|
پيامهاي پنهاني در موسیقی و تاثير آن بر نفس(ضمير ناخودآگاه)
|
|
۱۷:۵۳, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اول اين مطلب رو بگم كه اين موضوع رو شايد بدانيد ولي در مورد موسيقي كمتر به آن توجه شده.قبلا كساني در مورد والت ديزني سخن گفته اند و اين مطلب رو در ادامه آن بخوانيد.
در عمق وجود، انسان به نوعی تمایلاتی دارد که گاهی از بیاد آوردن آنها هم شرمسار میشود. گاهی اوقات قبح مساله کمی ریخته می شود و انسان کم کم پا را از گلیم خود دراز تر کرده و اخلاقیات را هم دور می زند و یا ریشخند می کند. یک نگاهی به انجمن ها، اتاق ها و تالار های گفتگو و هزار جای دیگر در اینترنت که بیاندازیم می بینیم که واژه هایی چون n-u-d-e girl، homo-s-e-x-u-a-l، group-s-e-x ، family s-e-x، brother-sister s-e-x، wife s-w-a-p-p-i-n-g و مواردی از این دست که بسیار همه به لطف و عنایت حضرت شیطان کم هم نیست جلوه می کند. البته تعریف اخلاق هم بحثی است که نیاز به زمان و صرف انرژی دارد. بیاییم ساده تعریف کنیم. اخلاق یعنی مجموعه قواعدی که انسان در طی آنها از مسیر خود برای درک حقیقیت پیدایشش و شناخت وظیفه اش منحرف نشود (چقدر هم ساده تعریف کردیم!). و حالا طرح چند سوال: شده که روزی در یک لحظه (در یک لحظه کوتاه) در زمان (t) یک گرایش غیر اخلاقی (با دوز و درصد و رسته متفاوت) داشته باشید. مثلابا اینکه سیگاری نیستید حوس کنید یکی از مواد مخدر را امتحان کنید و یا توجه تان به سبک غیر عرفی از ارضاء نیازهای جنسی (از موارد فوق) جلب شود. جلو تر نمی رویم و موشکافی در تجربیات شما نمی کنیم (اصلا به ما چه!!!). ولی هر چه بوده شما حتما در یک لحظه مشخص آن حس را سرکوب و مسیر را به جریان اصلی خود بازگردانده اید. سوال این است که دلیل چیست. دلایل می تواند متفاوت باشد ولی بعضی از دلیل ها که به آنها "پیامهای مخفی یا پنهان" گفته می شود جز دسته دلایلی هستند که امروزه هم بسیار باب است. می خواهیم در قسمت های بعدی این موارد را بیشتر مشخص کنیم و در خصوص آنها بیشتر توضیح دهیم. یقین دارم که بحث جالبی است و ای کاش بجای این همه انتگرال و زیگما که صبح تا شب باهاش سرو کار دارم به دنبال شناخت این حقایق برای خود و دیگران بودیم. نهانسازی در برگردان یا واروننگاری (Backmasking): شگردیست معمولا در خوانندگی و تهیه آلبوم که در آن یک آهنگ دو وجه و یا دو رو دارد. وجه ظاهری یا شعور آن که همان چیزی است که می شنویم و وجه دوم که ضد شعور آن است و توسط نا خودآگاهی انسان خوانده و ادراک می شود. در این تکنیک برای یک کلام، یک موسیقی و ... در حالت عادی آن نوا یا پیام یک جور خاص شنیده می شود و یا مثلا چیز دیگری شنیده می شود ولی با پخش وارونه آهنگ (که در حالت عادی قرار است بگونهٔ عادی پخش شود و ما از آن خبر نداریم) پیام اصلی و مخفی آهنگ پخش می شود. شاید سوال پیش آید که وقتی ما آهنگی با Backmasking مثلا با موضوع شیطان پرستی (در وجه دوم) گوش می دهیم آیا این آهنگ اثری بر ما دارد؟ ما که وارونه آن را گوش نمی دهیم؟ نکته جالب این است که برای ناخودآگاهی اصلا مهم نیست که این وارونه باشد و یا نباشد، ثبت می شود، نهادینه میشود و اثر خود را می گذارد. نهانسازی در برگردان کاربردیست دانسته که بواسطهٔ آن، پیغامی که از وارون آواها به مغز میرسد میتواند ناخواسته باشد. شما آهنگی را می شنوید که در حالت عادی از عشق به یک معشوق و کلک یار و از این ماجراها حرف می زند. در پشتش هم از شیطان پرستی و دوستی با لوسیفر و مواردی از این دست گفته می شود. شما پیام دوم را می شنوید، مثل حالت اول در خودآگاهی تمیز نمی دهید، ولی آنرا دریافت می دارید! لزوما دلیلی ندارد که خود خواننده هم از عمد این عمل را انجام دهد. بلکه وقتی حوزه آگاهی وی در موارد منفی عمیق و شیطانی اسیر است چنین اثراتی الهام می شود. برگردان اهریمنی اگرچه جنجال نهانسازی اهریمنی در برگردان، عموماً آهنگهای راک کلاسیکی را دربر میگرفت که سازندگانشان هرگونه تبلیغ شیطان پرستی را تکذیب میکردند، اینگونه نهانسازی توسط گروههای هوی متال چنان استفاده شده تا دانسته پیامهایی را در شعر ترانههاشان گنجانده سازند. گروههایی هم از این صنعت اهریمنی نمایی جهت مطامع اقتصادی بهره گرفتند. برای نمونه گروه ترش متال اسلیر در ابتدای آلبوم سال ۱۹۸۵شان "دوزخ در انتظار استگ صدایی که به روشنی برگردان شده بود را گنجاند که پیاپی شعار میداد "Join Us" به ما بپیوند. برگردان اهریمنی در ایران گرچه هنوز هیچ نهاد، بنیاد یا سازمان رسمی پژوهشی در زمینهٔ برگردان موسیقی فارسی زبان انجام نداده است، ولی کمیتهٔ آسیبشناسی وابسته به مؤسسهٔ عرفان کیهانی (حلقه) مقالهای در این زمینه فراهم نموده و نمونههایی را در این باره یافته است. آنها در مقالهای تحت عنوان "اسب تروا" بیان نموده اند که در ترانهها یا بطور کلی در گفتارها میتواند برگردانی مثبت یا منفی نهفته باشد که دراصطلاح میتوان بدان بارِ کلام گفت که بر ناخودآگاه تأثیر میگذارد. چند نمونه كه در سايت يوتيوب موجود است: پیام شیطان پرستی در آهنگ معروف هتل کالیفرنیا: http://www.youtube.com/watch?v=OF-GLLF-sZM ترویج شیطان پرستی در روی پنهان آهنگهای هوی متال: http://www.youtube.com/watch?v=PGXQwMGClSE ترویج لوسیفر خدای شیطان پرستان در آهنگ های لیدی گاگا http://www.youtube.com/watch?v=SWMsFokdBWU نمونه ایرانی http://www.youtube.com/watch?v=DhFG7rDy1...re=related اين نمونه رو براي دوستاني كه في--لتر شك--ن ندارن آپلود كردم: نمونه ها بسیارند. در youtube از این دو واژه استفاده کنید: Backmasking و "برگردان موسیقی" اين رو هم اضاف كنم كه بسياري از خواننده ها از پيامي كه به صورت نهفته در آهنگهايشان وجود دارد اطلاع ندارند مانند بسياري از خواننده هاي داخلي كه بعضا آهنگهائي را هم در وصف ائمه خوانده اند ولي در مورده خواننده هاي خارجي مانند امينم،مدونا،ليدي گاگا و بسياري ديگر به عمد از اين پديده استفاده ميكنند و شنوندگان را به سمت كار هاي شيطاني دعوت ميكنند و بعضي ديگر مستقيم و آشكارا شنونده را به سمت شيطان دعوت ميكنند مانند بسياري از خواننده هاي هوي متال. دوستان بازهم تاكيد ميكنم كه خيلي ها از خواننده ها نميدونن كه دارن اين پيام رو در آهنگهايشان به خورد مخاطب ميدن.اگه ايرادي در اين مطالب هست بگيد تا ما هم استفاده كنيم.يك موسسه در ايران هست كه در اين مورد تحقيق كرد كه من در مورد اين حلقه اطلاعي نداشتم تا مقاله ي خوب دوستمون SAEED_KOSAR برخورد كردم كه واقعا جامع به نقد اين موسسه پرداختند و اينجوري كه من فهميدم محمد علي طاهري موسس اين گروه دستگير شده است. دوستان نمونه هاي فارسي زيادي در اينترنت هست همونطور كه نوشتم در سايت يوتيوب با كمي جستجو ميتوان نمونه هاي زيادي رو پيدا كرد.دوستان من بعد از آشنائي با اين شيوه به اين نتيجه رسيدم كه آهنگ رو كلن بذارم كنار ولي شايد در بعضي موسيقي ها پيام مثبت باشه ولي ضرر موسيقي بيشتر از سوده اونه(البته از نظر من).الان بيشتر تو مواقع بيكاري سخنراني گوش ميدم و از وقتي كه اين كارو شروع كردم خيلي به اطلاعات عموميم اضاف شد.دوستان لطفا در مورده موسيقي نظر خودتون رو بگيد. ياعلي |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۸, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع مقاله: ذهن و تاثیرات موسیقی مقدمه: ذهن انسان یک فرایندی پیچیده است که با تحولات وهنجارهایی که توسط افراد در یک جامعه شکل می گیرند تشکیل می شود .حال اگر این سری تحولات وتاثیرات منفی باشد در مقطعی نتیجه ای که ذهن با آن شکل می گیرد یک سری ثمراتی منفی است. امروزه با توجه و آگاهی افراد نسبت به موضوعات درست و نادرست این قابلیت را دارند که تجربیات غلط و درست را مورد بررسی قرار دهند و آنها را به کار گیرند. امروزه دشمنان اسلام و استکبار جهانی سعی دارند باستفاده از تمامی ابزارها و امکاناتی که در دست دارند قبل از هر چیز قلب و ذهن افراد را مورد هجوم قرار دهند و با تخریب نظام عقیدتی این افراد و ساکن کرد ارزش های نادرست و تبدیل آن به یک هنجار مشترک ثمره تفکرات شیطانی خد را برداشت کنند. شناخت ذهن انسان: ذهن انسان پیچیده ترین و در عین حال تکامل یافته ترین عضو از بدن انسان است که تحت تاثیر اعتقادات و باورها و ارزش های حاکم در یک محیط و هنجارهای مشترک اعضای یک جامعه و تجربیات افراد شکل می گیرد .ذهن انسان عضوی از بدن اوست که وظیفه کنترل تصورات و تفکرات و اعتقادات و... را دارد و این عضو پیچیده بدان قدر گسترده است که نمی شود از یک بعد به بررسی و تحقیق در مورد آن پرداخت و مطالعه در مورد ذهن انسان نیازمند ابعاد مختلفی است تا شاید بتوان این سوال که ذهن انسان را چگونه می توان شناخت را پاسخ داد. واقعیت هایی که در ذهن ما وجود دارند برگرفته از تصورات ذهنی ما نسبت به اشیاء و یا اتفاقات خارجی است و ما می توانیم از روش های کنرل ذهن این تصورات را تغییر دهیم و آن وقت خواهیم دید که واقعیت های زندگی ما نیز دستخوش تغییرات خواهد شد. تصویر ذهنی(1): ذهن انسان یک مکانیزم ذهنی از قوه تخیل(2)افراد است که تعیین کننده تمامی شکست یا پیروزی های افراد است .این تصویر پایه ای است از شخصیت و رفتار افراد که تصاویر ذهنی را تقویت می کند تصویر ذهنی یک مرحله از ذهن افراد است که خود افراد آن را برای خوشان بوجود می آورند و با ترسیم توانایی ها و ضعف هایشان پیروزی یا شکست هایشان را ترسیم می کنند. فلو رانس در این باره معتقد است:ما دارای قدرت انتخاب هستیم مختاریم که در مسیر جادویی قدم برداشته و یا به کمک ذهن استدلالی خود جاده پر فرازو نشیب تجربه اندوزی را طی کنیم.با اطاعت از ذهن فوق هوشیار به دستاورد های بالایی دست میابیم در الهام تصاویر ((جوانی جاوید))و((حیات ابدی)) شکل گرفته است .ما چنان قدرتی داریم که می توانیم ذهن نیمه هوشیارمان را با تصاویر جوانی جاوید و حیات ابدی تحت تاثیر قرار دهیم.ذهن نیمه هوشیار ما یک قدرت مطلق بدون سمت و سو بوده و پندارهای آدمی را در خود جای داده است .ما انسان ها می توانیم جسم خود را تبدیل به وجودی فنا ناپذیر کنیم(3). ذهن انسان دارای دو بخش است: 1.ذهن هوشیار یا ضمیر خود آگاه(4) 2.ذهن نیمه هوشیار یا ضمیر ناخود آگاه(5) ذهن انسان مانند یک ربات عمل می کند در صورتی که به این ربات برنامه ای صحیح داده شود نتیجه انجام عمل این ربات اصولی خواهد بودو در غیر اینصورت نتیجه اعمال این ربات غیر اصولی خواهد بود. پس در نتیجه تفکری درست و حسن نت در کار نتیجه ای باشکوه و شگفت انگیز را در بر دارد. ذهن هوشیار یا خود آگاه: مغز انسان مکانی است که خود آگاهی در آن شکل می گیرد و این خود آگاهی ناشی از اعمال وشعور انسان است که به مغر منتقل و در آن تجلی پیدا می کند . ضمیر خود اگاه به کمک حواس پنج گانه ما جهان پیرامون را شناسایی و درک می کند و تاثیر مستیم در ضمیر نا خود آگاه انسان دارد. اگر ضمیر خودآگاه دارای افکار منفی باشد بر ضمیر ناخود اگاه تاثیر می گذارد و باعثنگرانی و اضطراب می شود ولی در صورتی که ضمیر خودآگاه دارای افکار مثبت باشد تاثیر مثبت در ضمیر خود آگاه انسان دارد و انسان را به سوی پیشرفت سوق می دهد. ذهن نیمه هوشیار(6)یا نا خودآگاه: این ضمیر قدرت مطلق ذهن انسان است . هر کلمه یا اندیشه ای بر آن تاثیر می گذارد این ضمیر تمامی ازای بدن را تحت کنترل دارد و هرگز نمی خوابد و استراحت نمی کند ولی توان فهم واستنباط را ندارد و تفاوتی میان اندیشه های مخرب و سازنده قائل نیست و دراین ضمیر همه چیز بسته به اندیشه هایی دارد که در ضمیر نا خودآگاه ما وجود دارد.پس در هر زمانی انسان بگوید می تواند کارها را با قدرت انجام دهد به راحتی در کارها پیروز می شود و در غیر اینصورت در کارها شکست می خورد . فلورانس در این باره معتقد است: شادی و تندرستی حاصل کنترل درست هیجانات هستند قدرت تکان می دهد اما خودش تکان نمی خورد . تنها زمانی که انسان آرام و متین و خوش خلق بوده و حتی در شرایطی نامطلوب راضی و خشنود باشد به کمال می رسد و در این مرحله چنان قدرتی دارد که می تواند از دل طوفان گذشته و زمام زندگی را در دست گیرد و کلامش همچون عصایی جادویی ناکامی های ضاهری را مبدل به کامیابی نماید.هر انسانی قادر است ابرهای تیره روزی زندگی اش (فقدان مالی،عاطفی،شادمانی و یا تندرستی)را ناپدید کند (7).به همین دلیل است که انسان باید مراقب افکار خود باشد چون ضمیر باطن انسان بر پایه اندیشه های او می باشد.با توجه به کارکردهای ضمیر ناخودآگاه در بسیاری از موارد افکار منفی یا مثبت را درگیر می کندو تنها راه حل این ابهام رهایی ذهن است. مهندسی ذهن(8): خداوند حکیم خالق انسان و همه موجودات است پروردگار در خلق موجودی به نام انسان هنرهایی را رقم زده که قابل توصیف و شناسایی نبوده و همین دلیل است که ابعاد مختلف فکری برای شناسایی پدیده ای به نام ذهن بوجود آمده است.هندسه ذهنی افراد با هم دیگر متفاوت است برخی به صورت پیچیده و برخی به صورت ساده است.دکتر طوسی در این باره معتقد است:که هر انسان معمار ذهن خویش است و همت و حرکت هر فرد عامل مهندسی و با آوری ذهن اوست. همین انسان وقتی در تعامل با دیگران و اجتماعات و تفکرات متفاوت برخورد می کند هویت اجتماعی آن از این تعامل شکل می گیرد و قدرت تفکر و قدرت حل مسئله دو معیاری است که بنیان های سلامتی ذهنی و تحلیل مهندسی ذهن را تشکیل می دهد که به آن امروزه هوش(9)گفته می شود.همین انسان در صورتی که تفکراتی درست دارد و این تفکرات در مواجه با معیارها و الگو ها و ارزش هایی نامناسب قرار گیرد با شکست مواجه می شود همانطور که تفکری درست در بستری غلط جاب نمی دهد. نکته دیگری که در مهندسی ذهن مطرح است این است که یک فرد با ذهنی ساده و کم تجربه در ارتباط مداوم با ذهن های خلاق اصطلاحا موتورهای خاموشش روشن می شوند (10). پس زمانی که اطلاعاتی غلط به صورت منظم و دسته بندی شده به ذهن داده شود ذهن هوشمند به تجزیه و تحلیل آن می پردازد و از بهم پیوستن این قطعات پازل یک عامل نامناسب در ذهن افراد بوجود می آید. مکالمه معکوس(11): ذهن انسان پیچیدگی های بسیار زیادی دارد و از فی*ل*تر های محافظ بسیار قوی برخوردار می باشد .فی*ل*تر عقلی(12)راه ورود هر گونه اطلاعاتی را که با باورهای ما و منطق مغایرت داشته باشد می بندد. ذهن قادر است اطلاعاتی را که به آن می رسدمورد پردازش دقیقی قرار دهد حتی اگر وارونه باشد؛در ستاد مرکزی ذهن،محدودیت هایی برای فهم زبان های مختلف نیست و هر مطلبی به هر زبانی برای این ستاد قابل فهم بوده و بکار گرفته می شود .این سطح از ذهن جزئی از حافظه ناخودآگاه که ما به آن اقف نیستیم ولی اثرات آن بر روی عملکرد های انسان ظاهر می شود. نظریه مکالمه معکوس نظریه ای علمی است که برای اولین بار توسط جان اوتس (15)مطرح شد.در این نظریه جان اوتس معتقد است که انسان به هنگام خلق گفتار،نا خود آگاه پیام های پنهانی را می آفریند که نمایانگری از اندیشه های اوست. او ادعا می کند که انسان به طور متوسط در هر 15 الی 20 ثانیه یکبار در گفتگوهای عادی اش 2 گزاره هم پیوند را خلق می کند؛یکی همان جمله بازگو شده اوست که آگاهانه شنیده می شود ودیگری پیامی است برگردان شده که ناخودآگاهانه در سخن او نهادینه شده است.این دو شکل کلام یعنی بهنجار و وارونه که مستقل هستند جزئی از ارتباطات انسان را تشکیل می دهند.اوتس مدعی است که پیام برگردان همواره روراست بوده و حقیقت درونی گوینده را آشکار می سازد(13). گفتار برگردان و موسیقی: مکالمه معکوس به معانی پنهان در صحبت های وارون شده ما می پردازد.این پدیده ابتدا در اوایل دهه 1980 با معکوس کردن موسیقی راک اندرول (14)و عباراتی حیرت آور که با برگردان آن به وجود آمد به شهرت رسید. اگر مکالمات ضبط شده به صورت برعکس ضبط شود عباراتی که معمولا کوتاه و در رابطه با کلامی گفته می شود شنیده شدنی هستند و حرفی که شنیده می شود را گوش می شنود ولی در واقع کلام اصلی را که در شعر نهفته است به راحتی از یلترهای عقلی می گذرد و بر ضمیر ناخودآگاه انسان تاثیر منفی می گذارد .به طورمثال وقتی ما یک موزیک را می شنویم که حاوی کلمات رکیک است از گوش دادن به آن امتناع می کنیم؛ولی در صورتی که این کلمات رکیک به صورت برگردان در یک موزیک معمولی پنهان شود فرد با جان ودل به آن موزیک گوش می دهد و کلمات رکیک به ذهن نیمه هوشیار فرد وارد می شود. به گونه دیگر این امکان وجود دارد که یک جمله نامربوط در یک آلبوم وجود داشته باشد و هر یک از موزیک های آلبوم فقط حاوی یک کلمه باشند ذهن انسان این قدرت را دارد بدون اینکه انسان متوجه این عملکرد شود قطعات پازل موزیک که از کلمات گرفته شده است را کنار هم قرار دهد و جمله مورد نظر را برداشت کند .این عملکرد توسط موسیقی و ذهن مانند یک عمل شعبده باز می باشد. به طور مثال:وقتی یک شعبده باز شعبده ای را انجام می دهد انسان از این کار به وجد می آید و بیننده چیزی را که به چشم می بیند به ذهن مخابره می کند وشعبده باز با استفاده از حقه چیزی را نشان می دهد که بیننده بخواهد ببیند و واقعیت را پنهان می کند.شعبده باز با تردستی این عمل را انجام می دهد ولی فرد این عمل را به مانند جادو به ذهن مخابره می کند.با استفاده از همین اصل شبکه منفی کلیه ی اطلاعات غلط خود را به ستاد مرکزی ذهن انسان می رساند و رفتار او را تحت تاثیر قرار داده و تمایلات او را به سمت دلخواه هدایت می کند. شعر و موسیقی می توانند به عنوان یک حقه شعبده باز مورد سوء استفاده شبکه منفی ذهن قرار گرفته و در حد بسیار گسترده ای در این رابطه به کار گرفته شود. نمونه ای از اشعار و برگردان آن ها: نمونه شماره ۱ اصل : حالم بده، حالم بده، آدم بده نگو به من عاشق شدن نیومده آدم بده، حالم بده، آدم بده، نگو عاشق شدن به من نیومده آدم بده، آدم بده،حالم بده، حالم بده ... برگردان : اعدم الله، اعدم الله، اعدم الله، اعدم الله، اعدم روی همه ملت عاشق شوق اعدم الله، اعدم الله، اعدم الله، اعدم روی همه ملت عاشق شوق اعدم الله، اعدم الله، اعدم الله.... نمونه شماره ۲ اصل : نگو یه روز میری و پیشم نمیای دیگه اگه اگه مث قدیما منو نخوای دیگه اما باز به یاد تو گریونه دلم دیگه دیگه بعد تو عاشق نمیشم نگو یه روز میری و پیشم نمیای دیگه اگه اگه مث قدیما منو نخوای دیگه اما باز به یاد تو گریونه دلم دیگه دیگه بعد تو عاشق نمیشم عاشق نمیشم... برگردان : هرچی نوشتم هرچی نوشتم با صدا بگین بگین اونور [...] با صدای تو اومد بگین آخرالزمونی که (تو) قصه میگن اینه بگین دین مسیحایی این تو نیومد هرچی نوشتم هرچی نوشتم با صدا بگین بگین اونور [...] با صدای تو اومد بگین آخرالزمونی که (تو) قصه میگن اینه بگین دین مسیحایی این تو نیومد نمونه شماره ۳ اصل : مگه جردن چی داره، میگن تو هر دقیقه اش، دل میشه تیکه پاره آخ، پسر دخترا، پسر دخترا، مگه جردن چی داره میگن تو هر دقیقه اش، دل میشه تیکه پاره پسر دخترا، پسر دخترا، مگه جردن چی داره میگن تو هر دقیقه اش، دل میشه تیکه پاره میگن تو هر دقیقه اش، دل میشه تیکه پاره برگردان : الله نگید، بشین بریم، یا حبیب، الله، هو نگین الله نگید، بشین بریم، یا حبیب، الله، هو نگین ملودیش دندان شکن، عادت کن به غاصب، عادت کن به غاصب الله نگید، بشین بریم، یا حبیب، الله، هو نگین ملودیش دندان شکن، عادت کن به غاصب، عادت کن به غاصب الله نگید، بشین بریم، یا حبیب، الله، هو نگین ملودیش دندان شکن نمونه شماره ۴ اصل : طلسم شهرو وا کرد سیندرلا عروس شد، قصه ما تموم شد سیندرلا عروس شد، قصه ما تموم شد سیندرلا عروس شد سیندرلا، سیندرلا، سیندرلا برگردان : من ابلیس، من ابلیس، من ابلیس پشت حلقه بنویس، همه شو از غم بنویس پشت حلقه بنویس، همه شو از غم بنویس پشت حلقه بنویس، [...] و اشک صله نمونه شماره ۵ اصل : بگو مال کی هستی، بگو مال کی هستی برگردان : این صلیبه نابوده، این صلیبه نابوده نمونه شماره۶ اصل : به خاطر من بخند تا دوباره بهار شه عاشق قلعه ی دور اسب طلا سوار شه، اسب طلا سوار شه به خاطر تو می خونم، یا تو یا هیچ کس دیگه قدر چشاتو می دونم، یا تو یا هیچ کس دیگه به خاطر نو می شکنم، یا تو یا هیچ کس دیگه من از تو دل نمی کنم، یا تو یا هیچ کس دیگه می خوام بگم دوست دارم، یا تو یا هیچ کس دیگه بی تو نفس کم میارم، یا تو یا هیچ کس دیگه می خوام بگم دیوونه تم، اینو همش دلم می گه بذار بگم دوست دارم، یا تو یا هیچ کس دیگه می خوام بگم دوست دارم، یا تو یا هیچ کس دیگه بی تو نفس کم میارم، یا تو یا هیچ کس دیگه می خوام بگم دیوونه تم، اینو همش دلم می گه بذار بگم دوست دارم، یا تو یا هیچ کس دیگه می خوام بگم دوست دارم، یا تو یا هیچ کس دیگه بی تو نفس کم میارم، یا تو یا هیچ کس دیگه می خوام بگم دیوونه تم، اینو همش دلم می گه بذار بگم دوست دارم، یا تو یا هیچ کس دیگه برگردان : بگید به سجده های استاد، برای سود مرگی لازم بگین ملک شاه هانی، از من امید نگیر مارخین بگید به سجده های استاد، فدای سکس ام من و دین بگید به سجده های استاد، برای سود نگین آخه بگید به سجده های استاد، برای سود مرگی لازم بگین ملک شاه هانی، از من امید نگیر مارخین بگید به سجده های استاد، فدای اکس ام من و دین بگید به سجده های استاد، برای سود نگین آخه بگید به سجده های استاد، برای سود مرگی لازم بگین ملک شاه هانی، از من امید نگیر مارخین بگید به سجده های استاد، فدای اکس ام من و دین بگید به سجده های استاد، برای سود نگین آخه بگید به سجده های استاد، همش اینه دل و صنم بگید به سجده های استاد، همش sin بود طلسم آخه (ترجمه : گناه) بگین به سجده های استاد، من و دین محتاج، شش هفده بگین به سجده های استاد، [...] طلسم آخه دلش، راه بس ساده است و سهل دلش، راه بس ساده است و سهل هو بگین ناطق شوق، به شوق همه راه اوست تلخه حملات آخر رد نظریه در محافل عمومی: بیشتر زبان شناسان و دانشگاه ها و اغلب موسسات پژوهشی به دلیل اینکه این نظریه را واقعی نمی دانند هر گونه مبنای نظری بر اینکه پیش گویی های اوتس حتی ارزش آزمودن داشته باشد و این واقعیت که خیلی از ادعاهای او ناآزمودنی است از بررسی و مطالعه در مورد این مسئله خودداری کرده اند. برگردان گفتار با رشته بحث برانگیز(و از طرف بسیاری شبه علمی(16)خوانده شده) برنامه ریزی عصبی –زبان شناختی(ان ال پی)مقایسه شده است(17). برخی دیگر در این باره پاریدولیا (18)را مطرح کرده اند؛یعنی گرایش مغز انسان برای دریافت نماهای معنادار از نگاره های نامنظم . پاریدولیا چه بسا هنگامی که کسی کنجکاوانه به نبال کشف یک الگو باشد بیشتر رخ می دهد.این حالت مثل حالت کسانی است که به دنبال عبارات بامعنی در موسیقی هستند تا پیام های نهان شده در موسیقی را بیابند. نتیجه گیری: با استفاده از مکالمه معکوس در صورتی که بدون اینکه انسان از موضوعی با خبر باشد القائاتی به ذهن انسان می شود از طرق مختلف که یکی از آن ها موسیقی است. ذهن انسان هم یک عضو پیچیده از بدن انسان است که در ارتباط با محیط اطراف و هنجارهای مشترک در یک جامعه شکل می گیرد و هر عاملی که آن را وادار به تجزیه تحلیل می کند عامل تاثیر گذار در شکل گیری پیکره آن است.برخی در رابطه با مکالمه معکوس آن را به راحتی زیر سوال و تفی کردند.شاید بتوان به این نکته دست بافت که کسانی که نمی خواهند پژوهشی تخصصی در مورد اثبات این مسئله به عمل آورده شود، چون این افراد افرادی اند که می توانند در تشکیل این نکته شیطانی نقش داشته باشند.به راحتی پژوهشگران این نظریه علمی را نفی کردند و هیچ توجیه علمی دقیق در رابطه با حل این موضوع ارایه نکردند و این در صورتی است که جان اوتس برای اثبات نظریه خود نرم افزار مکالمه معکوس را بوجود آورد و این دستگاه در بسیاری از موارد نتیجه ای مثبت داده است(19). اوتس معتقد است در رابطه با این نظریه که پیام برگردان همواره رو راست بوده و حقیقت دیدگاه درونی گوینده را آشکار می کند(20).علم به مکالمه معکوس می تواند حقایق ناگفته در مکالمات و پنهان شده ها در دروغ ها و همچنین انگیزه های ناگفته،نقشه های پنهانی و همچنین دست یافتن اطلاعاتی در بازجوئی ها بکار برده شود.همچنین ثابت شده کودکان از سه ماهگی تا 13 الی 14 ماهگی به صورت معکوس شروع به حرف زدن می کنند در حالی که ما متوجه صحبت های آن ها نمی شویم(21). (پایان) آدرس دانلود نرم افزار WWW://PICKED-ONION.COM/RED/19813 یا حق |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
با سلام
![]() لازم به ذکر است آقای محمد طاهری(کسی که این مسائل رو بیان کرد)اخیرا دستگیر شد. و یک سوال: ![]() بعضی از این وارون شده ها هیچ معنی ای نداره چطور میشه گفت که اینا شیطانی هستند؟ و یک نکته: ![]() شما کافیه یکی از این آهنگ ها رو برگردونشو فقط گوش کنید و متن برگردانش رو نخونید می فهمید که هیچی از گفته ها سر در نمیارید. |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
دوستان نظرتون در مورد باب مارلی چیه؟؟؟
چون در آهنگ هاش بسیار زیاد به مفاهیم آخرالزمانی اشاره میکنه و به مرگ مشکوکی هم میمیره من نمونه ای از آهنگشو میزارم نظر بدید One love! one heart! Lets get together and feel all right. Hear the children crying (one love!); Hear the children crying (one heart!), Sayin: give thanks and praise to the lord and I will feel all right; Sayin: lets get together and feel all right. wo wo-wo wo-wo! Let them all pass all their dirty remarks (one love!); There is one question Id really love to ask (one heart!): Is there a place for the hopeless sinner, Who has hurt all mankind just to save his own beliefs? One love! what about the one heart? one heart! What about - ? lets get together and feel all right As it was in the beginning (one love!); So shall it be in the end (one heart!), All right! Give thanks and praise to the lord and I will feel all right; Lets get together and feel all right. One more thing! Lets get together to fight this holy armagiddyon (one love!), So when the man comes there will be no, no doom (one song!). Have pity on those whose chances grows tinner; There aint no hiding place from the father of creation. Sayin: one love! what about the one heart? (one heart!) What about the - ? lets get together and feel all right. Im pleadin to mankind! (one love!); Oh, lord! (one heart) wo-ooh! . |
|||
|
|
۲:۵۸, ۱۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۲:۵۹ توسط sizarta.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان لازم نیست که ادمی با برگشت موسیقی چیزی بفهمه بلکه نهان سازی برای اینکه این معانی از صافی های مغز عبور کنه همین کافیه .در خیلی از موزیک ها چیزی نمی فمیم ولی اگر در هر یک از موزیک ها یک کلمه به مغز انتقال داده شود و البوم های یک خواننده فقط حاوی چند کلمه و یک جمله باشد ان معانی مورد نظر به مغز مخابره می شود .
پس مهم فهمیدن ما نیست بلکه مخابره شدن به مغز است . تاثیراتش : یکی از کوچیک ترین تاثیراتش این است که دعا و رازو نیازمان با خداوند ناخالصی داشته باشد همین برای شیطان کافی است حتما که لازم نیست که آدم با این کار شیطان پرست بشه. |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۲۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
اقا از همین الان بیایید با احترام به آقای ره بین تعطیلش کنیم.
|
|||
|
۲۲:۰۵, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
ببخشید وقتی اهنگ رو برگردان میکنند معنی لفظی و حروفی اهنگ رو عوض نمیکنند و به این شکل نیست که اهنگ رو از اخر به اول بخونی معنی شیطانی پیدا میکنه بلکه کل سیستم اهنگ عوض میشه
|
|||
|
۰:۳۶, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
لینکت فی*ل*تره
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۱۷:۲۵, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۷/دی/۸۹ ۲۰:۵۶)tohidkarimi نوشته است: برید به لینک زیر و کلیپ زیر رو حتما دانلود کنید . نظراتتون رو بدید. Golam , FilterEEEEEEEEEEEEEEEEE |
|||
|
۱۹:۱۴, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۷/دی/۸۹ ۲۰:۵۶)tohidkarimi نوشته است: برید به لینک زیر و کلیپ زیر رو حتما دانلود کنید . نظراتتون رو بدید. من زدم ، فی*ل*تر شده !!! مگه چی بود که باید فی*ل*تر بشه ؟!!!
|
|||
|
۱:۰۳, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۲ ۱:۰۶ توسط NARJES.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
عواقب موسیقی در بعضی از احادیث وروایات:
رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم فرمود: ( کان ابلیس اول من تغنی): ابلیس اولین کسی بود که مرتکب غنا شد.(وسائل الشیعه ج12 ص231) امام جعغر صادق علیه السلام فرمود: ( من انعم الله علیه بنعمة فجاء عند تلک النعمة بمزمارفقد کفرها ومن اصیب بمصیبة فجاء عند تلک المصیبة بنائحة فقد کفرها) کسی را که خداوند سبحان نعمتی به او عطا کند واو در اثر نعمت به وسائل آواز خوانی و موسیقی رو کند با این عملش ناسپاسی حق تعالی را مرتکب شده وهمچنین کسی که مصیبتی (برای امتحان و....) به او برسد وآه وناله کند او هم کفران نعمت نموده است.(کافی ج6 ص432) 1-بی تفاوت شدن نسبت به ناموس امام صادق علیه السلام فرمود ان الشیطان یقال له : القفندر اذا ضرب فی منزل رجل اربعین یوما بالبربط ودخل علیه الرجال وضع ذلک الشیطان کل عضو علی مثله من صاحب البیت ثم نفخ فلا یغار بعدها حتی توتی نسائه فلا یغار).به شیطان قفندر( بدقیافه) گفته می شود زمانی که در خانه کسی چهل روز با وسائل موسیقی ( مثل تار بنوازند) و مردان وزنان در آن مجلس باطل گرد آیند شیطان تمام اعضای بدن صاحب خانه را لمس می کند.(بطوری که چشم ، گوش ، زبان، وسایر اعضایش در مسیر وفرمان شیطان وگناه قرار می گیرند) بعد از آن غیرت را از دست می دهد .انچنان که نسبت به رابطه نامشروع دیگران با همسرش بی تفاوت می شود . 2- مرگ ناگهانی وقبول نشدن دعا امام صادق فرمود : بیت الغناء لا تومن فیه الفجیعة ولا تجاب فیه الدعوة ولا یدخله الملک. خانه ای که در آن غنا باشد از مرگ ومصیبت دردناک ایمن نیست ودعا در آن به اجابت نمی رسد وفرشتگان وارد آن نمی شوند. از امام صادق علیه السلام در مورد غنا سوال شد ، امام علیه السلام فرمود : لا تدخل بیوتا، الله معرض عن اهلها. به منازلی که اهل آن بخاطر انجام معصیت (وگوش دادن به موسیقی ) از رحمت خداوند دور شده اند وارد نشوید. 3- سبب نفاق امام صادق علیه السلام فرمود: ضرب العیدان ینبت النفاق فی القلب کما ینبت الماء الخضرة. نواختن موسیقی (تار و...) نفاق را در دل می رویاند همانطوری که آب سبزه را می رویاند. رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم فرمود: انما نهیت عن صوتین احمقین فاجرین : صوت عند نغمة لهو ومزامیرالشیطان وصوت عند مصیبة خمش وجوة، وشق جیوب ، ورنة شیطان. من شما را از دو صدای بیهوده و فریبنده منع می کنم: یکی صدای نغمه های لهو وآواز شیطان که گمراه کننده است ودیگری شیون در وقت رسیدن مصیبت که خراشیدن صورت ، پاره کردن یقه و آواز وگریه شیطانی در آن باشد. 4-رفتن برکت حضرت محمد صلی الله علیه وآله وسلم فرمود: لا تدخل الملائکة بیتا فیه خمراو تنبوراو نرد، ولا تستجاب دعائهم، وترفع عنهم البرکة. فرشته گان به خانه ای که شراب وسائل موسیقی وقمار( مثل دائره، تنبور، نرد) در آن باشد وارد نمی شود. ودعای اهل خانه مستجاب نمی گردد. خیر .برکت هم از آنجا می رود. 5- عامل زنا رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم فرمود: الغناء رقیة الزنا. غنا وموسیقی کاری است که انسان را به زنا می کشاند. 6- در حدیث دیگری آمده: ... ایاکم والغناء فانه ینقص الحیاء ویزید فی الشهوة ویهدم المروءة وانه لینوب عن الخمرویفعل ما یفعل السکر. فان کنتم لابد فاعلین فجنبوه النساء.فان الغناء داعیة الزنا. از غنا و موسیقی دوری کنید زیرا موسیقی حیا را از بین می برد وسبب زیاد شدن غریزه جنسی می شود. مردانگی را نابود می سازد و هر کاری که شراب می کند موسیقی هم انجام می دهد واگر مبتلا به موسیقی شدید از زنان بپرهیزید برای آنکه موسیقی و غنا انسان را به زنا می کشاند. 7-عواقب اخروی غنا وموسیقی رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم فرمود: یحشر صاحب الطنبور یوم القیامة وهو اسود الوجه وبیده طنبور من نار وفوق رأسه سبعون الف ملک بید کل ملک مقمعة یضربون رأسه و وجهه و یحشر صاحب الغناء من قبره اعمی واخرس وابکم ویحشر الزانی مثل ذلک وصاحب المزمار مثل ذلک وصاحب الدف مثل ذلک. کسی که اهل تنبور است روز قیامت محشور می شود در حالی که سیاهترین صورت را دارد وبدستش تنبوری از آتش جهنم است وبالای سرش هفتاد هزار فرشته عذاب همراه با گرزی که در دست دارند بر سر وصورتش می کوبند. وکسی که اهل (غنا وموسیقی ) است از قبرش بیرون می آید در حالی که نابینا وگنگ وکر خواهد بود. همچنین زنا کار وآنکه فلوت ودائره می زند همانند ایشان محشور میشود.( مسترک الوسائل ج2 ص459ج13ص 219-تفسیر قرطبی ج14ص54) رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم فرمود: (من استمع الی اللهو یذاب فی اذنه الانک). کسی که به لهو (آواز موسیقی طرب انگیز)گوش دهد درروز قیامت در گوشش سرب آب کرده ریخته می شود. 8- خریدوفروش وکسب باوسایل لهو رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم فرمود: لایحل تعلیم المغنیات ولابیعهن واثمانهن حرام وقد نزل تصدیق ذلک فی کتاب الله(ومن الناس من یشتری لهو الحدیث...) آموزش دادن خوانندگان وخرید وفروش کنیزکان آوازه خوان حرام است ودرآمدی که ازاین راه بدست می آید نیزحرام می باشد .گواه این مطلب آیه ای است که خداوند در کتابش فرموده است :بعضی از مردم سخنان بیهوده راخریداری می کنند...(مجمع البیان ج8ص313) امام صادق علیه السلام فرمود: والمغنیه ملعونه ومن اداها ملعون وآکل کسبها ملعون. کنیز و زن خوا ننده وکسی که اجرتی به او می دهد و کسی که پول را مصرف می کند همه مورد لعنت قرار گرفته اند. 9- ثواب پرهیز از غنا. امام رضا علیه السلام فرمود: من نزه نفسه عن الغناء فان فی الجنة شجرة یامر الله عزوجل الریاح ان تحرکها لها صوتا لم یسمع بمثله ومن لم یتنزه عنه لم یسمعه. کسی که از غنا وموسیقی دوری کند در عوض، درختی در بهشت هست که خداوند دستور می دهد باد آنرا به حرکت درمی آورد، نغمه خوشی از آن درخت بهشتی بلند می شود که مانند آن را تا به حال نشنیده است. وکسی که از غنا و موسیقی اجتناب نکند، آن صوت زیبا را نمی شنود.( کافی ج6ص434) ازعلامه محمد تقی جعفری(رحمة الله علیه) درباره موسیقی سوال شد که آیا موسیقی روح انسان را تصفیه می کند؟ جواب:اگر موسیقی آنچنان که عاشقان دلباخته اش می گویند حقیقتا روح انسان را تصفیه می کند، چرا با شیوع موسیقی در شرق وغرب بیماریهای روانی وفساد اخلاقی به حدی است که گفتگو درباره آن باعث شرمساری است.( مبانی فقهی و روانی موسیقی ص22) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,777 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)
ان الشیطان یقال له : القفندر اذا ضرب فی منزل رجل اربعین یوما بالبربط ودخل علیه الرجال وضع ذلک الشیطان کل عضو علی مثله من صاحب البیت ثم نفخ فلا یغار بعدها حتی توتی نسائه فلا یغار).