|
سیاه چال موسیقی امروز
|
|
۱۳:۵۴, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اینروزا رفتم تو کار موسیقی و یه امار کوچیکی از طرفداران خواننده ها در سایت ویکی صدا مشاهده کردم و متاسفانه در این امار به اعداد خیلی مسخره ای روبرو شدم اماری که نشون میده نابود شد (هنر موسیقی با ورود فرهنگ غربی نابود شد) امار خیلی جالبه فقط جای افسوس خوردن داره : 1 : داریوش (962 طرفدار) 2 : شاهین نجفی (887 طرفدار)(یکی از مسخره و بی ادب ترین خواننده ها) 3 : سیاوش قمیشی (849 طرفدار) 4 : شادمهر (698 طرفدار) 5 : یاس (630 طرفدار)(رپر با صدای عذر میخوام (گند)) 6 : گوگوش (574 طرفدار) 7 : محسن چاووشی (556 طرفدار) 9 : ابی (506 طرفدار) 10 : معین (506 طرفدار) 11 : محسن یگانه (450 طرفدار) حالا این امار خیلی زیاد بود ولی 11 نفر اول از دید کاربران همینها بودند که نام بردم حال باید نامهای گمنام خواننده های فراموش شده را با درج تعداد طرفداران انها با اندوه دل بسیار یاد اور بشوم فقط میگم متاسفم برای مردم بی هنر امروز ایران : محمدرضا شجریان تا الان 8 طرفدار دارد (افسوس) شهرام ناظری تا الان 58 طرفدار دارد (افسوس) سالار عقیلی تا الان 57 طرفدار دارد (افسوس) غلامحسین بنان تا الان 14 طرفدار دارد (افسوس) همایون شجریان تا الان 66 طرفدار دارد (افسوس) ایرج بسطامی تا الان 14 طرفدار دارد (افسوس) حسین قوامی تا الان 2 طرفدار دارد (افسوس) علیرضا افتخاری تا الان 31 طرفدار دارد (افسوس) محمد اصفهانی تا الان 85 طرفدار دارد (افسوس) من زیاد اهل فن موسیقی نیستم پس اگر شخصی رو یاد نکردم اینجانب رو ببخشید حال نظرتون چیه ؟ ایا به نظرتون این امار تغییر خواهد کرد ؟ چپه راسته خواهد شد ؟ به نظرتون میتونیم امیدوار باشیم که یک روزی شاید برسه همه تو خونه ها شجریان گوش بدن ؟ یا سالار ؟درست مثل قدیما ؟ این جمله معقول ترین جمله ای بوده که از پژوهشگران خوب اسلام شنیدم زمانی اسلام در ایران از بین میرود که هنر نابود بشود اسلام دین هنر است دین نقاشیهای شاهکار دین موسیقیهای جاودان اسلام دین زیباییست دینی که در ان گل معنی میشود و در ان یک سنگ اهمیت پیدا میکند اسلام همان چیزیست که هنرمندان به ما میفهمانند تا هنر مند نباشی هرگز اسلام شناس نمیشی و تا هنر نباشه کسی اسلامو درک نمیکنه میخوای امار مسلمونارو توی یه کشوری حساب کنی ؟ اول یه تابلوی نقاشی بذار وسط بعد ببین چه کسی با دیدن اون نقاشی گریش میگیره و رو به قبله زانو میزنه تعداد همون افراد با عشق میشه امار مسلمونهای واقعی بله دوستان ما چون هنر مند / هنر دوست بودیم اسلام را پذیرفتیم اگر انروز به جای صدای چنگ رپ گوش میدادیم و به جای مینیاتور نقاشی مدرن ![]() نگاه میکردیم ، هرگز اسلام را نمیپذیرفتیم غربیها چرا نمیپذیرند اسلام را ؟ چون هنر ندارند به داد هنر کشور عززمون برسیم که داره داخل سیاه چال غرب فرو میره (متاسفانه) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۴, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۳۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۰ ۲۱:۰۸ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
خلاصه ..... از دید عرفان و معنا و مشکلات جامعه ، امثال حافظ شیرازی و عطار نیشابوری و ..... قطعا از یاس مرتبه ی بالاتری دارند
و امروز یاد گرفتیم داد بزنیم و اربده بکشیم برای فقیران (اخه بی هنر شدیم) هنر نزد ایرانیان بودو بس نظر سنجی رو هم یه کم پر بارتر کنید داره جالب میشه نمیدونم کدوم خوشخیالی خیال میکنه که تا اینده وضع هنر بهتر میشه ؟ خیلی خوشخیالی عزیز من تا زمانی که امثال یاس(خواننده) گلزار(بازیگر) در افکار عمومی شدن هنر مند ، ما هیچ پیشرفتی در زمینه ی هنر نخواهیم داشت اینده ی بدون هنر ایران = اینده ی ایران بدون اسلام بدرود |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
آره راس میگن نظرسنجی رو پربار تر کنین مثلا "سعودی" رو در راستای پربار سازی بکنید "صعودی" و "نذولی" رو بنویسید "نزولی". اینجوری قدم بزرگی در این راستا برداشتید.
|
|||
|
۲۳:۵۰, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۰ ۲۳:۴۵)Lord_Contemno نوشته است: آره راس میگن نظرسنجی رو پربار تر کنین مثلا "سعودی" رو در راستای پربار سازی بکنید "صعودی" و "نذولی" رو بنویسید "نزولی". اینجوری قدم بزرگی در این راستا برداشتید.بحث چیز دیگه ای هستش منحرفش نکن! به اشکالات جزی هم گیر نده در غیر اینصورت خودمون کور نبودیم علنی می گفتیم! |
|||
|
|
۲:۲۶, ۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۳:۰۹ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
نذولی رو درست نوشتم اما سعودی رو هم درست نوشتم
من چی بگم ولا قبل از اینکه این تاپیکو ایجاد کنم رفتم و گوگل سرچ زدم سیر نذولی و سعودی و معنیه این دو کلمه رو در سایتهای زیادی مشابه با همینایی که من گفتم رو نام برده بودند حالا به نظرتون موضوع اربده کشی یاس مهم تره یا غلط املایی ملت سایبری ؟؟؟؟؟؟ حالا خالی شدی دوست من ؟؟ پست خواندن افراد با غلط املایی فکر کنم کار غیر انسانیی باشد من هم دل دارم و وقتی ببینم اینگونه مسخره میکنید ، واقعا ناراحت میشم یه موضوعی رو بیان کردم ولی همه با تعصب از اسطوره ی خودشون که یاس باشه طرفداری کردند من بحث هنر رو پیش کشیدم بعد اون اقا اراجیف مثل این : خودتو بده به دست تکستم یه لحظه بگذر از فکر و ذکر و مشغله و برو به سمت حسم سر تکون بده حالا با بیت اوزی یکم برو تو حس و حال و فاز و ریتم موزیک درد ورق قلم هدف همش ربط خاصی دارن به اوج و رشد و پیشرفت رپ فارسی من و تو باید تا ته تو صحنه وایستیم میدونم اینو تو هم موافق با حرف یاسی من میخوام تو مخ برم یه کمی هرج و مرج کنم درد و رنج رپ من به سبک رپ ترجمش کنم درس و مشق من نوشتن است از تو از خودم پس بذار که رپ کنم از عمق درد مردمم خوب؟؟؟ میدونی من مصر رو گفته های پیشم دشمنای ما دلیل افت ما نمیشن خفته های دیشب حالا بیدار ترینن همه در ها قفل بود من از دیوار پریدم واسه من نقل قول میکنه و شعرهایی نظیر این رو : چيزها ديدم در روي زمين کودکي ديدم ماه را بو مي کرد قفسي بي در ديدم که در آن روشني پرپر مي زد نردباني که از آن عشق مي رفت به بام ملکوت من زني را ديدم نور در هاون مي کوبيد ظهر در سفره آنان نان بود سبزي بود دوري شبنم بود کاسه داغ محبت بود من گدايي ديدم در به در مي رفت آواز چکاوک مي خواست و سپوري که به يک پوسته خربزه مي برد نماز بره اي را ديدم بادبادک مي خورد من الاغي ديدم ينجه را مي فهميد در چراگاه نصيحت گاوي ديدم سير شاعري ديدم هنگام خطاب به گل سوسن مي گفت شما من کتابي ديدم واژه هايش همه از جنس بلور کاغذي ديدم از جنس بهار موزه اي ديدم دور از سبزه مسجدي دور از آب سر بالين فقيهي نوميد کوزه اي ديدم لبريز سوال قاطري ديدم بارش انشا اشتري ديدم بارش سبد خالي پند و امثال عارفي ديدم بارش تننا ها يا هو من قطاري ديدم روشنايي مي برد من قطاري ديدم فقه مي بردو چه سنگين مي رفت من قطاري ديدم که سياست مي برد و چه خالي مي رفت من قطاري ديدم تخم نيلوفر و آواز قناري مي برد و هواپيمايي که در آن اوج هزاران پايي خک از شيشه آن پيدا بود (سهراب سپهری/صدای پای اب) شعرهایی بیخود و بدون حمایت از انسانیت و بشر می شمارد و شعر یاس را بسیار راه گشا میبیند !!!!!!!! دنیای ما همینه دوستان تاپیکی دیدم که سخن زده شده بود عکسهای رهبری بسیار رهبر را افسرده نشان میدهد !!!! ایا ایشان مشکلی دارند ؟؟؟؟ بله عزیز من مشکل شمایی که به حرفهای ایشون گوش نمیدی و عکس رهبری رو میبینی میگی من کشته مرده ی رهبرم تا خون در رگمه رهبر سرورمه همینا هستن که اسلامو داغون میکنن با این رفتارهای غیر منطقی بحر حال ما که نفهمیدیم اینا جادوگرند که از عکس حالات افراد رو تشخیص میدن یا دلقک !!!!!! سخنان رهبر اصل کار است نه عکس چهره ی ایشان بیخیال بهتر است منطقی رفتار کنیم نه مثل بچه های بی منطق غلط املایی گرفتن هم ادمو یاد شیرخشک میندازه یا حق |
|||
|
|
۲:۴۱, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی !
صعودی درست است نه سعودی ! و همچنین نزولی نه نذولی ! دو غلط املایی در پنج کلمه نظر سنجی ! |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۲۰:۳۷ توسط mrfarzadj.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز مقایسه ی یاس با عطار و حافظ و.. قیاس مع الفارغ است
به هر حال اشعار شاعران قرن ها پیش از لحاظ تعداد ، محدود هست و نمیشه به همین ها بسنده کرد باید در هنر پویایی وجود داشته باشد . حال اینکه یاس بد است یا خوب باید کارشناسی نظر داده شود . تا وقتی که سلیقه ای نظر بدهید مشکلی حل نمی شود چون کی دوست دارد و دیگری نه امثال قمیشی و داریوش و ... هم چون صلاحیت اخلاقی 100 ممکنه نداشته باشند نمی تونند اسطوره باشند اما اینکه بد هستند یا خوب اون هم باز باید کارشناسه بشه درباره ی غلط املایی هم بگم ، درست نیست آدم دیگران رو تحقیر کنه و این مشکلات گاهی پیش میاد اما حقیقتا آدم انتظار داره کسی که داره دم از فرهنگ و ... میزنه حداقل به آداب دست به قلم بردن و ... مسلط باشد امروزه موسیقی های خوب با اشعار مناسب هم داریم . مثل احسان خواجه امیری - محسن یگانه - رضا صادقی - اصفهانی - خسروی و اشعار آقایان روزبه بمانی ، کوروش یغمایی ، افشین یدللهی و کلا 10 ها تن موزسین امروزی و قابل قبول دیگر ممنون |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
باشه برادر خوبم
خیلی منطقی و بدون تعصب و بدون سلیقه ، سوالی مطرح میکنم به نظرتون خواننده هایی مانند یاس / بی باک / محسن چاوشی و ...... میتونن مارو به عرفان و زیباییها نزدیک کنن ؟ یا خواننده هایی که اشعار شاعران بزرگ حکمت مثل حافظ و سعدی و مولانا و ... رو میخونن ، بهتر میتونن مارو به عرفان و زیبایی و اصل این دنیا نزدیک کنن ؟؟؟؟ جوابش سلیقه ای نیست . شما برای بهتر جواب دادن باید یه شعر از اقایون رپر بذاری جلوت و خوب روش تفکر کنی و یه شعر از بزرگان هنر ایران بذاری جلوت و ببینی کدام یک سخن بهتر و عرفانی تری میزنند ما که نفهمیدیم عرفان و اسلامی بودن یاس به موزیکهای وحشتناکشه یا صدای (عذر میخوام) گندش معنی شعر هم در حد دبستان (یه بچه هم میتونه شعرهای سطحیش رو تفسیر کنه که گاه حتی تفسیری هم به علت سطحی بودن شعر ، وجود نداره) یه حس تخیلی میندازه تو مخت و جوگیر میشی باقی سخن را میگذارم بر دوش شما یا حق |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۲ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۰ ۲۱:۰۵)محمد667 نوشته است: باشه برادر خوبمبرادر انتقادتون رو به سبک موسیقی رپ می تونید بدون توهین کردن یا غیبت شخصی خاص پیش ببرید... یاس یه خواننده است که سعی در بازگو کردن مشکلات جامعه داره. گوش دادن به کاراش از خیلی از خواننده هایی که امروزه به محبوبیت رسیدن بهتره البته بنده با نظر شما که موسیقی آدم رو به خدا و معنویت نزدیک نمی کنه موافقم یا علی |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
ببینید نمیشه گفت هنر مطلقا سیر نزولی و صعودی داره,مسلما هر هنرمندی یه سیر مواجی رو داره,مثلا توی موسیقی یا خواننده های ایرانی ما این حرکت رو داریم,تمام خواننده های که توی این نظر سنجین یه نقطه ضعف و قدرتی دارند مثلا یگانه یه آهنگ خوبی رو واسه ماه عسل خوند اما اون کارش واسه سریال آسمان همیشه ابری نیست ضعیف تر بود...
بعد هم اساس انتخاب سبک هنری سلیقه است و افکار و احساس,چون خود هنر منشاش همینه,هنرمند ابتدا احساس الهام میگیره بعد با فکر بهش فرم میده...مخاطب هم اثری رو انتخاب میکنه که باهاش هم سو باشه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,753 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

![[تصویر: mghandriz-zr.jpg]](http://hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8609/mghandriz-zr.jpg)

خیلی خوشخیالی عزیز من