|
مرلین منسون را چقدر می شناسید؟؟؟
|
|
۱۵:۳۸, ۲۸/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۸۹ ۱۸:۳۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
مرلین منسون را چقدر می شناسید؟؟؟ به احتمال زیاد کسانی که قصد دارند راجع به شیطان پرستی و موسیقی متال و راک تحقیق کنند به شخصیتی به نام مرلین منسون برمیخورند. ![]() معرفی مرلین منسون: برایان هیو وارنر (Brian Hugh Warner) متولد ۵ ژانویه ۱۹۶۹ در کانتون، اوهایو، که بیشتر با نام مرلین منسون شناخته میشود خواننده و هنرمند آمریکایی است. عمدهٔ شهرت او به خاطر تصویر نامتعارف و شخصیت نمایشی او به عنوان رهبر و خوانندهٔ گروه موسیقیای با نام مرلین منسون است. این نام ترکیبی از نامهای مرلین مانرو و چارلز منسون است که در دو سر طیف محبوبیت و نفرت آمریکاییها قرار دارند. چارلز منسون یه قاتل زنجیره ای دهه شصت امریکا بود (بعضی جاها چارلز منسون اینطور معرفی شده: یک کشیش ناراضی فرقهگرایی مسیحی) مرلین مانرو هم یه بازیگر زن بوده که از چهره زیبایی برخوردار بوده و به فساد و ایفای نقش در فیلمهای غیر اخلاقی مشهور بوده. او یکی از مشهورترین ستارگان سینما، نماد جذابیت جنسی و ستاره پاپ در قرن بیستم است. زندگی او روی پرده ، یک زندگی رویایی بود که سینما ساخته بود، اما در دنیای واقعی مشکلات و تفاوتهایی داشت که مردم از مرلین مانروی محبوبشان انتظار نداشتند. شخصیت و انتظاراتی که سینما ساخت فراتر از تواناییها و گاهی متفاوت با خواستههای او بود. وی در جایی گفته است: "من یک زن بازنده ام . مردها، زیادی از من انتظار دارند ؛ به خاطر تصویری که از من ساخته شده و خودم هم در ساخت آن کمک کرده ام ؛ من سمبلی از تنها چیزی هستم که مردان از آن استقبال میکنند. ![]() گروه موسیقی به نام خود مرلین منسون: مرلین منسون نام یک گروه آلترنتیو متال آمریکاییست که در لوس آنجلس کالیفرنیا مستقر است. موسیقی گروه گسترهٔ وسیعی از سبکها، از گلم راک و هارد راک تا اینداستریال متال و شاک راک را شامل میشود. اعضای مرلین منسون عقیدهای به پیروی از استانداردها و قوانین جاری دنیای موسیقی ندارند که این موضوع در ترانهها و طرح جلد آثار گروه مشهود است.آثار گروه تاکنون با استقبال گستردهٔ مخاطبان روبرو شده به طوری که تا به امروز چهار آلبوم از آثار آنها در هنگام انتشار در صدر ده اثر پرفروش آمریکا قرار گرفته است. این گروه موسیقی در سال ۱۹۸۹ توسط خود مرلین منسون (خواننده) و اسکات پوتسکی (گیتاریست) در فلوریدا بنیان گذاشته شد. گروه درپی انتشار اولین آلبومشان در سال ۱۹۹۴ خیلی زود و به دلیل سبک خاص گریم و لباس اعضا، متن ترانهها و اجراهای نمایشی در کنسرتها و ویدئوهایشان مشهور شدند. اعضای گروه مرلین منسون همواره در حال تغییرند به طوری که اعضای گروه در هر آلبوم، از آلبوم قبلی متفاوتند. ![]() شخصیت مرلین منسون: مرلین منسون شیطان پرست و همجنس بازه، در اجراهاش گاهی ادای حیوانات رو در میاره و بدترین کارهای ممکن رو گاهی وقتا انجام میده. تا حالا چندین عمل جراحی داشته برای اینکه یه سری کارهایی رو بتونه انجام بده (متاسفانه کارهاش اونقدر زشته که نمیتونم اینجا راجبش بگم) از نظر دانشگاهی و آکادمیک هم مدرک بالایی داره (البته اینو شنیدم). قسمت کوتاهی از نویسندگی فیلم ماتریکس و تخیلات انیمیشنی این فیلم رو مرلین منسون نوشته. تابلوهای نقاشی مرلین منسون در سراسر اروپا خیلی طرفدار داره، اینم چند نمونه از نقاشی هاش... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در یکی از اشعارش به نام (The Reflecting God)خدای منعکس شده که خیلی هم معروفه چنین جملاتی رو بکار میبره: I went to god just to see, and I was looking at me saw heaven and hell were lies when I'm god everybody dies من رفتم پیش خدا تا ببینمش، و دیدم داشتم به خودم نگاه میکردم دیدم بهشت و جهنم دروغ بوده وقتی من خدا باشم همه میمیرند جالبه بدونید در یکی از مصاحبه هاش خودش رو حتی خدا میدونست و میگفت من خود خدام!! همچنین مرلین در اشعارش (نه همه اشعار...در بعضی هاش) به خدا فحش میده و حتی خودش رو قادر مطلق میدونه. نکته قابل توجه اینه که تو بعضی از سایتها و وبلاگها دیدم که بعضیا شدیدا ازش دفاع میکنن، اونم یه دفاع جانانه و میگن مرلین منسون یکی از بزرگترین و اصلی ترین منتقدان امریکاست و همیشه سعی داره تا به هر طریقی شده مقامات امریکایی و وابستگان به اونهارو رسوا کنه... به نظر شما ممکنه این حرف درست باشه؟ به نظر من حتی اگه فرض کنیم این آقا منتقد امریکا و سیاست هاش باشه، مگه همین کفایت میکنه و دلیل بر خوب بودنشه؟؟؟ مگه اصلا بحث سر امریکاست؟؟ مرلین اصلا خدا رو قبول نداره که این مهمه...حالا میخواد حامی امریکا باشه یا بر ضدش... از دوستان عزیز تقاضا دارم که مطالب تکمیلی خودتون رو ارسال کنید تا هم بنده و هم بقیه عزیزان بتونیم ازش استفاده کنیم...با تشکر از بزرگواری شما. در پناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۵۸, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله
این ملعون معلوم الحال هست شما چرا طرفداری میکنید؟ عمل جراحی هاش رو بیایید تا دلایلش رو با ذکر منبع بطور خصوصی بهتون توضیح بدم چون جای مطرح شدنش در جمع نیست. شما فقط همین چندتا سخن از این شیطان رو قرار دادید اگر بحث حیا و عفت نبود حرفهایی از این ملعون رو اینجا مطرح میکردم که شما دیگه جرات نکنی به صورتش نگاه کنی چه رسد به جانب داری کردن. لطفا قبل از حرف زدن یکمی بیشتر تحقیق کنید. والسلام یا الله |
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۸۹ ۱:۳۱)nabikazemi نوشته است: می ترسم از اینکه حرفی بزنم که موجب ناراحتی دوستان شه. پیشاپیش معذرت خواهی میکنم. با اين حال موجود كثافتيه نه بي دليل يا به خاطر تعصب بگم بلكه شما دقت كنيد:1_اون در آهنگ هاش به خدا توهين ميكنه 2_نشانه هاي شيطاني و تقدس شيطان رو هم جا با خودش داره نمونه اينكه توي بيشتر آهنگاش يا عكساش چشم راستش انگار حالت زدگي داره 3_اعمال شرم آور انجام ميده كه در همه دين ها ممنوع است حتي در خود فراماسونري حالا هر چه قدر هم از اين حرف ها بزنه بي منطق و الكي است |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۱۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۲۰:۱۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
یه نکته بگم دوستان خیلی از خواننده ها توی آهنگهاشون حرف از خدا و رسیدن به خدا می زنن.
خیلی ساده هست. اونها شیطان رو خدای خودشون می دونن. وقتی این ملعون میگه میخواد به خدا نزدیک بشه، ... خودشه. در واقع میخواد به شیطان نزدیکتر بشه. این هم شد دلیل خداپرستی؟ مگه خدا بالاست که میخواد با افزایش قد بهش برسه؟ چرا تا حالا این همه خداپرست واقعی چنین طرز تفکری نداشتن؟ مسخره نیست؟ اینکه مردمانی از خدا و دینش سوء استفاده می کنن همیشه بوده و هست. بزرگان ما هم همیشه این موضوع رو مطرح کردن. این که دلیل نمیشه به خدا توهین کنه و خود دین رو زیر سوال ببره. این حرفها بچگانه تر از این هستن که جای دفاعی از اون ملعون بگذارن. برادر عزیزم ساده نباشین. |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
عکس های اینجا باز نشد،
اسمش رو سرچ کردم....فاجعه بود...فاجعه.... وای خدای من .... این آدم واقعا" از زندگیش چی می خواد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اه...لعنتی....... |
|||
|
|
۱:۲۲, ۱۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۲:۰۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نام خدا با عرض سلام خدمت دوستان عزیز... nabikazemi نوشته است:می ترسم از اینکه حرفی بزنم که موجب ناراحتی دوستان شه. پیشاپیش معذرت خواهی میکنم ممنونم از بزرگواری و رعایت احترام شما که در قبال دیگر دوستان دارید، اینکه نظرتون رو اعلام میکنید خیلی ارزش داره و امیدوارم بتونم اونطور که شایسته است پاسخ بدم. جناب nabikazemi احتمالا پیش میاد که در پاسخم، مستقیم شما رو خطاب کنم. برای همین از الان عذر میخوام ازتون و منظورم شما یا شخص خاصی نیست چون ممکنه این سوالایی که شما پرسیدی برای خیلی ها پیش اومده باشه و منظورم کلی هست... nabikazemi نوشته است:این فرد که دکترای فلسفه داره!!! بله... منم شنیدم که مرلین از نظر آکادمیک درجه بالایی داره. شنیدم که دکترای افتخاری در زمینه موسیقی هم داره. اجازه بده راحت بگم: فلسفه داریم تا فلسفه !!! به نظر شما اون چه فلسفه ای رو قبول داره؟؟ کاش بین نظرات دوستان، نظر دوستمون بیداری اندیشه رو با دقت بیشتری مطالعه میکردی: بیداری اندیشه نوشته است:اول اینکه ایشون از نظر فلسفی در یک مصاحبه گفتن که خیلی به فلسفه علاقه دارن. اونهم فلسفه های نیچه، داروین، فروید، و آلیستر کرالی و در نهایت آنتوان لاوی که این خودش فی نفسه تمام این فیلسوفان ابلیس رو زیر سوال میبره. اگر کسی فطرت خودش رو نابود نکرده باشه باید از این منسون بدش بیاد و هر چیزی که او بهش علاقه داره. دوست عزیز... اگه یه کوچولو با فلسفه آشنا باشی متوجه میشی که نیچه و داروین و... خطشون از بقیه فلاسفه جداست... اینها پوچگرا هستند و به خدای من و شما هیچ اعتقادی ندارند که هیچ بلکه خداکش هستند. nabikazemi نوشته است:در آهنگ "جوانان یکبار مصرف" میگه: من واقعا از خدای واقعی متنفر نیستم بلکه از خدای مردم متنفرم اینطور که معلومه شما آهنگهای مرلین رو گوش دادید، پس حتما میدونید که: در آهنگ "سرود مرگ" میگه: ما روي گلوله اي ايستاده ايم و آن را به سوي خدا نشانه گرفته ايم، حتي او هم مي خواهد که اين بازي تمام شود...ما سرود مرگ را کودکانه سر داده ايم، زيرا آينده اي در کار نيست. در آهنگ "خدای منعکس شده" میگه: هيچ دليلي براي زندگي وجود ندارد... اي مادر به خطا! شليک کن!شليک کن! رستگاري وجود ندارد، مغفرت و بخششي در کار نيست! مغفرت و بخشش چيزي وراي تجربه و عقلانيت است. به نظرت اینها پوچگرایی نیست؟ اینگونه تصاویر و اشعار بین خواننده های دیگر این سبک و سردمداران فلسفی این اندیشه ها مثل آنتوان لاوی خیلی دیده میشه... باز هم مجبورم شمارو shift بدم به نظر دوستمون بیداری اندیشه: بیداری اندیشه نوشته است: به اون متن قرمز رنگ توجه کن... شاید مرلین گاهی وقتها در اشعارش حرفهایی بزنه که از نظر ما درست باشه و بگیم به به چه حرفهای منطقی و خوبی!!! ولی به نظر من میشه این قضیه رو شبیه کرد به کار BBC فارسی... ابتدا شاید چندتا حرف درست بزنند ولی وقتی که اعتماد مردم رو کسب کردند نظرات و عقاید خودشون رو به عموم تحمیل میکنند (به حرف مرلین توجه کن: وقتی جذبشون کردیم، میتونیم پیاممون رو بهشون بدیم) گرچه فکر نمیکنم از دهن این بابا اصلا حرف درست و حسابی در بیاد!! این مطلب رو از یه سایت خوندم که واقعا جای تفکر داره: آثار مخرب کارهاي او (مرلین منسون) بر نسل جوان آمريکا سال ها است که خودنمايي مي کند و دولت ايالات متحده با سکوت پرمعنايي از کنار آن مي گذرد. با تلقين موسيقي هوي متال شيطاني منسون است که برخي نوجوانان آمريکايي اسلحه به دست وارد محيط هاي عمومي مي شوند و کشتار به راه مي اندازند، واکنش منسون به اين اعمال بسيار ساده و شيطاني است، زماني که مايکل مور- کارگردان و مستندساز معروف آمريکايي- در يک مصاحبه با منسون موضوع يکي از جوانان قاتل را پيش کشيد که در اعترافاتش ترانه هاي منسون را سرمشق کارش دانسته بود؛ او به راحتي شانه بالا انداخت و گفت: «او خودش خواسته که اين کار را بکند، من او را مجبور نکرده بودم!» و چه شباهتي دارد اين گفته با سخني که از زبان شيطان در دادگاه عدل الهي شنيده مي شود: «خداوند به شما وعده حق داد؛ و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلف کردم! من بر شما تسلطي نداشتم، جز اين که دعوتتان کردم و شما دعوت مرا پذيرفتيد! بنابراين، مرا سرزنش نکنيد، خود را سرزنش کنيد! نه من فريادرس شما هستم و نه شما فريادرس من! من نسبت به شرک شما درباره خود، که از قبل داشتيد، (و اطاعت مرا هم رديف اطاعت خدا قرار داديد) بيزار و کافرم!» (ابراهيم، آيه 22 ) بی احترامی نشه ولی من فکر میکنم کسی که عقاید مرلین رو درست بدونه باید به خودش شک کنه... دیگه قضاوت رو میذارم به عهده خودتون... nabikazemi نوشته است:فکر کنم بتونم بفهمم که چطور میخواد در جامعه ای فراماسونری معروف بشه و حرفاش رو بزنه فکر شما کاملا محترم ولی من فکر میکنم که اون بدترین و شیطانی ترین راه رو انتخاب کرده و شدیدا قاطی مرغها شده !!! nabikazemi نوشته است:فقط به صرف اینکه قطعاتی از یک موزیک رو توسایت ترجمه شده دیدین نمیشه فهمید چه خبره! دوست خوبم... اگه فکر میکنی بنده و بقیه دوستان از ترجمه متن آهنگهاش به چنین نتایجی رسیدیم و همچین برداشتی از شخصیتش داریم سخت در اشتباهی... البته با عرض معذرت. nabikazemi نوشته است:اون جراحی های فراوانی برای افزایش قد داشته. میگه میخوام به خدا نزذیک تر باشم!!! nabikazemi جان، یه چیزی میگم ناراحت نشو... وقتی این جمله رو خوندم نمیدونستم بخندم یا گریه کنم. میدونم که شما نقل قول کردی و محاله که به این حرفش اعتقاد داشته باشی (ان شاء الله) ولی اجازه بده به کسانی که این حرف رو باور میکنند بگم که: وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ وَنَعْلَمُ مَا تُوَسْوِسُ بِهِ نَفْسُهُ وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ ﴿۱۶﴾ و ما انسان را آفريدهايم و مىدانيم كه نفس او چه وسوسهاى به او مىكند و ما از شاهرگ [او] به او نزديكتريم (۱۶) قرآن کریم، سوره ق، آیه 16 خطاب به کسانی که علاقه مند به عقاید و منطق مرلین منسون هستند (منظورم شخص خاصی در این تالار نیست، خدایی نکرده سوء تفاهم نشه) از طرف بر و بچه های گل این تالار به دشمنان خدا میگم که: خودتون و اربابتون تا هرجایی که میخواهید اوج بگیرید... قد بکشید... زیرا که: يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ﴿۸﴾ آنها می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش سازند، ولی خدا نور خود را کامل می کند، هرچند کافران خوش نداشته باشند. قرآن کریم، سوره الصف، آیه 8 در ادامه باید بگم: من و mohammad790 همش داریم داد میزنیم که بابا: این ملعون کارهایی میکنه که شدیدا چندش آوره، جراحی هایی انجام داده که... استغفرالله... باز هم در این مورد قضاوت رو میذارم به عهده خودتون. در اینجا میخوام قسمتی از یک مستند رو براتون قرار بدم که الهام بخش من برای ایجاد موضوع "مرلین منسون را چقدر می شناسید؟؟؟" بوده... این مستند کاری از "موسسه پویندگان راه پایداری" و "دفتر ادبیات و هنر رجال" است. شاید بعضی از شما دوستان این مستند رو دیده باشین ولی اجازه بدید دوستانی هم که ندیدند، ببینند البته همونطور که گفتم فقط قسمتی از مستند قرار داده میشه. امیدوارم بتونه کمکتون کنه... در پناه حق برای دریافت مستند اینجا کلیک کنید. |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۱۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۶ توسط Amir.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بحث جالبيه اما يكي از بچه ها درباره مسخ شدن و جانوري كه تبديل به انسان شدن حرف زد ... خوب بود يه جا مداركش رو ميگفت ميخواستم ببينم دقيقا چي ميخواد بگه ... چون من تو تحقيقات يه سري از آقايون محقق مانند ديويد آيك ميديدم كه به شدت به اين نكته اشاره ميكردند كه افرادي نظير ملكه اليزابت و اين دست افراد آدم نيستند بلكه يك سري موجوداتي خبيث و شيطاني و ... به شكل انسان هستند البته اين بحث فوق العاده سنگينه اما در روايات هم خودمون هم داريم كه شيطان خودش رو به شكل پيرزن پير مرد و هزار جور آدم در مي اورد اما انشالله سر وقت يك تاپيك براي اين بحث باز ميكنم
درباره منسون هم شنيدم كه در يك عمل جراحي چند مهره كمرش رو برداشته كه بتونه كامل به سمت آ*ل*ت ___ خودش خم بشه البته ببخشيد كه اينطور گفتم اما اينو گفتم تا بدونيد تمام پله هاي حيوان بودن رو طي كرده... اين مرلين منسون هم دليل شكوفايي هاش چيزي نبوده جز " استقبال مردم از يه چيز متفاوت تر " متاسفانه تو اون زمان كه ما بايد اسلاممون رو با هم به مردمي كه تشنه تفاوت و فكرهاي نوين هستند برسونيم اونها زرنگي ميكنند و هر سري افرادي با درجه هاي متفاوت حيوانيت وارد بازار ميكنند ... به قول علي شريعتي : " اگر در صحنه نیستی هر کجا خواهی باش " . هدف این است که در صحنه نباشی، چه به شراب نشسته باشی و چه به نماز ایستاده باشی، هر دو یکی است. ".. متاسفانه در كشور ما كه اكنون بايستي با القا تفكرات جديد در جهان جاي چنين افرادي رو ميگرفت متاسفانه متاسفانه قريب به 20 سال از 32 سال انقلاب بي قيد و شرط درگير مسائل سياسي بود كه البته در چند سال كار شده فوق العاده بوده و انشالله اگر كمي زمان به جلو برود روز به روز پيشرفت خواهيم كرد انشالله ... |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
جناب ظهور 12،من خیلی مایلم در این مورد چنین مقاله ای بخوانم...
اگر لطف کنین و تاپیک یا آدرس مقاله ای بذارید،ممنون می شم.. |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۶/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۹)zohur12.ir نوشته است: بحث جالبيه اما يكي از بچه ها درباره مسخ شدن و جانوري كه تبديل به انسان شدن حرف زد ... خوب بود يه جا مداركش رو ميگفت ميخواستم ببينم دقيقا چي ميخواد بگه ... چون من تو تحقيقات يه سري از آقايون محقق مانند ديويد آيك ميديدم كه به شدت به اين نكته اشاره ميكردند كه افرادي نظير ملكه اليزابت و اين دست افراد آدم نيستند بلكه يك سري موجوداتي خبيث و شيطاني و ... به شكل انسان هستند البته اين بحث فوق العاده سنگينه اما در روايات هم خودمون هم داريم كه شيطان خودش رو به شكل پيرزن پير مرد و هزار جور آدم در مي اورد اما انشالله سر وقت يك تاپيك براي اين بحث باز ميكنم سلام اون چیزی که من گفتم حتی یک درصدش هم از آقای دیوید ایکه نبود.متاسفانه نمیتونم منبع حرفم رو بگم . بله آقای دیوید ایکه راجب این موضوع صحبت هایی کرده اند و تقریبا با صحبتهای من مشابه بود. |
|||
|
|
۰:۳۱, ۱۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
mehrnaz نوشته است:عکس های اینجا باز نشد بله... یه عکس مرلین و همچنین نقاشی هاش پاک شده بودند که خوشبختانه با کمک ناظر بخش موزیک، دوستمون zohour12.ir (حاج امیر) این مشکل حل شد و عکس ها بازگردانده شدند... از ایشون خیلی ممنونم بابت کمکشون. اگه دوستان مایلید در مورد اشعار شیطان پرستی و همچنین مرلین منسون بیشتر بدانید حتما مقاله زیر را مطالعه بفرمایید: **متن مقاله** قسمتی از مقاله معرفی شده: ........منسون همچون ساير همپالگي هاي مثل و مانند خود که سر در آخور نفسانيات دارند، کوشيده است تا براي اطوارهايش، فلسفه اي ببافد سترگ و مرموز، براي بيننده آمريکايي و اروپايي که اصولا در حيات اومانيستي اش فلسفه اي دارد به نام لذت محض و ديگر هيچ! لذتي که پس از پايانش، رخوتي نامحدود و کشنده به وجود خواهد آورد. منسون معتقد است «هر کس او را نمي فهمد خودش دچار مشکل فکري است(!!!!)» او معتقد است «هر کس برداشت بدي از آثار وي دارد، خودش دچار رذايل اخلاقي است.» فلسفه من درآوردي او که بر پايه اميال شهواني و ارضاء هر نوع حس حيواني و غريزي استوار است و پيش از هر چيزي بيان گر روح بيمار و روان پريشان اوست، محمل خوبي براي افسارگسيختگان جوامع مختلف مهيا مي کند، تا با عنايت به سرخوشي هاي اپيکوري، قيد اخلاق را در جامعه بزنند. گمان نمي کنم حتي بنياد گرايان نظريه اخلاق نسبي، نظير برتراند راسل هم تا اين حد رذالت را در نسبي بودن اخلاق تجويز کرده باشند.......... این مقاله برگرفته از وبسایت "ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی" است. |
|||
|
|
۲:۲۹, ۱۷/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۸۹ ۲:۲۹ توسط Amir.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:جناب ظهور 12،من خیلی مایلم در این مورد چنین مقاله ای بخوانم...خيلي وقت پيش به اين موضوع برخورده بودم اگر پيدا كردم چشم حتما نقل قول:اون چیزی که من گفتم حتی یک درصدش هم از آقای دیوید ایکه نبود.متاسفانه نمیتونم منبع حرفم رو بگم .بله نگفتم شما از ديويد آيك گفتيد اما اگر به موردي در اين باره دست پيدا كرديم با ما هم در ميان بگذاريد البته هنري مك گوُ هم فكر كنم قبلا به اين موضوع اشاراتي كرده بود متاسفانه بحث خوبي براي باز كردن نيست الان كه فكر ميكنم...دليلش هم اينه كه از مقالات قبلي كه انتشار داده بوديم ظاهرا يكسري افراط گرايي هايي در حال پيدا شدن است كه انحراف زحمات تمام دوستان است چند وقت پيش يك آيدي با بند در حال چت كردن بود كه اينگونه ميگفت : انقلاب ايران در 22 ماه 11 پيروز شد جمع دو عدد 11 و 22 ميشه 33 پس انقلاب ايران ماسونيه ... به همين راحتي حرفش رو زد و اصلا هم به حرف من توجه نميكرد،،، خب دوستان كمي خواهشا معقولانه تر در اين رابطه ها تصميم گيري كنندموفق باشيد ياعلي |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مرلین منسون - مردم زیبا | ALI-R | 2 | 2,856 |
۲/شهریور/۹۴ ۱۹:۰۶ آخرین ارسال: Mrs N |
|

![[تصویر: tklgzmt8wemki85sz5sx.jpg]](http://www.up.shadfa.com/images/tklgzmt8wemki85sz5sx.jpg)
![[تصویر: merlin-menson.jpg]](http://www.namadha.ir/fa/wp-content/uploads/merlin-menson.jpg)
![[تصویر: Marilyn.Manson-band-2003.jpg]](http://www.100xr.com/100_XR/Artists/M/Marilyn_Manson/Marilyn.Manson-band-2003.jpg)
![[تصویر: 9th00xhgm3lvurmqv0bp.png]](http://www.up.shadfa.com/images/9th00xhgm3lvurmqv0bp.png)
![[تصویر: lrn81ohxop9pv6ltxmmc.png]](http://www.up.shadfa.com/images/lrn81ohxop9pv6ltxmmc.png)
![[تصویر: 4hvj4n5jdx8ey3jhiem.png]](http://www.up.shadfa.com/images/4hvj4n5jdx8ey3jhiem.png)
![[تصویر: 4u8z6qvbunnfz1f92vx.png]](http://www.up.shadfa.com/images/4u8z6qvbunnfz1f92vx.png)
![[تصویر: d8m5jxk944yo0tf7k8m.png]](http://www.up.shadfa.com/images/d8m5jxk944yo0tf7k8m.png)
![[تصویر: p61z2us3zfscof9ov2fx.png]](http://www.up.shadfa.com/images/p61z2us3zfscof9ov2fx.png)

... به همين راحتي حرفش رو زد و اصلا هم به حرف من توجه نميكرد،،، خب دوستان كمي خواهشا معقولانه تر در اين رابطه ها تصميم گيري كنند