|
لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی
|
|
۵:۱۹, ۱۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() در این سالها حجمه وارده از صنعت موزیک به باورهای دینی به قدری زیادبوده که صدمات شدید آن را حداقل در ظاهر جوانان کشورمان مشاهده میکنید…صدماتی که سلاح آن خوانندگان مطرح دنیا هستند…در این مقاله به واکاوی یکی از این دست خواننده ها که برای جوانان ما متاسفانه به بتی تبدیل شده است،به نام “ لیدی گاگا” خواهیم پرداخت که بدون شک اسمش برای شمـ ـا بسیار آشناست…
این قسمت اول مقاله سایت ظهور۱۲ درباره لیدی گاگا است به زودی در قسمت دوم به مسائل بیشتری پیرامون این بحث خواهیم پرداخت…عکس های این خواننده زن به قدری زشت و زننده بود که مستقیما و علنا به اشاعه فحشا اشاره دارد که مجبور شدیم شدیدا عکس های وی را سانسور کنیم تا بتوانیم آنها در سایت قرار دهیم… در ابتدا باید گفت خوانندگان از این دست بسیار زیادند اما از میان این همه خواننده یکی از تاثیر گذارترین ها را انتخاب کرده ایم زنی که به گفته خود یکی از عروسک های خیمه شب بازی است که توسط طبقه ایلومناتی گردانده میشود… نمادهایی که اطراف لیدی گاگا وجود دارد بسیار خشن و خودنمایانه (واضح) است تا حدی که هرکس ممکن است این فکر به ذهنش خطور کند که تمام آنها یک شوخی بیمارگونه است! نمادهای ایلومناتی بسیار واضحند و مانند این است که کسی تمرینات ساده ای را برای نمایاندن این مشخصه ها انجام داده است به نوعی میتوان گفت فردی انگار برای چیز دیگری وارد این کار شده است…تمام شخصیت این فرد(به عنوان یک بازیگر یا هر نقش دیگر) راهی برای کنترل ذهن انجام میدهد، با این که بسیار پوچ و بیمعنا؛ متناقض و غیر عقلانی است اما جزء افراد شیک و مد روز به شمار میرود… http://zohur12.persiangig.com/image/Lady....satan.jpg اطلاعات پیش زمینه ای و کمی خارج از بحث اصلی شما از کنترل کننده ذهن چه چگونه برداشت کرده اید؟ به شما پیشنهاد میکنیم که در مورد “پروژه ماورای اِم- کِی” برای بدست آوردن اطلاعات پیش زمینه در این مورد مطالعه و تحقیق کنید…در این جا مرور کوتاهی بر آنچه که از دایره المعارف ویکیپدیا در مورد این پروژه بدست آوردیم مشاهده میکنید… پروژه ماورایی ام کی یا ام کی اولترا یک نام رمز برا ی بخش تحقیقات و بازپرسی های شیمیایی و کنترل کننده ذهن در CIA بود که توسط کمیته اطلاعات نظامی- علمی اداره میشد. این پروژه در اوایل دهه ۱۹۵۰ شروع شد و حداقل تا پایان دهه ۱۹۶۰ ادامه داشت و از شهروندان آمریکایی به عنوان نمونه های آزمایش استفاده می کرد. مدارکی که بعدا انتشار یافت حاکی از آن بود که پروژه MK Ultra شامل برنامه های محرمانه ای بود که از انواع داروها، همانطور که انواع دیگر متدها را به کار می برد، استفاده می کرد و استادانه ذهن افراد و کارکرد مغزشان را کنترل می نمود… پروژه MK Ultra اولین بار در حدود ۱۹۷۵ توسط کنگره آمریکا در طی تحقیقاتی که توسط کمیته کلیسا انجام میشد مورد توجه قرار گرفت،این کمیته هم اکنون به نام کمیسیون راکفلر(اینکه چرا به این نام انتخاب شده خود جاب بحث دارد) مشغول به فعالیت است،تحقیقات نشان داد که رئیس وقت CIA، ریچارد هلمز در سال ۱۹۷۳ دستور داده بود که تمام اسناد و مدارک MK Ultra را نابود کنند…در آخر مقدار کمی از تحقیقات کمیته کلیسا و راکفلر با تیکه بر گواهی اعضای رده بالا باقی ماند اما بیشتر آن نابود شد… با اینکه CIA اصرار داشت آزمایشات MK Ultra بیهوده انجام شده است، اما سرباز کهنه کار CIA ویکتور مارچتی در مصاحبه های مختلف خاطر نشان کرده بود که خط مشی عادی سازمان بر دادن اطلاعات غلط است و آزمایشات کنترل ذهن کماکان ادامه دارد،مارچتی در مصاحبه ای که در سال ۱۹۹۷ انجام داد مشخصا اظهار کرد که داستان بیهوده بودن آزمایشات MK Ultra تنها به عنوان پوششی برای کارهای این سازمان است… ![]() د ر نهایت این پروژه به صورت غیر رسمی به پروژه پادشاه (Monarch) ارجاع داده شد…این فرآیند یک تکنیک کنترل ذهن (شرایطی که به ذهن بسیار وحشیانه آسیب می زنند و ذهن فرد را دچار گسستگی می نمایند) است.ذهن قربانیان تکه تکه میشود و شخصیت آن ها در قالب های جدید و آموزش دیده درست میگردد…
زمانی که ذهن یک فرد توسط شوک های الکتریکی آسیب بیند،احساس میکند که سرش سبک شده است و وجود ندارد و مانند یک پروانه شناور است… همانطور که میدانید در مورد این حشره زیبا حقایق سمبلیک دیگری در مورد انتقال از یک شرایط به شرایط دیگر یا همان دگردیسی وجود دارد…از کرم و پیله (غیر فعال) تا پروانه (خلقت جدید)!و در نهایت به نقطه اولیه خود باز میگردد! مانند این که از یک شکل به یک شکل منحصر به فرد دیگر هجرت میکند…البته برای تکمیل این پاراگراف به این لینک که سرچ کلمه ” Monarch ” در گوگل است هم دقت کنید… سمبل پروانه در طول دوره تنزل این افراد آنها به حالت های مختلفی تشبیه میشوند مانند نمادهای بسیاری که خود به آن آگاه هستید،آنها حتی فیلم هایی پر از این سمبل ها و نماد ساخته و نمایش داده اند مانند لیدی گاگا که بسیار از این نماد ناشاس برای خود استفاده میکند که در تصویر پایین یکی از این عکس ها را مشاهده میکنید البته شروع این امر(نمادسازی در محصولات تصویری) در کارتون های والــــ ــــت دیزنی بود و در موزیک ویدئو و فیلم های منحرف کننده هالیوود ادامه پیدا کرد… این مسائل با لیدی گاگا چه ارتباطی دارد؟
آنچه ما باید در اینجا متذکر شویم نماد سازی پروژه مونارش (به فینگلیش Munarsh) و استفاده از آن در تعداد زیادی فیلم است! مونارش نوعی پروانه است و در نهایت تبدیل به نماد کنترل ذهن میگردد…نمادهایی که دورتا دور لیدی گاگا را در عکس ها و ویدئوهایش گرفته ترکیبی از این نمادها با رمز و رازهای این حقیقت جامعه است! تمام نمادها و حالت های بی معنی و روباتیک و فاســـ ـــدانه وی سرشار از نمادهای جنایات کنترل ذهن است…بیایید با هم نگاهی به آنچه لیدی گاگا ارائه میکند بیندازیم! از اساس شروع می کنیم؛در ابتدا اسم این فرد! نام لیدی گاگا گاگا فورا معنی بدون فکر و ذهن را تداعی میکند. در اینجا تعدادی معنی برای این کلمه از فرهنگ جامع آورده شده است: • برگرفته از بی غم، سبک مغز، کسی که سرش خالی است، احمق، دمدمی مزاج، سبک رفتار، بی معنی، متزلزل، سبکبار، بی ملاحظه، نادان، کودن، به زبان عامیانه ابله و کسی که باعث سرگیجه میشود… • غمزده، مترادف با کسی که از ذهنش کاری بر نمی آید، مریض ذهنی، دیوانه، احمق، آشفته، ناراحت، خال خالی، بی عقل، عصبی، تعطیل، احساساتی، نامتعادل، نادرست و غلط گاگا آسانترین کلمه ای است که در انگلیسی می توان آن را به زبان آورد، و اولین صدایی است که بچهها از خودشان در می آورند مانند ماما ، ما ایرانی ها … بنابراین نام وی به معنی این است که من یک خانم هستم و من مغزم خالی است، طوری که شما میتوانید با هر چرندیاتی که علاقه دارید آن را پر کنید. ..افراد جوان از من پیروی میکنند و این شرایط دقیقا یادآور کنترل ذهن است… همچنین اسم وی الهام گرفته از آهنگ ملکه با عنوان ” Radio Gaga ” است، ویدئوی این آهنگ یادآور فیلم متروپلیس (۱۹۷۲) است،این تصاویر متحرک داستان یک زن را میگویند که در یک کلاس کار میکرد و انتخاب شده بود تا به یک ربات زندگی دهد، ترکیبی از علم و جادوی سیاه! صحنه ای از متروپولیس، ماریا زندگی خود را به ربات میدهد! آیا این عکس برای شما کنترل ذهن را یادآوری نمیکند؟ به ستاره پنج پر پشت صحنه دقت کنید،این ربات بسیار جذاب و دلفریب شد و باعث انحطاط و تباهی کار کلاس گشت، این موزیک ویدئو بر اساس این فیلم ساخته شد و هوشمندانه رازهای بسیاری را در خود پنهان کرده بود. مدونا، بیانس، کایلی و بسیاری دیگر در کارهای خود این ربات را شبیه سازی کردند، و همانطور که شما در ویدئوی Paparazzi خواهید دید لیدی گاگا این سنت را ادامه داده است… ![]() لوگوی یا آرم لیدی گاگا
لوگوی لیدی گاگا با آن اتصالات و برش ها بسیار واضح و مشخص است، بدن یک زن بی سر که یک صاعقـــ ـــه از وسط آن گذشته و تا انتهای آلت تناسلی پیش رفته است،یکبار دیدن حتی بدون تمرکز و تفکر مانکن بی سر عجیب و غریبی را تداعی می کند که در فروشگاه های لباس موجودند…صاعقه نشان میدهد که این جسم بدون فکر شده است در حالی که به زندگی ادامه میدهد…جالب توجه است که ضربه های ناشی از شوک الکتریکی نیز دقیقا به همین شکل است هم از لحاظ تصویر و هم از لحاظ معنی،در اینجا بگوییم که این حرف هایی که تا الان گفته شد نباید هیچ شک و شبهه ای در آن داشت چون این موضوعات به طور غیر مستقیم برای ما در لابه لای موزیک های وی گفته میشود… ![]() نمادگرایی لیدی گاگا (تک چشم)
تنها به تعدادی از تصاویر و ویدئوهای لیدی گاگا نگاه کنید تا متوجه شوید که وی در اکثر شرایط یکی از چشم هایش را میپوشاند،اکثر افراد این حالت را به عنوان یک بازی یا مد سازی می بینند، کسانی که با فراماسونری آشنا هستند میدانند که نماد تک چشم تنها یکی از ۱۰۱ نمـــ ــاد آنها است…ژست پنهان کردن یک چشم مخصوصا چشم چپ یک از سفارشات داده شده به این شخص است…البته دوستان تا الان دیگر با این نماد به خوبی آشنا هستند و میدانند که چه کسانی و در چه جاهایی و به چه منظوری از آن استفاده میکنند… ![]() ![]() در عکس زیر که دقت کنیدالبت دست های وی را به مانند تصویر معروق بز بافومت مشاهده میکنید که البته نماد تک چشم را هم بر روی دست چپ وی مشاهده میکنید که بدون شک متوجه منظور وی شده اید…
![]() دریکی دیگر از ویدئوهای لیدی گاگا به نام ” Monsters Tour ” که جزو شاهکارهای وی البته از دید طرفدارانش حساب میشود شما در اکثر صحنه های آن نماد چشم جهان بین را مشاهده میکنید که در عکس زیر میتوانید یک نمونه از آن را مشاهده کنید…
![]() ![]() لیدی گاگا در کارهای خود از نمادها و نشانه های ایلومناتی (Illuminati) و به خصوص جنایت کنترل ذهن استفاده میکند و در کارهایش نشان داده است که هیج احساسی نیز نسبت به این جنایت ندارد…(مثلا به کلیپ فقط رقص ” Just Dance ” او نگاهی بیندازید) این جنبه های متناقض در مورد لیدی گاگا نشان میدهد که او هیچ حس و درکی از کارهایش ندارد در حالی که توده جوانان از وی پیروی و تقلید میکنند و او فقط یک بخش از سیستم بزرگتری است که او را هدایت میکنند…او یک شخصیت خلاق و با استعداد در زمینه نوشتن آهنــــ ـــگ است که در پایان کارش تبدیل به یک هیولا میشود،انجام چنین کارهایی او را از یک فوق ستاره بین المللی به یک عروسک خیمه شب بازی طبقه ایلومناتی تنزل میدهد…
البته در پایان عرض کنم که این قسمت اول مقاله درباره لیدی گاگا انشالله به زودی قسمت دوم این مقاله برای شما عزیزان آماده خواهد تا شاید قدمی کوچک در فهماندن برخی مطالب و پشت پرده بعضی مسائل به جوانان عزیز کشورمان باشیم…برای ظهور دعا کنید با ذکر یک صلوات… تیم ظهور۱۲ : به امید ظهور برای ظهور پایان قسمت اول |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
mehrdadx8
دوست عزیز لطفا بفرمایید شما چه دینی دارید؟ خدا را قبول دارید؟ شما یک مثال زدید و گفتید نژاد پرستی اشتباهه .بر چه اساس و منطقی میگید اشتباهه؟ دوست گرامی دعا یک امر فطری و درونیه.امور فطری یا غریزی هیچ گاه عوض نمیشوند . 1000 سال پیش دزدی بد بود الان هم هست 1000 سال دیگه هم هست . نیاز شما به محبت دوست داشتن دوست داشته شدن .گرسنگی با پیشرفتی که در تبدیل مواد حاصل میشه عوض نمیشه. شما چه اسب سوار بشید چه ماشین به عشق نیاز دارید .محبت نیاز دارید . دعا یک حالت معنوی و در خواست از خداوند و یک امر فطری است .و زمان و تغییرات اجسام و ماده .تغییری در این رابطه ایجاد نمیکنه. ممکنه شما 100 سال پیش با نامه ابراز عشق کرده باشید الان با تلفن .ماهیت ابزار عوض شده اما عشق و محبت و غریزه و فطرت همیشه ثابته. |
|||
|
|
۰:۴۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
دوستان فکر کنم آقای mehrdadx8 طرفدار نظم نوین جهانی هستن برای همین با هیچ کدوم از جهت های فکری ما هماهنگ نیستن.
دوست عزیز آقای mehrdadx8 چرا به جمع ما جهت ختم قرآن نمی پیوندید در اینجا، مطمئنم بعد ختم بهتر می تونیم با هم گفتمان کنیم
|
|||
|
|
۱:۴۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۰۶)وحید110 نوشته است: mehrdadx8درباره دینم نمی خوام در جمع صحبت کنم درباره قبول داشتن خدا.... تا از نظر شما معنی خدا چی باشه نژاد پرستی اشتباست چون حق کسی رو زیر پا می زاری و اونو کوچیک می کنی تا خودتو ارضا کنی و فکر می کنی هر کسی که ویژگی تو رو نداره آدم نیست و خیلی مسائل دیگه که اینجا جاش نیست........ درباره دعوت دوستم Ara هم ممنون اما دعوت شما رو به علت دلایل شخصی رد می کنم....... نظم نوین جهانی اگه باعث برابری و آزادی و آزاد شدن جهان از شر ترریسم.... نژاد پرستی خود خواهی و..... بشه موافقم اما اگه در دست یک سری قدرت برای کنترل بیشتر خودشون رو جهان بشه مثل شما متنفرم........ درباره همجنس بازیم نظر من مشخصه چه برای خودم چه دیگران فرقی نداره........... |
|||
|
|
۴:۵۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۵:۰۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
اقا مهرداد
خوب تا ندونیم در چه سطحی از مشترکات هستیم که نمیشه بحث رو دنبال کرد . باید بدونیم به چه چیزی میشود احتجاج کرد در صحبتهامون . به هر حال ناسیونالیسم خوبیهایی هم داره مثل حفظ وطن و ... طرفدارانش هم مثل شما که از ان ایده حمایت میکنید ازش حمایت میکنند .براش هم کلی دلیل می اورند.در کل مباحث زیادی مطرح میشود که عده ای موافق و مخالف دارد.و این موافقت و مخالفت بر اساس سیتم فکری انان است .یعنی معیاری کلی که افکار را با ان میسنجند من اساس فکری شما رو خواستم .... خدا از نظر من مافوق و افریننده همه چیز است و صفات کمال در او کامل است .داناترین .خالق قدرتمنترین .(صفاتی که در دعای جوشن کبیر برای خدا بر شمرده اند) حالا بفرمایید خدایی را قبول دارید؟و ان خدا کیست؟مگر دین شما چه اشکالی دارد که در جمع از ان صحبت نمیکنید ...هر کس به چیزی معتقد است به هر حال امیدوارم همه به راه درست هدایت بشوند |
|||
|
|
۹:۳۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۹:۴۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
نقل قول:درباره قبول داشتن خدا.... تا از نظر شما معنی خدا چی باشه دوست عزیز مهرداد، من تجربه بحث با امثال شما رو داشتم چه مستقیم و چه مجازی. بحث ما از فلان جمله امام علی (علیه السلام) شروع میشد، بعد فلان بحث سیاسی و اقتصادی و موزیک و فیلم و .... پیش میومد و ساعتها عمر هر دو ما رو تلف کرد. بعد از کسب تجربه زیاد فهمیدیم ما از بالای بالا با هم مشکل داریم. بحث خدا. خوب یه عده میگن ما به خدا اعتقاد نداریم و همه چیز رندوم ایجاد شده، هدفی نداره و .... هیچ جای بحثی نمی مونه. برای چنین آدمهایی فقط میشه گفت چشماش کوره و نمی بینه. شعور پشت خلقت رو نمی بینه و نمیخواد ببینه. مغز متفکرشون هم مثلا ریچارد داوکینز هست که خودش تو نظرات و عقاید خودش مونده. یه عده دیگه میگن به خدا اعتقاد داریم اما نه خدایی که در کتب مقدس هست. این جمله معادل جمله ای هست که شما مطرح کردین. چه خدایی؟ مثلا با یکی بحث میکردیم گفتم شما به خدا اعتقاد دارین؟ اگر میگفت نه که قضیه حل بود اما میگفت اعتقاد دارم. گفتم خوب خدا کیه؟ گفت خدا یه زمانی ما رو آفریده اما الان لزومی نداره نظارت داشته باشه رو ما (بعدا فهمیدم نظرات یکی از فلاسفه!!؟؟ غربی رو خونده). گفتم خوب الان کجاست؟ گفت من چه می دونم. جای بحث نمیگذاشت تا میگفتم چرا فلان؟ میگفت چه میدونم. مهم نیست. ربطی نداره و .... اینها رو عرض کردم تا بدونین ما پیرو خدایی هستیم که در کتب مقدس مطرح شده. صد البته نه خدای گشتی گیر یهود و یا خدای مسیحیانی که در بعضی مناجاتها ازش میخوان نخوابه و بهشون کمک کنه بلکه خدایی که هو الحی القیوم همیشه زنده ای که نگهدارنده ریز و درشت جهانه و لحظه ای اراده کنه همه چیز رو محو میکنه. لا تاخذه سنه و لا نوم کسی که خواب برایش تعریفی نداره همیشه زنده و همیشه بیدار و توجهش به خلقت دایمی و پیوسته است. شما معتقد به کدام خدا هستید؟ تعریف شما از خدا چیه؟ تا این بحث تکلیفش روشن نشه ادامه بحث فایده نداره. خدای ما بهمون گفته اگه قومی به گناه بزرگ بیافتن و کسی اقدامی نکنه کل قوم تر و خشکش با هم نابود میشن. مثال قوم لوط رو میزنه که به قول شما در نهایت دموکراسی بود. هر کسی آزاد بود هر درست و غلطی بکنه. وقتی همه تصمیم گرفتن به حقوق همجنس بازان احترام بگذارن، مردها به مردها و زنها به زنها مشغول شدن. مفهوم خانواده که از اساسی ترین بنیانها پیش خدا بود و خیلی براش قداست و اهمیت قائل بود از میان رفت. کانون پرورش نسل بعد بشر مفهوم خودش رو از دست داد. در واقع خودشون حکم نابودی خودشون رو صادر کردن. اما مهمتر از اون چون اطاعت خالقشون رو صریحا کنار گذاشتن مشمول عذاب و نابودی شدن. می بینین پس ما معتقدیم تاریخ میگه همیشه دموکراسی بدون چارچوب خوب نیست. چارچوبی میخواد که توسط خدا تعریف شده. اما شما دموکراسی محض مد نظرتون هست. لطفا این بحث رو ادامه ندین در مورد لیدی گاگا و همجنس بازی. من خواستم مثالی بزنم که تفکر ما به خاطر پرستش خدامون هست. بحث اصلی ما سر تعریف خداست. نقل قول:درباره دینم نمی خوام در جمع صحبت کنم این حرفها نشون میده شما احتمالا یا مسلمان نیستین یا شبهات اعتقادی در دین اسلام دارین. پس بی تعارف بحث دین و اعتقاد خودتون رو به خدا بیان کنین تا اتلاف وقت نداشته باشیم نه برای شما و نه برای ما. با تشکر. |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۲)mehrdadx8 نوشته است: این خواهرمونم انگار تو کار شهرداریو بازیافته که اینجا امده و وجود یک انسانو به آشغال توصیف می کنه با احترام من خواهر شما نيستم برادر من مسلمونه دشمناي خدا رو نگاه نمي كنه ازشون دفاع نمي كنه به خاطر خدا ازشون متنفره "تبري" رو كه يادتون نرفته يعني دوري كردن از دشمنان خدا فروع دينه ، اين رو كه قبول داريد؟؟ ضمنا اعتراف مي كنم كه بازيافت رو خيلي دوست دارم اما از نوع "شدني" ![]() و اما: نقل قول:وجود یک انسانو به آشغال توصیف می کنهاوالئك كل النعام بل هم اضل (اونها مثل حيوان هستند بلكه از آن هم پست ترند) قرآن كه مي خوني؟نمي خوني؟ كجاشو ديدي آشغال رو زير خاك مي كني بيچاره خودش كم كم تجزيه ميشه اين درد مرده ها بميرن بازهم ماجراشون جمع نميشه |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۰۳)فاطمه خانم نوشته است:از نظر دینی شاید اما از نظر این که ما هم وطن هستیم شما رو اینطوری صدا کردم .......(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۲)mehrdadx8 نوشته است: این خواهرمونم انگار تو کار شهرداریو بازیافته که اینجا امده و وجود یک انسانو به آشغال توصیف می کنه ویژگی هایی که برای برادرتون بیان کردین از نظر استاندارد های من برای یک آدم عقب موند از جامعه خوبه که خودشو در جامعه ضعیف ما پنهان کرده و از اطرافش می ترسه به هر حال من از صحبت کردن با زن هایی که اینطورین... نتیجه ای ندیدم البته بهتون بر نخوره من می دونم زن ها وقتی توسط اسلام شستشوی ذهنی می شن دیگه برگرشتشون کار دشواری هست ( زن ها به دلیل بعضی از ویژگی های فوق العادشون همواره در تیرس اسلام بودن و اسلام همیشه از اونا سو استفاد کرده ) شما باید توسط یک همجنس خودتون مسائل براتون توضیح داده بشه تا متوجه بشین اما در توصیف انسان ها بیشتر دقت کنید همه ما با هم برابریم ..... من نمی خوام این تایپیکو به جهت دیگه ای بکشم تنها دلیل عضویتم در این سایت و دیدن اون مستند پر از خیال بافی این بود که به شما ثابت کنم جهان بزرگتر و پیچیده تر از اون هست که یک سری سود طلب در نظام دینی می خواهند به شما نشون بدن شما درگیر یه سری مسائل حاشیه ای شدین که از جنگ اسلام و یهود در طول تاریخ رقم می خوره پس دقت کنید کجا پا می زارید من شاید در شناسنامه یه مسلمون باشم یه شیعه مثل خیلی از شما اما در وجودم همیشه یک لاهیک که تر فدار جدایی کامل دین از سرنوشت انسان ها و جهان برای ایجاد دنیایی بهتر هست پس دیگه در این موارد جهت خودمو اعلام کردم بازم می گم هدف من به جهت اشتبا کشیدن این تایپیک نیست اما بحث به جایی رسید که باید این مسائل بیان بشن تا شما بدونین اونایی که در این سخنرانی ها برای شما خدا شدن از کجا پول می گیرن تا این دروغا رو سر هم کنن و حقیقتن کین و 95 درصد حرفاشونو می تونم ثابت کنم که دروغه....... |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۵۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
مهرداد جان
ملاکهای ایشون با توجه به عقایدشونه و ایشون حق داره برادر خودش رو انتخاب کنه و حتما شما به ازادی انتخاب ایمان دارید. ویژگی هایی که از نظر استانداردهای شما نشان از یک ادم عقب مونده داره از نظر ما خصوصیات بارز انسانیه که با اون میشه راحت زندگی کرد و حتی دیگران هم با اونها احساس راحتی کنند.در همین تالار اساتید دانشگاه نخبگان دانشگاهی بسیاری هستند که شدیدا ایمان دارند و علمشون بر ایمانشون افزوده.پس لفظ عقب مونده با توجه به تفکر شما وصله نچسبیه .این که ضعیف باشند و پنهان (!)اگر ضعیف بودیم با کمال میل با شما وارد بحث نمیشدیم .یادتون باشه این شما بودید که عقایدتون رو پنهان میکردید نه ما.(من خودم مقام قهرمانی ورزشهای رینگی دارم )معمولا کسانی که دین حقیقی مغزشون رو از ناپاکی ها شستشو میدن دیگه برنمیگردن .چون افتاب امد دلیل افتاب .یا به قول مولانا پای استدلالیون چوبیم بود .چیزهایی دیدنی وجود داره که در کلام نمیاد اما .....البته از نظر استدلالی هم خیای محکمه .من حدس میزنم شما از مذهبی یک چهره خشک و بی روح و بدون معلوماتی که در ذهن خیلیا ساخته شده در نظر دارید ضمن اینکه اسلام نزاشته از زنان برای خوش گذرانی و بازار گرمی منفعت طلبها استفاده بشوند و این خودش لج عده ای که از مطامعشون دور شدن رو بیرون اورده چرا فکر میکنید ما که دینداریم توسط یک سری دین دار اغفال شدیم و هیچ فکر و عقیده ازادی نداشتیم و این نتیجه سالها تحقیق و خوندن همه کتابهای روشن فکری نیست؟اما شما افکارتون رو هیچ کس در جهت منافع خودش القا نکرده؟! ما خیلی از کتابهای روشن فکری رو خودیم و جواب دادیم .شما چقدر با اصل مذهب اشنا هستید؟اثار کدام دانشمندان فیلسوف و شخصیت های مذهبی رو خوندید؟ امیدوارم قضاوت شما ب اساس تصورتون نباشه شما نوشتید که امدید برای اگاه سازی و با توجه به اینکه شما هیچ اشتراک فکری با ما ندارید کاملا طبیعیه که انچه که ما و شما فکر میکنیم از نظر همدیگه اشتباه باشه بحث ما در هر مطلبی که شما بیان کنید میرسه به خدا چون جهانبینی ما بر اساس و محور خداوند بنا شده مثلا شما بگید ناسیونالیسم بد٫ برای خودتون دلیل میارید این دلایل رو ما در دینمون اوردن و بر حذر داشته اند اما ما میگوییم خداوند بی دلیل چیزی را بد یا خوب اعلام نکرده و این امر از تسلطش بر هستی و افریده هاش هست.اما شما دلایلی میارید و چهارچوب دیگری دارید ......... این میان خیلی از عقاید هم هست که جهانبینی متفاوت ما بحث رو به هیچ جایی نخواهد رسوند . چون اختلاف اصلی باید حل بشه ببینید ۱۴۰۰ سال پیش احکامی امد که کسی دلیلش رو نمیدونست و نمیشد برای کسی توضیح داد که چرا باید اجرا بشود .مثلا امام صادق(علیه السلام)فرموده میوه را بشویید چون نیروهای منفی اون از بین میرود .اون زمان شاید یک نفر به ظاهر سیب نگاه میکرد و میگفت این که تمیزه .مسلمان ها خرافی هستند میکروسکوپی هم نبود که میکروب رو به اونها نشان بدهند .اما الان این موضوع ثابت شده .مثال های بسیار زیادی در این رابطه وجود اره علم ۱۰۰ سال \یش فکر میکرد خیلی جلو هست .اما الان میفهمم چقدر عقب بوده .الن فکر مکنیم خیلی جلو رفتیم و ملاک قرارش میدیم .اما ۱۰۰ سال دیگه میفهمیم خیلی عقب بودیم.۱۰۰۰ سال دیگه ٫٫٫٫ پس مایی که دستورات خداوند را اجرا میکنیم عقب مانده که نیستیم هیچ کلی از دانش ناقص و پر اشتباه تجربی جلو هستیم و از این دست تجربیات در اینده هم ادامه خواهد اشت .هم در علوم تجربی هم در علوم عقلی و هم در جامعه و سیاست برای ما لازم نبود هیتلر بیاد و دنیا رو به خون و اتش بکشه تا بفهمیم ناسیونالیزم خوب نیست .خداوند فرمود همه با هم برابرید . اما من باب مبحث دلایل وجود و عدم وجود خدا در نت بسیار روش بحث شده نکته نگفته ای هم نمانده اگر صالح میدانید تا راجع بهش صحبت کنیم پروتکل های بزرگان یهود در مورد دموکراسی رو خوندید؟ یا حق |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۵۱ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
خداوند هر که را که بخواهد هدایت می کند
مثل اینکه این دوستمون به وسیله ی ما هدایت نمیشه خدا هدایتش کنه!!! |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
چون روی همجنس بازی هم مثال زدید این هم دلیلی برای اینکه ما جلو تر از علم بوده ایم .
یکی از حکمتهای تحریم همجنس بازی .حالا هر چی علم جلوتر بره دلایل بیشتری کشف میشه و اگر به روح ایمان دارید شاید روزی علم تونست اثار مخربش رو بر روح هم اندازه بگیره(اثبات روح دیگه خیلی راحته ) تحقيقات نشان داده است كه سالهاي استعمال دخانيات، عمر معتادان به سيگار را از يك تا هفت سال كاهش ميدهد، اما كنكاشها در مورد سن مرگ در نروژ و دانمارك براي همجنسگرايان كه به طور قانوني ازدواج كردهاند، نشان ميدهد رفتار همجنسگرايانه، طول عمر را تا 24 سال كاهش ميدهد. اين نتايج در 23 مارس در اجلاس سالانه انجمن روانشناسي شرقي توسط دكتر «پل وكرك كمرون» ارايه شد. دكتر پل كمرون، عضو انستيتو تحقيقات خانواده يك مؤسسه فكري در كولورادو گفت: «چه توجيهي براي محكوم كردن استفاده از دخانيات و ترويج همجنسگرايي وجود دارد؟ امروزه در جهان غرب به بچههاي مدرسهاي مقبوليت همجنسگرايي و نادرستي استعمال دخانيات آموزش داده ميشود». بنا بر تحقيقات كمرون، زوجهاي مرد و زن همجنسگرا به طور ميانگين، 24 سال كمتر از زوجهاي مرد و زن ديگر زندگي ميكنند كه به طور عادي ازدواج كردهاند. در دانمارك كه پرسابقهترين كشور در مورد ازدواج همجنسگرايان است، از سال 1990 تا 2002 مردان داراي ازدواج عادي به طور ميانگين در سن 74 سالگي فوت كردهاند، در حالي كه 561 مرد همجنسگرا كه با هم ازدواج كرده بودند، به طور ميانگين در 51 سالگي جان خود را از دست دادهاند. در اين كشور، زنان مزدوج به طور ميانگين در 78 سالگي مردهاند؛ اين تعداد در برابر 91 زن همجنسگرايي قرار ميگيرند كه در 56 سالگي فوت درگذشتهاند. در نروژ مردان داراي ازدواج عادي، در 77 سالگي و 33 مرد همجنسگرا در 52 سالگي مردهاند. حال آنكه اين آمار براي زنان مزدوج، 81 سال و براي شش زن همجنسگرا 56 سال بوده است. دكتر كمرون ادامه ميدهد: «تداوم كاهش طول عمر براي همجنسگرايان بسيار زياد است؛ بنابراين با توجه به كاهش عمر شديد همجنسگرايان، بايد مداوم به بچههاي دبستاني درباره خطرات همجنسگرايي و بيشتر بودن اين خطرات نسبت به دخانيات، هشدار داد». گفتني است، انجمن روانشناسي شرقي قديميترين انجمن روانشناسي آمريكاست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ladygaga.illuminati.satan.zohur12.jpg]](http://zohur12-2.persiangig.com/image/lady%20gaga/ladygaga.illuminati.satan.zohur12.jpg)
![[تصویر: 7ab62b3bcb67479bb9f9.jpg]](http://up.iranblog.com/Files73/7ab62b3bcb67479bb9f9.jpg)
![[تصویر: lady-gaga-ilumnati1.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Lady%20GAGA/lady-gaga-ilumnati1.jpg)
![[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2814%29.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Lady%20GAGA/Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2814%29.jpg)
![[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%289%29.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Lady%20GAGA/Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%289%29.jpg)
![[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%281%29.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Lady%20GAGA/Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%281%29.jpg)
![[تصویر: baphomet.gif.jpg]](http://usera.imagecave.com/reyh/baphomet.gif.jpg)
![[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2810%29.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Lady%20GAGA/Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2810%29.jpg)
![[تصویر: e1bf4c9819b64b559366.jpg]](http://up.iranblog.com/Files73/e1bf4c9819b64b559366.jpg)

)