|
لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی
|
|
۵:۱۹, ۱۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() در این سالها حجمه وارده از صنعت موزیک به باورهای دینی به قدری زیادبوده که صدمات شدید آن را حداقل در ظاهر جوانان کشورمان مشاهده میکنید…صدماتی که سلاح آن خوانندگان مطرح دنیا هستند…در این مقاله به واکاوی یکی از این دست خواننده ها که برای جوانان ما متاسفانه به بتی تبدیل شده است،به نام “ لیدی گاگا” خواهیم پرداخت که بدون شک اسمش برای شمـ ـا بسیار آشناست…
این قسمت اول مقاله سایت ظهور۱۲ درباره لیدی گاگا است به زودی در قسمت دوم به مسائل بیشتری پیرامون این بحث خواهیم پرداخت…عکس های این خواننده زن به قدری زشت و زننده بود که مستقیما و علنا به اشاعه فحشا اشاره دارد که مجبور شدیم شدیدا عکس های وی را سانسور کنیم تا بتوانیم آنها در سایت قرار دهیم… در ابتدا باید گفت خوانندگان از این دست بسیار زیادند اما از میان این همه خواننده یکی از تاثیر گذارترین ها را انتخاب کرده ایم زنی که به گفته خود یکی از عروسک های خیمه شب بازی است که توسط طبقه ایلومناتی گردانده میشود… نمادهایی که اطراف لیدی گاگا وجود دارد بسیار خشن و خودنمایانه (واضح) است تا حدی که هرکس ممکن است این فکر به ذهنش خطور کند که تمام آنها یک شوخی بیمارگونه است! نمادهای ایلومناتی بسیار واضحند و مانند این است که کسی تمرینات ساده ای را برای نمایاندن این مشخصه ها انجام داده است به نوعی میتوان گفت فردی انگار برای چیز دیگری وارد این کار شده است…تمام شخصیت این فرد(به عنوان یک بازیگر یا هر نقش دیگر) راهی برای کنترل ذهن انجام میدهد، با این که بسیار پوچ و بیمعنا؛ متناقض و غیر عقلانی است اما جزء افراد شیک و مد روز به شمار میرود… http://zohur12.persiangig.com/image/Lady....satan.jpg اطلاعات پیش زمینه ای و کمی خارج از بحث اصلی شما از کنترل کننده ذهن چه چگونه برداشت کرده اید؟ به شما پیشنهاد میکنیم که در مورد “پروژه ماورای اِم- کِی” برای بدست آوردن اطلاعات پیش زمینه در این مورد مطالعه و تحقیق کنید…در این جا مرور کوتاهی بر آنچه که از دایره المعارف ویکیپدیا در مورد این پروژه بدست آوردیم مشاهده میکنید… پروژه ماورایی ام کی یا ام کی اولترا یک نام رمز برا ی بخش تحقیقات و بازپرسی های شیمیایی و کنترل کننده ذهن در CIA بود که توسط کمیته اطلاعات نظامی- علمی اداره میشد. این پروژه در اوایل دهه ۱۹۵۰ شروع شد و حداقل تا پایان دهه ۱۹۶۰ ادامه داشت و از شهروندان آمریکایی به عنوان نمونه های آزمایش استفاده می کرد. مدارکی که بعدا انتشار یافت حاکی از آن بود که پروژه MK Ultra شامل برنامه های محرمانه ای بود که از انواع داروها، همانطور که انواع دیگر متدها را به کار می برد، استفاده می کرد و استادانه ذهن افراد و کارکرد مغزشان را کنترل می نمود… پروژه MK Ultra اولین بار در حدود ۱۹۷۵ توسط کنگره آمریکا در طی تحقیقاتی که توسط کمیته کلیسا انجام میشد مورد توجه قرار گرفت،این کمیته هم اکنون به نام کمیسیون راکفلر(اینکه چرا به این نام انتخاب شده خود جاب بحث دارد) مشغول به فعالیت است،تحقیقات نشان داد که رئیس وقت CIA، ریچارد هلمز در سال ۱۹۷۳ دستور داده بود که تمام اسناد و مدارک MK Ultra را نابود کنند…در آخر مقدار کمی از تحقیقات کمیته کلیسا و راکفلر با تیکه بر گواهی اعضای رده بالا باقی ماند اما بیشتر آن نابود شد… با اینکه CIA اصرار داشت آزمایشات MK Ultra بیهوده انجام شده است، اما سرباز کهنه کار CIA ویکتور مارچتی در مصاحبه های مختلف خاطر نشان کرده بود که خط مشی عادی سازمان بر دادن اطلاعات غلط است و آزمایشات کنترل ذهن کماکان ادامه دارد،مارچتی در مصاحبه ای که در سال ۱۹۹۷ انجام داد مشخصا اظهار کرد که داستان بیهوده بودن آزمایشات MK Ultra تنها به عنوان پوششی برای کارهای این سازمان است… ![]() د ر نهایت این پروژه به صورت غیر رسمی به پروژه پادشاه (Monarch) ارجاع داده شد…این فرآیند یک تکنیک کنترل ذهن (شرایطی که به ذهن بسیار وحشیانه آسیب می زنند و ذهن فرد را دچار گسستگی می نمایند) است.ذهن قربانیان تکه تکه میشود و شخصیت آن ها در قالب های جدید و آموزش دیده درست میگردد…
زمانی که ذهن یک فرد توسط شوک های الکتریکی آسیب بیند،احساس میکند که سرش سبک شده است و وجود ندارد و مانند یک پروانه شناور است… همانطور که میدانید در مورد این حشره زیبا حقایق سمبلیک دیگری در مورد انتقال از یک شرایط به شرایط دیگر یا همان دگردیسی وجود دارد…از کرم و پیله (غیر فعال) تا پروانه (خلقت جدید)!و در نهایت به نقطه اولیه خود باز میگردد! مانند این که از یک شکل به یک شکل منحصر به فرد دیگر هجرت میکند…البته برای تکمیل این پاراگراف به این لینک که سرچ کلمه ” Monarch ” در گوگل است هم دقت کنید… سمبل پروانه در طول دوره تنزل این افراد آنها به حالت های مختلفی تشبیه میشوند مانند نمادهای بسیاری که خود به آن آگاه هستید،آنها حتی فیلم هایی پر از این سمبل ها و نماد ساخته و نمایش داده اند مانند لیدی گاگا که بسیار از این نماد ناشاس برای خود استفاده میکند که در تصویر پایین یکی از این عکس ها را مشاهده میکنید البته شروع این امر(نمادسازی در محصولات تصویری) در کارتون های والــــ ــــت دیزنی بود و در موزیک ویدئو و فیلم های منحرف کننده هالیوود ادامه پیدا کرد… این مسائل با لیدی گاگا چه ارتباطی دارد؟
آنچه ما باید در اینجا متذکر شویم نماد سازی پروژه مونارش (به فینگلیش Munarsh) و استفاده از آن در تعداد زیادی فیلم است! مونارش نوعی پروانه است و در نهایت تبدیل به نماد کنترل ذهن میگردد…نمادهایی که دورتا دور لیدی گاگا را در عکس ها و ویدئوهایش گرفته ترکیبی از این نمادها با رمز و رازهای این حقیقت جامعه است! تمام نمادها و حالت های بی معنی و روباتیک و فاســـ ـــدانه وی سرشار از نمادهای جنایات کنترل ذهن است…بیایید با هم نگاهی به آنچه لیدی گاگا ارائه میکند بیندازیم! از اساس شروع می کنیم؛در ابتدا اسم این فرد! نام لیدی گاگا گاگا فورا معنی بدون فکر و ذهن را تداعی میکند. در اینجا تعدادی معنی برای این کلمه از فرهنگ جامع آورده شده است: • برگرفته از بی غم، سبک مغز، کسی که سرش خالی است، احمق، دمدمی مزاج، سبک رفتار، بی معنی، متزلزل، سبکبار، بی ملاحظه، نادان، کودن، به زبان عامیانه ابله و کسی که باعث سرگیجه میشود… • غمزده، مترادف با کسی که از ذهنش کاری بر نمی آید، مریض ذهنی، دیوانه، احمق، آشفته، ناراحت، خال خالی، بی عقل، عصبی، تعطیل، احساساتی، نامتعادل، نادرست و غلط گاگا آسانترین کلمه ای است که در انگلیسی می توان آن را به زبان آورد، و اولین صدایی است که بچهها از خودشان در می آورند مانند ماما ، ما ایرانی ها … بنابراین نام وی به معنی این است که من یک خانم هستم و من مغزم خالی است، طوری که شما میتوانید با هر چرندیاتی که علاقه دارید آن را پر کنید. ..افراد جوان از من پیروی میکنند و این شرایط دقیقا یادآور کنترل ذهن است… همچنین اسم وی الهام گرفته از آهنگ ملکه با عنوان ” Radio Gaga ” است، ویدئوی این آهنگ یادآور فیلم متروپلیس (۱۹۷۲) است،این تصاویر متحرک داستان یک زن را میگویند که در یک کلاس کار میکرد و انتخاب شده بود تا به یک ربات زندگی دهد، ترکیبی از علم و جادوی سیاه! صحنه ای از متروپولیس، ماریا زندگی خود را به ربات میدهد! آیا این عکس برای شما کنترل ذهن را یادآوری نمیکند؟ به ستاره پنج پر پشت صحنه دقت کنید،این ربات بسیار جذاب و دلفریب شد و باعث انحطاط و تباهی کار کلاس گشت، این موزیک ویدئو بر اساس این فیلم ساخته شد و هوشمندانه رازهای بسیاری را در خود پنهان کرده بود. مدونا، بیانس، کایلی و بسیاری دیگر در کارهای خود این ربات را شبیه سازی کردند، و همانطور که شما در ویدئوی Paparazzi خواهید دید لیدی گاگا این سنت را ادامه داده است… ![]() لوگوی یا آرم لیدی گاگا
لوگوی لیدی گاگا با آن اتصالات و برش ها بسیار واضح و مشخص است، بدن یک زن بی سر که یک صاعقـــ ـــه از وسط آن گذشته و تا انتهای آلت تناسلی پیش رفته است،یکبار دیدن حتی بدون تمرکز و تفکر مانکن بی سر عجیب و غریبی را تداعی می کند که در فروشگاه های لباس موجودند…صاعقه نشان میدهد که این جسم بدون فکر شده است در حالی که به زندگی ادامه میدهد…جالب توجه است که ضربه های ناشی از شوک الکتریکی نیز دقیقا به همین شکل است هم از لحاظ تصویر و هم از لحاظ معنی،در اینجا بگوییم که این حرف هایی که تا الان گفته شد نباید هیچ شک و شبهه ای در آن داشت چون این موضوعات به طور غیر مستقیم برای ما در لابه لای موزیک های وی گفته میشود… ![]() نمادگرایی لیدی گاگا (تک چشم)
تنها به تعدادی از تصاویر و ویدئوهای لیدی گاگا نگاه کنید تا متوجه شوید که وی در اکثر شرایط یکی از چشم هایش را میپوشاند،اکثر افراد این حالت را به عنوان یک بازی یا مد سازی می بینند، کسانی که با فراماسونری آشنا هستند میدانند که نماد تک چشم تنها یکی از ۱۰۱ نمـــ ــاد آنها است…ژست پنهان کردن یک چشم مخصوصا چشم چپ یک از سفارشات داده شده به این شخص است…البته دوستان تا الان دیگر با این نماد به خوبی آشنا هستند و میدانند که چه کسانی و در چه جاهایی و به چه منظوری از آن استفاده میکنند… ![]() ![]() در عکس زیر که دقت کنیدالبت دست های وی را به مانند تصویر معروق بز بافومت مشاهده میکنید که البته نماد تک چشم را هم بر روی دست چپ وی مشاهده میکنید که بدون شک متوجه منظور وی شده اید…
![]() دریکی دیگر از ویدئوهای لیدی گاگا به نام ” Monsters Tour ” که جزو شاهکارهای وی البته از دید طرفدارانش حساب میشود شما در اکثر صحنه های آن نماد چشم جهان بین را مشاهده میکنید که در عکس زیر میتوانید یک نمونه از آن را مشاهده کنید…
![]() ![]() لیدی گاگا در کارهای خود از نمادها و نشانه های ایلومناتی (Illuminati) و به خصوص جنایت کنترل ذهن استفاده میکند و در کارهایش نشان داده است که هیج احساسی نیز نسبت به این جنایت ندارد…(مثلا به کلیپ فقط رقص ” Just Dance ” او نگاهی بیندازید) این جنبه های متناقض در مورد لیدی گاگا نشان میدهد که او هیچ حس و درکی از کارهایش ندارد در حالی که توده جوانان از وی پیروی و تقلید میکنند و او فقط یک بخش از سیستم بزرگتری است که او را هدایت میکنند…او یک شخصیت خلاق و با استعداد در زمینه نوشتن آهنــــ ـــگ است که در پایان کارش تبدیل به یک هیولا میشود،انجام چنین کارهایی او را از یک فوق ستاره بین المللی به یک عروسک خیمه شب بازی طبقه ایلومناتی تنزل میدهد…
البته در پایان عرض کنم که این قسمت اول مقاله درباره لیدی گاگا انشالله به زودی قسمت دوم این مقاله برای شما عزیزان آماده خواهد تا شاید قدمی کوچک در فهماندن برخی مطالب و پشت پرده بعضی مسائل به جوانان عزیز کشورمان باشیم…برای ظهور دعا کنید با ذکر یک صلوات… تیم ظهور۱۲ : به امید ظهور برای ظهور پایان قسمت اول |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۳۴)artor12 نوشته است: براي بعضي از جوانان اين مملكت متاسفم اگر اين حرفها رو به اونها بزني سريع و با خشونت بهت مي گن كه شما يك امل به تمام معنا هستيد و حركات وكردار اين روسپي رو روشنفكري مي دونن واقعاً جاي تعصف براي كساني كه آهنگ هاي اين طور آدمها رو گوش مي كنن دوست عزیز میدونی چرا این اتفاق افتاده؟ میدونید چرا وقتی از مسئله ظهور و ماسون ها میحرفیم بما میخندن؟ چون قضیه ظهور با پیش گویی های فراوانی که به تحقق نرسیده باعث بی ایمانی شده یک موضوع که مضحکه شده برای مردم چرا؟ چون بعضی از دوستان بطور غیر عمد سعی دارند قدرت خدا تجلی بدن و افراد رو به ایمان دعوت کنند اما بجای آثار خوبی که انتظارش رو میره آثار منفی بخاطر عدم تحقق این امر تجلی و تداعی پیدا میکنه. من این عزیزانی که با این هدف پیش گویی ظهور میکنند رو سرزنش نمی کنم اما باید بدونن که این راهی نیست که بخوایم مردم رو باهاش به ایمان دعوت کنیم.مسئله ظهور چیزیکه بدست ما انسان فانی و ناقص برد نمیخوره اتفاقات جهان نمی تونه نشانی از اون باشه اگر به خواست خدا و حکمتش ایمان دارید زمانش دست خداست و وعده اش راستین... از آثار سوئی که این گونه حرف ها باعث اون میشه همین بی ایمانی جوان هاست نسبت به قضیه ظهور و در نتیجه بی ایمانی نسبت به بقیه مسائل.این بی ایمانی چکیده همین پیش گویی هاست(منظور من از پیش گویی زود نشان دادن هستش به برادران عزیز توهینی نکردم و همتون رو دوست دارم ) |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام آقا مهرداد,سلام دوستان فرومی گل
من تمام پست های شما رو خوندم بحث رو از پایه شروع میکنیم. ببینید از نظر شما دموکراسی چیز خوبیه چیزیه که حتی باعث شده شما با عقیده به دموکراسی حتی هم جنس بازی رو هم آزاد بدونید...پس اگر تا این حد به دموکراسی ایمان دارید باید به حقوق و عقاید دوستان این تالار هم احترام قائل باشید.درسته که دوستان کمی تندروی کردن و عصبانی شدن ولی بنظر من این یک تاپیک سالمه چون ما کسی رو داریم که بحث میکنیم و این درست ترین حالت یک فروم فعال هست یعنی چند نفر که عقاید مختلفی دارند باهم بحث کنند و به یک نتیجه کاملا درست که چکیده ی یک مشورت سالم هست برسند. از اول شروع می کنیم... ببینید هر کسی تو دنیا وقتی به یک نگرش خاص میرسه دنیا رو همونطور میبینه و کاملا هم سخت هست که یک شخص رو از یک نگرش منفی یا مثبت که نسبت به امور دنیا داره تغییر داد. فرض کنید انسانی هستید که به خدا در اون حد ایمان ندارید و دموکراسی برای شما اهمیت بیشتری داره دنیا و اعمالش رو مجسم کنید .. ... .... فرض کنید یک شخص دیندار و معتقد هستید نگرش شما نسبت یک زندگی دیندار سالم و یک زندگی عادی کمی ناراحت کننده هست. ... می بینید دوستان ما در فروم این حس شخصیتی دوم رو نسبت به این زندگی دارند اگه شما خودتون رو جای این شخصیت بگذارید تمام دید شما تغییر پیدا میکنه نسبت به تمام مسائل حتی روی خودتون. یعنی یک دید می تونه همه ی جوانب و همه دیگاه ها رو تغییر بده چی چیزی میتونید ازین برداشت کنید؟ از یک بعد به دنیا نگاه کنید یا از بعد خوب وبدش؟ ما نمیتونیم بطور مستقیم شخصیت انسانی رو در هم بشکنیم و بهش تهمت بزنیم من هم تهمت نمیزنم.اما لیدی گاگا ...فکر میکنید منظورش از تک چشمی چیه؟ منظور اون تک بعد نگاه کردن دنیاست یعنی ما به ظواهر کار داشته باشیم و بی وجدان نسبت به آینده و اطرافمون... از نظر دموکراسی شما ظلم همراه با بی وجدانی عیب نداره؟ این حقیقت نظم نوین جهان هست...بی وجدان ...تک بعد..مادی گرا و همراه با تمام امیال جنسی بدون اینکه ما طرف روبروی رابطه خودمون رو درک کنیم و به فکر خودمون باشیم. در دموکراسی که شما عرض میکنید نباید حق کسی خورده بشه نباید به کودکی ظلم بشه و هزاران چیزی که با قوانین اسلامی منطبق هست پس ببینید دین ما شاید از نظر دید شما چیزی قدیمی شده باشه اما هنوز جدید و نوین و قابل استفاده است .فرقی که با دموکراسی داره این است که شما بفکر دیگران هم باشید آزادی را برای خود نخواهید برای دیگران نیز بخواهید و چه زیباست دنیا وقتی که همه برای یکدیگر فدا شوند و این زیبایی برگرفته از دین ماست. در دین ما هم جنس بازی نمیکنیم چرا؟ چون علاوه بر منع خدا و بیماری ها....حرمت بین ما شکسته میشود مردانگی حاصل از هم جنس بازی از بین میرود حقارتی همراه با فردی است که مورد سواستفاده قرار گرفته و بی وجدانی برای شخص سو استفاده گر است.رضایت شخص ناراحت تنها در صورت بوجود میآید که خود نیز ارضا شود پس در نتیجه این یک عمل کاملا دوطرفانه ناجوان مردانه است چه در زن ها و چه در مردها. شما به جامعه ای فکر کنید دموکراسی وار که زنان و مردان به شکل ناجوان مردانه ای و هروز با کسی بدون عذاب وجدان زندگی میکنند و عبارتی دیگر تک بعدی هستند. حال به جامعه ای بیاندیشید که مردان و زنان هریک صاحب یک عشق بوده و به تمایلات هم احترام میگذارند حرمت بین زن و مرد کاملا رعایت میشود و دوطرف در روابطشان کاملا راضی هستند و نتیجه این امور نیروهای مثبتی ایجاد کرده که باعث امیدواری و سازندگی بیشتر میشود. این درست است که هر چیزی غروبی دارد حکومت ها و شاهان میروند و هیچ کس باقی نمی ماند دموکراسی هم غروب میکند و شما باید فردا بفکر نظم نوین دیگری باشید چون بمرور زمان شما را ارضا نمیکند اما برنامه جامعی که از سوی کسی که هرگز غروبی ندارد هیچ وقت آرامش شما را صلب نمیکند. از علم و پیشرفت صحبت کردید من پاسخی بهتر دارم همه اعمال خداوند ریشه در علم دارد و برای همین است که به همگان گفته تحصیل علم کنند تا بتوانند جهان را بهتر درک کنند ...آفرینش زمین و این جهان وتمامی معجزات الهی ریشه در علمی بی نهایت و پر قدرت دارد که خودم شخصا بخاطر این علم والا خدا را ستایش میکنم. خداوند صفاتی دارد که شخصا مرا عاشق خود کرده و شما نمیتوانید این را در هیچ دولت و در هیچ انسانی پیدا کنید که به اندازه های خدا عالی باشد. او هیچ وقت در کار ما دخالت نمیکند هرگز در کارها مستقیم دخالت نمیکند.اما هرکسی دیگر باشد حتی اگر شخص شیطان پرست هم باشد شیطان او را مجبور به اعمال میکند اما خداوند هرگز کسی را مجبور به کاری نمیکند. علم او بی نهایت است و مهربان ترین موجود عالم است پس هرچه برنامه داده بهترین است اگر قرآن از منظر شما پر از ناکامی است درست است اما ناکامی ها نشان ضعف نیست نشان هدایت و نشان کسب تجربه است. نظم نوین جهانی هرگز باعث نابودی نزادپرستی نمیشود وفکر نمیکنم ربطی به این قضیه داشته باشد آنها خودسازی کرده اند خانواده سازی کشور سازی و حالا میخواند دنیا سازی کنند.عقاید دموکراسی که بیشتر آنها از دین خدا برداشته شده و به شکل نوین در آمده اند و با گناه مخلوط شده اند کاملا نقش مسمومی دارند مانند یک شیر سالم به که ذره ای کثیفی تماما به سمی خالص تبدیل شده است. و این درست است که آنان نور ها و قدرت ها را با نیرنگ به نفع خودشان سو میدهند و این نوع حیله ها از حیطه ما خدا پرستان خارج است زیرا ما اهل توطئه و نیرنگ نیستیم و همین دلیل مظلومیت ماست و برتری آنان که البته خداوند مهربان جواب آنان را خواهد داد. پس ای دوست عزیز بدان که اگر امروز دموکراسی و نظم نوین شما را ارضا میکند فردا باید نوع جدیدی خلق شود و هروز نوعی جدید چون به قول خودتان همه چیز غروب میکنند و این انسان را دم دمی مزاج میکند.پایبند بودن به اصول کسی که همیشه پایدار است و پایبند بودن به اصل انسانیت و همسرداری احساسی فراتر از این است که شما میتوانید در تمام عمر از آن لذت ببرید.ازینکه که خدای یکتا دارید یک عشق و روابط برادرانه همراه با حفظ حرمت و انسانیت راضی خواهید بود در این شکی نکنید و انسان های سرگردان هروز با یک چیز سرگرم شده و هروز با هر یک نفر هستند که این افکار خائنانه در بین جهانین ثابت شده است. متشکرم که وقت میگذارید میخونید همچنین بچه های فروم از بچه های فروم خواهش میکنم صبور باشند و تند رویی نکنند این تازه یک فرصت خوب هست برای یک بحث و یک نتیجه گیری خوب خواهشا مودب باشید چون اسلام داریم و باید صبر پیشه کنیم اینجا یک تالار گفتگو هست از جناب مهرداد هم خواهش میکنم به بچه ها ناسزا نگن و هرچه هم عقیده خود دارند به فروم دعوت کنند من خودم از این گفتگو ها و بحث ها راضی هستم چون نمیشه یک سری افراد هم عقیده تو فروم باشند و فقط نظرات تکراری بدند شما هم صبور باشید و عقاید خودتون رو بگید اعتراضاتم قبول هرچی دوستان گفتند قبول دارم همینجا معذرت خواهی میکنم ازتون. در پناه خدای مهربان و دوست داشتنی میسپارمتون بهش. |
|||
|
|
۴:۵۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
به نظر من دراین دوره زمونه هر آدمه معروفی که هست در هر زمینه ای چه خواسته یا ناخواسته آگاهانه یا ناآگاهانه به شیطان پرستی و بقیه گروه های شیطان پرستی ربط داره و داره برای اونها کار میکنه.چون در دنیا هر آدمی که بخواد معروف بشه اونها هستن که معروفش میکنن و باید تمام قوانین اونها رو انجام بدن تا مشهور بشن پس هر آدمی که مشهور میشه مطمئنا خیلی از باورها و عقایدی رو که داشته از دست داده و زیر پا گذاشته تنها و تنها در مقابل شهرت جهانی. به نظر شما ارزش داره آدم آرزوی شهرت کنه حالا از هر نوعش؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان ........ میشه قبل از این که حرفمو شروع کنم یه خواهش کنم اگه می خواید پوستمو ویرایش کنید زیرش دلیلشو بنویسید یا حد اقل برام دلیلشو ارسال کنید یا حداقل زیر پوست بنویسید ویرایش شد اینطوری بهتره شما زدید کل پستو بی مفهوم کردید گذاشتیدش کنار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که تند می رم قبول دارم دوستمون خدا خیلی منطقی صحبتشو کرد ....... اما از دوستان دیگه خیلی تند می رن و باعث می شن منم همین روشو پیش بگیرم البته باید منطقی بود ما حداقل همه طرفداری آزادی بیان هستیم حالا همش نه اما اون حدیش که توی فرم هر کسی حرفشو بزنه حداقلش همینه :::::::: خوب بحث خدا خیلی جای گفتگو داره و آخرش نتیجش می رسه به پوستای پاک شده یا تایپیک قفل شده پس بهتره شروش نکنیم ...................... اما همجنس بازی...... چرا شما اینقدر براتون سخته که قبول کنید این یه حس درونیه که نمی شه تغیرش داد و باید درش کاملا صادق بود اونا این حقو دارن چون نمی تونن تغیر کنن حالا یک مثال می زنم اما نگین که من گفتیم این رفتار نوعی بیماریه فقط برای تشریح حالت روحی اینو می گم ..... فرز کنید یک بیمار شیزوفرنی دارید که بر اثر اختلالاتش نیاز به کمک و توجع داره اون نمی تونه خوب بشه باید محیطی براش درست کرد که در اون با روحیه که داره زندگی کنه و بتونه اون لذته ببره اگه شما به زور اونو مجبور کنید مثل منو شما مثل یک انسان عادی زندگی کنه 100 درصد به خودش و دیگران آسیب می زنه و نمی شه اونو بخاطر بیماریش سرزنش کرد یا اونو اعدام کرد افراد همجنس باز بیمار نیستند یعنی همجنس بازی به عنوان بیماری شناخته نمیشه اما از نظر روانی نیاز به آرامش دارن اگه نگاه کنید می بینین زمانی که آمریکا به اونا اهمیت نداد و زمینه سازی برای ورود اونا در جامعه رو نکرد باعث شد که تعدادی از این نوجونا خود کشی منند و این واقعا تاسف باره............ ارزش های دمکراسی سقوط نمی کنند نه تا وقتی که انسان هایی هستند که در کشون بالاتره از اینه که یک گرو انسانو تنها به دلیل داشتن یک قومیت به مرگ محکوم می کنن نه به مرگ محکوم می کنن بخاطر عقایدشون و.... کشور خودمونه نگاه کنید چی توش می بینین به نظر شما ما پاکیم و دلیل ضعفمون نسبت به اونا از نظر شما استکبار و.... هزار لقب دیگه که بهشون می دید پاک بودنمونه شما مگه چند سالتونه که این حرف بچگانه رو می زنین شما واقعا نمی بینین که همون جور که آمریکای جورج بوش باعث مر گ خیلی از مردم شد ایران احمدی نژاد و خامنه ای ( همون آقا خودمون ) باعث شکل گیری گرو های تروریستی در عراق. مغرب. زامبیا.نیجریه و... شده که کمتر از جرج بوش دستشون به خون آلوده نیست پس خواهشا مثل بچه ها خودمونه بی گنا ندونیم اینو برای ادامه بحث با هم ازتون خواهش دارم...... نظم نوین تا به دست کی به واقعیت برسه به دست بوش ازش بوی خون میاد و مرگ به قول چاوز ( البته من خیلی از حرفای این آقا رو قبول ندارم ایشون بر اومده از نفرت هست و هرگز به اون چیزی که می خواهد نمی رسه ) که گفت جورج بوش بوی گند باروت می ده ........ به دست احمدی نژاد که مرگ ملیونها نفرو به راحتی در تلویزیون شعار می ده و مردمو سگ خودش می دونه اونم بوی خون می ده به دست اسلام تا وقتی اینقدر ضعیفه که ازش سو استفاده میشه نمی تونه باعث این نظم بشه.. به دست منجی جز خیال بافی چیزی نیست ... به دست روسیه ی پوتینی با جرج بوش فرقی نداره به دست چین کمو نیست حتی فکرشم سخته... به دست کشورای عربی: برو کنار بابا باد بیاد از این عربا این بخارا در نمی یاد.... به دست کی به دست یه اجماع از سراسر جهان تمام اعتقادای بالا و بقیه کشورای جهان با هم مشکل دارن اما اگه در یکه اجماع تشکل شده از همه اونا قرا بگیرن من یقین دارم که می تونن جهان بهتریو بسازن در انجمنی قویتر از سازمان ملل انجمنی که همه کشور ها در اون یکی بشن من آرزوم اینه که روزی اینو ببینم............... در ضمن من به کسی ناسزا نگفتم اگه جمله ای دارید که من ناسزا گفتم اونو بزارید تا من بگم منظورم چی بوده در ضمن اسم من آریا هست و mehrdadx8 فقط ترکیبی از چند حرف هست همین اسم من نیست گفتم دارید به اسم صدا می کنین اسم واقیمو بدونین ..... بازم ممنون و امیدوارم این پستو ویرایش نکنید چون در اون با منطق صحبت کردم درسته جزئیاتیو نگفتم اما من می خوام که با هم در یکه سطح کاملا آگاهانه که باعث بسته شدن تایپیکم نشه بحث کنیم..... |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۱۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۱۲)وحید110 نوشته است: اقای مهردادچندین ادعا مطرح کردید .دلایلش را هم بفرمایید .مدارکی که به ان استناد میکنید . تحقیقاتی که انجام شده و یا .... سوالات بسیار دیگری هم قبلا از شما پرسیده شده که بی جواب ماند در رد نظرات شما دلایلی ارائه شد که شما بدون توجه به انها باز حرف خودتان را میزنید! ان دلایل را رد کنید یا حق پ ن:خواستم مباحثات و تحقیقات روانشناسی و پزشکی در همجنس بازی را قرار دهم دیدم بحث بی فایده ایست .علم تجربی تا کنون ضرر هایی را بر جسم شناخته . ولی ضرر بزرگ ان بر روح را نمیتواند اندازه بگیرد .نهایتا نظر ما بر میگردد به دانای کل که محکم ترین دلیل است . همجنس گرایی یک انحراف و بیماری جنسی است که نیاز به درمان دارد حتی از نظر فروید. مثل این است که دیوانه ای که مثال زدید را رها کنید تا هر ضرری خواست به بار بیاورد. |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۴۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
سلام آریا و بقیه دوستان
جملات شما کاملا ضد و نقیض بوده و شاخه پرانی بالایی دارد بطوریکه لحظه ای درباره دموکراسی صحبت میکنید و در عین و مابین بحث تازه ای رو شروع میکنید مثال شما هم چیز کاملا بی ربطی بود. اولا اینکه در این فروم هر پست ها درباره هرچه که پاک شوند درباره خدا پاک نمیشوند ,قفل نمیشوند چون هیچ چیز برای خدا نمیتواند محدودیت داشته باشد چه در وصف او و چه درصفاتش اگر شروع شود فرومی را پر خواهد کرد مطمئن باشید مدیران فروم و هرسردمداری نمیتواند بحث های مرتبط به خدا تمام سازد چون او موجودی است که منتها پذیر نیست. هم جنس بازی یک حس نیست بلکه حاصل یک وسوسه ی قدرت یافته است همانند دیگر کارها به آن عادت میکنند و به یک نیاز اساسی تبدیل میشود. من نگفتم هم جنس بازی بیماری است گفتم که هم جنس بازی بیماری های سو در مردان و زنان ایجاد میکنند مشکلات گوارشی و روده ,ایدز و عدم آرامش بخاطر میل زیاد که در فرد بوجود میاید از آثار سو این اعمال است. ما فقط شما را از اینکار نهی میکنیم ... من در قسمت قبلی بشما گفتم که از دید ما هم به دنیا نگاه کنید اما ظاهرا توجهی نداشتید پس هم توجهی به نظر شما در این مورد ندارم و همین نهی کافی است اگر انجام دهید حدود الهی را شکسته اید و مشکلات جسمی را برای خود به ارمغان آوردید... این دیگر از حیطه ما خارج است چون شما حاضر نیستید بعد دوم را درک کنید. مباحث سیاسی و دیپلماسی میان کشور هیچوقت پاک نبوده بهمین علت است که میگویند سیاست پدر ندارد و باید در آن سخت و بی وجدان رفتار کرد. و این نه درباره جناب احمدی نزززاد و نه بوش و نه هزاران نفر دیگر بما هیچ ربطی ندارد حتی جنگ های شکل گرفته همه و همه بین سیاسون و روابط آنها بوده و به مردم جهان ربطی پیدا نکرده است.پس در کل قضیه مردان دولت ها بما ربطی پیدا نمیکند. هیچ انسانی پاک نیست هیچ کس نمیتواند ادعا کند که معصوم تمام است.گناه برای غریبه و آشنا فرقی ندارد کما اینکه دوستان فروم هم به این اعتقاد دارند که بی گناه نیستند اما گناهشان در برابر کسانی که انسان را به بند فکری میکشند زیاد نیست و بخشودنیست. دوستان فروم یادتان باشد که گناه برای کافر و برای ایرانی یکی است و هیچ فرقی ندارد(دیشب چند تا تاپیک دیدم که بچه ها به اشتباهات صدا و سیما به دید بی گناهی نگاه میکردند ایا اگر همین رسانه در دست کفر بود باز هم همینطور رفتار میکردید؟) بشما گفتم که برنامه یی که ازسوی موجودی بی انتها آمده جاودانه است نسبت به دموکراسی آدم های فنا شونده. مثل اینکه اصلا به پست من توجهی نداشتید.پس من هم جوابی برای شما نخواهم داشت چون جواب های شما داده شده است. |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۴:۵۰)fafa نوشته است: سلام به همگی دوستان با خودتون چی فکر میکنید؟ این نوعی هراس از ماسون هاست که تونستن در دل ما ایجاد کنند مگر هر کسی هرطور که موفق شده غیر از اینه که خدا کمکش کرده آیا این جز اعتقاد شما نیست؟ من هرچه خوبی میبینم میگم از سوی خداست و هر بلایی میبینم میگم از اشتباه خودمه نباید فکر کنید که قدرت دست اونهاست و هرکس که میخواد باید با اونها باشه میدونید این طرز تفکر کمکم باعث میشه به اونها رو بیارید اما قدرت واقعی خداست اونها این وجودیت رو هم با اجازه خدا دارند اگه خدا نخواد اونها هم نخواهند بود پس اونها هیچ چیز نیستند جز اجازه یافتگانی از سوی خدا که دنیا رو گرفتن و آخرت رو فراموش کردن فافای عزیز در جواب شما هم بگم آره شهرت ارزش پستی کشیدن رو نداره من شخصیت های مشهور جهان رو همیشه مورد بررسی قرار میدم تا ببینم چطور زندگی کردند باورتون نمیشه دختری که امسال برترین پورنوگراف جهان انتخاب شد بد ترین و پست ترین کارها رو تجربه کرده و بنظر من ارزشش رو نداشته... با شما موافقم. در پناه خدای مهربان |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
دوست من جناب خدا پست قبل دقیقا جواب تک تک پرسشاتون بود
مثال منو بی اساس می دونین چون همجنس بازی درک نمی کنید همجنس بازی یک ملاک روحی که از بدو تولد در ماست نه از شهوت میاد دوست من .................... من از یک شاخه به شاخه دیگه نمی پرم (................. ) این علامت پایان یک موضوع که شما اشاره کردید وقتی این علامت می زارم یعنی درباره یک موضوع حرفم تمام شده این که خیلی معلوم بود............... در ضمن من گفتم که از حرف من برداشت بیماری نشه نه حرف شما................... بدون سیاست چطور می خواهید دنیایی بهتر بسازید تمام دنیا برده سیاسته و مردمشم همین طور پس باید از سیاست دنیا رو عوض کرد............. من دقیق پست شما رو خوندم شما پست منو درک نکردید من خودمو جای افرادی با دیدگاه شما بارها و بارها گذاشتم............ دوست عزیز وحید کدوم ادعا رو می گید که دربارش دلیل نیوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۵۲ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
اولا اسم من خدا نیست و grace dies هستش که اینو میتونید درک کنید وبهفمید اون آواتار هستش.
بله من هم جنس بازی رو درک نمیکنم و به قول دوستی شما پذیرش واقعیت یعنی دوری از تمام دنیاتون و لذتهاتون .شما برای خودتون توجیح میتراشید تا وجدانتون و فرشته درونتون رو گول بزنید . بحثی که تموم نشده رو قطع میکنید و به به شاخه دیگه میرید و امثال بی ربطی میزنید احساس یک مرد سالمند تا یک جوان خام و شهوت پرست دنیا دنیا فرق داره و در بین عالمیان چیز ثابتی هست. سیاست هرگز تغییر نمیکنه چون رسمش همینه...اگر با سیاست بجنگی گرفتار خواهی شد این درمورد یک مکان و یک دولت خاص نیست سیاست سیاسته اینو یاد باشهبهمین خاطر نمیتونی تغییرش بدی نظام های سیاسی اگر چه شاید در اول خوب باشند اما منافع باعث میشه عالم سیاست جدا از همه چیز بشه. خودتو بجای من نگذاشتی خودتو بجای کسانی گذاشتی که فکر میکنی امل هستند.به یک سیستم ساختاری الهی فکر کن...جهان رو از این دریچه ببین از دریچه ای که هم جنس بازی درش ممنوعه و احساس نیست. |
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
ببخشد grace dies من شما رو خدا لقب می دادم نه برای این که فرق آواتار و اسمتونو نمی دونستم برای این که به آواتار شما که به بزرگی نمایشش دادین احترام بزارم رسم ما داخل فورم قبلی که درش عضو بودم این بود که افراد رو با آواتار اونا صدا بزنیم اگه یوزرنیم اونا اسم خودشون نباشه من مرتب دارم رسمای قدیمو با این فورم جدید قاطی می کنم به هر حال ببخشید که بهتون بی احترامی شد................
و بدون که بدون سیاست این دنیا بی نظام و بی ارزش خواهد بود و این سیاسته که باعث تغیر میشه نه یک کتاب بلکه این ما هستیم که باید با هم تمام کشورهای جهان این نظامو درست کنند و نظام واحد تشکیل بدن ........... نمی دونم چرا ناراحت شدی اما اینو بدون که حرفای من هیچ وقت جنبه کوچک کردن افراد و بی ارزش کردنشونه نداره و نداشته البته همه افرادی که منو می شناسن می دونن که من یکم تند هستم اما هیچ وقت از کوره در نمی رم و دیگرانو کوچیک نمی کنم ............. |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: ladygaga.illuminati.satan.zohur12.jpg]](http://zohur12-2.persiangig.com/image/lady%20gaga/ladygaga.illuminati.satan.zohur12.jpg)
![[تصویر: 7ab62b3bcb67479bb9f9.jpg]](http://up.iranblog.com/Files73/7ab62b3bcb67479bb9f9.jpg)
![[تصویر: lady-gaga-ilumnati1.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Lady%20GAGA/lady-gaga-ilumnati1.jpg)
![[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2814%29.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Lady%20GAGA/Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2814%29.jpg)
![[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%289%29.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Lady%20GAGA/Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%289%29.jpg)
![[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%281%29.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Lady%20GAGA/Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%281%29.jpg)
![[تصویر: baphomet.gif.jpg]](http://usera.imagecave.com/reyh/baphomet.gif.jpg)
![[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2810%29.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Lady%20GAGA/Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2810%29.jpg)
![[تصویر: e1bf4c9819b64b559366.jpg]](http://up.iranblog.com/Files73/e1bf4c9819b64b559366.jpg)