|
نقدی بر فیلم فرار از زندان بر طبق شواهد فراماسونری
|
|
۵:۰۲, ۲۳/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۸۹ ۹:۱۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در ابتدا باید بگم این نقد متفاوت تر از نقدهای دیگر سایتهااست و شاید تنها نقد موجود از این سریال در نت باشد...برای اثبات این گفته تنها کافیست جمله ی " نقد و بررسی سریال فرار از زندان" را در گوگل جستجو کنید، مسلما در اکثر موارد چیزی به جز تعریف داستان فیلم پیدا نمیکنید...همچنین به کسانی که تاحالا موفق به دیدن این سریال نشده اند پیشنهاد میکنم حتما این سریال را ببینند...واقعا نقدی خواندنی و فوق العاده است... همانطور که میدانید داستان فیلم مربوط به دو برادر است که یکی از آنها(لینکلن باروز) به دلیل قتل برادر معاون رییس جمهور که البته تهمت و صحنه سازی بوده است به اعدام محکوم شده و برادر کوچکتر او(مایکل اسکوفیلد) با یک دزدیه ساختگی به همان زندانی که برادرش یعنی "لینکلن" در آنجاست برده میشود ... و اما نقد سریال: این دو برادر در زندانی هستند که از قضا نام رییس زندان "پاپ" است و ما در اینجا متوجه میشویم که این زندان یک زندان معمولی نیست و در واقع زندان دینی است.پس هرکسی که به دینی اعتقاد دارد در واقع در زندان به سر میبرد و باید از این زندان فرار کند و رها شود و به گفته ی این فیلم تنها کسی که میتواند مردم را از این زندان نجات دهد "مایکل اسکوفیلد" است که در واقع "نماد مکتب فراماسون" است.چرا میگوییم مایکل نماد فراماسون است؟ کلمه ی ماسون یعنی بنّا و فراماسون یعنی بنّای آزاد... و در این فیلم "مایکل" به طور اتفاقی مهندس سازه است که میخواهد برادرش را که فردی مذهبیست را نجات دهد و آزاد کند.نام برادر او لینکلن است که بازهم به طور اتفاقی هم نام رییس جمهور سابق و مردمی آمریکاست که عکس این شخص یعنی "ابراهام لینکلن" را امروزه روی پولهای کشور آمریکا میبینیم.در واقع "لینکلن باروز" نماد مردم آمریکاست که اتفاقا انسانهای مذهبی هستن و تنها راه نجات آنها از نابودی، قرار گرفتن در مسیر فراماسونها و اطاعت بی چون و چرا از آنهاست.مثلا در جایی ازاین سریال در فصل چهارم میبینیم که وقتی لینکلن از برادرش جدا میشود تا مرز نابود شدن پیش میرود و بازهم این مایکل است که او را از مرگ حتمی نجات میدهد. ![]() خوب حال به بررسیه دیگر شخصیتهای این سریال میپردازیم: تئودور بگول:یک انسان مرتبه ی پایین جامعه ی آمریکاست است که از معدود فراری های گناه کار این سریال است. راز زنده ماندن و بقای "بگول" بلد بودن "معامله" است که با استفاده از آن میتواند بدون اسکوفیلد به آزادی ادامه دهد و خود را نجات بدهد که البته این آزادی موقتیست و تنها کسی از فراریها که دوباره به زندان برمیگردد بگول است. بلیک(معاون رییس زندان):معاون پاپ که اتفاقا ازدواج نکرده و بر خلاف پاپ که انسانی خوش قلب است ،بسیار سختگیر است که در واقع نماد "کشیش هاست" و مانع بزرگ فرار اسکوفیلد و دوستانش از زندان است(زندان دینی) و در اکثر لحظات انسانی بازنده و آشفته است که در فصل چهارم با آمدن در مسیر مایکل و فدا کردن خود در راه او به آرامش میرسد و لحظه ای که او را در تابوت میبینیم،احساس میکنیم لبخند میزند و از اینکه به راه مایکل(مکتب فراماسون) آمده و در این راه کشته شده احساس رضایت دارد. سوکره:هم سلولی و دوست با وفای مایکل که نقش یک "مکزیکی خوب" را بر عهده دارد وچندین بار هم جان مایکل را نجات میدهد.او هم در ابتدا فردی مذهبی است ولی با آمدن در راه مایکل از مذهب دور میشود و اوهم در آخر نجات میابد. آبروتزی:یکی از زندانی ها واز کسانی که به همراه مایکل از زندان فرار میکند و همچنین شخصیتی دوست داشتنی است. او که یک گناهکار و رییس باند مافیایی است و به جرم قتل به زندان افتاده در قسمتی از فصل یک متحول میشود و به دین روی میاورد،به طوری که حتی به اسم خدا میکشد و تمام کارها را برای خدا میکند.نکته ی جالب اینجاست که او اولین فراری ایست که کشته میشود و مرگ پایان کار اوست. کلرمن:یک قاتل به تمام معنا که کارمند سرویس مخفی است و همچنین به نوعی عاشق معاون رییس جمهور است و به خاطر او به راحتی آدم میکشد و همه کار میکند تا لینک و مایکل را دستگیر کند و زمانی که معاون و دوستانش به او خیانت میکنند او به کمک مایکل میرود و در آخر هم اوست که با کمک افرادی از سازمان ملل موجبات آزادی کامل مایکل و دوستانش را فراهم میکند. ماهون:یک مامور بسیار باهوش که با مهارت و زیرکی نقشه های مایکل را متوجه میشود اما مایکل هر بار از دست او فرار میکند.او فردی آشفته ومعتاد است که از داشتن نقشه عاجز است و اگر مایکل را به دو بخش "هوش" و "داشتن نقشه" تقسیم کنیم(مایکل همیشه راه یا نقشه ای برای حل مشکلات دارد) او نیمه ی باهوش و "پاتوشیک" نیمه ی "دارای نقشه ی" مایکل است.او هم در فصل 3 به سمت مایکل میرود و کمکهای زیادی هم به او میکند. سارا:سارا نماد سرزمین و عقیده ی امریکاست که توسط فرهنگ و تفکر فراماسون تصرف شده و در آخر نیز از این عقیده بچه دار میشود. نقدی مختصر بر فصلها: فصل 1:این فصل همانگونه که گفتم بیشتر ترویج فراماسون و دین گریزی بود. در بخشی مایکل و سوکره به زیر زندان رفته اند و مایکل برای شکستن دیوار از عکس شیطان و انداختن تصویر عکس بوسیله ی نور روی دیوار استفاده میکند و در واقع شیطان به آنها برای فرار از زندان کمک میکند. فصل 2: در جایی از این فصل مایکل که از دست ماهون به ستوه آمده و از لو رفتن نقشه هایش خسته شده به کلیسا پناه میبرد و به کشیش میگوید که برای اولین بار است که اعتراف میکند و از کشیش کمک میخواهد.این کار او هیچ پیامد و فایده ای برای او ندارد و باز هم ماهون به نقشه ی او پی میبرد و او به این نتیجه میرسد که کسی بهتر از خودش نمیتواند کمکش کند. فصل3:این فصل فصلی سیاسی است. در ابتدای این فصل باید توضیح اندکی راجع به "زن در ادبیات نمایشی" داد.زن در ادبیات نمایشی به معنای "سرزمین و عقیده" است و وقتی کسی از آمریکا(لینکلن) به زنی از پاناما علاقه مند میشود در واقع خواستار تصرف سرزمین و عقیده ی پاناماست. در این فصل پاناما نماد کشورهای عقب افتاده است و زندان سونا،همان زندان مذهبیست که مردم این سرزمینها در آن اسیرند. تنها پانامایی که همراه مایکل از این زندان فرار میکند،جوانیست که عاشق آمریکایی هاست و مایکل برای این جوان بیگناه آزادی را به ارمغان میآورد و هدیه میدهد. "بگول" که یک فرد مرتبه ی پایین و ضد قهرمان در آمریکاست، در پاناما به یک ناجی و قهرمان تبدیل میشود که تمام زندانی ها را از زندان آزاد میکند. یک راحبه که نماد دین و همچنین سرزمین و عقیده ی پاناماست آغوش خود را به روی بگول(در واقع آمریکا)میگشاید و به تصرف شدن پاناما توسط آمریکا ابراز علاقه میکند. فصل 4: این فصل هم فصلی سیاسی وهم فلسفی است.مثلا در جایی از این فصل کشورهای دیگر بدست آوردن علم و تکنو لوژی را تنها برای جنگ میخواهند. همچنین در این فصل لینکلن از مایکل جدا میشود و تا مرز نابودی پیش میرود و این مایکل است که جان او را نجات میدهد. در آخر فیلم مایکل میمیرد و سارا به خاطر علاقه اش به مایکل نام فرزندشان را هم "مایکل" میگذارد و اینگونه است که راه و مکتب مایکل زنده می ماند. ![]() چند جمله ی شاخص در این فیلم بارها تکرار شد که به برخی اشاره میکنیم: -"هیچ چیز آنگونه که به نظر میرسد نیست": برای از بین بردن اعتماد بیننده به همه به غیر از مایکل(فراماسونها) -"به من ایمان داشته باش": این جمله رو بارها از مایکل شنیدیم و در واقع اعتماد بدون چون و چر ------------------------------------------------------------ ![]() این هم لینک دانلود نقد بسیار جذاب و متفاوت تر سریال فرار از زندان توسط دکتر محبوب حسن عباسی...که با حجم کم برای شما دوستان قرار داده ایم تا همه توانند دانلود کنند... [url=http://dl.hamrahemontazer.ir/Sounds/Sokhan/abasi/Prison-Break-Abbasi-Series-(http://www.hamrahemontazer.com).mp3]لینک مستقیم[/url] 11مگابایت لینک غیرمستقیم |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نظر من وقتي يك واقعه اي تكرار مي شود بايد اين تكرار را نشانه اي براي ويژگي هاي مردمان اين عصر تلقي كرد. چرا فرار از زندان اين قدر سوژه جذابي است؟ مردم دوست ندارند زنداني باشند و اگر در زندان باشند آرزوي آزادي دارند. اما فرار از زندان براي عصر جديد محوريت پيدا كرده است و در هيچ دوره اي از تاريخ همچون تاريخ معاصر داستان آن براي مردم جذاب نبوده است. بشر مدرن آزادي خواه است و اين آزادي را مي توان فرار از زندان معنا كرد. در سريال پرطرفدار Prison break (شكست حصر يا فرار از زندان) كه با وجود انبوه فيمها و سريال هايي كه با مضمون مشابه ساخته شده اند همچنان پرمخاطب بود ما با گسترش معناي زندان مواجه هستيم. اين سريال 4 فصل دارد: فصل اول ماجراي فرار از زندان يك ايالت در آمريكاست. فصل دوم فراري ها در آمريكا مشغول فرار هستند اما همچنان نام سريال مشابه فصل اول است. آيا اين يعني آمريكا زندان بزرگ است؟ فصل سوم ماجراي فرار از زنداني در پاناماست ولي در فصل چهارم بازهم زنداني دركار نيست. اين بار قهرمانان فيلم تصميم مي گيرند به جاي فرار حمله كنند. مبارزه با كساني كه مردم را زنداني مي خواهند و آمريكا را تسخير كرده اند. قهرمان فيلم در پايان مي گويد: بالاخره آزاد شديم! اين مهمترين پيام است. اما فراموش نكنيم كه مفهوم آزادي را در كنار مفهوم زندان بايد تفسير كرد.
|
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستم یک نقد جالب توجه کرد که من نتونستم جوابش رو بدم:
اگر مایکل نماد فراماسونهاست،پس چرا هیچ چیز را برای خودش نمیخواست؟ او خودش رو برای برادرش به خطر انداخت. در حالی که ماسونها از بقیه برای کسب منافع شخصی استفاده میکنند؟
|
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۲۷/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۸۹ ۱۶:۰۵ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۸۹ ۱۲:۰۰)parisan نوشته است: دوستم یک نقد جالب توجه کرد که من نتونستم جوابش رو بدم: ببینید ، این مطلب شما در مورد افرادی که در راس هرم فراماسونری هستند کاملاً صحیح می باشد ، اما در مورد فراماسونرهای درجه پایین کاملاً قضیه فرق می کند و این افراد به گونه ای آموزش می بینند که خود را براحتی فدای گروه می کنند و جان خود را به شیطان که خدای آنها می باشد اهدا می کنند این افراد تازه وارد در فراماسونری به گونه ای دچار استحاله فکری و ذهنی شده اند که هر صحبتی را بی قید و شرط قبول می کنند ،گویی که شستشوی مغزی شده اند و این فیلم هم همین فدا کردن خود و گذشت از خود را نشان می دهد به عنوان مثال ،یکی از علت های اصلی گسترش خودكشی میان شیطان پرستان این است که می آموزد كه باید روح خود را با خودكشی به شیطان هدیه كند . با گذشتن از مهمترین هدیه خداوند كه همان جان انسان است باید روح خود را در اختیار شیطان قرار دهد . باید تنها فرصت زندگی ات را به شیطان ببخشی با نادیده گرفتن عدالت الهی و افق امید به آینده زندگی كه پیشروی یك انسان وجود دارد. |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۲۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من فیلم روبه طورکامل ندیدم ولی نقد دکتر عباسی رو چند بار دیدم واقعا عالی بود.
همینطور تحلیل فیلمهای لاست و24ایشون روپیشنهاد میکنم حتما ببینید... |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من فیلم رو کامل دیدم . جالب بود .اما نکته جالب تر این هست که این فیلم به زبان فارسی هم دوبله شده . واقعا جای سواله .
ولی نقد قشنگی بود . معتبره . ممنون . |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۱۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۰ ۲۳:۴۵)fereshteh نوشته است: من فیلم رو کامل دیدم . جالب بود .اما نکته جالب تر این هست که این فیلم به زبان فارسی هم دوبله شده . واقعا جای سواله .ببخشید متوجه منظورتون نشدم؟! خیلی از فیلم ها به فارسی دوبله میشن... اما در مورد نقد... دلیل شما برای ماسون بودن مایکل اینه که مهندس سازه است... یک مسئله ای که هست اینه که اگر مایکل مهندس نبود، درک این مطلب که چطور یک نفر در فرصت کمی که داره نقشه های زندان رو میخونه و میفهمه و از ریز مطالب نقشه ها سر در میاره، برای بیننده سخت میشد... چون فرار اونها از زندان ایجاب میکرد که نقشه های زندان رو بلد باشن... و به همین دلیل فکر نمیکنم مهندس بودن مایکل ربطی به ماسونری داشته باشه... اما در مورد اسم لینکن، ببخشید مگه شخصیت آبراهام لینکن خوب نبوده؟ پس همنام بودن لینکن با رئیس جمهور سابق آمریکا چه معنی بدی میتونه داشته باشه؟؟؟ نمی خوام بگم که نقد اشتباه هست اما به دلایل موجه تری نیاز هست... |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۱۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
من حقیقتش نمی خواستم وارد این بحث بشم . . . . . ولی خوب طاقت نیاوردم!!! ببینید اول از شما تشکر میکنم که بلاخره زحمت کشیدید و نقطه نظر خود رو اینجا قرار دادید. ولی دوست عزیز در مجموع نقد شما خیلی سطحیه و اصلا دلایلی که در خصوص ارتباط این فیلم با فراماسونری عنوان میکنید قابل اتکا نیستند!! اصلا اگر اینجوری باشد که همه ی فیلم ها را میتوان متهم کرد! در رابطه با دوبله ی فیلم هم اصلا متوجه نمیشم که ایرادش کجاست؟!!!؟ اتفاقا دوبله ی این کار و کارهایی از این دست خیلی خیلی بهتر از انکار وجود چنین محصولاتی از سوی برخی میباشد! اصلا اگر دوبله نمیشد به نظر شما مخاطب پیدا نمیکرد و دیگه کسی سراغش نمیرفت!؟ من برعکس شما فکر میکنم که با دوبله ی این دست کارها موضع بهتری در رابطه با اونها گرفتیم و حداقل از مسائل اخلاقیش جلوگیری کردیم.( البته این حداقلشه و موارد دیگه ای هم هست. ) |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۱۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۰ ۱۴:۵۱ توسط amin7.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۸۹ ۱۷:۱۱)shakiba نوشته است: من فیلم روبه طورکامل ندیدم ولی نقد دکتر عباسی رو چند بار دیدم واقعا عالی بود. واقعا جالبه، شما فيلم را نديدين،ولي نقد اون را ديدين و كلي حال كردين !!!! اين كار شما مثله اين ميمونه كه يه مسابقه فوتبال را نببينين و تحليل بررسي اون بازي حال كنيد!!!!! در مورد آبراهام لينكن هم اين را تو اينترنت پيدا كردم، صفحه را سيو كرد ولي متاسفانه الان لينك سايت را ندارم و از صفحه سيو شده روي هاردم ميزارم ( اگر لينك سايت را هم پيدا كرد مي زارم ) : Abraham Lincoln- Abraham Lincoln was not a Freemason. He did apply for membership in Tyrian Lodge, Springfield, Ill., shortly after his nomination for the presidency in 1860 but withdrew the application because he felt that his applying for membership at that time might be construed as a political ruse to obtain votes. He advised the lodge that he would resubmit his application again when he returned from the presidency. God had other plans for this man weak conviction. |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۸۹ ۱۴:۵۹)ANTI satan نوشته است:(۱۵/دی/۸۹ ۱۲:۰۰)parisan نوشته است: دوستم یک نقد جالب توجه کرد که من نتونستم جوابش رو بدم: اگه اينطوره پس مايكل ماسون درجه بالا نيست. وقتي ميگه به من ايمان داشته باش پس بايد كسي باشد كه ماسونا قبولش داشته باشن و يا بپرستنش. پس مايكل يا بايد شيطان باشه و يا بايد دجال باشه يا ماسون درجه بالا(31،32،33) اگه اينطوريه كه من ميگم پس يا فيلم ماسوني نيست وما داريم زياده روي ميكنيم يا نظر بعضي از دوستان غلطه. از اولين ارسال هم گله دارم. اسم رييس زندان پاپ بوده و پاپ هم رييس مسيحيت. پس اگه اونجوري كه گفتند هست (گفتند كه چون اسم رييس زندان پاپ بوده زندان مذهبيه) پس اگه اسم كسي جرج بود يعني مثل جرج واشنگتن ماسون اعظمه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ اينقدر اينجوري فكر نكنيد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| [ بخش اول ] نقدی در فیلم هابیت: نبرد 5 ارتش | just4fun | 12 | 9,411 |
۳۰/تیر/۹۶ ۲۱:۴۱ آخرین ارسال: maz |
|
| نقد و رمزگشایی فصل پنجم سریال Prison Break (فرار از زندان) | Esmaeel | 1 | 8,257 |
۲۵/فروردین/۹۶ ۲۱:۳۸ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی نماد های فراماسونری در فیلم Sherlock Holmes 2 | Detector | 10 | 10,601 |
۱۴/آبان/۹۳ ۱۵:۳۱ آخرین ارسال: A.E |
|
| نمادهای فراماسونری و ایلومناتی در فیلم های هالیوود (Mind Control) | بیداری اندیشه | 28 | 31,221 |
۲۶/خرداد/۹۲ ۸:۲۰ آخرین ارسال: t.kam67 |
|
| شواهد ماسونی بودن انیمشن ” The Ant Bully “ | Amir | 6 | 7,310 |
۴/خرداد/۹۱ ۱:۲۹ آخرین ارسال: seiied |
|
| نقد انیمیشن فرار مرغی-Chicken Run | shafagh_mah | 4 | 6,304 |
۱۷/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: Mitsonary |
|

![[تصویر: prison%20break%20s1%204%204.jpg]](http://www.neek.ir/images/upload/image/movies/prison%20break%20s1%204%204.jpg)
![[تصویر: 89251-prison-break.jpg]](http://famarket.ir/img/89251-prison-break.jpg)
![[تصویر: 10249.jpg]](http://rajanews.com/Files_Upload/10249.jpg)