|
مهمترین انگیزه ی شما از حضور در این تالار چیست؟
|
|
۲۰:۳۸, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان و هم سنگران و هم تالاریهای من هر کدام از ما به یک انگیزه و هدفی یا با یک انگیزه ها و اهدافی وارد این تالار شده ایم یک سوال دارم البته جوابی که به این سوال داده خواهد شد برای آینده ی این تالار مهم میدانم سوال من از شما این است! 1-انگیزه ی اصلی شما از حضور در این تالار چیست؟ 2-وجه تمایز این تالار را با سایر تالارهایی که رنگ و بوی مذهبی دارند را چه میدانید؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1-من از زمانی که عضو سایت شدم،هدفم این بود که اولاً درمورد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دین اسلام و تشیع اطلاعتم بیشتر بشه و بعدهم این که در حد توان علمی ام،بتونم کمک کنم (مثلاً ترجمه و مسائل فنّی و ...)و به بیان عامیانه یک خدمتی،هرچند ناچیز در راه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام بدم. 2-وجه تمایزش هم به نظرم این بود که اولاً حرفهای جدیدی داشت،(به خصوص در بخش دشمن شناسی و شناخت عرفانهای کاذب)و پاسخگوی شبهات نبود و بیشتر حول محور مهدویت و دشمن شناسی می گذشت. و البته اینکه بحث های سیاسی و تحمیل عقاید سیاسی نمی شد. |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
فقط بالا رفتن سطح اطلاعاتم و تنها جایی که میتوونم بهش اعتماد کنم....
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و ادب
انگیزه رو نمی دونم برم بعدی !(به مناسبت پخش فیلم اخراجی ها در تلویزیون) در مورد تفاوت این تالار با دیگر تالارهای مذهبی این مطلب عرض کنم که این تالار رنگ و بوی پژوهش داره . بحث های خوبی در اینجا شکل میگیره و به قولی روشنفکران خوبی دور هم جمع شدند .سوال و جواب ها اکثرا , گواه بر تشنگی افراد برای بیداری هست و کمتر دیدم دوستان سوال سطحی بپرسن و جواب سطحی بگیرند . من فضای این انجمن نسبت به دیکر انجمن ها برای شکل گیری بحث های متنوع خوب میبینم . عزیزان مدیر باید توجه کنند که برای جذب کاربران جدید از هر طیفی با توجه سلیقه ها و نگرش جوانان امروز فعالیت داشته باشند . به نظر من جوان امروز بیشتر با دلیل و علت سروکار داره و کمتر به ظاهر توجه میکنه و گاها از ظواهر گریزان هست . چرا که انقدر ظواهر فریبنده دیده شده که واقعا اعتماد کردن در دنیای امروز سخت شده . ما باید فرشی را که برای جذب طیف گسترده کاربران اینترنت پهن می کنیم هزار نقش باشه و پشت نقش ها و گره های این فرش تفکر باشه . با جذب دوستان بیشتر و با وجود اساتید گرامی چنانچه بحث های خوبی شکل بگیره انشاالله شاهد صحنه های دیدنی خواهیم بود ببخشید خارج از بحث صحبت کردم . |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۰ ۱۴:۱۴ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم علی جان ، به نفرات اول تا پنجم باید جایزه بدی ، اونم یه جایزه توپ.. ![]() واما جواب: تا حالا با ماشین به مشهد سفر کردی ؟ تقریبا اکثر مسیر رو باید در کنار کویر باشی. خسته کننده ، گرم و سوزان؛ جوری که آدم رو از سفر پشیمون میکنه .به شاهرود که میرسی یکم نفس میگیری ولی دوباره بعد شاهرود کویره و کویر. تازه خسته هم شدی از این مسیر اما یه چیز امیدوارت میکنه ، رسیدن به مشهد. وقتی به نیشابور میرسی همه چی تغییر میکنه ،آب و هوا ، جاده و .. و بیشتر از همه خوشحالی که داری به مقصد ، به مشهد میرسی. هدف از بیان این قصه : این تالار شبیه شهر نیشابوره برای این حقیر . چیزهای زیادی می آموزی که تا حالا نمیدونستی ، درست فکر کردن ، درست نوشتن ، درست گوش دادن ، احترام گذاشتن ، دوست داشتن و خیلی چیزهای دیگر رو می آموزی ، بدون اینکه هزینه زیاد مالی برات داشته باشه ،کلی عایدی معنوی بدست می آوری. این حقیر جاهای زیادی سرک کشیدم ، اما کمتر تالاری دیدم که هم تاپیک خنداندن داشته باشه و هم گریاندن . هم مباحث و آموزه های دینی ، هم علمی ، هم تو صنعت سینما و هم نقد فیلم و سریال و هم ... خلاصه همه چیز داره ، حتی کاستیهای زیاد که انشاالله با یاری حضرت حق و کمک همه دوستان یکی یکی برطرف خواهند گردید. اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
-انگیزه ی اصلی شما از حضور در این تالار چیست؟
2-وجه تمایز این تالار را با سایر تالارهایی که رنگ و بوی مذهبی دارند را چه میدانید؟ جواب سوال اول... حقیقتش اوایل فقط به خاطر این میومدم که اطلاعاتم در مورد فراماسونری و دجال زیاد بشه... اما بعدش فهمیدم اینجا چیزای واقعا بیشتری میتونم یاد بگیرم! واقعا خیلی چیزا یاد گرفتم. طرز فکر الآنم رو مدیون بچه ها و فضای این تالارم... واقعا دیدم به همه چیز عوض شده! میام اینجا تا باز هم بیشتر یاد بگیرم! جواب سوال دوم... خیلی به تالار های دیگه نمیرم، اما فکر کنم جو خوب انتقادی که اینجا هست جاهای دیگه کمتر باشه. من این جو رو واقعا دوست دارم! جدیداً وقتی دو نفر با هم بحث میکنن خیلی محترمانه این کار رو انجام میدن... |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۰ ۱۴:۰۸ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
1-انگیزه ورودم پیدا کردن جواب یه سوال بود : یاران امام زمان چه ویژگی هایی دارن.کم کم جو معنوی و افراد مومن و خالص این تالار نمک گیرم کردن.و الان هم هدفم یاد گیری از بزرگان این جمعه.بزرگانی که علیرغم سن کمشون خیلی عالمن.خدا همه شونو حفظ کنه.تو زندگی من انقلاب به وجود آوردن. 2-این تالار یک رنگی و دغدغه مندیش بیشتره.اینجا بیشتر رنگ و بوی امام زمان رو داره.اینجا اعضا حواسشون به امام زمان هست.به فکرشن.سعی میکنن از غربت آقا کم کنن.اعضا در عین حال که روابطشون حد و مرز تعیین شده ای داره صمیمیت خاصی با هم دارن. مخصوصا دعاهای دسته جمعی و ختم قرآن این تالار که هرجایی نمیشه پیداش کرد. این تالار برای من مقدسه. |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۰ ۰:۰۲ توسط emadm.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
راستشو بخواین دلیل عضو شدنم توی این تالار وجود یک خبر نادرست بود که لازم بود عضو بشم و یک کامنت دربارش بگذارم. اون زمان این خبر خیلی شایع بود و سایتهای مختلفی اون رو کپی پیست کرده بودند و من هم اون خبر رو سرچ می کردم و نادرستیشو اطلاع می دادم. یک کامنت گذاشتم و دیگه نیومدم، تا دویاره سر زدم و دیدم که این سایت هنوز خیلی جای کار داره. متاسفانه خیلی از مقالات به دور از انصاف نوشته میشن، خیلی خبرهای نادرست وجود داره و خیلی جهت گیری های یک طرفه. البته متوجه شدم که در خیلی از موارد قوانین سایت اجازه اظهار نظر رو نمی ده و یک سری محدوودیتها هست، اما باید توجه داشته باشیم که کاربران حق دارند بدونند. نمیشه اونها رو در یک خلاء اطلاعاتی نگه داریم. خوبه به افرادی با اعتقادات مختلف اجازه بحث داده بشه. به هر حال تا زمانی که قوانین به این صورت باشه من هم سعی می کنم در چارچوب قوانین حرکت کنم، اما از مدیران می خوام که تجدید نظر بفرمایند. ممنون |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
اوایل چون تازه مسلمون بودم می یومدم تا فقط اطلاعاتم بیشتر بشه. اما یه صاحب دلی بهم گفت که قرار نیست فقط اطلاعاتتو بالا ببری، مگه قراره کتاب باشی که فقط اطلاعاتو تو خودش ذخیره می کنه، به اون چیزایی که می دونی عمل کن و در کنارش به یادگیری مطالب جدید بپرداز. بعد از اون روز تصمیم گرفتم به دونسته هام عمل کنم و برای اینکه تو این راه مصمم باشم، به اینجا هم سر می زنم تا اگه یه وقت یادم رفت، دوباره به خودم تلنگر بزنم که حواست هست؟ برای همین هر تصمیمی که می خوام بگیرم، شروع می کنم به دادن یه پست جدید. و چون حق ندارم که دیگران رو به چیزی دعوت کنم که خودم انجام نمی دم، پس سعی می کنم خودمم انجام بدم.(البته دوستان که همه استاد حقیرند اما بنده می نویسم که خودم یادم بمونه ولی شما هم می تونید بخونید!!!) البته این چن وقته یه کم از هدفم دور شدم واسه همینم هست که یه کم پستام نامربوط شده!!!!!!!!! اما فرق اینجا با بقیه تالارا بنده واقعا تفاوتشو احساس کردم یه چیزایی دیدم اینجا که ........ فقط می دونم اینجا صاحب داره.... اوایل که این جمله رو تو پست یکی از بچه ها خوندم باور نکردم، تا اینکه ........ حداقل تفاوتش اینه که اینجا دلا پاکن و واقعا دنبال حقیقت... التماس دعا |
|||
|
|
۰:۳۵, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
1-انگیزه ی اصلی شما از حضور در این تالار چیست؟
من ابتدا دنبال يه سري اطلاعات بودم كه با سرچ توي گوگل، مطلب كذبي توي اين سايت توجهم رو جلب كرد.قصدم هم از عضويت، اول همين بود كه بيام و اون فردي كه مطلب كذب گذاشته روشن كنم كه خوشبختانه چند نفر ديگه هم به روشن كردن اين قضيه براي ايشون كمك كردن. اما الان انگيزم تبادل اطلاعات و كمك به انسجام اعتقادات براي خودم و ديگران هست. 2-وجه تمایز این تالار را با سایر تالارهایی که رنگ و بوی مذهبی دارند را چه میدانید؟ من تو تالارهاي مذهبي ديگه نبودم.ولي به نظرم فضاي اينجا يه مقدار (نه خيلي) بازه كه اين خوبه، در ضمن افراد انديشمند اقشار مختلف هم توي تاپيك ها ديده ميشن.در ضمن تعصبات نابجا زياده، ولي نه اونقدر زياد كه اول بنظرم اومد. +اين بخش از حرفاي دوست عزيزم عماد هم قبول دارم: متاسفانه خیلی از مقالات به دور از انصاف نوشته میشن، خیلی خبرهای نادرست وجود داره و خیلی جهت گیری های یک طرفه. البته متوجه شدم که در خیلی از موارد قوانین سایت اجازه اظهار نظر رو نمی ده و یک سری محدوودیتها هست، اما باید توجه داشته باشیم که کاربران حق دارند بدونند. نمیشه اونها رو در یک خلاء اطلاعاتی نگه داریم. |
|||
|
|
|
|
|