|
همای و مستان
|
|
۱۶:۲۵, ۱۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۲۹ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم این روز ها که بازار موسیقی متال و رپ داغ داغ است ما همه از موسیقی سنتی غافل شده ایم و بی خبر مانده ایم چند سال است که یک گروه موسیقی بازار موسیقی سنتی را به دست خود گرفته است و به خوبی دارد کار می کند انصافاً کارهای زیبایی هم اجرا می کند ولی گاهی به جاده خاکی می زند !! در میان اشعاری که می خواند اشعار عرفانی بسیار زیاد است ولی بعضم مواقع اشعارش عرفانی نیست که بر ضد عرفان هم است به این دلیل او را مرتد عنوان کرده اند! این گروه هم اکنون در کشور های غربی کنسرت ها و اپرا اجرا می کند تا جایی که دریافت لوح از شهردار بورلی هیلز آمریکا را در کارنامه خود دارند بگذریم قسمتی از اشعار این خواننده را در زیر آورده ام البته کوتاه: توبه ها را بشکنیم توبه ها را بشکنید ، توبه ها را بشکنید میخانه ها را وا کنید ای بـــاده خـــواران پیمانـه را احیــا کنیـد ای مــل گســاران باده ساغـر کنیـد ، توبـه ای دیگـر کنیـد خرقه از تن برکنید ، توبه ها را بشکنید توبـــه هــا را بشکنیـــد آمــــد بهــــاران ملاقات با دوزخیان ن دم که مــــرا مــــی زده بـر خـــاک سپــارید زیـــــر کفنــــــم خمــــــره ای از بـــــاده گذاریـد تــــا در سفـــــر دوزخ از ایــن بــــــاده بنوشـــم بـــــر خــاک مـن از ساقــــه انگـــــور بکــاریــــد آن لحظـــه کــه بـا دوزخیــــان کنـــــم مـــلاقات یک خمـــره شـــراب ارغـــوان بــرم به سوغات هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی بنشینـــــم و بــــا دوزخیـــــــان کنـــم تــــلافی کعبه بـه گـرد کعبـه می گـردی پریشان کـه وی خود را در آنجا کرده پنهان اگــر در کعبــه می گـــردد نمـایـان پس بگرد تا بگردی بگرد تا بگردی در اینجا باده مینوشی ، در آنجا خرقه می پوشی ، چرا بیهوده میکوشی در اینجا مـــــردم آزاری ، در آنجا از گنـــــــــــــه عاری ، نمی دانم چه پنداری در اینجــا همـــدم و همسایــــه است در رنــج و بیمــاری تو آنجا در پی یاری این چه جهانیست ؟ این چه بهشتیست؟ این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت هر کجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت. این چه جهانیست؟!این چه بهشتیست؟! این چه جهانیست که نوشیدن می نارواست؟! این چه جهانیست؟ این چه بهشتیست , در آن خوردن گندم خطاست؟! این چه بهشتیست؟ ![]() پرواز همای با نام پیشین سعید جعفرزاده احمد سرگورابی از خوانندگان ایران است. وی همراه با گروه مستان که مجموعهای از نوازندگان سازهای ایرانی هستند، سبک تازهای از موسیقی سنتی را ارائه میدهند.وی همچنین خواننده گروه ارکسترال به آهنگسازی شهرداد روحانی در آمریکا بودهاست. همای، زاده روستای «احمد سرگوراب» در گیلان بوده و ترانههایی را نیز به زبانهای گیلکی و تالشی اجرا کردهاست.در زمینه هنر آواز، شاگرد اساتیدی همچون فریدون پوررضا، سید کمال الدین عباسی، هنگامه اخوان، کریم صالح عظیمی را دارد و همچنین در باب زمینه شعر و ادبیات فارسی از استایدی همچون علیقلی محمودی بختیاری، حبیب نبوی، محمود طیاری و دادبه بهره مند گردید |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۰, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اولین بار وقتی دیدم چند تا ازبچه های دانشگاه که از صبح تا شب پای ماهواره ولو بودن و فقط خزعبلات رپر ها رو گوش می دادن ، به همای علاقه مند شدن بدجور شک کردم!!!
آدمایی که همیشه منو به خاطر گوش دادن موسیقی سنتی مسخره می کردن بدجور از همای تعریف می کردن (احمدلله الان همون سنتی رو هم گوش نمی کنم!! ) اول باید بگم کار همای از نظر فنی یه کار فوق العاده معمولی و متوسطه! و ارزش زیادی نداره. به جز یکی دونفر از اعضای گروهش که کارشون خوبه. کارهای ایشون صرفا سیاسی هستش و دلیل این همه استقبال از ایشون در خارج از کشور هم به خاطر اشعاری هست که انتخاب می کنه. حتی داخل ایران هم اکثر طرفداراش از همین طیف مخالف نظام هستن. عمر هنری ایشون زیاد نخواهد بود! تا زمانی که بتونن ازش برای تبلیغات سیاسی استفاده کنن باقی میمونه و بعدش... |
|||
|
|
۰:۴۹, ۳۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۰:۵۴ توسط Maryam.A.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دعوا؟؟؟؟
![]() آخه سر چی؟ ![]() نه فاطمه خانم بنده اصلا قصد دعوا نداشتم حتی حمله هم نکردم . نمیدونستم بیان عقاید این روزا معنی جنگ و حمله رو میده. اما اصلا به این نکته که گفتم توجه نکردین .اسم این آلبوم ملاقات با دوزخیان بود. یعنی این حرفا رو کیا گفتن ، دوزخیان همونایی که منکر اون دنیا و بهشتش شدن. حرفام زیاد بود اما بیشترشو پاک کردم یه موقع فکر نکنین قصد حمله داشتم. (۲۹/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۰)guided نوشته است: (احمدلله الان همون سنتی رو هم گوش نمی کنم!!دورود بر شما اما باید بگم که: خب دارین اشتباه میکنین که همه مسائلو با هم قاطی میکنین حالا چون همای سنتی بد بوده قرار نیست همه ی سنتی ها بد باشن که!!! آهنگ های سنتی دیگه ای هم هستن که میتونین گوش کنین و این چنین مشکلاتی رو هم نداره نمونش اپرای عروسکی مولانا . |
|||
|
۰:۵۷, ۳۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۱:۱۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
اگه ناراحت کردم شما یا هر کس دیگه رو شرمنده ام
امیدوارم من رو ببخشید! ![]() آخه شما گفتید : نقل قول:میشه بگین بهشت چیه فاطمه خانم ؟ ما هم یک کم آرایش تدافعی گرفتیم ![]() (۳۰/مرداد/۹۰ ۰:۴۹)Maryam.A نوشته است:(۲۹/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۰)guided نوشته است: (احمدلله الان همون سنتی رو هم گوش نمی کنم!!دورود بر شما اما باید بگم که: بیشتر ما ها هیچ نوع موزیکی گوش نمی کنیم مگر از تلویزیون پخش بشه ![]() یک کمی با ما وقت صرف کنید با اخلاقیات ما بیشتر آشنا میشید مریم خانم
|
|||
|
|
۲:۳۶, ۳۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۲:۳۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۰ ۰:۴۹)Maryam.A نوشته است: دورود بر شما اما باید بگم که:سلام بنده نگفتم بده! ![]() این بحث که چرا موسیقی گوش نمی دم رو توی تاپیکی با عنوان ((تحقیقی پیرامون موسیقی)) اگه اشتباه نکرده با شم البته؛ مطرح کردم. در ضمن تا به حال این اپرای عروسکی رو نشنیدم! من قبلا کارهای شهرام ناظری رو گوش می دادم.(البته فکر نکنم این موضوع چندان به این تاپیک مرتبط باشه )
|
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۰:۵۶)فاطمه خانم نوشته است:(۲۷/مرداد/۹۰ ۲۳:۱۳)Rman نوشته است: من به صورت حرفه ای از شعر سر در نمیارم اهنگ های این اقا رو هم گوش ندادم ولی تا جایی که میدونم حافظ هم همش تو اشعارش حرف از مستی و می و ساقی البته از نوع عارفانش میزد تو اشعار ایشونم من تفاوتی ندیدم تو همین چند خطی که دوستان گذاشتن!! |
|||
|
۱۳:۱۳, ۳۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۱۵:۴۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
در برنامه معرفت پخش شده از شبکه 4 سیما در جمعه گذشته
به طور مفصل راجع به شب قدر و انواع شراب (البته از نوع معنوی ) که اسامی اون در قرآن ذکر شده بررسی شد. این برنامه به جرات یکی از زیبا ترین بحثهای عمر من بود که شنیدم. مهمان برنامه "دکتر دینانی" عزیز که ان شاء الله خداوند بر عمر مبارکشان بیفزاید در این باره صحبت داشتند. واقعا جذاب بود. آری این می کجا و آن می کجا. اتفاقا بد نیست کمی در این باره تحقیق کنیم. ضمنا برچسب تازه وارد الحمد الله دیگه برداشته شده صد هزار مرتبه شکر! دیگه از این عبارت استفاده نکنیم! |
|||
|
|
۱۱:۱۹, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۰ ۲۳:۱۳)Rman نوشته است: من به صورت حرفه ای از شعر سر در نمیارم اهنگ های این اقا رو هم گوش ندادم ولی تا جایی که میدونم حافظ هم همش تو اشعارش حرف از مستی و می و ساقی البته از نوع عارفانش میزد تو اشعار ایشونم من تفاوتی ندیدم تو همین چند خطی که دوستان گذاشتن!! من هم حافظ خوندم، هم همای گوش دادم. فرق بینشون. این آقا زده تو جاده خاکی |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
IN GROOH DAR EBTEDA KHOB SHOROO KARD AMA BAD ZAD JADDE KHAKI MAN MIGAM AGAR GHASDY DAR KAR NABOOD HICH ZAMAN LINE KHODESHO AVAZ NEMIKARD MAN ASHRGHE AHANG HASH BOODAM AMA ALAN BE IN KARE JADIDESH GOOSH NEMIDAM:blush:blush:blush
|
|||
|
۱۸:۲۶, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
خانوما و آقایونی که بی خودی جبهه گرفتید و دارید به این بنده ی خدا تهمت کافر بودن می زنید توجه کنید .
این آقا و گروهش نه سعی در انکار معاد دارن نه خدا . اینا فقط به این طریق دارن اعتراض خودشون رو نسبت به دولت وقت و کارهاش نشون می دن . والسلام |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان گرامی اگر نظر بنده را بخواهید همای یک شاعر و خواننده به اصطلاع عارفانه است اما نه سواد ادبیاتی خوبی دارد و نه درک صحیحی از شعر عارفانه. اگر مصاحبه ها و اشعار او را دیده باشید متوجه این خواهید شد که او یک ملحد ضد دین نیست، بلکه تنها گمراهی است که به واسطه برداشت غلط خود از دین و عرفان به این گمراهی کشیده شده است. |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: homay.jpg]](http://del-ava.persiangig.com/image/homay.jpg)

)