کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پینک فلوید
۱۲:۴۰, ۸/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۱۲:۴۸ توسط Free Hugs.)
شماره ارسال: #1

میخواستم بدونم پینک فلوید چه جور گروهیه؟

[تصویر: Pinkfloyd_50.jpg]

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%DB%8...B%8C%D8%AF
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۲, ۱۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #11

(۱۱/دی/۹۰ ۱۴:۳۰)Admirer نوشته است:  امیدوارم این سرنخ هایی که دادم مفید بوده باشن و فعلا بیشتر از این نمی تونم بگم!!
چرا؟
۲۲:۲۶, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #12

یه سری توضیحات در مورد Pink Floyd میدم؛ هرچند که می دونم واسه خیلیا تو این سایت حرف مفته! اما کسایی هم هستن تو این سایت که بی تعصب به این مسائل نگاه می کنن.

اول از همه اینکه The division bell آلبومه و نه آهنگ؛ این آلبوم مال بعد از جدا شدن Roger Waters از پینک فلویده.
گروه پینک فلوید وقتی معروف شد 4 عضو داشت که عضو اصلی یعنی Syd Barret به خاطر مصرف LSD از گروه حذف شد و جای اونو David Gilmour گرفت که یکی از اسطوره های گیتاره در دنیا. همین آقا سال 2006 فکر کنم 5 میلیون دلار به خیریه ی کودکان توی لندن کمک کرد. فکر کنم همین در موردش کافی باشه.
و اما Roger Waters؛ شعرای اصلی پینک فلویدو اون می گفت و حدود سال 1985 از پینک فلوید جدا شد و به خاطر مخالفت با جنگ، نظام سرمایه داری و دیکتاتوری خیلی معروفه؛ میشه بهش ایراد گرفت به دلیل یکی از آهنگاش به نام What God Wants که اگر معمیشو بخونین شاید بگین با خدا مشکل داره؛ اما در توضیح همین آهنگ اومده که منظور از God خدا نیست؛ بلکه منظور دیکتاتور های دنیاست.
به طور کلی مضمون شعر و آهنگای پینک فلوید بیشتر امید به زندگی، فقر ستیزی، ظلم ستیزی و به طور کلی مضامینی این طوری داره.
۲۲:۵۲, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام دوست من!!

البته اطلاعاتی که شما دارید قابل توجه و اولین مرحله برای نقد استراتژیک هست اما کافی نیست!!

صرف حفظ کردن یک سری اطلاعات ( مثل از حفظ کردن شماره ی بازیکنان یک تیم فوتبال و ..... ) جز پر کردن ذهن هیچ سود دیگه ای نداره! اما وقتی که حالا شما با همین اطلاعات سعی کنید یک دوره و یا یک وضعیت رو تحلیل کنید ارزشمند میشه!!

سعی کنید از لایه ی حفظ کردن یک سری اطلاعات عبور و به سمت تحلیل اطلاعات پیش برید!!

موفق بمانید!

پ.ن : اشتباهی صورت گرفت از بنده در پست قبل در ارتباط با آلبوم division bell و الان تصحیح می کنم که دو تا آهنگ از این آلبوم رو دوست داشتم یکی high hopes و دیگری coming back to life!!!!

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲۳:۰۰, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #14

دوست من

منظورم از حرفایی که زدم اینه که نه تنها در موزیک این گروه، بلکه در شخصیت اعضاعش هم هیچ مدرکی برای اثبات انحراف در این گروه نیست؛ بلکه موسیقیشون یه موسیقی عرفانی، امیدوار کننده، ضد جنگ، ضد دیکتاتوری، ضد سرمایه داری و... هست.
۲۳:۰۹, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
دوست من بنده هم احیانا نگفتم که انحراف پیدا کنید!Smile

گفتم می تونید تحلیل کنید!! تحلیل شامل تعریف هم میشه، شامل نقد هم میشه!!

و گرنه اطلاعات خام رو خیلی از سایت ها مثل ویکیپدیا هم دارند!! اما اون چیزی که توی نت کم پیدا میشه تحلیله!!

موفق بمانید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، Amir ، N.Mahdavian ، MohammadSadra
۱۳:۵۹, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #16

به هر حال تاپیک پراگرسیو راک بسته شد!
کاش دوستان این سایت یاد بگیرن که وقتی یه مسئله بر خلاف میلشونه، صورت مسئله رو پاک نکنن.
دوستمون میاد از گام حرف میزنه، تا می بینه چیزی نمیدونه فوراً تاپیکو می بنده!
یه چیزی وجود داره به نام منطق؛ هرچیزی که با منطق باشه همه قبول می کنن؛ اما اگه می خواین با زور یه چیزای غلطی رو تو ذهن مردم بکنین، دیگه جای آدمای منطقی اینجا نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti
۱۱:۲۰, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #17

(۱۷/دی/۹۰ ۱۳:۵۹)نوید-ف-س نوشته است:  به هر حال تاپیک پراگرسیو راک بسته شد!
کاش دوستان این سایت یاد بگیرن که وقتی یه مسئله بر خلاف میلشونه، صورت مسئله رو پاک نکنن.
دوستمون میاد از گام حرف میزنه، تا می بینه چیزی نمیدونه فوراً تاپیکو می بنده!
یه چیزی وجود داره به نام منطق؛ هرچیزی که با منطق باشه همه قبول می کنن؛ اما اگه می خواین با زور یه چیزای غلطی رو تو ذهن مردم بکنین، دیگه جای آدمای منطقی اینجا نیست!
دقیقا! ممنون دوست عزیز
۱۹:۴۵, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۸:۰۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #18
آواتار
شما هم چقدر وسواسیید... من معمولا متال گوش میدم. بلک متال هم دارم، ولی بعضی آهنگا رو گوش نمیدم. چرا؟ نمیگم خوشم نمیاد. نمیگم یارو فلانه... میگم درکش نمیکنم. شما پینک فلوید گوش میدی، میبینی از مضمون اهنگ خوشت میاد، دیگه نیازی نیست بیای از آدمای کاملا تعصبی که کورکورانه راجع به هر چی عشقشون بکشه قضاوت میکنن و اونوقت یا علی هم میگن. از نظر دین هم ممنوعیت شرعی نداره... فلانی میگه آهنگ حرومه... کو مدرک؟
با تشکر.
لرد جهنمیAngel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: dilutor ، anti
۱۲:۳۶, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۲:۳۹ توسط Lord Vader.)
شماره ارسال: #19

نقل قول:شما هم چقدر وسواسیید... من معمولا متال گوش میدم. بلک متال هم دارم، ولی بعضی آهنگا رو گوش نمیدم. چرا؟ نمیگم خوشم نمیاد. نمیگم یارو فلانه... میگم درکش نمیکنم. شما پینک فلوید گوش میدی، میبینی از مضمون اهنگ خوشت میاد، دیگه نیازی نیست بیای از آدمای کاملا تعصبی که کورکورانه راجع به هر چی عشقشون بکشه قضاوت میکنن و اونوقت یا علی هم میگن. از نظر دین هم ممنوعیت شرعی نداره... فلانی میگه آهنگ حرومه... فلانی غلط کرده. کو مدرک؟
با تشکر.
لرد جهنمی[تصویر: angel.gif]
تا جایی که یادمه کسی نگفته موزیک حرومه . اگرم گفته شده ، شما باید به عقل خودت رجوع کنی که چه نوع موسیقی حروم واقع شده . ضمنا کسی جلوی شمارو نگرفته گوش بدی ، هر موقع کسی بهت گیر داد چرا درای موزیک گوش میدی میتونی بگی به شما ربطی نداره . اسمش " ممنوع " هست ولی واقعا کسی به شما کاری نداره وقتی آهنگ گوش میدی .
صرفا چون یک شخص میسن ممکنه باشه و بیاد آهنگ بخونه ، دلیل نداره بگیم پس این آهنگش مشکل داره تا زمانی که ببینیم داره چی میگه . دقت کن گفتم " مشکل داشته باشه " نه " حروم باشه " .
اون نوع موزیک حروم هست ( اگرم گفته شده موزیک حرومه که من جایی ندیدم ) که شما رو از خودت بیخود کنه ، نه 4 تا " ایتیس ایتیس " ، شاید متوجه شده باشی چی میگم . شما جنبه شو داشته باشی فکر نکنم مشکل داشته باشه . بلک متال و متال و دث متال و هوی متال و فلان و فلان هم چون ربط بیشتر به اجتماع و اینا داره و نه از اون دست موضوعات ، فکر نمیکنم مشکل داشته باشه . اگر موزیک به کل از بیخ مشکل داشت مطمئن باش هیچ گیتار برقی و گیتار و سنتور و درام و پیانو و غیره ای فروخته نمیشد .
شما دلت از جایی پره نباید بزنی همه ی افراد رو ببری زیر سوال ، افرادی که معتقد هستند قرار نیست عقل و شعور نداشته باشند . مثل شما میفهمن چی به چیه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno
۱۲:۴۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
منظور بدی نداشتم ها... ولی بعضی وقتا زیاد جدی گرفته میشه. خیلی خیلی بیشتر از حد. منم منظورم همه نبود، ولی یه عده واقعا حرفای غیرقابل تحملی میزنن. البته بازم میگم منظور بدی نداشتم و صرفا خواستم یادآوری کنم. اگه بد برداشت شده عذر میخوام.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]