|
سیاه چال موسیقی امروز
|
|
۱۳:۵۴, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اینروزا رفتم تو کار موسیقی و یه امار کوچیکی از طرفداران خواننده ها در سایت ویکی صدا مشاهده کردم و متاسفانه در این امار به اعداد خیلی مسخره ای روبرو شدم اماری که نشون میده نابود شد (هنر موسیقی با ورود فرهنگ غربی نابود شد) امار خیلی جالبه فقط جای افسوس خوردن داره : 1 : داریوش (962 طرفدار) 2 : شاهین نجفی (887 طرفدار)(یکی از مسخره و بی ادب ترین خواننده ها) 3 : سیاوش قمیشی (849 طرفدار) 4 : شادمهر (698 طرفدار) 5 : یاس (630 طرفدار)(رپر با صدای عذر میخوام (گند)) 6 : گوگوش (574 طرفدار) 7 : محسن چاووشی (556 طرفدار) 9 : ابی (506 طرفدار) 10 : معین (506 طرفدار) 11 : محسن یگانه (450 طرفدار) حالا این امار خیلی زیاد بود ولی 11 نفر اول از دید کاربران همینها بودند که نام بردم حال باید نامهای گمنام خواننده های فراموش شده را با درج تعداد طرفداران انها با اندوه دل بسیار یاد اور بشوم فقط میگم متاسفم برای مردم بی هنر امروز ایران : محمدرضا شجریان تا الان 8 طرفدار دارد (افسوس) شهرام ناظری تا الان 58 طرفدار دارد (افسوس) سالار عقیلی تا الان 57 طرفدار دارد (افسوس) غلامحسین بنان تا الان 14 طرفدار دارد (افسوس) همایون شجریان تا الان 66 طرفدار دارد (افسوس) ایرج بسطامی تا الان 14 طرفدار دارد (افسوس) حسین قوامی تا الان 2 طرفدار دارد (افسوس) علیرضا افتخاری تا الان 31 طرفدار دارد (افسوس) محمد اصفهانی تا الان 85 طرفدار دارد (افسوس) من زیاد اهل فن موسیقی نیستم پس اگر شخصی رو یاد نکردم اینجانب رو ببخشید حال نظرتون چیه ؟ ایا به نظرتون این امار تغییر خواهد کرد ؟ چپه راسته خواهد شد ؟ به نظرتون میتونیم امیدوار باشیم که یک روزی شاید برسه همه تو خونه ها شجریان گوش بدن ؟ یا سالار ؟درست مثل قدیما ؟ این جمله معقول ترین جمله ای بوده که از پژوهشگران خوب اسلام شنیدم زمانی اسلام در ایران از بین میرود که هنر نابود بشود اسلام دین هنر است دین نقاشیهای شاهکار دین موسیقیهای جاودان اسلام دین زیباییست دینی که در ان گل معنی میشود و در ان یک سنگ اهمیت پیدا میکند اسلام همان چیزیست که هنرمندان به ما میفهمانند تا هنر مند نباشی هرگز اسلام شناس نمیشی و تا هنر نباشه کسی اسلامو درک نمیکنه میخوای امار مسلمونارو توی یه کشوری حساب کنی ؟ اول یه تابلوی نقاشی بذار وسط بعد ببین چه کسی با دیدن اون نقاشی گریش میگیره و رو به قبله زانو میزنه تعداد همون افراد با عشق میشه امار مسلمونهای واقعی بله دوستان ما چون هنر مند / هنر دوست بودیم اسلام را پذیرفتیم اگر انروز به جای صدای چنگ رپ گوش میدادیم و به جای مینیاتور نقاشی مدرن ![]() نگاه میکردیم ، هرگز اسلام را نمیپذیرفتیم غربیها چرا نمیپذیرند اسلام را ؟ چون هنر ندارند به داد هنر کشور عززمون برسیم که داره داخل سیاه چال غرب فرو میره (متاسفانه) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۲, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
وای چرا بحث رو منحرف میکنید؟؟ سلایق اصلا ربطی به هنر نداره، اینکه موسیقی سنتی خوبه یا موسیقی جدید مطرح نبود. میشه توی هر کدوم هم نقطه ضعف پیدا کرد هم نقطه قوت. گاهی وقتا آرامش لازمه گاهی داد. هنر یعنی اینکه بدونی کی داد بزنی کی آروم باشی
|
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بحث ما هنر عرفانی ایران است نه هنر از دید غربی و مهارت و سلیقه
هنر از دید ایران و اسلام یعنی یه اثار هنری باید طوری زیبایی رو به تصویر بکشه که بینندگان و شنوندگان و .... رو به خدا و زیباییها نزدیک کنه سلیقه توی اسلام و هنر عرفانی هیچ معنیی نداره همونطور که نماز باید به یک شکل برگزار شود ، هنر نیز همینطور است خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد اما من هیچ زیبایی رو در فریاد و اربده کشی در رپ با موسیقیهای وحشتناک ، درک نمیکنم میشه واضح تر توضیح بدید که نظر شما در رابطه با هنر و عرفان چیست ؟ |
|||
|
۲۳:۳۳, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
شبی دود خلق آتشی برفروخت/ شنیدم که بغداد نیمی بسوخت
یکی شکر گفت اندر آن خاک و دود/ که دکّان ما را گزندی نبود جهان دیده ای گفتش ای بلهوس/ تو را خود غم خویشتن بود و بس؟! پسندی که شهری بسوزد به نار/ اگر چه یرایت بود بر کنار بوستان سعدی این یه گوشه از هنر اسلامیه ایرانیه، یا مثلا سهراب میگه: من مسلمانم/ قبله ام یک گل سرخ/ جانمازم، چشمه/ مُهرم، نور/ دشت، سجاده من/ من وضو با تپش پنجره ها میگیرم. اینم هنره. هنر یعنی متوجه کردن مردم از دنیایی که توش اومدن زندگی کنن و روشن کردنشون. یعنی جلب کردن توجه مردم به چیزایی که کمتر بهشون توجه میشه یا چیزایی که تو روزمرگی از یادشون رفته مثه انسانیت، گاهی یک آدم خواب رو با داد باید بیدار کرد، باید گاهی داد زد و گرنه خدا تارهای صوتی مون رو یه طوری می آفرید که براشون اصوات بلند تعریف نشه. گاهی نباید تو لفافه حرف زد باید روشن روشن گفت، گاهی باید به کنایه حرف زد. به اینم میگن هنر صحبت کردن. حالا شما می خواید هنر با این همه گستردگی رو تو یک فرم از اون بگونجونید؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۱۴:۳۶ توسط mrfarzadj.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
آقا ی محمد با توجه به پیش زمینه ای که ازتون داشتم ، اصلا توقع چنین ادبیاتی ازتون نداشتم !
آقا شما چه تحصیلاتی در زمینه ی موسیقی داری ؟ شما در حالی که به قرآن و علوم جامعه شناسی و موسیقی و ... مسلط نیستید چرا فکر می کنید در جایگاهی هستید که بخواهید فردی را لایق موسیقی کار کردن بدانید و دیگری را بخواهید از صحنه دور بیندازید ؟! مگر شما توی یه تاپیک دیگه از یاس دفاع نمی کردید درباره ی اون آهنگش که درباره ی سوختن مدرسه و ... بود ؟ من اصلا طرفدار یاس نیستم اما به نظرت اون همه آدمی که یاس گوش میده چیزی از صدای خوب و بد نمیدونه ؟ مسلما خدا ، طرفدار زیبایی هاست . اما اونجایی که جهنم رو به پا می کنه زیباییش کجا میره ؟ بله ! این پارادوکسی با زیبایی ایجاد نمی کنه ! زیبایی به جای خود و انتقاد هم جای خود ! اونجایی که شجریان آهنگ تفنگت را زمین بگذار را به کنایه به حکومت برای کشتن سبز ها می خونه ، باز هم داره زیبایی رو به تصویر می کشه ؟ پس جهاد و این حرفا چی ؟ اصولا رپ با سنتی و پاپ فرق داره ! چرا شجریان رو با یاس مقایسه می کنی ! این دو به هم چه ربطی دارن ؟ به هر حال شما نباید اعمال سلیقه کنی و بگی فلان خواننده صداش مناسب سطل آشغال است ! لطفا تجدید نظر کنید ! مرسی |
|||
|
۱۸:۲۹, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
رفقا تقریبا حق مطلب رو ادا کردند ولی دو تا مطلب رو میخواستم اشاره کنم.
اولا یاس تو همه آهنگاش داد و فریاد نمیکنه که این قدر پتک کردی میزنی تو سرش. دوما اصول و پایه رپ روی اعتراض پایه ریزی شده و از آهنگ های نوعی از سیاه پوستان آفریقایی که با فریاد همراهه شکل گرفته پس نگو که پایه و اساس نداره. |
|||
|
|
۵:۳۴, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بحث ما سر اینه که چرا یاس رو هنرمند عرفانی میدونیم ؟
چرا یاس با هنرمندانی نظیر شجریان مقایسه میشه ؟ خودش توی یکی از شعرهاش هم خودشو یکی از بهترین هنرمندان موسیقی معرفی میکنه دور یاس رو از هنر عرفان و زیبایی خط بکشیم بحث من همینه یا حق |
|||
|
۱۶:۴۰, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
کی گفته ما یاس رو هنرمند عرفانی میدونیم؟
اصلا هنرمند عرفانی کیه؟ شجریان؟ هنر عرفانی چیه؟ "تفنگت را زمین بگذار" هم هنر عرفانیه دیگه؟ |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
دوستان به نظر بنده توی این بحث چند تا نکته فراموش شده
اول باید واژه های اصلی تعرف بشه. تعریف عرفان چیه؟ چه کسی رو به عنوان عارف می شناسیم؟ تعریف هنر چیه؟ آیا هنر و عرفان قابل جمع شدن هستن؟ چه نوع هنری در کشور ما معروف به هنر عرفانی شده؟ شاید اگه به این پرسشها پاسخ داده بشه بهتر بشه در مورد این تاپیک صحبت کرد یا علی |
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۰ ۰:۱۶ توسط dilutor.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
هر کسی یه سلیقه ای داره دایی . . . منم از این جور سبکای بند تنبونی بدم می آید، ولی شما که فن موسیقی بلد نیستی باید بدونی که همیشه باید به همه ی سبکا احترام گذاشت، نه فقط تو موسیقی، هر هنری، تازه اونم pop که بیشترین طرفدارو داره، ادامه ی همچین عقیده ای فقط تو منزوی کردن تاثیر داره،
(۱۵/بهمن/۹۰ ۱۸:۲۹)soldier نوشته است: دوما اصول و پایه رپ روی اعتراض پایه ریزی شده و از آهنگ های نوعی از سیاه پوستان آفریقایی که با فریاد همراهه شکل گرفته پس نگو که پایه و اساس نداره. سیاه پوستان آمریکایی منظورت بود دیگه؟؟؟؟ |
|||
|
۰:۳۱, ۱۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۱۹/بهمن/۹۰ ۰:۱۴)dilutor نوشته است: اولا ببخشید یکم اشتباه نوشتم. دوما تا اونجایی که من اطلاع دارم سبک رپ از نوعی رقص و پایکوبی یکی از قبایل آفریقایی گرفته شده که همراه با نواختن چند تنبک با ریتمی خاصه. سوما اگه اطلاعاتم اشتباست شما درستش کنید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,753 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

![[تصویر: mghandriz-zr.jpg]](http://hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8609/mghandriz-zr.jpg)