کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرلین منسون را چقدر می شناسید؟؟؟
۱۵:۳۸, ۲۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۸۹ ۱۸:۳۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
مرلین منسون را چقدر می شناسید؟؟؟
به احتمال زیاد کسانی که قصد دارند راجع به شیطان پرستی و موسیقی متال و راک تحقیق کنند به شخصیتی به نام مرلین منسون برمیخورند.
[تصویر: tklgzmt8wemki85sz5sx.jpg]

معرفی مرلین منسون:
برایان هیو وارنر (Brian Hugh Warner) متولد ۵ ژانویه ۱۹۶۹ در کانتون، اوهایو، که بیشتر با نام مرلین منسون شناخته می‌شود خواننده و هنرمند آمریکایی است. عمدهٔ شهرت او به خاطر تصویر نامتعارف و شخصیت نمایشی او به عنوان رهبر و خوانندهٔ گروه موسیقی‌ای با نام مرلین منسون است. این نام ترکیبی از نام‌های مرلین مانرو و چارلز منسون است که در دو سر طیف محبوبیت و نفرت آمریکایی‌ها قرار دارند.
چارلز منسون یه قاتل زنجیره ای دهه شصت امریکا بود (بعضی جاها چارلز منسون اینطور معرفی شده: یک کشیش ناراضی فرقه‌گرایی مسیحی) مرلین مانرو هم یه بازیگر زن بوده که از چهره زیبایی برخوردار بوده و به فساد و ایفای نقش در فیلمهای غیر اخلاقی مشهور بوده. او یکی از مشهورترین ستارگان سینما، نماد جذابیت جنسی و ستاره پاپ در قرن بیستم است. زندگی او روی پرده ، یک زندگی رویایی بود که سینما ساخته بود، اما در دنیای واقعی مشکلات و تفاوتهایی داشت که مردم از مرلین مانروی محبوبشان انتظار نداشتند. شخصیت و انتظاراتی که سینما ساخت فراتر از توانایی‌ها و گاهی متفاوت با خواسته‌های او بود. وی در جایی گفته است: "من یک زن بازنده ام . مردها، زیادی از من انتظار دارند ؛ به خاطر تصویری که از من ساخته شده و خودم هم در ساخت آن کمک کرده ام ؛ من سمبلی از تنها چیزی هستم که مردان از آن استقبال می‌کنند.
[تصویر: merlin-menson.jpg]

گروه موسیقی به نام خود مرلین منسون:
مرلین منسون نام یک گروه آلترنتیو متال آمریکایی‌ست که در لوس آنجلس کالیفرنیا مستقر است. موسیقی گروه گسترهٔ وسیعی از سبک‌ها، از گلم راک و هارد راک تا اینداستریال متال و شاک راک را شامل می‌شود. اعضای مرلین منسون عقیده‌ای به پیروی از استانداردها و قوانین جاری دنیای موسیقی ندارند که این موضوع در ترانه‌ها و طرح جلد آثار گروه مشهود است.آثار گروه تاکنون با استقبال گستردهٔ مخاطبان روبرو شده به طوری که تا به امروز چهار آلبوم از آثار آن‌ها در هنگام انتشار در صدر ده اثر پرفروش آمریکا قرار گرفته است.
این گروه موسیقی در سال ۱۹۸۹ توسط خود مرلین منسون (خواننده) و اسکات پوتسکی (گیتاریست) در فلوریدا بنیان گذاشته شد. گروه درپی انتشار اولین آلبوم‌شان در سال ۱۹۹۴ خیلی زود و به دلیل سبک خاص گریم و لباس اعضا، متن ترانه‌ها و اجراهای نمایشی در کنسرت‌ها و ویدئوهای‌شان مشهور شدند. اعضای گروه مرلین منسون همواره در حال تغییرند به طوری که اعضای گروه در هر آلبوم، از آلبوم قبلی متفاوتند.
[تصویر: Marilyn.Manson-band-2003.jpg]

شخصیت مرلین منسون:
مرلین منسون شیطان پرست و همجنس بازه، در اجراهاش گاهی ادای حیوانات رو در میاره و بدترین کارهای ممکن رو گاهی وقتا انجام میده. تا حالا چندین عمل جراحی داشته برای اینکه یه سری کارهایی رو بتونه انجام بده (متاسفانه کارهاش اونقدر زشته که نمیتونم اینجا راجبش بگم) از نظر دانشگاهی و آکادمیک هم مدرک بالایی داره (البته اینو شنیدم).
قسمت کوتاهی از نویسندگی فیلم ماتریکس و تخیلات انیمیشنی این فیلم رو مرلین منسون نوشته.
تابلوهای نقاشی مرلین منسون در سراسر اروپا خیلی طرفدار داره، اینم چند نمونه از نقاشی هاش...
[تصویر: 9th00xhgm3lvurmqv0bp.png][تصویر: lrn81ohxop9pv6ltxmmc.png]

[تصویر: 4hvj4n5jdx8ey3jhiem.png][تصویر: 4u8z6qvbunnfz1f92vx.png]

[تصویر: d8m5jxk944yo0tf7k8m.png][تصویر: p61z2us3zfscof9ov2fx.png]

در یکی از اشعارش به نام (The Reflecting God)خدای منعکس شده که خیلی هم معروفه چنین جملاتی رو بکار میبره:
I went to god just to see, and I was looking at me
saw heaven and hell were lies
when I'm god everybody dies
من رفتم پیش خدا تا ببینمش، و دیدم داشتم به خودم نگاه میکردم
دیدم بهشت و جهنم دروغ بوده
وقتی من خدا باشم همه میمیرند

جالبه بدونید در یکی از مصاحبه هاش خودش رو حتی خدا میدونست و میگفت من خود خدام!!
همچنین مرلین در اشعارش (نه همه اشعار...در بعضی هاش) به خدا فحش میده و حتی خودش رو قادر مطلق میدونه.
نکته قابل توجه اینه که تو بعضی از سایتها و وبلاگها دیدم که بعضیا شدیدا ازش دفاع میکنن، اونم یه دفاع جانانه و میگن مرلین منسون یکی از بزرگترین و اصلی ترین منتقدان امریکاست و همیشه سعی داره تا به هر طریقی شده مقامات امریکایی و وابستگان به اونهارو رسوا کنه...
به نظر شما ممکنه این حرف درست باشه؟
به نظر من حتی اگه فرض کنیم این آقا منتقد امریکا و سیاست هاش باشه، مگه همین کفایت میکنه و دلیل بر خوب بودنشه؟؟؟ مگه اصلا بحث سر امریکاست؟؟ مرلین اصلا خدا رو قبول نداره که این مهمه...حالا میخواد حامی امریکا باشه یا بر ضدش...
از دوستان عزیز تقاضا دارم که مطالب تکمیلی خودتون رو ارسال کنید تا هم بنده و هم بقیه عزیزان بتونیم ازش استفاده کنیم...با تشکر از بزرگواری شما.
در پناه حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، ANTI satan ، محصل ، mohamad ، یکدوست ، rastin ، بیداری اندیشه ، فرهاد ، ELENOR ، باران ، mohammad790 ، sunrise59 ، aramino ، ایران ، hadi_shj ، حلما ، ghadimi2 ، morteza14 ، Hadith ، Amir ، ارتش1نفره ، MohammadMeraj ، محمداحسان ، faraz_223 ، الهه.ع ، ONLY66 ، artor12 ، زینت ، llvllr ، توبه ، 666 ، navid-313 ، shafagh_mah ، محمود ، خادمة الزهرا ، tyujhgfd ، N.Mahdavian ، Admirer ، علیرضا110 ، saloomeh ، Maysam-1st ، ساقی ، sogiii ، peimane ، mohammad74 ، Mason_yab ، maryam70 ، پوریا تکتاز ، mohammadjavodmw ، waterlily ، یار کوچک ، hastiii ، Zegile ، azade ، Aurora ، درست پسند ، m.hossein ، حضرت عشق ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۱, ۱۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #41
آواتار
سلام اطلاعات جالبي بود..البته تو يكي از مستندهايي كه در مورد شيطان پرستان ساخته بودند عين اين مطالب وجود داشتند...بازم تشكر...موفق باشيد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Amir
۱۵:۴۴, ۱۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #42
آواتار
به نام خداوند بزرگ و بلند مرتبه که همه هستی ما از اوست

با عرض سلام خدمت gorgnama تازه وارد و بقیه دوستان...
راستش رو بخواید قبل اینکه موضوع مرلین منسون رو در تالار قرار بدم مطمئن بودم که پیدا میشن افرادی که بخوان از مدرک دکترای فلسفه مرلین حمایت کنند و بگند که مرلین اونطوری نیست که شما فکر میکنید!!!!
مدرک میخواید، بفرمایید:
gorgnama نوشته است:نمیتونم راجب مرلین من تحمل کنم برای همین در این سایت عضو شدم که جلوی این چرتو پرتا رو بگیرم .

nabikazemi نوشته است:این فرد که دکترای فلسفه داره!!!

ببینید جناب gorgnama شما بحث فلسفه رو پیش کشیدید... ما شدیدا از فلسفه این نوع خواننده ها حرف زدیم و اینکه اونا مرید نیچه و داروین و ... هستند. اگه اطلاع ندارید لطف کنید ارسالهای قبلی رو بخونید. از اونجا که سوال پرسیدن عیب نیست ولی تقاضا دارم که لطفا مطالب رو با دقت بخونید و خوب راجع به اونها فکر کنید و اگر بعد این مراحل نتونستید قانع بشید، سوالتون رو مطرح کنید... لااقل شما که خیلی ایشون رو قبول دارید از شما انتظار میره که بیشتر در اینباره وقت بگذارید...
من برای همه دوستان احترام قائلم و همه نظرات در نوع خودش محترم هست... ولی وقتی کسی نخواد حرف حساب رو قبول کنه و تشکیک ایجاد کنه در عقاید دیگران، اونوقت اوضاع فرق میکنه... لطفا یکم انعطاف داشته باشید و سعی کنید حرف منطقی بزنید... اگر به شما جسارت شد بنده عذر میخوام... و اما صحبتهای شما:

gorgnama نوشته است:مرلین هیچ موقع نگفت من خدام ، رفتن شعرشو عوض کردن میان میگن

واقعا که... دیگه نمیدونم به چه زبونی باید حرف زد... اولا من شعرش رو عوض نکردم دوست گرامی، متن آهنگش موجوده، اگه به این هم شک دارید برید موسیقی شیطانیش رو گوش کنید و تک تک لغاتش رو استخراج کنید.
دوما چندین باره که میگم ما بر اساس اشعارش نظر نمیدیم... چرا شما فکر میکنی فقط با گوش دادن به کلامش همچین حرفهایی زده شده؟ تورو خدا سطحی حرف نزنید.

gorgnama نوشته است:نباید به اعتقادات کسی‌ توهین کرد ، و به دوستان توصیه می‌کنم این کارو نکنن .

SmileSmile وقتی به صحبتهای شما نگاه میکنم خندم میگیره البته با عرض معذرت... خودتون قضاوت کنید:

gorgnama نوشته است:اولا من یه اعتراضی به این سایت بیخوده شما دارم ، من هرچی‌ تو این. سایتو تونستم تحمل کنم ولی‌ نمیتونم راجب مرلین من تحمل کنم برای همین در این سایت عضو شدم که جلوی این چرتو پرتا رو بگیرم .

شما فکر میکنید خودتون چقدر برای اعضای این تالار و نظراتشون احترام قائلید... شما که مدعی هستید چقدر به اعتقادات ما آشنایید؟ و چطور میتونید اونها را چرت و پرت تلقی کنید؟ واقعا متاسفم برای شما چون بی احترامی میکنید و انتظار نداشته باشید که بنده ساکت بمونم... گرچه تا حالا هم خیلی خوب با شما صحبت کردم... نگید که تو این تالار تا یه نفر مخالف پیدا میشه ما میایم اونو میکوبیمش... بقیه دوستان رو نمیدونم ولی من به شخصه معتقدم به شما باید به اندازه ای احترام گذاشت که شما برای ما احترام قائلید... حرفهام دوستانه ست... موضع گیری نیست... لطفا ابتدا از خودتون شروع کنید و بعد مدعی شید که ما به اعتقادات دیگران اهانت میکنم...
gorgname نوشته است:دانشگاه‌های آمریکا همه‌جا معتبر ، ولی‌ دانشگاه‌های ما چی‌ ؟ هیجا معتبر نیست .

همین قدر بدونید که دانشجویان ما (اونهایی که به دنبال درس و پژوهش اند) حرف ندارند... اگه یکم تحقیق کنید میفهمید که فرهیخته ترین قشر جامعه امریکا، ایرانی های مقیم امریکا هستند... اکثر کسانی که در المپیادهای جهانی رتبه های خوب کسب میکنند از طرف امریکا دعوت نامه براشون ارسال میشه... برترینهای کنکور هم همینطور... شاگردان اول دانشگاه ها هم همینطور... برترین های خوارزمی هم همینطور... و به نظر شما اینها تحصیلات پایه ای شون رو کجا کسب کردند؟؟ بنای علمی همه این افراد در ایران اسلامی پایه ریزی شده قربان... عیب ما اینه که فکر میکنیم ما نمیتونیم... و دشمنانمون رو قوی میپنداریم ولی ثابت شده ست که دشمنان ما از تار عنکبوت هم ضعیف ترند... (مورد توجه شما باشه جناب گرگ نما) من مطمئنم اگه مرلین مدرک فلسفه اش رو از ایران میگرفت شما هم میگفتی دانشگاه های ایران بهترینه...

gorgnama نوشته است:اگه بخوايد علت آرایش اینطوری مرلینو میگم .

شما زحمت نکشید... خودم میگم... مرلین معتقده با این نوع آرایش داره باطن کثیف انسانها رو نشون میده!!!
ایشون چشم برزخی دارن جناب؟؟؟ اگه دارن بگو ما هم بدونیم!!
باطن انسانها بُعد معنوی از وجود انسانهاست، درسته انسانهای گناهکار همینطور روحشون کریه هست ولی ایشون با چه سنگ محکی اینو به آدمها تعمیم میدن؟؟
قضاوت واقعی راجع به آدمها فقط در دادگاه عدل خدا وجود خواهد داشت... حالا این ملعون به چه حقی به خودش اجازه میده که پاش رو از گلیمش درازتر کنه؟؟ همین باطن کثیف میتونه با یه توبه واقعی و بندگی محض در برابر خدا پاک و مطهر شه... ایشون دارن مثلا با این کارشون انسانها رو وادار میکنند که از خودشون متنفر باشن... واقعا جای تاسف داره که با این آدم پست بخوایم هم عقیده باشیم

gorgnama نوشته است:خوب اشکال نداره من اولین طرفدار پرو با قرص مریلین مانسون

با این حرف شما آدم بهتر به جمله "حکایت همچنان باقی ست..." پی میبره...
ببین... من و بقیه دوستان به اندازه کافی از خباثت این شیطان حرف زدیم، اگه نظرات شما همون اوایل مطرح میشد خب مسئله ای نبود، ولی وقتی حالا بعد از ارائه این همه نظر و دلیل و ... اگه بخوایم برگردیم سر خونه اول که نمیشه... جناب gorgnama وقت طلاست و به نظرم بیشتر از این وقت گذاشتن برای این ملعون چیزی جز بیهودگی نیست.

gorgnama نوشته است:امید به بیداری شما

ان شاء الله که همه بتونیم از خواب غفلت بیدار شیم...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

به نام خداوند بخشنده و مهربان (۱) ستايش مخصوص خداوندي است كه پروردگار جهانيان است. (۲) خداوندي كه بخشنده و بخشايشگر است (و رحمت عام و خاصش همه را رسيده). (۳) خدائي كه مالك روز جزاست. (۴) تنها تو را مي‏پرستيم و تنها از تو ياري ميجوئيم. (۵) ما را به راه راست هدايت فرما. (۶) راه آنها كه بر آنان نعمت دادي نه آنها كه بر ايشان غضب كردي و نه گمراهان! (۷)

من گفتنی ها را گفتم... تا آنجا که در توانم بود مباحث رو موشکافی کردم و قدم کوچکی برداشتم تا خدایی نکرده کسی به اشتباه راه گمراهی رو در پیش نگیره... دوستان دیگه هم کمک کردند و منت گذاشتند و نظرات شون رو ارسال کردند و همگی به اندازه کافی صحبت کردیم... بنده شخصا دیگه ضرورتی نمیبینم که بخوام راجع به این ملعون صحبت کنم... به نظرم روشنگری در حد توانمون انجام شده... حالا دوستان میتونند به یک جمع بندی برسند... به امید موفقیت همه شما سروران گرامی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمداحسان ، Amir ، sasa ، parisan ، ANTI satan ، بیداری اندیشه ، aramino ، rastin ، جوینده حق ، خادمة الزهرا ، N.Mahdavian ، Maysam-1st
۲۱:۰۳, ۱۸/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۸۹ ۲۲:۲۹ توسط سلمان.)
شماره ارسال: #43

بازهم شرمنده که نمیتونم پارسی‌ بنویسم.
۱.من ۱۷ سالم هسگ
۲.نکته‌های مثبت مریلین مانسون از نظر من : من آهنگشو خیلی‌ دوست دارم ، این انسان واقعا یک هنرممد ، نقش ، نویسنده ، دکترای فلسفه ، ...
۳.این دوستان هستن که هرچی‌ از دهنشون میاد به مریلین مانسون میگن
۴.برو لیست برترین دانشگاه‌های جهان‌و نیگا کن ، بد لطفا نظر بده ،
۵.از نظر من باهوشترین انسانها ایرانیها هستن ، پس الکی‌ حرف در نعیارین .
۶.مسخره نکنین
۷.ببخشید شما نظرتون راجب داروین چیه ؟ ۸.پارسی‌ را پس بداریم

(۱۸/اسفند/۸۹ ۲۱:۰۳)gorgnama نوشته است:  
bazham shrmande ke nemitoonam parsi benevisam.
1.man 17 salam hasg
2.nokte haye mosbate marilyn manson az nazare man : man ahangasho kheili dost daram , in ensan vaghean yek honarmamde , naghash , nevisande , doktoraye falsafe , ...
3.in doostan hastan ke harchi az dahaneshoon miyad be marilyn manson migan
4.boro list bartarin daneshgah haye jahano niga kon , bad lotfan nazar bede ,
5.az nazare man bahooshtarin ensanha iraniha hastan , pas alaki harf dar nayarin .
6.maskhare nakonin
7.bebakhshid shoma nazaretoon rajebe darvin chie ? 8.parsi ra pas bedarim
۲۱:۴۳, ۱۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #44
آواتار
به نام خداوند مهربان
گرگ نما جانBlush من افراد زیادی با عقیده تو دیده ام.به خدا قسم به خاطر گوش دادن به این آهنگها اصلاً تمرکز کافی در کارهاشون ندارند. متاسّفانه کم کم از خدا دور میشوند.تمام این موارد به صورت نا خودآگاه رخ می دهد.چه بخواهی و چه نخواهی.
این چه فلسفه ای است که باعث چنین حرکات زننده ای میشه.به خدا به حرکات او هنر نمی گویند.باور کن من هم قبول دارم که دانشگاه های آمریکا درجه1 هستند.
نکته مهم این هست که وقتی فردی خودش به خودش احترام نمی گذارد چطور از ما انتظار داری که ما به او احترام بگذاریم؟؟؟
نظر ما در باره نطریه داروین زیاد مساعد نیست که چند دلیل دارد:1)هنوز این فرضیه ثابت نشده و ثابت هم نخواهد شد
2)با آیات قرآن چنان هم خوانی ندارد و ما فقط تابع قرآنیم 3)خود داروین هم مورد تایید نیست و مشکوک است.
امیدوارم در این متن پارسی را پاس داشته باشم!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Amir ، مگان
۰:۳۳, ۱۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #45
آواتار
جناب گرگ نما
من سعی میکنم در مورد عزیز دل شما حرف نزم چون "چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است" و همچنین "رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون"
اما نکته دیگه اینکه من پست هاتون رو خوندم و فهمیدم که عشق زبان پارسی اصیل هستید و خیلی مراقب هستید تا یک کلمه عربی صحبت نکنید
خوب پس "رطب خورده کی کند منع رطب؟"
بهتره شما اول از همه جملات خودت رو درست کنی و کلماتی مثل : "نکته" و "مثبت" و "نظر" و "انسان" و "واقعا" و "نقاش" و "فلسفه" و "لطفا" و "حرف" و "مسخره" و ...
رو که من فقط از متن یکی از پست هاتون بیرون آوردم تصحیح کنید
اگه شما میخوای هیچ کلمه عربی به کار نبری تنها راه حل خط میخی است! متاسفانه بنده جایی رو سراغ ندارم که خط میخی آموزش بدند اما شما با مراجعه به یه باستان شناس میتونید این خط بسیار زیبا! رو یاد بگیرید
راستی شما چرا فقط به عربی گیر دادی؟چرا به انگلیسی گیر نمیدی؟
اصلا ببینم شما که عشق فارسی ببخشید پارسی هستی چرا یه تلاش کوچیک نمیکنی که رو موبایلت یه پارسی ساز نصب کنی؟

اما یه سوال خیلی مهم شما دینت چیه؟ مذهبت چیه؟ اصلا چه عقایدی داری؟
این سوال رو از روی فضولی ندون چون دو نفر که میخوان باهم بحث کنند باید یه مقدار آگاهی در مورد هم داشته باشند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، rastin ، MohammadMeraj ، user313 ، مگان ، Maysam-1st
۳:۵۲, ۱۹/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۸۹ ۳:۵۴ توسط aramino.)
شماره ارسال: #46
آواتار
داروین کسی بود که گفت انسانها از نسل میمونها هست! درحالی که اولین انسانها یعنی حضرت آدم و حوا ، کامل و بدون نقص آفریده شدند!میتونید نظرشو درمورد باقی آفرینش مطالعه کنید.بعد اینکه رشته گاگا شناسی هم تو همون دانشگاههای امریکا تدریس میشه. یه مستند هم ساخته شده اسمش به خاطرم نیست ولی استادهایی که دردانشگاه امریکا نسبت به داروین اعتراض داشتن از دانشگاه اخراج شدند!حالا یعنی به نظرتون دانشگاههای آمریکا سرتر و بهتر هست یا ایران؟

با تشکر از همه دوستانی که توی این تاپیک نظر دادند..من واقعا استفاده کردم.
Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، mohammad790 ، Amir ، MohammadMeraj ، Maysam-1st
۱۴:۱۱, ۱۹/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۸۹ ۱۴:۱۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #47
آواتار
بسم الله

دوستان شرمنده من یه مدت مشکل شخصی داشتم تالار نیومدم رشته بحث از دستم در رفته.

ببین جناب گرگ نما شما یکمی راجع به فلسفه مطالعه کن چون این فلسفه هایی که اینها میگند خیلی تفاوت داره من خودم یک زمان نیچه مطالعه کردم
نیچه میگه: امید خیلی چیز بدیه چون به رنج کشیدن انسان تداوم میبخشه(نگرش نیچه ای)
حالا اسلام میگه: ناامیدی بزرگترین گناهانه ( نگرش اسلامی)
شما ببین اینها در مقابل هم قرار دارند. درست روبه روی همدیگه اند.(اگر بخوام وارد بحث بشم سنگین و پیچیده است و به همین یه مثال بسنده میکنم.)
اگر شما مسلمانی اون فلسفه از نظر شما باید یه سری افکار پوچ باشه.

نقل قول:دکترای فلسفه از یکی‌ از دانشگاه‌های معتبر آمریکا دارد
بعد این دانشگاه های معتبر که میگید از نظر کی معتبر هست؟ از نظر رده بندی هایی که فراماسون ها انجام میدهند و هرجا افکار و عقایدشون مورد تایید قرار میگیره اونجا مکان معتبری هست؟ جناب بیداری اندیشه خوب گفت شما مستند ظهور رو نگاه کردی؟

چندکتاب راجع به افکار و عقاید شیطان پرستی خوندی؟ چی منابعی رو مطالعه کردی؟ چندتا دیدگته رو در این باره بررسی کردی؟

ببین دوست عزیز کدوم فلسفه ای میاد و انسانی رو در حدی میاره که روی صحنه کنسرت کثافت رو ببلعد؟(بنده از همه دوستان عذر میخوام ولی باید یه سری مسائل روشن شود.) شما برو نگاه کن مطالعه کن ببین که این حرف حقیقت دارد.
این شخص که شما طرفدارشی کثافت خوار هست. اون خالکوبی هایی که روی تنش داره چه معنی داره؟ دیدی یا ندیدی خالکوبی هاش رو؟

متاسفانه یا خوشبختانه فی*ل*تر بود ولی همین یه لینک گوگل رو نگاه کنید اینجا

من نمیدونم دیگه واقعا چطور به شما بگم این انسان کثیفه؟
ملّت عزیز ترک یه مثلی دارند میگند: دوشون مَرَم دَدَن یانار... (خودمو به نفهمی میزنم تا پدرت بسوزه...)

خب اگر خیلی دوستش داری به قول دوستمون مسافر خدایتان با هم محشور کناد.... Big Grin

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Amir ، MohammadMeraj ، user313
۱۴:۱۱, ۱۹/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۸۹ ۱۴:۱۷ توسط gorgnama.)
شماره ارسال: #48

man dine khassi nadaram man faghat moad va tohid ro ghabol daram va hich etteghadi be nobovat nadaram , va asheghe khodaye khod hastam .
elette in ke man takid bar zaban parsi daram ineke ,
man ye shakhs vatan parast hastam va az arab ha tannafor shadid daram . shoma dar post haE ke mizarin kheily az kalamahaye arabi estefade mikonid , ke in kheili mano asabani mikone .
va goshi man htc hd2 age toonestam ye parsi saz nasb konam hatman parsi minevisam .
darzemn vazhe farsi , yek vazhe eshtebah ast , va bayad az kalameye parsi estefade shavad Smile
jenabe mohamad khan chera alaki harf dar miyari , che kesafat khari , dg dari kheili eghragh mikoni .
shoma nemikhad begi ro dasthaye in honarman chi khalkobi shode mudooni man az key marilyn manson ro mishnasam ? midooni ? khob nemidooni ?
khoddddddddda chera to harchi to amrica hast ro feramasoni midooni ? cheraaaaaa ?
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: masihneo
۱۴:۳۴, ۱۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #49
آواتار
ببین شما اگه میخوای طرفداری کنی اول انکار کن که هیچ ربطی بین خالکوبی های روی بدن این شخص و شیطان پرستی و فراماسونری وجود نداره.

خودتم خوب میدونی که وجود داره.

فقط داری جهل میکنی.

درسته؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، rastin ، Amir ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا
۱۵:۱۱, ۱۹/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #50
آواتار
پناه بر خدا.
گرگ نما جان متاسفانه طوری شستشوی مغزی داده شدین که جز دعا برای هدایت شدن شما راه چاره ای نمی بینم.
هر چقدر که ما هم میگیم مستند ظهور و مستند قربانی کردن انسان و مستند ... رو ببین شما میری مرلین نگاه میکنی.
بابا ما هم قبلا مثل شما همه چیز گوش می دادیم و نگاه می کردیم. اما وقتی با حق مواجه شدم تسلیم شدیم. خدا هم خواست به اسلام و تشیع بسیار علاقمند شدم و شروع کردم به مطالعه دین و مذهب خودم. تازه فهمیدم چطور منو فریب داده بودن و از چه گنجینه ای بی نصیبم کرده بودن.

با امثال جنابعالی عرب زده و سکولار هم بسیار زیاد بحث کردم. یقین می دونم و قسم می خورم که خدای من و شما یکی نیست. حرفهای شما برام تکراریه. اگر ساعتها با هم بحث کنیم آخرش به این نتیجه می رسیم که خدای ما و شما با هم فرق دارن. این قضیه هم تازگی نداره.

شما هم متاسفانه مثل اون کسانی که برای نشنیدن سخن حق پیامبر و قرآن پنبه توی گوششون می کردن تا مبادا سخن حق رو بشنون و تسلیم حق بشن نه مستندها رو نگاه می کنین و نه مقالات رو می خونین و نه سخنرانی های موعود و رائفی پور و دکتر عباسی و ... گوش میدین. جالبه که همین هفته برای امثال شما مستند عرب ستیزی در هالیوود رو رو سایت گذاشتم که بفهمین ریشه تنفر شما از چیه. مطمئنم اون رو هم نگاه نکردین.

به هر حال قضیه این ملعون عشق شما «اظهر من الشمس» هست. راستی بر خلاف جنابعالی بنده با وجودیکه زبان انگلیسی و کمی فرانسوی و اسپانیایی کار کردم اما زیباتر از زبان عربی ندیدم و بسیار علاقه بیشتری دارم خصوصا اینکه زبان دین و مذهب زیبای من هم هست. البته برای شما میگم ظرافتهای پنهان و پیدای این زبان تونسته تعدادی از ادیبان بزرگ همچون گوته نویسنده شهیر آلمانی و یا ادیب بزرگ روسی تولستوی و ابن سینا فیلسوف ایرانی و علامه طباطبائی مفسر بزرگ قرآن و ... را شیفته خودش کنه. زبان فارسی و عربی حروف مشترک زیادی دارن. علاقه مردم ایران به دینشون در گذشته باعث شده کم کم کلمات و اصطلاحات و ... عربی به زبان ما راه پیدا کنه. بنده هم بعد از بیدار شدنم علاقه ام به تدریج از زبان انگلیسی کمتر و کمتر شده و به زبان عربی خیلی بیشتر گرایش پیدا کردم که بیشتر ناشی از زیبایی مفاهیم اون هست. حالا شما خوشت نمیاد ما عربی بنویسیم مشکل شماست نه مشکل ما. می دونین مشکل به خاطر ایدئولوژی شماست و اصلا بحث سلیقه نیست.

گرگ نما جان به شدت مطالعات شما رو ضعیف و کم می دونم عین چند سال پیش خودم. فقط کتابهای ممنوعه رو مطالعه نکنین یه کمی هم مطالعات مذهبی کنین. یه کتاب هم در مورد ضرورت نبوت بخونین و نه فقط کتابهایی در رد نبوت. فلسفه فلسفه هم نکنین. پروفسور و فیلسوف بزرگ فرانسوی یعنی مرحوم هانری کربن خیلی از این دکتر فلسفه! شما عالم تر بودن. اما ایشون هر سال پیچیدگی ها و مبهمات فلسفه غرب رو می بردن خدمت علامه طباطبایی و از ایشون جواب می گرفتن طوریکه خود علامه فرمودن ایشون در دل شیعه بود و حتی به زنده بودن امام زمان هم اعتقاد داشت اگرچه هیچگاه رسما مسلمان نشد. این در حالیه که استاد فکری این فیلسوف شما یعنی آلیستر کرالی، در کتاب خودش به رهروان گمراه خودش توصیه کرده چطور بچه های خردسال رو در راه شیطان قربانی کنه و خونشون رو بخوره. به این هم میگن فلسفه. اصلا شما فلسفه می دونین چیه؟ اصلا خوندین؟
فلسفه شیعه رو چی فلسفه ملاصدرا رو چی؟ اگه می دونستین فلسفه یعنی چی دیگه اینقدر به دکترای فلسفه اون مجنون ملعون نمی نازیدین؟

دوست من، ادامه بحث رو خالی از فایده می بینم چون تجربه دارم. برای صدمین بار میگم مستند ظهور رو ببینین بعد اگر احساس کردین بیدار شدین و نیاز به کمک داشتین اینجا دوستان با سوادی هستن می تونن کمک کنن. اگر هم مثل بعضی ها اصلا خوشتون نیومد حقیقت تلخ رو بشنوین من فقط می تونم برای هدایت شما و بیدار شدنتون دعا کنم.
امثال شما رو که می بینم خیلی ناراحت میشم و واقعا افسوس می خورم. اما به جز دعوت به حق کار دیگه ای از دست ما برمیاد؟
ایکاش می فهمیدین که من فقط و فقط خیر شما رو میخوام.
به هر حال ادامه بحث منوط به اینه که شما تمام مستندهای بیدار کننده در تالار رو ببینین. بعد اگر بحثی بود در خدمتیم.

خدایا همه ما رو به راه خودت هدایت کن.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، paradise ، sasa ، Seyed Mohsen ، Amir ، MohammadMeraj ، ANTI satan ، مسافر ، parisan ، mohammad790 ، جوینده حق ، user313 ، وحید110 ، a.l.? ، مگان ، خادمة الزهرا ، N.Mahdavian ، Maysam-1st ، Zegile ، m.hossein ، Eve
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]