کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: وجه تمایز این تالار گفتگو با سایر تالار های گفتگویی که رنگ و بوی مذهبی دارند را چه میدانید؟
این تالار را تالار منتظران مهدی میدانم.
گزینه ی یک را وجه تمایز این تالار با سایر تالارهای گفتگوی مذهبی نمیدانم.
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهمترین انگیزه ی شما از حضور در این تالار چیست؟
۲۰:۳۸, ۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان و هم سنگران و هم تالاریهای من
هر کدام از ما به یک انگیزه و هدفی یا با یک انگیزه ها و اهدافی وارد این تالار شده ایم
یک سوال دارم
البته جوابی که به این سوال داده خواهد شد برای آینده ی این تالار مهم میدانم

سوال من از شما این است!

1-انگیزه ی اصلی شما از حضور در این تالار چیست؟
2-وجه تمایز این تالار را با سایر تالارهایی که رنگ و بوی مذهبی دارند را چه میدانید؟

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHMOUD ، Agha sayyed ، Hadith ، تازه مسلمان ، آرین (الهه.ع) ، emadm ، meshkat ، shafagh_mah ، Tolou ، مسافر ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، MESSENGER ، Admirer ، zarati313 ، ترنم ، fazel ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، SARV ، خاک ، سربازفدایی رهبر ، حلما ، abas_341 ، rAsTiNv ، fatemeh ، Farzaneh ، mhklord ، mahdy30na ، faraz_223 ، عدالت ، mohammad reza ، 135 ، fiftynine ، fafa* ، soora ، MohammadSadra ، مجید املشی ، اولولالباب ، گمنام 313 ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۱, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خدا
سعی میکنم راستشو بگمWink
انگیزه من از آمدن به این تالار در ابتدا یک حس کنجکاوی بود بعد از دیدن مستند ظهور... بعدش تفکر کاذب این که من هم میتونم کاری بکنم...اما بعد از مدتی فهمیدم که نه ، من چقدر از همه چیز دور شدم..... و مهمتر ا زهمه از خودم و خدای خودم..... تازه فهمیدم که چقدر فاصله دارم با آنچه که حداقل باید باشم.... اختلاف میان خودم و برخی از دوستان را مثل فاصله زمین تا آسمان دیدم و افسوس خوردم... و اکنون انگیزه ام از آمدن به این تالار یافتن خود و خدایم است در میان حرفهای از دل برآمده دوستان... حرفهایی که یافتنش برای من در جای دیگر مقدور نبوده و شاید برای همیشه مقدور نباشد.... اینجا برایم حکم داشتن جمعی را دارد که همیشه آرزویش را داشتم....
در مورد سوال دوم، راستش من غیر از این تالار توی تالار دیگه ای عضو نیستم که بخوام نظر بدم اما خب تا حالا یکی دوتاشونو همینطوری دیدم، چیزی نداشته که من بخوام عضوش بشم... توی این تالار گاهی پستهایی میبینی، نوشته هایی میخونی که شاید با خواندن چندین کتاب نتونی به دستش بیاری... کارهایی رو میتونی یاد بگیری که قبلا بلد نبودی یا بلد بودی اما فراموش کردی... دعاهای دسته جمعی، همدردی های دسته جمعی -که یکی از بهترین احساس ها را من در این تاپیک ها داشتم-، پستهایی در مورد امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که گاهی تو را به تجدید نظر در ارتباطت وادار می کند، به قول دوستمونAgha Sayyed خوب فکر کردن، خوب نوشتن، احترام گذاشتن و موارد بسیار دیگری که دوستان هم بعضا اشاره کردند...
(یه چیزی رو هم توی پرانتز میگم... چندین سال پیش جمله زیر را در مکان و زمانی مقدس روی پارچه ای خواندم..
"ای که مرا خواندی راه را نشانم بده" و گاهی می اندیشم که آشنایی ام با این تالارگویی ادامه این جمله است....)
امیدوارم باهمکاری همدیگه بتونیم کاستی های این تالار را جبران کنیم....

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرین (الهه.ع) ، shafagh_mah ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، علی 110 ، تازه مسلمان ، emadm ، Admirer ، MESSENGER ، انصارالمهدی ، sahel ، وحید110 ، zarati313 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا ، SARV ، navid-313 ، خاک ، Farzaneh ، soora ، MohammadSadra
۱:۱۵, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
بنده بعد از دیدن مستند ظهور و به دنبال طرح پرسشی پیرامون نقدی که به یک بازی داشتم وارد سایت شدم. اما از همان ابتدا هم سعی به درست و سنجیده صحبت کردن و درست شنیدن داشتم. (سعی ام نوشتن عقلی با قلمی احساسی و انشا گونه بود). کم کم بن مایه فعالیت هام تغییر کرد و صنعت بازی های رایانه ای رو رها کردم و سعی کردم بیشتر نظرات بر مبنای تعقل و عصاره فکری خودم رو ارائه بدم. تا اینکه دکتر (مسنجر) بهم گفت که خیلی سنگین حرف نزن تا برای برو بچ کم سن و سال تر هم مطالبت قابل فهم بشه. از اون موقع دیگه خیلی رسمی و آکادمیک مطلب نمی نویسم. (و کلا هم زیاد نمی نویسم. چون از همون اول هم از کپی پیست مطلب خوشم نمی اومد و چون احساس می کنم در نوشتن کمی اشباع شدم؛ فعالیتم خیلی کم شده).

اما ویژگی اصلی تالار برای من اینه که اینجا کلی رفیق و برادر دینی پیدا کردم. (شبکه اجتماعی مومنانه Big Grin) و دوم اینکه جایی هست که میشه حرف دل زد و شنید. سایت های مذهبی زیادی هست اما همه اش حرف منطقی و محکم زده میشه. خبری از حرف دل نیست. ما هم که کشته مرده حرف دلیم که: هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش! Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، shafagh_mah ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، علی 110 ، MESSENGER ، zarati313 ، fazel ، Tolou ، sahel ، وحید110 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا ، SARV ، خاک ، Farzaneh ، soora ، MohammadSadra
۱:۴۷, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
1 - بعد از دیدن فیلم ظهور دنبال همه ی فیلم ها و سایت هاییکه مطرح شده بود رفتم اولش به این سایت مثل بقیه ی سایت ها نگاه میکردم اما من همیشه توی اینترنت زیاد میگردم و سعی میکنم وقتی با یه سایت آشنا شدم زیر وبمش رو در بیارم اول هم با یه نام کاربریه دیگه که خیلی شبیه همین اسمم بود داشتم (zahra7 ) اما رمزم رو گم کردم اسمم رو عوض کردم اولش نمیفهمیدم این تالار چه جوریه ولی از جو صمیمیش خوشم میومد گاهگداری به این تالار می اومدم اما کم کم خوشم اومد و معتادش شدم
2- این تالار جو صمیمیه تالار چون توسط جوونا اداره میشه افراد بی ریا ( اون اسم هایی که زیر کاربرا مینیویسن مثل داره خودمونی میشه و.... منو جذب کرد ) من به تالار های معنویه زیادی رفتم ولی توی این تالار هیچی هم نداشته باشه یه جو معنوی داره و به قول یکی از دوستان صاحب داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، مسافر ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، علی 110 ، تازه مسلمان ، shafagh_mah ، Admirer ، MESSENGER ، zarati313 ، fazel ، Tolou ، sahel ، وحید110 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا ، SARV ، خاک ، soora ، MohammadSadra
۱:۵۹, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله
سلام
تو این تالار بچه های پاکی جمع هستن که حداقل میشه گفت اظطرار نبود امام زمانشون رو حس کردن، به دور از هیاهوهای همیشگی دنیا. من به پیشنهاد یکی از دوستانم وارد این جمع شدم، اما هدف اصلیم حتا از گذاشتن هر کامنتی فقط و فقط نزدیک شدن به آقا و آماده تر شدن برا ظهور و سربازی بی قید و شرط واسه مولا بوده و هست انشاالله.
انشاالله خدا توفیق بده تا فراموش نکنیم تو هر کاری چه کوچک و چه بزرگ، اول از همه یاد آقا و نظر ایشون رو مقدم بدونیم...
التماس دعای فرج......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، علی 110 ، shafagh_mah ، اکبر.ع ، Admirer ، MESSENGER ، zarati313 ، fazel ، Tolou ، sahel ، وحید110 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا ، SARV ، خاک ، fatemeh ، Farzaneh ، soora ، MohammadSadra
۴:۰۷, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
اومدم که مثلا کمی بیشتر درباره ی فرقه های شیطان پرستی بدونم که دیدم نه خیر!!!اینجا میگن هر چیزی فراماسونریه مگر اینکه خلافش ثابت بشه!!Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، علی 110 ، emadm ، اکبر.ع ، Admirer ، MESSENGER ، مبينا ، تازه مسلمان ، black ، fazel ، یا ثارالله ، انصارالمهدی ، sahel ، وحید110 ، zarati313 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، SARV ، خاک ، MohammadSadra
۱۱:۳۶, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
با اجازه از علی جان گلم ، جملات زیبایی از متنهای قشنگ دوستان تا بدین جا نقل میکنم:

خواهرم mehrnaz :
به بیان عامیانه یک خدمتی،هرچند ناچیز در راه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام بدم.

رمز شب :
تنها جایی که میتوونم بهش اعتماد کنم....

برادرم انصارالمهدی :
سوال و جواب ها اکثرا , گواه بر تشنگی افراد برای بیداری هست و کمتر دیدم دوستان سوال سطحی بپرسن و جواب سطحی بگیرند .
ما باید فرشی را که برای جذب طیف گسترده کاربران اینترنت پهن می کنیم هزار نقش باشه و پشت نقش ها و گره های این فرش تفکر باشه.

خواهرم آرین (الهه.ع) :
اینجا چیزای واقعا بیشتری میتونم یاد بگیرم! واقعا خیلی چیزا یاد گرفتم. طرز فکر الآنم رو مدیون بچه ها و فضای این تالارم...

خواهرم meshkat :
اعضا هواسشون به امام زمان هست.به فکرشن.سعی میکنن از غربت آقا کم کنن.
این تالار برای من مقدسه.

برادرم emadm :
خوبه به افرادی با اعتقادات مختلف اجازه بحث داده بشه.
متاسفانه خیلی از مقالات به دور از انصاف نوشته میشن، خیلی خبرهای نادرست وجود داره و خیلی جهت گیری های یک طرفه.(چه دله پر دردی داری عماد جان Heart آقا سَیّد)

تازه مسلمان :
حق ندارم که دیگران رو به چیزی دعوت کنم که خودم انجام نمی دم .
حداقل تفاوتش اینه که اینجا دلا پاکَن و واقعا دنبال حقیقت...

برادرم t.kam67 :
الان انگيزم تبادل اطلاعات و كمك به انسجام اعتقادات براي خودم و ديگران هست.

خواهرم neda :
اکنون انگیزه ام از آمدن به این تالار یافتن خود و خدایم است در میان حرفهای از دل برآمده دوستان...
"ای که مرا خواندی راه را نشانم بده" (خیلی برایم تاثیر گذار بود . آقا سَیّد)

برادرم مسافر :
کلی رفیق و برادر دینی پیدا کردم (شبکه اجتماعی مومنانه ) Big Grin
ما هم که کشته مرده حرف دلیم که: هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش! Heart

خواهرم 7zahra7 :
جو صمیمیه این تالار چون توسط جوونا اداره میشه ، افراد بی ریا .
و به قول یکی از دوستان تالار صاحب داره .

خواهرم فدک زهرا :
بچه های تالار میشه گفت اضطرار نبودِ امام زمانشون رو حس کردن،
انشاالله خدا توفیق بده تا فراموش نکنیم تو هر کاری چه کوچک و چه بزرگ، اول از همه یاد آقا و نظر ایشون رو مقدم بدونیم...

dark.knight :
اومدم که مثلا کمی بیشتر درباره ی فرقه های شیطان پرستی بدونم که دیدم نه خیر!!!اینجا میگن هر چیزی فراماسونریه مگر اینکه خلافش ثابت بشه!!Dodgy

اگر علی جان صلاح دانستند ادامه میابد..

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، تازه مسلمان ، shafagh_mah ، اکبر.ع ، Admirer ، emadm ، یا ثارالله ، MESSENGER ، مبينا ، meshkat ، zarati313 ، علی 110 ، black ، انصارالمهدی ، فدک زهرا ، Tolou ، خادمة الزهرا ، وحید110 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، SARV ، خاک ، Hadith ، Farzaneh ، soora ، MohammadSadra
۱۲:۰۹, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17

بسم الله الرحمن الرحیم
راستش اومدن بنده به اینجا که کاملا اتفاقی بود بماند این بین من و خداست ولی چی شد که موندگار شدیم ...
راستش اومدیم تز انتظار برداریم دیدم نمی شه آخه من کجا انتظار کجا اونم انتظار قدم مولا ولی بیشترین انگیزه ام برای موندن اینه که انتظار رو فقط به دعا و نیایش ختم نکنم یه ذره هم تویه اعمالم نشون بدم تا به درد جامعه اسلامی مولا بخورم ولی فعلا که خودمم به کارام خندم گرفته ...
انشاالله همه جمع بچه های تالار (البته بنده کوچیک همه ی عزیزان هستم این لفظ برای صمیمیته به دل نگیرید) یکی از سربازان امام عصر و باشند اگر صلاح دونستند ما رو هم اون پشت مشت ها جا بدن!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، یا ثارالله ، shafagh_mah ، MESSENGER ، Agha sayyed ، Admirer ، علی 110 ، black ، fazel ، sogiii ، مسافر ، Tolou ، sahel ، وحید110 ، zarati313 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا ، SARV ، خاک ، Farzaneh ، soora ، MohammadSadra
۱۴:۰۶, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
HeartHeartHeartتنها میتونم بگم هر تالاری برای اهلش آرامش خودش رو دارهHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، اکبر.ع ، علی 110 ، Admirer ، black ، fazel ، مسافر ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، Tolou ، sahel ، وحید110 ، zarati313 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا ، SARV ، خاک ، soora ، MohammadSadra
۱۴:۵۴, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
به این تالار تومدم تا شاید با کمک هم بتونیم یه پیوند برادری ایجاد کنیم.
اینجا تالار خیلی جالبیه
کاری کرد من که حوصله تایپ نداشتم تو بعضی از موضوع ها مجبور به تایپ بشمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، علی 110 ، Admirer ، SideofGames ، Agha sayyed ، fazel ، مسافر ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، Tolou ، sahel ، وحید110 ، zarati313 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا ، SARV ، خاک ، soora ، MohammadSadra
۱۵:۵۴, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
با سلام خدمت دوستان

بنده در مورد اکثر مسایل دینی که با دیگران بحث میکنم مورد شماتت قرار میگیرم اومدم تا با افرادی که تقریبا خط فکری و اعتقاد نزدیکی به بنده دارن هم صدا بشم.
به این تالار اومدم تا از نظرات دیگران پیرامون مسایل مختلف اطلاعات کسب کنم،همچنین به یه راهی برای درست کردن رفتار خودم و پاک کردن گناه از جامعه برسم.
داریم به جایی میرسیم که دیگه نیازی به چشم بصیرت نیست،
کم کم میشه آثار گناه رو تو رفتار روزانه مردم دیدConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، Agha sayyed ، تازه مسلمان ، fazel ، sogiii ، مسافر ، shafagh_mah ، علی 110 ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، Tolou ، Admirer ، وحید110 ، zarati313 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا ، SARV ، خاک ، soora ، MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا