|
مهمترین انگیزه ی شما از حضور در این تالار چیست؟
|
|
۲۰:۳۸, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان و هم سنگران و هم تالاریهای من هر کدام از ما به یک انگیزه و هدفی یا با یک انگیزه ها و اهدافی وارد این تالار شده ایم یک سوال دارم البته جوابی که به این سوال داده خواهد شد برای آینده ی این تالار مهم میدانم سوال من از شما این است! 1-انگیزه ی اصلی شما از حضور در این تالار چیست؟ 2-وجه تمایز این تالار را با سایر تالارهایی که رنگ و بوی مذهبی دارند را چه میدانید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۱۸, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
پیدا کردن حقیقت
دیدن فیلم ظهور یه تلنگر بود. چون اطلاعاتی که داشتیمو به طور جامع یه جا بیان کرده بود و اینکه هر اقدامی هر چند اندک در جهت حق، در پیروزی نهایی حق بر باطل موثر هست. این تالارو انسان هایی اداره میکنن که به حق اعتقاد دارن.یعنی همون ریسمان خدا |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم من سوم دبیرستانم و درسام سنگینه!ولی همیشه در کنار درس خوندن کمبودی رو تو زندگیم میبینم.اون هم رشد معنویه! پس سعی میکنم با عضو شدن در سایت های خوبی مثل اینجا و هم چنین مطالعه کتاب و...یه جنبه ای رشد نکنم و ازغافلان نباشم
![]() |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
من انگیزه خاصی ندارم. ولی خیلی خوشحالم که چنین سایتی رو پیدا کردم. چون همه ی بچه های اینجا واقعا با مطالعه هستند. به همه ی بچه های اینجا دست مریزاد میگم.
|
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۱۷/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۹ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام..........
مهمترین انگیزه ام اینه که رشد پیدا کنم..و تالار این قدرت رو داره که باعث رشد بشه.. در خوبیه اینجا همین بس که هر وقت بیام دست خالی بر نمیگردم!!! انقدر مطالب مهم و با ارزشی داره که هنوز خیلی هاش مونده و مطالعه نشده.. ان شاءالله مطالبی که کسب میشه, جذب هم بشه و با عث رشد و تعالی و کلا حضور در جمع معنوی مدیران و کاربران اینجا با خیرو برکت الهی همراهه و گزینه 1 نظر سنجی: این تالار را تالار منتظران مهدی میدانم.* با ارزوی سلامتی و سربلندی برای همه عزیزان التماس دعا |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
انگیزه من بحث در رابطه با موضوعات مختلف است.
اما من یه سوال دارم. انگیزه مدیرها از حذف کردن برخی پست های من چیه ؟ مگه قرار نیست در اینجا با احترام و منطق به بحث و گفتگو بشینیم. پس انگیزه شما مدیران از اینهمه سانسور و تفسیر به رای مسائل و اجازه ندادن به بیان نظرهای مخالف چیه واقعا ؟! مگر ما مسلمان نیستیم و نباید حول میزی جمع شویم و از مسائل مختلف صحبت کنیم؟ چرا نباید دور میزگرد مخالفی حضور داشته باشد ؟! |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
هدف من از اومدن به این تالار اون اوایل دانلود سخنرانی ها و مستندها بود ، اما بعد از عضو شدن متوجه شدم اینجا همون مستند ها و سخنرانی ها رو نقد هم می کنند ، برام جالب بود چون در خلال این گفت و شنود ها خیلی از سوالها پاسخ داده میشد این بود که نظرم به مباحث دیگه هم جلب شد و دیدم خیلی از مباحث مطرح شده سوالات ذهنی خودم هم هست به خیلی از دوستان این سایت رو معرفی کردم محل زندگی برادرم تو منطقه ایه که امکانات فنی دسترسی به اینترنت رو نداره ، باورتون بشه یا نه به عشق همین تالار داره به هر دری میزنه که نتش رو راه بندازه در مورد سوال دومتون هم باید بگم که من قبلا عضو فروم ها و سایت های دیگه هم بودم اما از وقتی اینجا عضو شدم وقتی سوالی برام پیش میاد یا دنبال چیزی می گردم اول ی سرچ می کنم اگه حول و حوش اون مسئله ، مطلب مرتبطی پیدا نکردم نت رو جستجو می کنم ، شکر خدا همیشه چیزهایی که از اینجا دست گیرم میشه بیشتر از اونیه که انتظارشو دارم نظم خوبی اینجا وجود داره و بچه ها با دل و جون برای رفع شبهات تلاش می کنن ما هم که همیشه شنونده ایم خدا اجرتون بده |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام-من خیلی سر در گم هستم احساس میکنم خیلی از واقعیت دورم این تالارو بخاطر این انتخاب کردم تا شاید قسمتی از جواب سوالاتمو اینجا پیدا کنم
|
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۱ ۲۰:۲۱)ارش کمانگیر نوشته است: سلام-من خیلی سر در گم هستم احساس میکنم خیلی از واقعیت دورم این تالارو بخاطر این انتخاب کردم تا شاید قسمتی از جواب سوالاتمو اینجا پیدا کنمخوب جایی اومدی آرش جان ، اگه مشکلی داشتی و فکر می کنی از دست من کاری بر میاد کافیه ی پیام بهم بدی،کوچه های اینجا رو خوب میشناسم ![]() یا حق |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۱۸/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۹ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
این تالار مصداق این آیه قرآنه :
"إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ "
"مگر كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كردهاند " |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۲۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۱ ۱۵:۴۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دلیل اصلی خیلی از ما برای ورود به این سایت به نظرم فضای مهدوی و آخرالزمانی آن و بحثهای مذهبی منطقی همراه با نظر مخالفان بدون سانسور و نیز وجود همفکران خداباور و جویندگان حقیقت در این سایت در این وانفسای کفر و گناه میباشد. بالشخصه تا قبل از آشنایی با این سایت کاملا از یافتن سایتی که هم مذهبی باشد و هم با دیدی روشن و منطقی به قضایا نگاه کند و تحجر و تعصب تا حد زیادی از آن دور باشد، ناامید شده بودم ولی بعد از آشنایی با بیداری اندیشه انگار گم گشته خود را یافتم هرچند به هر حال ممکن است گاهی اختلاف نظرهایی هم باشد اما نود درصد دوستان و کاربرانی که اینجا هستند بچه های پاک و مخلصی هستند که از اینکه در حضورشان هستم مخصوصا در این فضای جامعه که کافر بودن برای یکسری از جوانان شده افتخار، بسیار خوشحالم امیدوارم هرروز به کاربران این سایت وزین اضافه شود به امید خدا. به هر حال جایی باید در فضای مجازی برای اجتماع منتظران بوجود میامد که خداروشکر اینجا یکی از بهترین آنهاست. البته این نکته را هم بگم که اشنایی بنده با این سایت از طریق مطالعات و جستجوهای اینترنتی که درباره فراماسونی داشتم ایجاد شد البته یک نقدی هم که به سایت وارد است خارج کردن زیاد موضوعات مرتبط با فراماسونی از دایره بحثها و تاپیکها میباشد که به نوعی تفریط میباشد، درسته که افراط و مانور بیش از حد بر روی فراماسونی هم ممکن است انگ تئوری توطئه به سایت بزند ولی خوب بعضی حقایق را نمیتوان انکار کرد و گاهی بحثهایی برای شناخت بهتر فراماسونها و آئین آنها برای آشنایی با شیاطین اطرافمان لازم است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |