کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرلین منسون را چقدر می شناسید؟؟؟
۱۵:۳۸, ۲۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۸۹ ۱۸:۳۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
مرلین منسون را چقدر می شناسید؟؟؟
به احتمال زیاد کسانی که قصد دارند راجع به شیطان پرستی و موسیقی متال و راک تحقیق کنند به شخصیتی به نام مرلین منسون برمیخورند.
[تصویر: tklgzmt8wemki85sz5sx.jpg]

معرفی مرلین منسون:
برایان هیو وارنر (Brian Hugh Warner) متولد ۵ ژانویه ۱۹۶۹ در کانتون، اوهایو، که بیشتر با نام مرلین منسون شناخته می‌شود خواننده و هنرمند آمریکایی است. عمدهٔ شهرت او به خاطر تصویر نامتعارف و شخصیت نمایشی او به عنوان رهبر و خوانندهٔ گروه موسیقی‌ای با نام مرلین منسون است. این نام ترکیبی از نام‌های مرلین مانرو و چارلز منسون است که در دو سر طیف محبوبیت و نفرت آمریکایی‌ها قرار دارند.
چارلز منسون یه قاتل زنجیره ای دهه شصت امریکا بود (بعضی جاها چارلز منسون اینطور معرفی شده: یک کشیش ناراضی فرقه‌گرایی مسیحی) مرلین مانرو هم یه بازیگر زن بوده که از چهره زیبایی برخوردار بوده و به فساد و ایفای نقش در فیلمهای غیر اخلاقی مشهور بوده. او یکی از مشهورترین ستارگان سینما، نماد جذابیت جنسی و ستاره پاپ در قرن بیستم است. زندگی او روی پرده ، یک زندگی رویایی بود که سینما ساخته بود، اما در دنیای واقعی مشکلات و تفاوتهایی داشت که مردم از مرلین مانروی محبوبشان انتظار نداشتند. شخصیت و انتظاراتی که سینما ساخت فراتر از توانایی‌ها و گاهی متفاوت با خواسته‌های او بود. وی در جایی گفته است: "من یک زن بازنده ام . مردها، زیادی از من انتظار دارند ؛ به خاطر تصویری که از من ساخته شده و خودم هم در ساخت آن کمک کرده ام ؛ من سمبلی از تنها چیزی هستم که مردان از آن استقبال می‌کنند.
[تصویر: merlin-menson.jpg]

گروه موسیقی به نام خود مرلین منسون:
مرلین منسون نام یک گروه آلترنتیو متال آمریکایی‌ست که در لوس آنجلس کالیفرنیا مستقر است. موسیقی گروه گسترهٔ وسیعی از سبک‌ها، از گلم راک و هارد راک تا اینداستریال متال و شاک راک را شامل می‌شود. اعضای مرلین منسون عقیده‌ای به پیروی از استانداردها و قوانین جاری دنیای موسیقی ندارند که این موضوع در ترانه‌ها و طرح جلد آثار گروه مشهود است.آثار گروه تاکنون با استقبال گستردهٔ مخاطبان روبرو شده به طوری که تا به امروز چهار آلبوم از آثار آن‌ها در هنگام انتشار در صدر ده اثر پرفروش آمریکا قرار گرفته است.
این گروه موسیقی در سال ۱۹۸۹ توسط خود مرلین منسون (خواننده) و اسکات پوتسکی (گیتاریست) در فلوریدا بنیان گذاشته شد. گروه درپی انتشار اولین آلبوم‌شان در سال ۱۹۹۴ خیلی زود و به دلیل سبک خاص گریم و لباس اعضا، متن ترانه‌ها و اجراهای نمایشی در کنسرت‌ها و ویدئوهای‌شان مشهور شدند. اعضای گروه مرلین منسون همواره در حال تغییرند به طوری که اعضای گروه در هر آلبوم، از آلبوم قبلی متفاوتند.
[تصویر: Marilyn.Manson-band-2003.jpg]

شخصیت مرلین منسون:
مرلین منسون شیطان پرست و همجنس بازه، در اجراهاش گاهی ادای حیوانات رو در میاره و بدترین کارهای ممکن رو گاهی وقتا انجام میده. تا حالا چندین عمل جراحی داشته برای اینکه یه سری کارهایی رو بتونه انجام بده (متاسفانه کارهاش اونقدر زشته که نمیتونم اینجا راجبش بگم) از نظر دانشگاهی و آکادمیک هم مدرک بالایی داره (البته اینو شنیدم).
قسمت کوتاهی از نویسندگی فیلم ماتریکس و تخیلات انیمیشنی این فیلم رو مرلین منسون نوشته.
تابلوهای نقاشی مرلین منسون در سراسر اروپا خیلی طرفدار داره، اینم چند نمونه از نقاشی هاش...
[تصویر: 9th00xhgm3lvurmqv0bp.png][تصویر: lrn81ohxop9pv6ltxmmc.png]

[تصویر: 4hvj4n5jdx8ey3jhiem.png][تصویر: 4u8z6qvbunnfz1f92vx.png]

[تصویر: d8m5jxk944yo0tf7k8m.png][تصویر: p61z2us3zfscof9ov2fx.png]

در یکی از اشعارش به نام (The Reflecting God)خدای منعکس شده که خیلی هم معروفه چنین جملاتی رو بکار میبره:
I went to god just to see, and I was looking at me
saw heaven and hell were lies
when I'm god everybody dies
من رفتم پیش خدا تا ببینمش، و دیدم داشتم به خودم نگاه میکردم
دیدم بهشت و جهنم دروغ بوده
وقتی من خدا باشم همه میمیرند

جالبه بدونید در یکی از مصاحبه هاش خودش رو حتی خدا میدونست و میگفت من خود خدام!!
همچنین مرلین در اشعارش (نه همه اشعار...در بعضی هاش) به خدا فحش میده و حتی خودش رو قادر مطلق میدونه.
نکته قابل توجه اینه که تو بعضی از سایتها و وبلاگها دیدم که بعضیا شدیدا ازش دفاع میکنن، اونم یه دفاع جانانه و میگن مرلین منسون یکی از بزرگترین و اصلی ترین منتقدان امریکاست و همیشه سعی داره تا به هر طریقی شده مقامات امریکایی و وابستگان به اونهارو رسوا کنه...
به نظر شما ممکنه این حرف درست باشه؟
به نظر من حتی اگه فرض کنیم این آقا منتقد امریکا و سیاست هاش باشه، مگه همین کفایت میکنه و دلیل بر خوب بودنشه؟؟؟ مگه اصلا بحث سر امریکاست؟؟ مرلین اصلا خدا رو قبول نداره که این مهمه...حالا میخواد حامی امریکا باشه یا بر ضدش...
از دوستان عزیز تقاضا دارم که مطالب تکمیلی خودتون رو ارسال کنید تا هم بنده و هم بقیه عزیزان بتونیم ازش استفاده کنیم...با تشکر از بزرگواری شما.
در پناه حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، ANTI satan ، محصل ، mohamad ، یکدوست ، rastin ، بیداری اندیشه ، فرهاد ، ELENOR ، باران ، mohammad790 ، sunrise59 ، aramino ، ایران ، hadi_shj ، حلما ، ghadimi2 ، morteza14 ، Hadith ، Amir ، ارتش1نفره ، MohammadMeraj ، محمداحسان ، faraz_223 ، الهه.ع ، ONLY66 ، artor12 ، زینت ، llvllr ، توبه ، 666 ، navid-313 ، shafagh_mah ، محمود ، خادمة الزهرا ، tyujhgfd ، N.Mahdavian ، Admirer ، علیرضا110 ، saloomeh ، Maysam-1st ، ساقی ، sogiii ، peimane ، mohammad74 ، Mason_yab ، maryam70 ، پوریا تکتاز ، mohammadjavodmw ، waterlily ، یار کوچک ، hastiii ، Zegile ، azade ، Aurora ، درست پسند ، m.hossein ، حضرت عشق ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۰, ۲۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۴۴ توسط parisan.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۹/بهمن/۸۹ ۱۷:۳۹)a.l.? نوشته است:  عجب ادمي ! البته ادم كه چه عرض كنم عجب حيوونيه...
من يه سوالي واسم پيش اومده بود هر جا ميشينيم ميگن فلان كس شيطان پرست فلان كس كافر ..با اين حساب فكر كنم كه بايد بيخيال اهنگ شيم ..اين وسط خيلي ها هم بي گناه محكوم ميشن مثه بعضي از رپراي خودمون...
حالا نظر شما چيه ما نبايد اهنگ گوش كنيم؟اهنگ كيا رو گوش كنيم؟Huh

شما باید ببینید از موسیقی چی میخواید؟
گاهی آدم دنبال ریتم های زیبا میگرده..
گاهی آدم دنبال مفهوم زیبا میگرده..
باید ببینید شما از چه چیز موسیقی لذت میبرید..
اگر دنبال این هستید که آهنگی که گوش میدید مفهوم داشته باشه و به درد دنیا و آخرتتون بخوره،باید کارهای اساتید بزرگ رو گوش کنید..من اصفهانی،افتخاری،بعضی از آهنگهای خواجه امیری رو پیشنهاد میکنم..
اگر دنبال ریتم هستید و اصلا مفهوم براتون مهم نیست،الی ما شاءالله تو بازار هست..
اونهایی هم که وزارت ارشاد مجوز داده مثل خواجه امیری و لهراسبی و غیره ،فرد باید درمورد گوش دادنش به خودش رجوع کنه..
من پاسخهای رهبر به سوالهای متوالی مبنی بر گوش دادن به موسیقی رو خوندم..
ایشون در بیشتر پاسخها گفتن به عهده خود فرد..
ممکنه یک موسیقی برای یک فرد بسیار تحریک کننده باشه و در حالات عادی اش تغییر ایجاد کنه،در حالی که در فرد دیگر هیچ تاثیری نداشته باشه..
اطلاعاتم در همین حده..مراجع دیگه رو نمیدونم..Smile

شما این شعر که مربوط به تیتراژسریال زیر 8 با صدای اصفهانی هست،ببینید،یک درد دل عارفانه با خداوند..من هروقت دلم میگیره به این آهنگ گوش میدم و بسیار آروم میشم و به این می اندیشم که خدایی دارم که همیشه با منه و خیلی بزرگه..اونقدر بزرگ که اگر به اندازه ریگ های بیابان گناه داشته باشم بازم منو دوست داره و راه بازگشتی هست..کسی که منو به خاطر خودم دوست داره..

و اما شعری که گفتم(حالا فکر کنید استادی مثل اصفهانی این شعر رو بخونه..چی میشه..):

دل همه گمراهی و گناه ،تو امید جان
جان، همه خاموشی و خزان، تو مرا بخوان !
لب نگشودم اما، سوختم،ساختم
با، منِ خسته غم، تو بمان..
ای که بجز تو نمانده مرا، مگر آه من
من همه شوق توام مَنگر، به گناه من
تو، تب وتاب رسیدن من، به قرار دل،
من ،غم و حسرت و دربه دری،
تو پناه من..
دل همه گمراهی و گناه، تو امید جان
جان همه خاموشی و خزان، تو مرا بخوان
شوق اگر از دل رفت و غم پیدا شد
با من خسته غم تو بخوان
..

ببخشید طولانی شد..خواستم بگم هنوز هم میشه آهنگهای با محتوا پیدا کرد..در این آشفته بازار کارهای موسیقی..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، paradise ، sunrise59 ، Hadith ، chelcheleh ، Amir ، rastin ، faraz_223 ، navid-313 ، shafagh_mah ، saloomeh ، Maysam-1st ، حسن عزتي ، mohammad74 ، بیداری اندیشه ، Eve
۰:۳۲, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12

با سلام من اصلا منظورم این نبود که شما خدای ناکرده قصد تبلیغ او را دارید اصلا این گونه نیست. تاکید بنده روی این نکته است که تکرار
مشاهده ی عکس آن ملعون(منسون) موجب از بین رفتن حساسیت و عادی شدن آن برای ما می شود . اگر این اتفاق بیفتد ما مقاومتی برای دیدن چهره ی آن ملعون نخواهیم داشت و در نهایت آن عکس برای ما عادی خواهد بود .اما افشای ماهیت آن ملعون واقعا کار بسیار خوبی است . باشد که جوانان ما از آن لجن زار دوری جویند. که با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Amir ، faraz_223 ، حسن عزتي ، الهام پاكروان
۱۰:۴۹, ۳۰/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۸۹ ۱۰:۵۰ توسط parsa.)
شماره ارسال: #13

من هم مدتی موسیقی زیاد گوش میدادم ولی هرچی گوش میدادم از اینیکی خوشم نمی اومد و جالب گفتین که دیدن این آدم کفاره داره
دیدم کسایی رو که حتی دخترا عاشق این آدمن
و تو بعضی از کنسرتاش کاهایی انجام میده که قابلگفتن نیست یکیش اهانت به انجیل هست و معلومه انقدر مسته که مخواد گیتاریسته خودشوبزنه و اون فرارمیکنه و آخر هم میان کولش میکنن میبرنش انقدر ادم ضعیفی هست

یه زمان میگفتن یکی از چشاش که بزرگتره چشم گوسفندو پیوند زده و شنیدم گرون ترین عمل های دنیارو رو اون انجام دادن

نمیدونم ولی فکر نمی کنم گوش دادن به صدای این آدم موسیقی مهسوب بشه و لذت بخش باشه نظر منه و من از موسیقی که تو ایران هم بورس هست خوشم نمیا نه سنتی ها

این آدم ارزش بحث کردن نداره چون اون همینو میخواد و انکارا رو واسه همین میکنه که 4نفر در موردش حرف بزنن و هیچ فلسفه ای هم تو کارش نیست تنها اخلالات روانی و شیطانی هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، amir abroft ، Amir ، faraz_223 ، حسن عزتي
۱۳:۱۳, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
ممنونم ازتون که عکس ها رو حذف نکردید تا یکی مثل من که تا حالا تصویر این ملعونو ندیده بود،ببینه!
به نظر من نشون دادن این عکس ها اصلا تبلیغ نیست،بلکه بالا بردن آگاهیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، InsomniAc ، ANTI satan ، حلما ، Amir ، faraz_223 ، حسن عزتي ، الهام پاكروان ، saba
۱۴:۲۱, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
اگه نبینیم از کجا میخوایم بشناسیم برادر من...
بعدم چرا حساسیت باید از بین بره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، ANTI satan ، ایران ، montazer ، حلما ، Amir ، sunrise59 ، faraz_223 ، saba
۱:۴۵, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
اره شما خوب گفتين بايد دنبال اين بگردم ببينم از اهنگ چي ميخوام اخه من اصولا با اهنگ زندگي ميكنمBlushالبته نه هر اهنگي و نه هر خواننده اي ...خلاصه بازم ممنون از اين به بعد اهنگايي رو گلچين ميكنم كه محتوا داشته باشنSmile
راستي اهنگاي ياس هم خوبن ! البته اگه باز موردي باشه اونم ديگه گوش نميديم!!!!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۲:۴۰, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #17

اولين بار يك موزيك ويدئوی تصويری كه از اين ديدم تو يه گيم نت بود، ماها خيلی شيش و ندار بوديم با صاحاب گيم نت گذاتشه بودن همه داشتن نيگاه ميكرن منم رفتم جلو ببينم چيه كه دارن سر و دست ميشكنن براش (دبيرستانی بودم) يه موزيك ويدئوی بود انگار تو يه خونه پارتی بود بعد همه تريپ شيطان پرستی زده بودن غير يه دختره كه ظاهرا صاحاب خونم بود بعد يه سری خوك وارد صحنه شدن و به شدت تهوع آور و چندش بود! چند وقتی ميترسيدم ! D:

اما جالبترين نكتش اين بود كه تو اون سن خيلی از بچه ها خوششون اومده بود يكی از دوستامم كه به اصطلاح متال باز و خوره اينكارا بود چند وقت بعد يه سری دستبند و انگشتر و گردنبند به بچه ها ميفروخت با اشكال اسكول و خفاش و خلاصه هر چيزی كه فكرش رو بكنيد!
خلاصه كه دورانی بود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، mohammad74
۱۳:۲۵, ۱/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۶ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله
من منظور دقیقم این نبود که عکس هارو حذف کنید. :s فقط منظورم دقیقا این بود که نگاه کردن به قیافه این شیطانِ ملعون خیلی کراهت داره . Blush
حالا یکمی نمکش رو زیاد کردم دوستان به دل نگیرید. Smile Smile Smile
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Amir ، rastin ، mohammad74 ، saba
۲۱:۴۹, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:نکته قابل توجه اینه که تو بعضی از سایتها و وبلاگها دیدم که بعضیا شدیدا ازش دفاع میکنن، اونم یه دفاع جانانه و میگن مرلین منسون یکی از بزرگترین و اصلی ترین منتقدان امریکاست و همیشه سعی داره تا به هر طریقی شده مقامات امریکایی و وابستگان به اونهارو رسوا کنه...
به نظر شما ممکنه این حرف درست باشه؟
به نظر من حتی اگه فرض کنیم این آقا منتقد امریکا و سیاست هاش باشه، مگه همین کفایت میکنه و دلیل بر خوب بودنشه؟؟؟ مگه اصلا بحث سر امریکاست؟؟ مرلین اصلا خدا رو قبول نداره که این مهمه...حالا میخواد حامی امریکا باشه یا بر ضدش...
بعید نیست چند وقت دیگه صدا و سیما ازش به عنوان یه اسطوره ضد امپریالیسم نام ببره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۱:۳۱, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #20

می ترسم از اینکه حرفی بزنم که موجب ناراحتی دوستان شه. پیشاپیش معذرت خواهی میکنم.
این فرد که دکترای فلسفه داره!!! یکروز توسایتش گفت: من دیروز با شیطان صحبت کردم.
که پس از تحقیقاتی متوجه شدم روز قبلش با کشیشی حرف زده.

در آهنگ "جوانان یکبار مصرف" میگه: من واقعا از خدای واقعی متنفر نیستم بلکه از خدای مردم متنفرم

در آهنگ "رویای شیرین" میگه: همه دنیا و هفت دریا رو گشتم و چیزی جز افرادی سوع استفاده گر ندیدم

در آهنگ "هیچکس" میگه: شما (کاپیتالیستها) هر روز رکوع و سجود میرین واسه دین و ایمانتون. مثل گاو میخورین ولی بچه هایی بی غذا در حال مرگن

اینها طرفداری نیست. شاید اونهم بوهایی برده ولی نمیوتنه خلاص شه.
همه ی بچگیش به خاطر چهره زشتش در جامعه آمریکا پس زده شده.

در آهنگ "مردمان زیبا" میگه: این اندازه کلیسای شماست که نشان دهنده ایمانتونه؟ آره اینجوریه که کاپیتالیسم به وجود اومد و اون مدل قدیمیه فاشیسم!!!!
که اگه یه تسلط کمی روی تکیه و تلفظ انگلیسی داشته باشین این رو به منظور میگیرین و میفهمین چی میگه.

فکر کنم بتونم بفهمم که چطور میخواد در جامعه ای فراماسونری معروف بشه و حرفاش رو بزنه.
فقط به صرف اینکه قطعاتی از یک موزیک رو توسایت ترجمه شده دیدین نمیشه فهمید چه خبره!

در ویدیو های سپولترا چهره های عرب و فارس رو به همراه قرآنی در دست در حال ترور و بمب گذاری اند. که این ویدیو ها مال قبل از 2003 هستش.

اون جراحی های فراوانی برای افزایش قد داشته. میگه میخوام به خدا نزذیک تر باشم!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، مسعود.ازادی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]