|
یکسال با دوستان خدایی
|
|
۱۱:۵۴, ۱۶/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۱ ۲۱:۵۷ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا حسن المجتبی(علیه السلام) یکسالی از ورود این حقیر به جمع بیداران اندیشمند میگذرد . داشتم به موضوعات ارسالی اول خود نگاه میکردم . موضوعاتی مانند جرعه ای از زمزم عرفان و منزل به منزل با خورشید . چقدر زود گذشت . با خود فکر میکنم توی این یکسال چه چیزی بدست آوردم ؟ تو کولم چه چیزهایی جمع کردم که اونور بدردم بخورن ؟ قریب به یکسال وقت گذاشتم که چی بشود ؟ اینهمه امتیاز و تشکر و به به و چه چه برای چی ؟ آیا واقعا به سمت خدایی شدن حرکت میکنم ؟؟؟؟ تو این مدت یاد گرفتم کمتر حرف بزنم و بیشتر گوش کنم، کمتر ارسال داشته باشم و بیشتر بخوانم ، بیشتر یاد بگیرم چگونه زیستن را و چگونه بودن را . راستی چطور میشود که آدمی ماندگار شود . با ارسال بیشتر ، با تشکر و امتیازهای بیشتر ، یا با حرکت بسمت خدایی شدن . بدانیم که هر سال که برای خود تولد تالاری میگیریم ، اگر بنیّت بزرگ شدن سنی و قدمت حضورمان بیانجامد باخته ایم ، و با گذر هر سال بیشتر به مرگمان نزدیک میشویم . اما اگر در این دوره به بزرگ شدن بیاندیشیم و سعی بر بزرگ شدن داشته باشیم ماندگاریمان حتمی است . ان شاءالله که اینگونه باشد . دعا برای یکدیگر را فراموش نکنیم . (دوستان دیگر هم اثرات تالاری شدنشان را بنویسند خوب است .) ![]() راستی تولدم مبارک ![]() ![]() اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۱۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۱ ۱۱:۵۴)Agha sayyed نوشته است: راستی چطور میشود که آدمی ماندگار شود . با سلام خدمت آقا سید عزیز و همه دوستان عزیز كُلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍ وَيَبْقَى وَجْهُ رَبِّكَ ذُو الْجَلَالِ وَالْإِكْرَامِ هر چه بر [زمين] است فانى شونده است و ذات باشكوه و ارجمند پروردگارت باقى خواهد ماند یعنی همه چیز نابود می شه الا چیزی که وجهه خدایی داشته باشد باید ببینیم که افعال و رفتار ما آیا رنگ و بوی خدایی دارد یا خیر؟ حرف های ما، نگاه های ما، متن های ما حتی خوابیدن و غذا خوردن ما. تنها راه برای فنا نشدن و ماندگار گشتن، حرکت به سوی خداست با تشکر علی مدد |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بــه نـــام خــالـــق یـکــــتــا باورم نمی شود... به راستی باورم نمی شود... یک سال گذشت... یک سال تمام در این تالار بودم... چقدر زود گذشت... راستش را بخواهید اندکی ترس برم داشت نکند لحظات زندگیم نیز به همین سرعت سپری شود و من غافل یک روز چشم باز کنم و ببینم عمرم تمام شده و دستم خالی است... نکند عمرم تمام شود و من بنده ی خوبی برای میزبانم نبوده باشم... نکند... بگذریم... چقدر خوشحالم از این که در جمع دوستان و عزیزانی چون شما هستم اغراق نمی کنم... خیلی چیزها اینجا یاد گرفتم. از محضر بزرگواران زیادی استفاده کردم هر چه می گذرد بیشتر به اینجا تعلق خاطر پیدا می کنم... راستی اینم کیک یک سالگی بنده در تالار بیداری اندیشه: .![]() ![]() |
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه همسنگران عزیز . الان دقیقا یک سال و نه روز !!!! هست که من عضو تالارم . چون اینجا یاد گرفتم کمتر چیزی بنویسم و بیشتر گوش بدم پس فقط یک جمله مینویسم : من راهمو در این تالار پیدا کردم! و از همه همسنگرانم تشکر میکنم . |
|||
|
|
۹:۲۸, ۲۵/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۱ ۹:۳۸ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چند روزی شده که از یک سالگی من در این تالار میگذرد و جدا عاجزم از انچه که در این مدت از برکات این تالار و دوستان خدائی ام نصیب من شده برایتان چیزی بنویسم !!!!!!!!!! لایق این نعمت نبودم و پرورگارم اصل و مبدا مهربانی برایم مقدر کرد و شکرش را با این زبان الکن انچنان که شایسته است برایم مقدور نیست . الان چند وقتی شده که موفق میشوم به هر کار خیری دوستانم در گردانها را به یاد می آورم بچه های گل این تالار که هر کدام در نوع خود بی نظیرند. از صمیم قلب عرض میکنم از صمیم قلب دعایم برای تمام همسنگران عزیزم در این تالار در هر کجای آسمان خدا که هستید عافیت و سلامتی و زیارت کربلا ان شاءالله توفیق بندگی و خدمت خالص در جبهه امام زمانمان و شهادت در رکاب مولا و صاحبمان ان شاءالله التماس دعا ارادتمند خواهر کوچک شما سالومه |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یکسال و اندیه تو این تالارم
حس میکنم وضعم از اون اول بهتر و از اون اولی که بهتر شده بود الان سر در گم ترم به خودم میگم اگر دوستان منتظرن اگر دوستان به سمت خدایی شدن پیش میرن من کجا میرم کجا؟ راست یا چپ؟ فکر کنم مصداق من مصداق اون ایه قران که میگه و گروهی اندکی از دین را میپذیرن و بر باقی دین کافرند فکر میکنم مصداق منه اما خب خدایی شدن لیاقت میخواد امیدوارم نصیبم بشه فعلا که دلمون رو به این ایه خوش کردیم قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ بگو اى بندگان من كه بر خويشتن زياده روى روا داشته ايد از رحمت خدا نوميد مشويد در حقيقت خدا همه گناهان را می آمرزد كه او خود آمرزنده مهربان است (۵۳)
سوره الزمر (۳۹) جزء ۲۴
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: birthday-cake.jpg]](http://hesam-h.ir/blog/wp-content/uploads/2010/11/birthday-cake.jpg)