|
این نماد آشنا در کارتون گربه سگ نیست؟
|
|
۲۳:۱۱, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۶, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۱۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۱:۲۶ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام .... دوستان اول این که می خواستم بگم از صحبت های بنده سوء برداشت نکنید! من جایی استفاده از نماد در تحلیل یک فیلم رو نفی نکردم! اصلا نمادها زبان هنر هستند!!! هر چند که بعد از دوره ی پست مدرن و حتی در دوره ی ترنس مدرن مبارزه با سمبلیسم و نمادگرایی در هنر شروع شد و سینما به ویژه علاقه ای به استفاده های خیلی آشکار از نمادهای کهنه نشون نمی داد، اما به طور کلی این نمادگرایی نفی نشده است و هنوز هم خیلی از منتقدین حرفه ای سینما نقدهای مبتنی بر نمادگرایی ارائه می دهند!! اما فرم و شکل نمادها و نحوه ی استفاده از اون ها با دوره ی کلاسیک سینما بسیار متفاوت شده است! حرف بنده این بود که یه نماد خاص رو از یه جای فیلم قیچی نکنید و بیرون نکشید!! و حالا بخواهید با استفاده از همون یک نماد کل فیلم رو تحلیل کنید!! این کار اشتباه است و پایه ی ضعیفی برای نقد شما ایجاد می کنه که ممکنه بقیه ی استدلال های شما به سادگی مردود بشن!! باید همه ی نمادها رو استخراج کنید و مثل یک پازل کنار هم بچینید تا به یک مفهوم واحد و منسجم برسید که دیگه به این راحتی ها رد نشه!! نکته ی مهم بعدی هم اینه که نماد ها در فرهنگ های گوناگون و در دیدگاه های مختلف معنای متعددی دارن و تشخیص این که کدام مفهوم مورد نظر خالق اثر بوده است بسیار مشکل است و نیاز به اطلاعات عمیق در حوزه ی دشمن شناسی دارد! (۱۴/دی/۹۰ ۲۳:۳۶)rastin نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم والا جناب راستین!! من با خود علی آقای طالبی هم صحبت کردم و گفتم که نقدشون رو شروع کنن و حقیر هم کنارشون میام و حمایتشون می کنم!! اما ایشون گویا استقبال نکردن!!! حقیر هم توی این برهه متاسفانه فرصت کافی برای این کار ندارم! موفق بمانید .... یا علی |
|||
|
|
۱:۴۵, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من از با پیشنهاد شما رغبتی بیشتری به دست اوردم و شروع کردم به مطالعه.شما فرمودین که در صورت نیاز کمکم میکنید من هنوز به مشکل و چالشی برنخوردم که سوال ایجاد بشه حتما مزاحمتون میشم اساسی از این بابت نگران نباشید.
|
|||
|
|
۲:۲۳, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله
یاالله یارحمان یا رحیم عجل لولیک الفرج این دیونه های نظم نوین یا نظام سلطه صهیون عاشق نماد بازین ولی بزودی انشاالله دماغشون به زمین مالیده میشه برای تعجیل در فرج امام عزیز مون هر روز دعا کنید ... |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
منم عرض کردم نتیجه کلی نگرفتم فقط این نماد رو نمایش دادن که در این کارتون این نماد به کار رفته
حالا یه چیز جالب تر هم پیدا کردم. ساختمان نیمه کاره بابل در این کارتون. به زودی عکسش رو میگیرم میزارمو |
|||
|
۱۱:۵۷, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۱۲ توسط alitalebi.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
این عکس برج بابل است.
http://tarikhema.ir/wp-content/uploads/2...-babel.jpg و این هم این برج در کارتون گربه سگ نقدی وارد نکردم فقط نشان دادم این نماد رو باز به من خرده نگیرید لطفا |
|||
|
۱۳:۲۷, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱:۱۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
این فیلم از اولش هم خیلی نفرت انگیز بود شخصیت پارادوکسی سگ وگربه ،
شخصیت خرگوش ،وموشی که صورت ودماغ یه آدم نفرت انگیز رو داره . کارتون سونیک هم در همین شرایط بود که اول عیدی هر روز صبح که تلویزیون باز می کردی این فیلم حال آدمو می گرفت. |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
نظر شما محترم ولی من چه زمانی که برای اولین بار پخش میشد و چه حالا که باز دارم میبینمش جذابه و کی لذت میبرم.
|
|||
|
|
۰:۵۰, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بابا بی خیال!!!دیگه سگ و گربه چیزیه که اکثر ما ها باهاش بزرگ شدیم (نه اینکه خیلی غولم!!!
) . به چنین کارتون (کارتن؟) باحالی توهین نکنید خواهشا.
|
|||
|
۲۳:۵۷, ۲۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۲۳:۵۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۰ ۰:۵۰)dark.knight نوشته است: بابا بی خیال!!!دیگه سگ و گربه چیزیه که اکثر ما ها باهاش بزرگ شدیم (نه اینکه خیلی غولم!!! مگه میکی ماوس کارتونی نبوده که باهاش بزرگ شده باشیم... چه ربطی داره آخه مگه اینکه ما فیلمی رو دیده باشیم یا باهاش بزرگ شده باشبم دلیل بر پاک و سالم بودن اون فیلم میشه؟ جالبه ؛ من هروقت اسم شما رو بالای یه پست می بینم می دونم باید انتظار خوندن چه نوع نوشته ای رو داشته باشم.مخالفت با ایجاد کننده تاپیک با غیر منطقی ترین دلایل ممکن!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) . به چنین کارتون (کارتن؟) باحالی توهین نکنید خواهشا.