|
فاتحه
|
|
۱۹:۲۹, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
راستش یه کار های خوبی که تو این فروم راه افتاده ختم قران در هر هفته یا خوندن زیارت عاشورا و البته فرستادن صلواته اما من هم می خوام یه کاری بکن که همون طوری که ما زنده ها از این تالار فیض می بریم یه کاری کنیم که رفته گان به دیار باقی هم یه فیضی ببرن
![]() آره دوستان هر کی این تاپیک رو می خونه اول یه دقیقه سکوت کنید و بعد یه فاتحه برای : 1- تمام شهدای ایران زمین که در راه دفاع از وطن و ناموس به شهادت رسیدن مخصوصا شهدای هشت سال جنگ تحمیلی 2- امام خمینی ( ره ) و تمام رهبرانی که برای ابادانی این کشور از جان خودشون گذشتند 3- برای تمام عزیزانی که یه روزی در بین ما بودن و الان نیستند مثل دوستان - اقوام و .... 4- همه ی کسانی که مستحق فاتحه خوندن هستن و الان از یاد من رفته اند در پایان فکر کنم همه ی اشخاص رو در نظر گرفتم پس شروع کنید ![]() پ.ن : منظورم این که تو دلتون فاتحه بگید ها
|
|||
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۷, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان اخرین 5 شنبه سال 1393 هستش امروز میدونین که اموات چشم به راه هستن.لطفا اونها رو هم فراموش نکنین ، التماس دعا از همه شما دوستان راستی اموات دوستان مون یادمون نره خیلیا هستن به برکت این کار شما همه رفتگان این دست جمع امشب میهمان سفره مادرمون باشن ![]() پنجشنبه است و دلم برای آنهایی که دیگر ندارمشان تنگ است... پنجشنبه است و جای خالی عزیزان را دوباره احساس میکینیم پنجشنبه است و ثانیه هایم بوی دلگرفتگی میدهد... پنجشنبه است و... چه مهمانان بی دردسری هستند نه به دستی ظرفی را آلوده میکنند و نه به حرفی دلی را ...تنها به یادی قانع اند... شب جمعه آخر سال است و عمر ما نیز با سرعت در حال گذر و همه این را خوبِ خوب احساس میکنیم... و چه شایسته است یاد از عزیزان از دست رفته... باشد که دیگران نیز ما را یاد کنند... شادی روح تمام اموات فاتحه مع الصلوات |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خواهر گرامی آیتالله العظمی خامنهای درگذشت بانو سیده فاطمه حسینی خامنهای خواهر گرامی آیتالله العظمی خامنهای، شبِ گذشته در یکی از بیمارستانهای تهران در سن ۸۹ سالگی درگذشت.
|
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() |
|||
|
|
۰:۴۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَلَمِينَ
الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ مَلِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيرِْ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَ لَا الضَّالِّينَ |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برای شادی روحشان فاتحه ای قرائت کنیم | حقیر | 9 | 3,696 |
۱۷/آبان/۹۱ ۲۱:۱۲ آخرین ارسال: heaven |
|

![[تصویر: 11111.gif]](http://atasheentezar.persiangig.com/%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C%20%D9%85%D8%AA%D9%86%DB%8C2/11111.gif)