره والبته این ماییم که بعضی موقع ها ازش عقب میمونیم
یه روزی واسه دفاع اسلام میجنگیدن یه روزی تبلیغ میکردن...نسبت به شرایط فرهنگی و شعور مردم این عمل تغییر کرد اما فقط روش تغییر کرد به باطن و مفهوم لطمه ای نخورد,الان هم هر کسی نسبت به توانایی که داره هر کاری واسه اعتقادش میکنه...این دلیل بر این نمیشه که شما بخواین بهش بهتان بزنید و همه چیز و شخصیتش رو زیر سوال ببرید
۱:۰۲, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام دوست عزیز
شما تاپیک های منو دقیق بخون مغلطه و سفسطه هم نکن!

اتفاقا تو تراک always be there کلمه الله اکبر رو با آهنگ,و در تراک insha allah کلمه اینشاءالله رو با آهنگ خونده تازه از نظر شیطان ماسون ها و خداوند خوندن این کلمات با آهنگ گناه و بی احترامی حساب میشه واسه همینم گفتم یا این آدم جاهل و این چیز ها رو نمی دونه یا از قصد و از رو برنامه داره این کار رو می کنه!
من نگفتم 100 درصد ماسون هست گفتم می تونه آلت دست اونها باشه یا از رو جهالت و نادانی اینکارو کرده!
هیچوقت حرف معلم معارفمو یادم نمیره که میگفت وقتی حضرت مهدی ظهور میکنه,انقدر دین اسلام نو و تازه است که خیلیا فکر میکنن دین جدید اومده و خیلیا ایشون رو ملحد حساب میکنن...
این چه ربطی به ماهر زین داره مگه ایشون امام زمانه؟؟؟؟؟
حالا که مدرن رو معنا کردی بگو آهنگ اسلامی چیه که مدرن رو بردی شده آهنگ مدرن اسلامی؟؟؟
من نگفتم الله یا اسماء رو با صوت و لحن بخونند مشکل داره گفتم با آهنگ و موسیقی خونده بشه فاجعست!
دوست عزیز آهنگ اسلامی و غیر اسلامی نداره!1000000بار!درضمن مسئله ما سر آهنگ با اسماء متبرکه بود که گفتم ایراد و گناه داره و به روایات آخرآلزمون درباره خوندن قرآن و اسماء با آهنگ و موزیک ربطش دادم!
به مرجعتون روجوع کن!اگه گفت حلال انجان بده اگه نه انجام نده!
موفق باشی بقول بعضی ها!
۲۱:۲۴, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۰ ۲۳:۰۳)mhvvhm نوشته است:  .......بکی قسم بخورم آهنگ و موسیقی حرام هست حرام!از هر نوع!آروم غیر آروم نداره اسلامی و غیر نداره!کلاه شرعی نذارید......

شما مجتهدی یا مرجع تقلیدی یا درس دین خوندی؟!!
پر عبات به حوزه خورده تاحالا که فتوا صادر میکنی از خودت؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: a.l.? ، رمز شب ، Admirer ، Lord_Contemno ، hsmoa
۲۲:۵۰, ۱۲/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۵ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام دوست عزیز InsomniAc
شماهم شدی BBC اینطوری سر ته حرفامو میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد حرف دلخواهتو می کشی بیرون!!!

(۱۰/اسفند/۹۰ ۲۳:۰۳)mhvvhm نوشته است:  بکی قسم بخورم آهنگ و موسیقی حرام هست حرام!از هر نوع!آروم غیر آروم نداره اسلامی و غیر نداره!کلاه شرعی نذارید اینم مثل بانک بدبختی جامعه ما داره میشه! من بهش رسیدم شما تجربه منو تجربه نکن دوست عزیز!Confused

بعدش هم انگار با چشهای بسته داشتی تاپیک های منو می خوندی ندیدی نوشتم:

(۱۲/اسفند/۹۰ ۱:۰۲)mhvvhm نوشته است:  به مرجعتون روجوع کن!اگه گفت حلال انجام بده اگه نه انجام نده!
موفق باشی بقول بعضی ها!

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc
۱۴:۳۲, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
ببین دوست عزیز...

من با شما دشمنی ندارم که بخوام از لای حرفات، حرف دلخواهمو بکشم بیرون....

من با اون تیکه ای که نقل قول کردم مشکل دارم، شما صلاحیت تعیین حرام و حلال رو نداری، دلیلیم که آوردی اصلا قانع کننده نیست...بلکه به نطر من عذر بدتر از گناهه.....

حلال و حرام و احکام دین با تجربه کردن به دست نمیاد....حالا جون شما به یه نتیجه ای رسیدی، حالا ما قبول کنیم ه موسیقی حرامه؟!!!

رو چه حسابی؟؟؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno
۳:۱۴, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام دوستان
به نظر من فرقي نميكنه داريم به چي گوش ميديم
من به شخصه هر چيزي كه منو ياد خدا بندازه گوش ميدم و دوستش دارم
البته با رعايت اعتدال!

براي حلال و حروم بودن هم قاعده داريم، با حرف يك نفر يا دو نفر يا 20 نفر قضيه فرقي نميكنه

كلا همه يا حداقل اكثر آهنگايي كه من گوش ميدادم از نوع حلال بود!

ولي 99 درصد همون حلال ها رو پاك كردم، چون حس كردم گوش دادنشون شايد حلال باشه، ولي وقت تلف كنيه و واسه يه شخص خيالي خونده شده و محتوايي نداره!

اما كسي كه براي خدا يا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ميخونه طرف مقابلش حقيقيه و اين قشنگه...
و گوش دادن به اونا يعني رسيدن به يه حس مشترك...

لطفا از افراط و تفريط دوري كنيد كه از پا درتون مياره...نه به حرف دلتون گوش بدين نه به حرف عقلتون! به حرف خدا با مخلوطي از اين دو گوش بدين!

يا حق... انشالله خدا هممون رو از جهالت در بياره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا