|
حسینیه منتظران(وِیژنامه ی اعیاد موالید) _ "لطفا پست اول را مطالعه نمایید"
|
|
۱۹:۳۳, ۲۳/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۳۴ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ یا اَهْلَ بَیْتِ النُّبُوَّهِ، وَمَوْضِعَ الرِّسالَهِ، وَمُخْتَلَفَ الْمَلائِکَهِ، وَمَهْبِطَ الْوَحْىِ، وَمَعْدِنَ الرَّحْمَهِ، وَخُزّانَ الْعِلْمِ، سلام بر شما اى خاندان نبوت و جایگاه رسالت و مرکز رفت و آمد فرشتگان و جاى فرود آمدن وحى (الهى) و معدن رحمت (حق) و گنجینه داران دانش و سرحد نهایى بردبارى وَمُنْتَهَى الْحِلْمِ، وَاُصُولَ الْکَرَمِ، وَقادَهَ الاُْمَمِ، وَاَوْلِیآءَ النِّعَمِ، وَعَناصِرَ الاَْبْرارِ، وَدَعآئِمَ الاَْخْیارِ، و اصول و اساس کرم و بزرگوارى و پیشوایان ملّتها و در اختیار دارندگان نعمتها و ریشه و اصول نیکان و استوانه هاى خوبان وَساسَهَ الْعِبادِ، وَاَرْکانَ الْبِلادِ، وَاَبْوابَ الاْیمانِ، وَاُمَنآءَ الرَّحْمنِ، وَسُلالَهَ النَّبِیّینَ، وَصَفْوَهَ الْمُرْسَلینَ، وَعِتْرَهَ خِیَرَهِ رَبِّ الْعالَمینَ، و زمامداران بندگان و پایه ها و ستونهاى شهرها و بلاد و درهاى ایمان و امینهاى خداى رحمان و نژاد پیمبران و زبده (اولاد) رسولان و عترت انتخاب شدگان پروردگار جهانیان، وَ رَحْمَهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ
و رحمت خدا و برکاتش (نیز بر آنها باد) دوستان عزیز و گرامی ان شاء الله در ایام اعیاد مذهبی پستها و دل نوشتهایتان را در این تاپیک قرار دهید.
البته به غیر از اعیاد بزرگی چون عید غدیر، میلاد حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و علی(علیه السلام) و اعیاد بزرگ شعبانیه که با توجه به استقبال بیشتر و اهمیت فوق العاده آنها، برای هر کدام از آنها یک تاپیک جداگانه ایجاد خواهد شد. و من الله التوفیق |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۲, ۲۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۰ ۲۲:۲۱ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم ![]() این تاپیک جهت تبریک و تهنیت عید اعظم ، عید ولادت خاتم و سَیّد انبیاء و المرسلین ، حبیب اله العالمین ، محمد مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و فرزند بزرگوارشان صاحب مکتب تشیع ، اباعبدالله جعفر بن محمد الصادق (علیه السلام) ارواحنا فداهما ، به سلاله فاطمه مرضیه ، یوسف زهرا ، بقیة الله الاعظم ، صاحب العصر و الزمان مولانا و امامنا مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایجاد شده است . و مگر نه اینکه برای عرض تبریک باید به سرای آن حضرت رویم و مگر نه اینکه فرموده اند که دل مؤمنان و عاشقان آنحضرت ، مسکن و منزل ایشان است ؛ پس ای یاران و عاشقانش ، بشتابید برای عرض تهنیت و شادباش خدمت آنحضرت ، با دل و با زبان و با قلمتان . مبروک ، مبروک ، مبروکَ یا مولانا یا صاحب الزمان یا مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ![]() اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۰ ۲۲:۴۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . از حضرت اميرالمؤ منين عليه السّلام روايت شده است كه چون آن حضرت متولّد شد بتها كه بـر كـعـبـه گذاشته بودند همه افتادند و چون شام شد اين ندا از آسمان رسيد كه (جآءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْباطِلُ اِنَّ الْباطِلَ كانَ زَهُوقا) . . . . امشب سخن از جان جهان باید گفت. توصیف رسول انس و جان باید گفت. در شام ولادت دو قطب عالم. تبریک به صاحب الزمان باید گفت. . . میلاد رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت صادق (علیه السلام) مبارک باد . . التماس دعا.... |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
امام صادق علیه السلام معجزاتی را که هنگام ولادت پیامبر اکرم آشکار شد، چنین بر میشمارد:
1- ابلیس از ورود به آسمانهای هفتگانه محروم شد. 2-شیاطین دور شدند .3- تمامی بتها در بتکده با صورت بر زمین افتادند. 4- ایوان کسری شکست و چهارده کنگرهی آن سقوط کرد. 5- آب دریاچه ساوه خشک شد. 6- سرزمین خشک سماوه، آب پیدا کرد. 7- آتشکده فارس پس از هزار سال خاموش شد. 8- نوری از سرزمین حجاز بر آمد تا به مشرق رسید. 9- کاهنان عرب علوم خود را فراموش کردند. 10- سحر ساحران باطل شد.استحیائیل - یکی از فرشتگان بزرگ خدا - در شب تولد حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم بر کوه ابوقبیس ایستاد و با صدایی بلند گفت: «ای مردم مکه! به خدا و فرستاده او و نوری که با او فرو فرستادهایم ایمان بیاورید.منبع:بحارالانوار، ج 15، ص257 ستارهای بدرخشید و ماه مجلس شد دل رمیده ما را رفیق و مونس شد نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مسئله آموز صد مدرس شد به بوی او دل بیمار عاشقان چو صبا فدای عارض نسرین و چشم نرگس شد به صدر مصطبهام مینشاند اکنون دوست گدای شهر نگه کن که میر مجلس شد خیال آب خضر بست و جام اسکندر به جرعه نوشی سلطان ابوالفوارس شد طربسرای محبت کنون شود معمور که طاق ابروی یار منش مهندس شد لب از ترشح می پاک کن برای خدا که خاطرم به هزاران گنه موسوس شد کرشمه تو شرابی به عاشقان پیمود که علم بیخبر افتاد و عقل بیحس شد چو زر عزیز وجود است نظم من آری قبول دولتیان کیمیای این مس شد ز راه میکده یاران عنان بگردانید چرا که حافظ از این راه رفت و مفلس شد این عید بر تمام عزیزان مبارک باد. |
|||
|
|
۲:۰۷, ۲۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۲:۰۸ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
بسم الله یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت یک قدم مانده زمین شوق تکامل دارد . . این عید زیبا و آسمونی خدمت صاحب هستی و عمر و زندگیمون آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و همه ی دوستداران و منتظرانش مبارک باشه... دوستای خوبم عیدتون مبارک. من که منتظر نیستم اما میتونم ادعا کنم اهل بیت و امام زمانم رو خیلی خیلی دوس دارم، واسه همین نام دوستدارانشون رو آوردم تا برکت این عید شامل خودم هم بشه، انشاءالله آقا خودش عنایت کنه و و ماهارو مخصوص برا خودش تربیت و جدا کنه... از اینکه در جمع شماهایی هستم که حرف اولتون برا امام زمانمون هست به خودم میبالم، شمارو به خدا برا امثال منم دعا کنید........ هدیه ی یه صلوات به نیابت از طرف خودشون... التماس دعای فرج........
|
|||
|
|
۳:۵۳, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
عید همتون مبارک
ببخشید جمله ی قشنگتری پیدا نکردم بنویسم
|
|||
|
|
۷:۳۴, ۲۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۷:۳۷ توسط 208.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
هله پیوسته سرت سبز و لبت خندان باد هله پیوسته دل عشق ز تو شادان باد غم پرستی که تو را بیند و شادی نکند همه سرزیر و سیه کاسه و سرگردان باد چونک سرزیر شود توبه کند بازآید نیک و بد نیک شود دولت تو سلطان باد نور احمد نهلد گبر و جهودی به جهان سایه دولت او بر همگان تابان باد گمرهان را ز بیابان همه در راه آرد مصطفی بر ره حق تا به ابد رهبان باد آن خیال خوش او مشعله دلها باد وان نمکدان خوشش بر زبر این خوان باد کمترین ساغر بزم خوش او شد کوثر دل چون شیشه ما هم قدح ایشان باد شمس تبریز تویی واقف اسرار رسول نام شیرین تو هر گمشده را درمان باد مولوی (غزلیات شمس) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عیدتان مبارک (آقا یه عیدی هم به ما بده )عید بر همه عاشقان رسول الله (علیه السلام) مبارک باد. |
|||
|
|
۸:۱۴, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
یا قاضی الحاجات...
خدا کند که بخواهد ابوذرش باشیم
کنار گنبد خضراء کبوترش باشیم میلاد نور مبارک... |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
من هم با زبانی ساده اما از ته دل به همه بچه های تالار این بزرگ میلاد رو تبریک میگم
|
|||
|
|
۸:۳۹, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
عید همگی مبارک آقا سید به مبارکی این عید عزیز بیا با ما آشتی کن و ما رو از لیست دشمنانتون خارج کن تا بتونم جواب نامه شما رو بفرستم. راستی ما خاک پای شما هستیم اگر دیدید لیاقت نداریم خوب بی خیال. دوستت داریم یه دنیا
|
|||
|
|
۹:۳۱, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم ملاصدرای گلم ؛ یه اشتباه لپی بود. قرار بود تو لیست دوستا باشی ، یهویی رفتی اونور. اونقدری که این حقیر دشمن داره که دیگه حال دشمن درست کردن نداره اونم بچه های گل تالار رو . امان از این جوونی .امان .. راستی گلم ، این عید که تموم شد ، ولی فردا عیده ، تبریک فردا رو قبول میکنم . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعیاد و مناسبت های مذهبی | ali-0110 | 5 | 2,855 |
۲۸/اسفند/۹۲ ۱۰:۵۲ آخرین ارسال: ali-0110 |
|
| عزاداری در مساجد یا حسینیه ها؟ | شاهین نقوی | 8 | 4,756 |
۲۶/آبان/۹۱ ۲۱:۴۸ آخرین ارسال: mohammad reza |
|
| حسینیه منتظران _ "لطفا پست اول را مطالعه نمایید" | Seyed Mohsen | 89 | 32,703 |
۱۸/خرداد/۹۱ ۱۶:۲۰ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 1385978252.gif]](http://s2.picofile.com/file/7289868488/1385978252.gif)
![[تصویر: 1311474210.gif]](http://s2.picofile.com/file/7289873010/1311474210.gif)

)