کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلالیل مرتبط بودن فراماسونری با یهود
۱۵:۴۴, ۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
فراماسونری که ارتباط نزدیک آ ن هابا صهیونیسم،فقط با دستیابی به مدارک بسیار سری آن روشن گردیده است،عینا بر مبنای تلقینات تورات شکل گرفته ودر حقیقت یکی از شاخه های سری فعالیت های یهودیگری است.ماسونها سعی پر این دارند که ارتباط نزدیکشان با تشکیلات یهودی را مخفی نگهدارند.
چنر مورد از اتحاد فرهنگی ماسونها با یهودیت:
1)به علت ارتباط مستقیم فراماسونری با یهودیت،نحوه انجام مراسم و تشریفات،اصول وآداب و افکار ماسونی از تورات تحریف شده سرچشمه گرفته است.

2)سازنده معبد مقدس یهودیان(استاد حیرام)به عنوان پدر ماسونها معرفی میگردد.

**چرا ارض موعود یهودیان توسط ماسون ها مقدس شمرده میشود؟
الف)شروع تاریخ ماسونی (افسانه ماسونی)در اراضی مذکور بوده است.
ب)وقوع معبد سلیمان در این اراضی و ساخته شدن توسط استاد حیرام که تا درجه پدری در نظر ماسون ها بزرگ شده است.**

3)الفبای ماسونی:ماسونها برای مخفی نگه داشتن اسرار،اهداف،برنامه ها وفعالیت های خویش،الفبای رمزی و مخصوص را در بین خود بکار گرفته اند،که شامل سیستم ه ای مختلفی از قبیل انگلیسی و فرانسه و...است.
ریشه الفبای ماسونی،متکی به الفبای عبری(الفبای یهود)است.

4)تاریخ فراماسونها با ارقام 5000نشان داده میشود.در جهان فقط یک نژاد از این جور تاریخ استفاده میکند،آن هم یهودیها هستند.

5)کلاه شاپو استاد اعظم:کلاه نشانه برتری و امتیازات استاد است.در عهد عتیق در مراسمها،اشراف تاج بر سر مینهادندکلاه استاد هم به این تاج شبیه است.
کلاه شاپوی ماسونها که در موقعیت تشکیلاتی جای بخصوصی را به خود اختصاص داده،از کلاه شاپوی خاخام های یهودی الهام گرفته است.

6)نان و نمک
((برادران و دوستانمان امسال نیز در اطراف سفره آداب و رسوممان بر سر نان ونمک حلقه زدند.))(نشریه ماسون ترک.1958)
خوردن نان ونمک که برای ماسونها محترم شمرده میشود،از نظر یهودیان نیز یکی از آداب مهم دینی و جزء شعائر مذهبی محسوب میشود.

7)در بررسی رمزهای ماسونی به الگوهای زیادی که از تورات تحریف شده ،گرفته شده برمیخوریم.
ستون های bوj: ((وستونها را در رواق هیکل برپا نموده و ستون سمت راست رابر پانموده نام آن را جاشین نهاد،و ستون سمت چپ را بر پانموده و آ ن را بوعازنام نهاد.))(اول پادشاهان)

دوستون گفته شده در تورات،یکی از سمبل های مهم ماسون ها به شمار میرود.حروف bوjنشانه ی اهداف ماسونها ،به مفهمو تشکل نیرومند،سیاست ازدیاد و تکثیر در سطح جهانی است.

8)مثلث و چشم داخل آن یکی از مهمترین سمبل های ماسونی است که از تورات تحریف شده ،گرفته شده است.سه گوش به عنوان نمونه و سمبلیک میتنواند نشانگز افسانه حیرام باشد.ماسونها تمامی آلات و ادوات معماری استاد حیرام را که در تورات راجع به وی سخن به میان آمده به عنوان سمبل پذیرفته اند.
گونیایی که 90 درجه باز شده و پرگاری که روی در جه صفر بسته شده،سمبل سکون و بی حرکتی است.
ستاره که از علایم شرکتها تا پرچم کشور ها مورد استفتده است،از سمبل های تورات است.

9)خروج،باب 25: ((این است هدایایی که از ایشان میگیرید،طلاو نقره،برنز ولاجورد،ارغوان و قرمز.))
ریشه رنگهای مورد استفاده ماسون ها،این آیه از تورا ت است.

10)میکاه،باب5:و بقیه ی یعقوب در میان امت ها و قوم های بسیار مثل شیر در میان جانوران جنگل ،نانند شیر ژیان در میان گله های گوسفند ،خواهند بود.))
شیر در سمبل دولت اسرائیل و گراند لژ ماسونهای بلژیک قرار دارد.

11)خروس برابر آداب و سنن دین یهودیان قربانی میگیرد ......از سمبل های مهم ماسونها.

12)ارمیا: ((اینک او مثل عقاب برآمده پرواز میکند و بالهای خویش را بر بصره پهن مینماید))
عقاب که سمبل یهودی هاست،سمبل ماسون ه انیز به شمار می رود.

13)خروج،باب25: ((وهفت چراغ برای آن بساز))
شمعدان هفت شاخه سمبل یهودیان،در میان سمبل های مهم ماسونها نیز جای گرفته است.

*چکش از نظر ماسونها سمبل بالاترین قدرتها ی دنیاست.*
منبع:کتاب مبانی فراماسونری
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، ANTI satan ، مسافر ، بیداری اندیشه ، shadi ، رضا میزانی
۱۲:۰۹, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2

سلام میشه یه کمکی به من بکنید؟
یکی از دوستام میگه فراماسونها افراد خوبی هستن که با هدف تشکیل آزادی و برابری و ایجاد صلح تشکیل شدن
میگه هر چی راجع بهشون میگن خرافه و دروغه و اصلا ربطی به شیطان پرستا و یهودیا ندارن
درست میگه؟
۱۲:۲۸, ۴/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۰ ۱۲:۳۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #3
آواتار
دوست عزیز به نظر شما تازه به این موضوعات وارد شدین. کدوم صلح و برادری؟ کم جنایت دیدیم و می بینیم...
این شعارشون که مال چند صد سال پیشه. علت اینکه دوستان مقابل چنین حرفهایی دچار شک میشن به خاطر اطلاعات کمه.
شما یه تحقیق بکنین سایت موعود و وعده صادق و بگذارین این رو بگم میلیونها سایت خارجی که بیشترش آمریکایی و اروپایی و ... هست این شعار مسخره رو افشا کردن. اینقدر این قضیه لوث شده که دیگه این حرفها که اینها همه دروغه و خرافه و ... هست رو هیچکس باور نمیکنه.
شما بخش مستندهای سایت رو ببینین. ممکن نیست کسی مستند ظهور و سایر مستندهایی که گذاشتیم در بخش مستندها رو ببینه باز تشکیک کنه در این حقیقت آشکار!!
الان خیلی وقته که خود دشمنان و فراماسونها دیگه شرم نمی کنن همه جا افشا شدن به شرارت و جنایت و شیطان پرستی و ... اونوقت ما هنوز گیر باشیم که اینها شعارشون دوستیه خیلی جالب نیست.
اینجاست که اهمیت تحقیق مشخص میشه.
من همون دو سال پیش که شروع کردم به تحقیق توی سایتهای انگلیسی و خارجی، با چندین سایت فراماسونری آشنا شدم که می گفتن شعار صلح و برادری و ... می دادن. اما هزاران سایت بیطرف رو دیدم که اسنادی افشا می کردن از جنایات و شرارتهای اینها. همون اوایل برام مثل روز روشن شد که شعارشون فقط برای پرده پوشیه.
اصلا بیشتر از این لازم نیست توضیح بدم. خود مستندها و مقالات و صحبتهای مختلف محققان در سراسر دنیا گویای همه چیز هست. شما بیخود با یه حرف سبک و بی منطق جا نزنین. اون دوستتون رو هم که دو حالت داره: یا خیلی جاهله و عقب افتاده که مستند ظهور و بقیه مستندهای این تالار که در جهت اثبات کامل و مستند مطالب مطرح شده در مستند ظهور هست رو بهش بدین تا بیدار بشه. یا اینکه دوست داره همچنان آمریکا و غرب رو بپرسته و از رویای شیرین دنیاپرستیش بیدار نشه و سرش رو بکنه زیر برف که در این صورت دیگه ما اتمام حجت کردیم و تکلیفی بر ما نیست.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shadi ، ANTI satan ، paradise ، parisan
۱۲:۴۵, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #4

من حرفاشو قبول ندارم ولی نمیتونم بهش ثابت کنم
۱۳:۴۰, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5

والا تا اون جایی که من تحقیق کردم و مستند ها و مقالات رو دیدم و خوندم
فراماسون ها یک بخش کوچکی از یهودن(که البته الان یهودی واقعی نداریم,این ها همشون اهل مکتب کابالا هستن!)
تو هرچی جنگ و بدبختی هم هست این یهودی ها یک نقشی اون وسط داشتن،مثل جنگ جهانی دوم(که دلیلش جمع کردن صهیونیست ها بود توی یک منطقه به بهانه هولوکاست!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shadi ، ANTI satan ، بیداری اندیشه ، parisan ، رضا میزانی
۱۰:۲۸, ۶/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۰ ۱۰:۳۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۴/فروردین/۹۰ ۱۲:۴۵)shadi نوشته است:  من حرفاشو قبول ندارم ولی نمیتونم بهش ثابت کنم

دوست عزیز اینکه بتونین بهش ثابت کنین نیاز داره که خودتون به اندازه کافی مقاله و مستند خونده باشین که مستند ظهور و مستندهای دیگه سایت اگر با دقت مطالعه و دیده بشن کفایت میکنه. همینها رو بدین ببینه اگر بخواد بپذیره می پذیره اما اگر خودش نخواد شما به زور نمی تونین بهش ثابت کنین.
من خودم با یکی از دوستان ملحد خیلی بحث می کردیم اما وقتی مستند ظهور رو دید گفت بعضی مواردش رو باور نمی کنه. وقتی بقیه مستندها رو بهش دادم کوتاه اومد و باور کرد. نه اینکه به خدا اعتقاد پیدا کنه متاسفانه چون هم غرورش اجازه نمی داد هم اینکه خیلی چرندیات ممنوعه خونده بود و هر چی میگفتم حاضر نبود یکبار هم که شده تفسیر قرآن بخونه....
به هر حال اون فرد با وجود آمریکا پرستی و بیخدایی چون با انصاف بود با دیدن چند تا مستند پذیرفت که حکومت شیطانی جهانی و اتفافقات امروز فلسفه پشتش چیه اما کسانی هم بودن که پس زدن و بدون هیچ منطقی قبول نمی کردن. مستندها کاملا منطقی و مستدله اما بعضی ها خودشون نمیخوان باور کنن. اینها مصداق کسانی هستن که خداوند در موردشون گفته من خودم مهر گمراهی بر دلشون زدم بله وقتی کسی مرتب مقابل حق جبهه بگیره و زمینه هدایت خودش رو به اختیار پس بزنه، خدا هم مهر ضلالت کامل رو رو دلش می زنه.
چندین آیه قرآن داریم که خداوند خطاب به پیامبر فرموده که خودت رو بیش از این به زحمت نیانداز که اونها رو هدایت کنی. اونها با اعمال خودشون مستحق گمراهی ابدی شدن و ...

دقیقا افرادی مشابه دوست شما رو چنانچه مستندها رو ببینن و باز هم قبول نکنن حقیقت رو، میشه با همین شرایط و آیات قرآن تطبیق داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، parisan
۱۲:۳۹, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #7

مرسی حتما میدیم مستند هارو میدم ببینه من خیلی صحبت کردم باهاش ولی متاسفانه این فرد از اونجور افرادیه که با ادعای روشنفکری همه چیزو نقض میکنه و خیلی هم بر اساس افکارش متعصبانه برخورد میکنه
۱۵:۴۹, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
من یه مثال راحت بزنم
آقای بوش ماسون بود
پس با تعریف دوست شما آقای بوش خیلی خوب بوده Dodgy
۲۱:۲۱, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #9

دوست من به کلی آدمه گنگیه من همه ی مطالبیه که شما توی سایتتون گذاشتید و دادم بخون ولی فقط به تمسخر گرفت آدمای مثل این شخص زیادند متاسفانه
۲۲:۲۷, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #10

دوست عزیز اگر دوست شما با مستند و مقالات حرفای شما رو قبول نمیکنه چرا از دیدگاه خودش باهاش حرف نمیزنی...اصلا قبول ما همهگی توی این سایت توهم توطئه داریم اما این دوست شما راجع به پروتکل های یهود که خود یهودی ها رسما توش اعلام کردن که فراماسونری زیرمجموعه ی یهوده ایا باز هم حرفی برای گفتن داره ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]