|
بررسی آثار بریتنی اسپیرز
|
|
۲۲:۱۶, ۱۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۴۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
• بریتنی اسپیرز(Britney Spears):
بریتنی جین اسپیرز نخستین آلبوم خود «عزیزم یک بار دیگر» را در سال ۱۹۹۹ عرضه کرد، که او را به سمت شهرت سوق داد. آهنگ «عزیزم یک بار دیگر» در بیلبورد رتبه اول را کسب کرد. او دومین آلبوم استودیویی خودش را به نام «اوه!… من دوباره انجامش دادم» در سال ۲۰۰۰ با موفقیت روانه بازار کرد. آلبوم اول و دوم او جایگاه او را به عنوان یک الگو تثبیت کرد و رکورد های بسیاری به نام او ثبت شد. در سال ۲۰۰۱ با آلبوم سوم خود به نام بریتنی و اجرای نقش اول در فیلم «چهار راه» حوزه فعالیت خود را گسترش داد. و در پی آن در سال ۲۰۰۳ آلبوم چهارم او با نام «در منطقه» آهنگهای همچون «من در برابر موسیقی» و «سمی» و «هر زمان» منتشر شد. بعد از انتشار دو آلبوم بسیار موفق و به شهرت رسیدن او، زندگی شخصی مورد توجه رسانه ها قرار گرفت. (18) از آن به بعد هر کسی او را به عنوان یکی از برترین و مشهورترین خوانندگان حال حاضر می شناخت . شهرت و مقبولیت عامی که او در طی چند سال خوانندگی اش کسب کرده بود موجب آن شد که ایلومناتی بر جذب او دست بگذارد . سرانجام در سال 2004 خبری مبنی بر این که او به دین یهود و آیین کابالا گروییده است تمام رسانه ها را پر کرد. البته عده ای خبرگزاری ها گرایش وی را سبب دوستی با مـ دونـ ـا نسبت می دهند. ![]() ![]() بلافاصله پس از انتشار این خبر عکسی از وی پخش شد در حالی که گردنبند ستاره شش پر را به گردن آویخته بود. ![]() نکته: یکی از نشانه ها و نمادهای تصوف یهودی یا همان کابالا دست بند قرمز رنگ است . این دستبند که در دست چپ کابالیست ها بسته می شود، نمادی از دوری "چشم شیطان" است که آنها را از بدی و شر دور می کند. این دستبند از منظر آنها اثر وضعی بسیاری داشته و همراهی آن بسیار مهم تلقی می شود(19). عکس های بسیاری از بریتنی اسپیرز موجود است که دستبند قرمز رنگ کابالا به دست کرده است . کافیست عبارت" Britney spears kabbalah red bracelet " را در قسمت تصاویر موتورهای جستجوگر جستجو کنید! ![]() ![]() اینم عکس های مدونا واسه این که شکتون یقین بشه ![]() ![]() “بریتنی اسپیرز” خواننده مشهور پاپ قصد دارد با “عدنان غلیب” عکاس پاپاراتزی خود ازدواج کرده و به دین وی، اسلام، بگراید. سایت خبری تحلیلی عصر ایران نوشت : این خواننده آمریکایی به دوستان خود گفته که به شدت عاشق این عکاس شده است. به نظر می رسد این خواننده جنجالی که تاکنون دو بار ازدواج کرده، بدون توجه به هشدارهای دوستان و اطرافیان خود همچنان عزمش را برای ازدواج با این مرد مسلمان جزم کرده است. روزنامه انگلیسی زبان “دیلی استار” چاپ بیروت به نقل از یک منبع نزدیک به وی نوشت: برخی این اقدام “بیریتنی” را نوعی جنون قلمداد کرده اند، اما وی گفته که قصد انجام آن را دارد و برایش مهم نیست که دیگران در مورد او چگونه می اندیشند.ب براساس این گزارش بریتنی مایل است مراسم ازدواجش توسط یکی از کشیشان کلیسای ساینتولوژی برگزار شود. سخنگوی کلیسای ساینتولوژی نیز گفته است که کلیسا آماده اعزام کشیش برای برگزاری جشن عروسی “بریتنی” و شوهر سومش است. اینم عکس شوهر های این خانم ![]() ![]() _________________ در تاپیک های زیر می توانید بفهمید که چگونه با منحرف کردن اذهان من و شما سعی در پیش بردن اهداف خویش دارند ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی ! مدونا، عاشق یک جوان مسلمان شد آیا پاریس هیلتون مسلمان است؟ و اطلاعات بیشتری را کسب نمایید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۱, ۱۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۱۸:۰۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان فکر می کنم صحبتهای کافی زده شده.
بریتنی ظاهرا از ماجراهای کابالا و .... بیرون اومده و ... بنابراین الان علیه ایشون مدرکی وجود نداره که فراماسون باشه در حالیکه کسانی مثل لیدی گاگا و ریانا و beyonce و ... 100 درصد مدارک زیادی علیهشون وجود داره که شیطان پرست هستن و با اجنه بی ارتباط نیستن. اما این قضایا در مورد بریتنی وجود نداره. البته تا اینجا میشه گفت مدرک محکمی در مورد ماسون یا شیطان پرست بودن ایشون وجود نداره اما بی حیایی این خواننده در پوشش و حرکاتش قطعا گناهی است بزرگ و غیر قابل بخشش. به هر حال بریتنی ماسون باشه یا نباشه برای من مسلمون فرقی نمیکنه. وظیفه من اینه که به طور کامل تصاویر ایشون رو نبینم و صدای ایشون رو نشنوم. اما من باب وظیفه مسلمانی تا مدرکی دقیق نداریم نمیشه ایشون رو ماسون دانست اما این ربطی به گناهکار بودن ایشون نداره چون مسیحیان معتقد به اصول دینی هم کم نیستن. اینطوری نیست که هر کس در جامعه مسیحی و آمریکا بود باید برهنه و بی حیا باشه. بنابراین بهتره دوستان دیگه راجع به این موضوع بحث نکنن تا اتفاق جدیدی بیافته یا مدرک محکم جدیدی بدست بیاد. |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام بدون تعارف بگم که اشتباه می کنیم.بابا به خدا اشتباهه که بشینیم فلان فیلم و فلان خواننده و ... رو تا آخر نگاه کنیم که نماد گرایی رو پیدا کنیم.بد جوری گول خوردیم.به بهانه بررسی هر آشغالی که درست کردن نگاه میکنیم نگاه به نامحرم تیری است از طرف شیطان که نخورد ندارد حالا یکی به یه نظر نگاه می کنه و من برای پیدا کردن نماد فرقی نمی کنه. موفق باشید. (اگر تند حرف زدم منو ببخشید) |
|||
|
|
۳:۵۷, ۱۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۴:۰۰ توسط Amir.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۰ ۰:۵۹)EMPERATOR نوشته است: فرض بر این بگیریم که ایشان نه فراماسون است و نه کابالایست نه هر دینی دیگه ای...!آیا ایشان یک خانوم با خصوصیات و افکار ناپسند هستند یا نه؟؟ضمن عرض سلام کاملا موافقم حتی اگر مسلمان هم باشه باز هم هیچ فرقی نمیکنه مهم اینه که در راستای اهداف سردمداران داره فعالیت میکنه یاعلی |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۶:۰۵ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان
برای اینکه شخصیت مشهوری همچون بریتنی روی تعداد زیادی از مردم جهان تاثیر گذارد نیازی به اثبات "شیطان پرست" یا " ماسون" بودنش نیست ... با نگاهی دیگر هم می شود این خواننده بشدت کثیف را بررسی کرد ... دوستی که موسیقی این خواننده را دنبال می کند شاید بهتر بداند که ابتدای ظهور بریتنی ، نوجوانان بیشتر از همه اقشار حامی او بودند ، بعد رفته رفته سبکش و رفتارش را تغییر داد و به نوعی هرزگی را ترویج کرد که پدران و مادران امریکایی اجازه نمی دادند فرزندانشان شو های او را خصوصا پس از toxic ببینند ... یک خواننده چه باید می کرد که بریتنی نکرد ؟! همان زمان اگر اشتباه نکنم آگویلرا و آوریل او را متهم کرده بودند که کلیپ هایش تصاویری مشابه فیلم های پورن دارد ... تاثیر بینهایت او بر روی قشر نوجوان و خام در سرتاسر جهان غیر قابل انکار است ... ایراد اصلی این جستار هم همین است ، که بحث روی فراماسونر بودن یا نبودن یک شخص است ، نه میزان تخریب و تاثیر گذاریش و اعمالی که انجام داده ... |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۰ توسط AmirBritney.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
واقعا دیگه مدیرای عزیز دارن کفرمو بالا میارن!!!!10 تا!!ده تا از پستای من طی یه روز حذف شدن!!!!!!چرا؟حرف بدی زدم مگه توشون؟فقط توی این تاپیک اونم در جواب به او "حقیقت خان" یکم تند رفتم!!اگه من نمیگفتم شاید مال اون رو که به من توهین کرده بود اصلا بهش دست نمیزدید!!چرا؟!چون من عین بعضیا بلد نیستم از رهبر و ... حمایت کنم و از بریتنی دفاع کردم!!عدل علی!؟عجب..نمیدونستم اینهمه این تالار خفقانه!!!چیه؟!چرا حذف کردی؟د!این تالار برای من شده "لالاییه اندیشه"...جماعت گوش بدید من امروزا روانی دارم میشم و به عضویت کابالا هم دراومدم..انقدر کیف میده!!
|
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با سلام
ارامش خودتون رو حفظ کنید ! پست های جناب عالی و بعضی از دوستان تنها بحث لفظی بود و به همین دلیل پاک شد . اگر اینجا خفقان بود پست اول شما هم به خاطر دفاع از بریتنی حذف میشد . اگر معیارتون بالا رفتن پست هاتونه به عنوان کاربر ...من هم وظیفه دارم بار علمی حرفهاتون رو بسنجم !!! دوست عزیز اینجا که سایت سرگرمی نیست همین جوری تولید پست کنیم اینجا اومدیم مطلبی رو بگیم که بقیه ازش استفاده کنن . |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۰ ۱۰:۱۰ توسط AmirBritney.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
رضاجان مثله اینکه اشتباه شد!شما میگین که من به خاطر تعداد پستام فخر میکنم؟!!!واقعا که!ضمنا من و میلاد بین بحثای به اصطلاح لفظیمون حرف درست حسابی هم میزدیم!!خواهش میکنم خفقان باشه ببینم چی میشه مثلا؟!اگه پست اول من ازارتون میده پاکش کنین.اگ رد کردن بعضی حرفا در مورد آدما که حقیقت نداره به نظر شما بد و رفع شبهات هم بد خب پاکش کن.راستی یه ماموریتی هم بدم به شما مدیر عزیز من 46 تا پست اضافی دارم اگه میشه بیزحمت اونارم پاکشون کنید.ممنون میشم
|
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اخه موزیک چیه که شما ها وقتتون تلف می کنید
|
|||
|
۰:۱۱, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اینکه مثلا فلانی تافل دارد و یکی بیاد بگه اقا فخر فروشی نکنید و شما روی بریتنی پافشاری میکنید چه تاثیری در این بحث داشت ...من همون پست اول شما رو خوندم و قانع شدم که تاپیک کاملا افراطی بوده جناب بیداری اندیشه هم تائید کرد که بریتنی قبلا جز فراماسونر ها بود و الان هیچ مدرکی نیست ...بحث و جدل بعدش واسه چی بود ؟ مگه خود شما پیغام ندادین که این تاپیک رو قفل کنم ؟
خب من اومدم به جای قفل کردن تاپیک پست های معقولانه رو گذاشتم موند بقیه اش رو پاک کردم !ایا اگه تاپیک رو قفل میکردم و بعدش توی پالایش کلا حذفش میکردم بهتر بود ؟ |
|||
|
۰:۲۱, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
امان از اسیر شدن تو نمادگرائی و اصرار بیش از حد برای جلو رفتن تو این موضوعات.
چند ماه پیش یکی از دوستان همکلاسی تو دانشگاه اومده بود بهم گفت فلانی یه انیمیشن کارتونی پورن پیدا کردم پر از نمادهای فراماسونری و صهیونیستی و هر هفته یه قسمتش میاد و اگه خواستی بهت بدمشون و چکشون کن!!! ![]() از تعجب داشتم شاخ در می آوردم و بهش گفتم احمق تا این حد دنبال نمادگرائی هستی که رفتی فیلمای پورن نگاه میکنی؟وای به حال همچین نمادگرائی ای که ما رو سمت گناه میبره دوستان تنها چیزی که میخوام بگم اینه که مواظب باشید بازیچه دست این فرقه نباشین و در حد آشنائی و فهمیدن هدفشون پیگیری کنین و اونم نیاز نیست حتما برید آهنگارو و فیلمها رو یکی یکی نگاه کنید وگوش کنید امیدوارم از اونائی که دنبال این مباحث رفتنو الان پشیمونن ونصیحتشون اینه که از این افراط گرائی دست بردارید استفاده کنید یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 7yibu56xg7bkcnb7ay.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/7yibu56xg7bkcnb7ay.jpg)
![[تصویر: r2mlhpki8mp6xq1bxumc.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/r2mlhpki8mp6xq1bxumc.jpg)
![[تصویر: qvuvnpihbbvl7tpderk.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/qvuvnpihbbvl7tpderk.jpg)
![[تصویر: 8cfg44knene7o1cvq40d.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/8cfg44knene7o1cvq40d.jpg)
![[تصویر: u0fkupzy8pkb51mq9bfh.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/u0fkupzy8pkb51mq9bfh.jpg)
![[تصویر: 2jfcp0xvbp67h3njzri.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/2jfcp0xvbp67h3njzri.jpg)
![[تصویر: uyprllaz0xddawocc01h.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/uyprllaz0xddawocc01h.jpg)
![[تصویر: 1312398455_2.jpg]](http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-08/1312398455_2.jpg)
![[تصویر: 1312398431_3.jpg]](http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-08/1312398431_3.jpg)