|
آسیب شناسی مداحی
|
|
۷:۱۱, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۱۳:۴۲ توسط mostafa1367.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب شهدا
سلام من مطالبی که دوستان در مورد مداحی و عزاداری آقا امام حسین ( ع )نوشته بودن نگاه کردم مثل اینکه اکثر دوستان که در مورد انحرافهای که تو عزاداری سید شهدا صورت گرفته مداحی روفراموش کردن قبل از همه چیز ،بگم که من تمام مداح های اهل بیت پیامبر ( ص ) رو دوست دارم ولی بعضی از این عزیزان نا خواسته از اشعاری استفاده می کنن که مناسب نیست منظور من سبک اشعار هست که ما رو یاد ترانه های به قول معرف 6*8 این جور چیزا می ندازه مثلا نمونه از این مداحی ها بزن بریم کربلا به سرعت زلجنان یا عباس رفته آب بیاره ( حضرت عباس ( ع ) ) ببخشید ولی برای اینکه متوجه بشید منظور من دقیقا چه چیزی هست دوتا مصرع بالا رو نوشتم و دیگه یاد آوری نمی کنم که سبک خوندن اونها مربوط به کدوم ترانه است چون فکر کنم کاملا واضح باشه فقط چند تا کلمه تغیر کرده چند وقت پیش هم یکی از دوستان من یک کلیپ صوتی برام پخش کرد که واقعا تاسف بار بود تو این کلیپ صدای یکی از مداح ها رو با صدای یکی از خوانندهای قدیمی ( البته زن ) میکث کرده بودن وقتی گوشی می کردی انگار این دوتا جواب هم دیگر رو میدن صحبت من اینکه عزیزان درست که ما باید حواسمان به ترانه ها باشه ولی دقت کنید بیشتر باید حواسمون به این مداحی ها باشه یادمون نره که این محرم صفر است که اسلام را زنده نگه داشته فکرکنم غربی ها این امر خوب متوجه شدن شما هم حواستون باشه اگه نگاه کنیم می بینیم نمونه های مختلف این امر و آگاهی غربها رو ، نمونه های مثل علم که شکل صلیب برعکس هستش بابا منظور از علم پرچمی هست که دست یکی از سربازان خودی می دادن که اکثرا جنگاور بودن نه این علم، خدای کمی فکر کن با این علم می شه جنگید نمونه های دیگه مثل قمه زنی ، تعریف داستانهای که واقعت نداره مثلا مگن نیزه حضرت عباس ( ع ) شش گز بوده ، یا چنگ انداختن صورت در کل خواهش می کنم از بچه ها به این جور مسائل توجه بیشتری کنن و کمی بیشتر در مورد مداحی مطلب قرار بدن متاسفانه کلیپ صوتی که گفتم ندارم تا برای دانلود قرار بدم یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۲, ۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۱ ۰:۳۴ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۹۱ ۲۱:۰۲)sanaz.z نوشته است: سلام به بیداران اندیشه. بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :امثال شما دوست عزیز کم نیستن . اما این درست نیست که بگین حالم ازشون بهم میخوره . هر کسی برای خودش یه روش از عزاداری رو قبول داره و با یه سبک متفاوت برای امام حسین (علیه السلام) و یارانش اشک می ریزه . به نظرم نمی شه گفت که همه ی کسانیکه با مداحی اشک می ریزن ، الزاما برای امام حسین (علیه السلام) گریه می کنن . بعضی از افراد مجلس گرم کن هستن و تعداد این افراد در مجالس مختلف متفاوته . بعضی از افراد با گریه ی مجلس گرم کن ها گریه شون میگیره . این افراد بعدها که میرن فایل رو گوش میدن ، میبینن که اصلا چیز گریه داری گفته نشده ، اما جو گیر شدن . ببین دوست عزیز : این حقیر یه مدت بود که مثل شما مداحی یا روضه که گوش میکردم ، گریه ام نمی گرفت . پیش خودم میگفتم مگه این یارو چی داره میگه که همه دارن تو سر خودشون می زنن !؟ اما راستش رو بخواین ، اولین جرقه رو استاد رائفی پور برام زدن . یه سخنرانی بود تحت عنوان از عاشورا تا ظهور که میتونین توی همین تالار هم پیداش کنین . راستش بعد یه مدت اصلا خودم افتادم دنبال تحقیق و بررسی که چرا توی کربلا همچین اتفاقی افتاد . مطالعه لازمه و ماها متاسفانه هیچی از واقعه ی کربلا نمی دونیم . خودم رو میگم . اگه واقعه ی کربلا رو به درستی درک کرده بودم ، هیچ وقت سمت گناه نمی رفتم . این گناه میتونه دروغ باشه . غیبت باشه . فحش و ناسزا گفتن باشه و هزار چیز دیگه . . . اما در مورد اینکه می فرمائید که مثلا فلان مداح میگه سگ امام حسینم ، شما لازم نیست حتما از اون مداح چیزی گوش کنین . ماشاءالله تا دلتون بخواد از هر سلیقه ای مداح هست ! حقیر انتهای همین پست چند مداحی زیبا رو براتون می ذارم که خودم بارها باهاش اشک ریختم . حقیر در مورد این مسائل کلی بحث دارم و بزودی یه تاپیک در مورد این موضوع ایجاد میکنم که چرا امروز غالب جوونا و حتی بزرگسالان ما هیچ حسی نسبت به مداحی و حتی سخنرانی بعضا علمای ما ندارن . بحث های جدی در مورد این موضوع که مسلما پاسخ شما دوست عزیز رو به تفصیل اونجا خواهم داد . و اما وعده ای که دادم : چشمای بسته ی مادر ، دل شکسته مادر دیگه باید چیکار کنم ، که بخوابی از پیر و جوون غلام داری داد قربانی دو کودک در منای کربلا درِ بسته شده رو کلیدی هست اگرچه بال و پر ناتوانمان دادند آسمون عزا گرفته ، با عزاداری زینب خدا امشب شب توبه کردنه خورشید صبحگاهی ات حسین بود درِ خونه ی امید رو می زنم ، قید عشق ناامید رو می زنم خسته از نگاه مردم ، خسته ام از همه کس السلام و علی کربلایی ، دل به عشق تو گشته هوایی شب شده و توی کوچه آواره ام منم عبد روسیات ، تا همیشه خوبیات ، آقاجون یادم میمونه دیوونه ی ایوون طلاتم شدم مثل عمه بی سر و سامونت هر کی حاجتی داره بیاد ، درِ خونه ی دختر شاه قلب و دلم رو ، آب و گلم رو ، دارم من ازت همه حاصلم رو باز میشن عده ای ، زائر کربلای تو من همونم ، همیشه از همه فراری به همه ی دوستانی که این پست رو میخونن ، پیشنهاد میکنم که این فایلها رو از دست ندن . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
۱۵:۵۱, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۱ ۰:۳۲)جویای حقیقت نوشته است:حرفای شما درست ولی من شخصا زیاد روضه دوست ندارم . |
|||
|
۲۰:۳۱, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۱)sanaz.z نوشته است: حرفای شما درست ولی من شخصا زیاد روضه دوست ندارم . بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :این شد ! نه اینکه بگین حالم بهم میخوره . شما بهتره برای دانستن بیشتر در مورد واقعه کربلا ، به سخنرانی های استاد رائفی پور مراجعه کنین که توی همین تالار هم موجوده . یا اینکه خودتون تحقیق و بررسی انجام بدین . به نظرم این دو بیشتر به روحیات شما سازگاره . ولی بد نبود حداقل یه بار اون فایلهایی که اینجا گذاشتم رو گوش میکردین . در هر حال ، انشاءالله موفق باشید . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
۲۰:۱۹, ۱۲/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۲ ۹:۵۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
مداحی زیبای واحد حرمتو خیلی قشنگه کربلائی علی محمد ملکی در نوروز90 هئیت بیت رقیه نیاوران تهران به سبک آهنگ یک خواننده زن اونور آبی اجراء کرده نظر یادتون نره یا علی. حرمتو خیلی قشنگه کربلائی علی محمد ملکی حجم 635کیلوبایت |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
انقدرفسادتوسینما ومملکت ریخته فقط چسبیده ایدبه دستگاه امام حسین با انتقادات مخرب تون اینکه ما حسین {ع}تو
مداحی ها خدامی خونیم میگم من حسین پرستم مث اینکه میگم ضرب المثل که میگن طرف ناموس پرسته یا اینکه من سگ حسینم آیه قرآنی اصحاب کهف شعرمعروف سعدی پسرنوح بابدان گشت خاندان نبوتش گم شد سگ اصحاب کهف و... |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بنظر من عزاداری واقعی وذاکری به معنای واقعی ماله جنوبه مخصوصا بوشهره والسلاماشعار پر وزن و پر معنی وشرح وقایع به شکل حماسی و حزین نه مثل این آقایونی که شان حسین رو در حد خواندن اعشار خانم هایده پایین میارن
در یک کلام (( عزاداری جنوب تبلور حماسه و عشق )) |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
جناب اقای mostafa1367بنده فکر نکنم سندی برای مداحی<عباس رفته اب بیاره>داشته باشید.شما خودتون شنیدید؟اگه شنیدید خواهشا این شبهه رو از ذهن من بردارید.چون بنده خیلی دنبال این موضوع رفتم ولی پیداش نکردم.اگه اشتباه بشه حق الناسه
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |