|
سخنرانی آقای رائفی پور در مورد آثار موسیقی
|
|
۲۰:۱۴, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
|
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اگر اشتباه نکنم این همون سخنرانی درباره ی موسیقی است که حدود 2 سال پیش انجام شده درسته ؟همون که وقتی نوبت برگردان یک آهنگ معروف (بنیامین ) رسید همه چی آف شد.
|
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۲۰:۵۷ توسط Elia.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
در جواب آقای Alitalebi باید بگم که:
چون فایل ها صوتی هستند نمیشه تشخیص داد یا اینکه من متوجه نشدم. اما مهم مطالبی هستند که مطرح میشه که بسیار جالبه. |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این سخنرانی همونیه که گفتم؟
دانلود نکنم ببینم همون قبلیه ضد حال بخورم. اگر جدیده بگیرم. ظهور جان همونه که بالا گفتم ؟ |
|||
|
|
۰:۲۰, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
۲:۲۱, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
off
تمام دوربین ها رو خاموش کردن که از مراسم فیلمی بیرون نره.خود استاد گفت دردسر داره شکایت میکنند برای همین اون لحظه تجهیزات فیلمبرداری سالن رو خاموش کردن. خاموش = آف |
|||
|
۲۳:۰۵, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان خود آقای رائفی پور هم بعدا گفت الکی دنباله این چیزا نگردین چون ما رفتیم یه آهنگ از یکی از گروه هایی که شیطان پرست هم بود علنی ریورس کردیم از توش کلی الله اکبر دراوردیم پس هر چیزیرو به چیزی که دوست دارید بشه ربط ندین این ها بیشتر القا هست و میتونه هر چیزی دربیاد
|
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
فقط یه چیز.
موسیقی متالیکا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نمی دونم تو این سخنرانی بودیا نه ولی من که از شدت خنده زمینو گاز گرفتم. جا دندونم هنوز هست.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظر حضرت امام در مورد موسیقی ( خواهشا بخون!) | Mitsonary | 29 | 18,396 |
۲۸/مرداد/۹۳ ۱:۲۳ آخرین ارسال: amirafgar |
|
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,755 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|