کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا می دانید؟!!
۷:۵۴, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

خیلی فکر کردم که این تایپیک رو ایجاد کنم یا
نه اصلاً نیازی با ایجادش نباشه ولی با توکل
به خدا که خودش از هدفم آگاه هست . . .

خوب ایجاد یک قسمت به عنوان آیا می دانید
برای بالا بردن اطلاعات فردی شاید لازم باشه
بنده که شخصاً اطلاعات خوب و قوی مثل سایر
دوستان ندارم حداقل با ایچاد این تایپیک شاید
اطلاعات من هم زیاد بشه ...

به خاطر نزدیک بودن نیمه ی شعبان اول آیا می دانید
رو با این محوریت ایجاد می کنم

به امید خدا تایپیک خوبی خواهد بود البته با نظرات و انتقادات
شما همسنگران که همیشه الگوی خوبی بوده اید

آیا میدانید که : داستان ولادت آن بزرگوار خود جلوه ای است از لطف و فضل بی کران الهی است . ،

آیا میدانید که : ازجمله مواریث انبیاء(علیه السلام ) که حضرت می آورند، منبر حضرت سلیمان است

آیا میدانید که : امام زمان(عج ) فرمودند: سجده‏ى شکر از لازم‏ترین و واجب‏ترین سنّت‏هاى دینى است،

آیا میدانید که : قسمتی از کتاب «کمال الدین»در سال ۱۹۰۱م در هایدلبرگ آلمان توسط مولر منتشر شد

آیا میدانید که : نخستین کسی که در اسلام مهدی موعود نامیده شد « محمد حنفیّه» بود،

آیا میدانید که : در روایات داریم که در عصر غیبت ” قم و مردم آن بر دیگر انسان ها حجت هستند

آیا میدانید که : از ویژگی های منتظران، استقامت در دین، پارسایی و تخلّق به مکارم اخلاق است ،

آیا میدانید که : طبق برخی روایات در محرم آخرین سال غیبت اتفاقاتی رخ می دهد،

آیا میدانید که : کوفه مقرّحکومت حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است ،

آیا میدانید که : یکی از تکالیف عصر غیبت تصدیق بعضى نشانه‏های ظهور است ،

آیا میدانید که : از جمله مخالفان حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) جمود اندیشان هستند ،

آیا میدانید که : محل سکونت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و خانواده‌اش شهر کوفه و «مسجد سهله» خواهد بود؟

آیا میدانید که :با تشکیل حکومت جهانی اسلام، از آسمان و زمین «برکات مادّی و معنوی» بارش و جوشش می‌کند؟

آیا میدانید که : دشمنان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عبارت‌اند از: ابلیس، شیاطین، دجّال، سفیانی، صهیونیست‌ها، طاغوت‌ها، منافقان و ….؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الرضا ، arnh ، rastin ، MohammadMeraj ، nafas ، hadi.ah ، آرین (الهه.ع) ، هانا نابغ ، بیداری12 ، وحید110 ، 7parsa4 ، aramino ، Ahmad-A.R.M ، عبداللهی ، am_po ، libera ، ياسر ، shafagh_mah ، نسیم ، صریا ، boghz ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، amin015 ، تازه مسلمان ، تفکر ، حسن عزتي ، ali.khm ، mhvvhm ، فدک زهرا ، MESSENGER ، mohammad reza ، حب الحسین ، سدرة المنتهی ، Detector ، امید ، دونده آزاد ، black ، انتصـار ، V-E ، ali0077 ، عبدالرحمن ، Anti gods

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۵, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
آیا می دانید: خانه ی کعبه دقیقاً در مرکز(وسط) زمین قرار دارد!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، aramino ، محمود ، خادمة الزهرا ، mhvvhm ، Anti gods
۱۰:۴۴, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
آیا می دانید : نام کلید دار بهشت رضوان است!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، mhvvhm ، Anti gods
۶:۳۶, ۱۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۹:۴۰ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #33
آواتار

بعد از خوندن اون مطلب در این تاپیک راجب "ایزوتوپ اهن- برابر 57 است "و "سوره حدید هم 57 ام ین سوره قرآن است" که برام خیلی جالب بود بازهم سرچ کردم
و جالبتر هم شد

آیا می دانید؟

سوره الحديد پنجاه و هفتمين سوره در قرآن می باشد،

جالب اینکه ارزش كلمه الحديد به حروف ابجد 57 است،

عجیبتر اینکه كلمه ”حديد “ بدون الف و لام به حروف ابجد ۲۶ مي باشد و 26 عدد

اتمی آهن است.

البته نشانه های ابجد رو باید بیشتر برای این آیات تدبر کرد :

إِنَّا أَنزَلْنَاهُ قُرْآنًا عَرَبِيًّا لَّعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ -یوسف/2
و علم ادم الاسماء كلها
خلق الانسان ، علمه البيان

میدانید ابجد یعنی کد گذاری عدد ها از گذشته تا به حال در اکثر زبانها بوده.
خداوند خالق تمام هستی بعد از اینکه تعداد انسان ها از زمان آدم و حوا به تعداد زیادی رسیدند و پراکنده شدند
با حکمت مطلقش انسان ها رو در نژاد های گوناگون قرار داد. و به تبع آن زبانهای گوناگون
اگر همه زبان های نژاد های مختلف را در کنار هم بگذاریم به وجهه اشتراک های جالبی بر میخوریم
گویا که در ابتدا انسان ها به یک زبان سخن می گفتند و پس از زیاد شدن و تکثیر و پراکندگی در دنیا زبان ها به مرور تغییر کردند
قدیمی ترین و اصیل ترین کلمات رو در هر زبانی که دقت کنید وجه اشتراک زیادی را مابین آنها می بینید
مثلا کلمه مادر به فارسی - mother - الام و..........
چیزی که بین اینها مشترک است در اکثر زبان ها حرف " م " رو می شنویم
یا کلمه پدر,بابا - dad-father -در عربی الاب و........ حرف و صدای مشترک "ب یا پ یا د " رو می شنویم.
آیا زبان عربی میتواند ریشه تمام زبان ها باشد؟
اما اینکه خداوند زبان عربی را برای قرآن انتخاب کرده است جای تفکر و تدبر دارد.
کلمه آهن - IRON به هر زبانی جز عربی به ابجد حساب کنید 57 یا 26 نخواهد شد.

شگفتی های ابجد کلمات عربی در قرآن بسیار زیاده

این تنها فقط یکی از نکات "انتخاب زبان عربی از سوی خداوند برای قرآن" است.
و گرنه نکات بسیاری دیگری هم هست .
می دانیم که صوت قرائت قرآن بسیار نفوذ پذیر است . یعنی چی ؟

یعنی زمانی که قاری قرآن را با لحن و صوت در مجلسی می خواند و شنوندگان از هر طایفه و نژاد و دین و مذهب که باشند شٌک(shok) عجیبی به آنها دست می دهد .
شما هیچ متنی رو نمی توانید بنویسید که نه شعر باشد و نه جمله و آن را با زبانی جز عربی (مثلا فرانسه - آلمانی - انگلیسی- ژاپنی - فارسی و...... ) با صوتی خاص که "نه آواز باشد و نه دکلمه " بخوانید که عمیقا بتواند در همه انسان ها حتی کسانی که با زبان خواننده آشنایی ندارند نفوذ پذیر باشد.

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، V-E ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، mhvvhm ، فدک زهرا ، دونده آزاد ، Anti gods
۹:۰۳, ۱۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۹:۰۶ توسط hadi.ah.)
شماره ارسال: #34
آواتار
اعجاز عددی در قرآن

به نام خدایی که همین نزدیکی هاست
به نام خدایی که همیشه در قلب ماست

سلام

هر فرد نا مسلمان منصفی با خواندن مطالب زیر ایمان میآورد که قران کلام خدا است

چه رسد به افرادی که مسلمان هستند

پیشنهاد میکنم هرکی این مطالب رو میخونه تا آخرش رو بخونه ضرر نمیکنه، یه ماشین حساب هم همراه داشته باشین بد نیست

جمله "بسم الله الرحمن الرحیم" 19 حرف است، و در آیه 30 سوره مدثر آمده است كه نگهبانان جهنم 19 فرشته هستند

و هر كس كه بگوید قرآن سخن انسان است خداوند او را وارد جهنمی میكند كه 19 فرشته نگهبان آن هستند.

ما میدانیم که عدد 19 عدد اول ( prime number ) است. عدد اول عددی است كه فقط بر خودش و بر یك قابل تقسیم باشد.

افراد مختلفی در گذشته و حال سعی کرده اند که به رمزهای معجزات ریاضی قرآن پی ببرند.

در گذشته، یکی از این افراد پیگیری های زیادی در این مورد انجام داد و به موفقیت های زیادی "در این مورد" رسید.

در سالهای اخیرآقای كورش جم ‌نشان كه در زمان حاضر در تهران زندگی میكند با یك ماشین حساب كوچك به نتیجه‌ای رسید
كه شما میتوانید آن را امتحان كنید. او شماره هر سوره را با تعداد آیات آن بصورت زیر جمع كرد:

جمع تعداد آیه شماره سوره
زوج 8 = 7 + 1
زوج 288 = 286 + 2
فرد 203 = 200 + 3
زوج 180 = 176 + 4
فرد 125 = 120 + 5
... ... ... ...
... ... ... ...
زوج 118 = 5 + 113
زوج 120 = 6 + 114
جمع زوج ها جمع فردها جمع آیه ها جمع سوره ها
6236 6555 6236 6555

قابل توجه است كه تعداد زوج‌ها 57 عدد و فردها نیز به همان تعداد یعنی 57 عدد میباشد كه این خود به تنهائی یك معجزه است.

اما معجزه دیگر اینست كه اگر حاصل جمع‌های زوج را با هم جمع كنیم 6236 بدست می ‌آید كه مساوی است با تعداد كل آیه‌های قرآن.

و معجزه دیگر اینكه اگر حاصل جمع‌های فرد را با هم جمع كنیم 6555 بدست میاید كه مساوی است با جمع كل شماره سوره‌های قرآن.

و معجزه دیگر اینكه اگر رقم‌های 6555 را با رقم‌های 6236 جمع كنیم، عدد 38 بدست میآید كه خود ضریب 19 دارد:

2 × 19 = 38 = (6+2+3+6) + (5+5+5+6)

همانطور كه تعداد سوره‌های قرآن ضریب 19 دارد:

6 × 19 = 114

لطفا توجه كنید كه اگر تعداد آیه‌های قرآن را كم یا زیاد كنیم یا فقط جای سوره‌ها را با هم عوض كنیم

دیگر چنین روابطی وجود نخواهد داشت،

و این نشان دهنده اینست كه تعداد آیات قرآن همین اندازه و ترتیب سوره‌ها نیز به همین ترتیب بوده

و در نتیجه قرآن نمیتواند كار دست انسان باشد.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ
اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد چرا چيزى مى‏گوييد كه انجام نمى‏دهيد؟
سوره الصف آيه2

من که شخصا از خوندن مطلب خیلی شگفت زده شده واقعا باید گفت که بشر قادر به انجام چنین کار نیست و شایسته سجده کردن به خالق این کتاب نور است.

منبع : انجمن ایران
ادامه خواهد داشت انشاء الله ...

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، m.shirazi80 ، V-E ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، فدک زهرا ، دونده آزاد ، Anti gods
۱۰:۰۲, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
همین چند ساعت پیش که برای نوشتن مطلب بالایی در اینترنت سرچ می کردم به مطالب توهین آمیز به خدا و قرآن و همه پیامبران و.... برخوردم

نشانه های خداوند بسیاره ...
و این نشانه ها همچون پتکی بر سر کافران فرود می آید
یکی با یک نشانه ایمان می آورد
اما کسانی هستند در کل عالم که دلهاشون بیماره
اگر همین الان هم زمین رو براشون بشکافند سفسطه می کنند.همانطور که در طول تاریخ با دیدن معجزات پیامبران باز هم انکار کردند و هنوز هم با دیدن نشانه ها ایمان نمی آورند......
اگر تا آخر دنیا بهشون فرصت بدهند هر روز سفسطه ای جدید ایجاد می کنندو بهانه می آورند و هرگز ایمان نمی آورند چون دلهاشون بیمار شده

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من از قرآن واقعا معجزه دیدم ...... واسه همین هم هر جا که بحث از قرآن باشه لذت میبرم . واقعا عاشق قرآن هستم . و خیلی هم تعصب دارم

من زندگی ام را مدیون قرآن و معصومین هستم ...خدا خیلی نشانه هاشو بهم نشون داد . خدا خیلی پرده ها رو برام کنار زد......
ولی هنوز اعمالم لنگ می خوره ....هنوز کامل به دستورات قرآن عمل نمیکنم
واسه همین هم مجازاتم بیشتره ......
تو این ماه عزیز برام دعا کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، وحید110 ، EMPERATOR ، hadi.ah ، V-E ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، mhvvhm ، فدک زهرا ، Anti gods
۱۱:۵۷, ۱۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۱۲:۵۸ توسط hadi.ah.)
شماره ارسال: #36
آواتار
دنبال منبع حدیث زیر بودم که همراه با خود حدیث اونو خیلی تصادفی پیدا کردم؛
بشدت خوشحال شدم دوست دارم شما را هم در این خوشحالی سهیم بدارم!

از امام علی(علیه السلام) نقل شده است که فرمودند:

«همة علوم در کتاب‌های آسمانی چهارگانه مندرج و علوم آنها در قرآن است. علوم قرآن در سوره فاتحه الکتاب، علوم فاتحه در «بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم» و علوم بسمله در بای بسم‌الله است و من نقطة زیر باء هستم».

مصابیح الأنوار، ج 1، ص 435.

امیدوارم مورد قبول حضرت حق تعالی قرار گرفته باشد.

التماس دعا

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، V-E ، zarati313 ، libera ، rastin ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، mhvvhm ، فدک زهرا ، Anti gods
۱۳:۳۴, ۱۴/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۱۳:۳۶ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #37
آواتار
آیا میدانید : حضرت ادریس (علیه السلام) اولین شخصی بود که لباس دوخت و خط نوشت!

آیا میدانید : صحیفه سجادیه به خواهر قرآن معروف است!

آیا میدانید : رودکی، ناصرخسرو و حافظ شاعرانی بودند که در نوجوانی حافظ کل قرآن بودند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، aramino ، V-E ، وحید110 ، zarati313 ، libera ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، mhvvhm ، فدک زهرا ، Anti gods
۰:۵۷, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
آیا می دانید : بستن چشم ها در حال نماز کراهت دارد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، V-E ، rastin ، خادمة الزهرا ، saloomeh ، mhvvhm ، فدک زهرا ، یا صاحب الزمان ، Anti gods
۱:۳۳, ۱۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۰ ۱:۳۶ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #39
آواتار
آیا می دانید: علامه طباطبائی در ماه رمضان ٬ روزه خود را با بوسه بر ضریح مقدس حضرت فاطمه معصومه (علیه السلام) افطار می کرد . یعنی ٬ هنگام غروب پیاده به حرم مطهر مشرف می شد و پس از بوسیدن ضریح به خانه می رفت و افطار می کرد.

آیا می دانید: رمضان از مصدر « رمض » به معنای شدت گرما و تابش آفتاب بر رمل ( ریگ نرم ) معنا شده است .
انتخاب چنین واژه ای براستی از دقت نظر و لطافت خاصی برخوردار است ٬ چرا که سخن از گداخته شدن است و شاید به تعبیری دگرگون شدن در زیر آفتاب گرم و سوزان نفس و تحمل ضربات بی امانش ٬ زیرا که رمضان ٬ ماه تحمل شدائد و عطش می باشد ٬ عطشی ناشی از آفتاب سوزان یا گرمای شدید روزهای طولانی تابستان .
و عطش دیگر ٬ حاصل از نفس سرکشی که پیوسته می گدازد ٬ و سوزش آن به راستی جبران ناپذیر است .

آیا می دانید:
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : « خدای تعالی فرموده است : روزه برای من است و من پاداش آن را می دهم. »
ونیز فرمودند:
اگر بندگان از برکت ها و حقایق ماه رمضان آگاهی می یافتند
آرزو می کردند که رمضان یک سال باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: V-E ، EMPERATOR ، محب الزهرا ، libera ، rastin ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، mhvvhm
۲۳:۱۴, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
طولانی ترین روزه داری جهان در کجاست؟

به گزارش شیعه آنلاین، "وسام عزاقیر" شهروند لبنانی که چند سالی است در قطب شمال زندگی می کند، با 21 ساعت روزه گرفتن، طولانی ترین روزه جهان را می گیرد.

او دقیقا در منطقه ای به نام "گرین لند" که دور دست ترین نقطه در قطب شمال است، زندگی می کند. این منطقه یکی از کم جمعیت ترین مناطق جهان است. شبکه خبری العربیه گزارشی در مورد "وسام عزاقیر" تهیه و روز گذشته منتشر کرد.

در این گزارش او را "کریستفر کلومب اعراب" نامیده اند زیرا گفته می شود او اولین و تنها شهروند عربی است که به این نقطه از قطب شمال رسیده است. او همچنین تنها مسلمانی است که در آن منطقه زندگی می کند.

"وسام عزاقیر" روز گذشته ساعت 2 نیمه شب سحری خورد و 11 شب افطار کرد.

این شهروند لبنانی در منطقه "گرین لند" یک رستوران راه اندازی کرده و فلافل و شاورما می فروشد و از شغل و فروش خود به شدت راضی است زیرا می گوید: مردم این منطقه استقبال زیادی از غذاهای من می کنند زیرا تنها رستورانی هستم که این نوع غذاها را می فروشم. روزانه بیش از 200 مشتری دارم.

نکته قابل توجه در این منطقه آن است که فاصله زمانی بین نماز عشاء و نماز صبح تنها نیم ساعت است. این منطقه در طول سال حدود هشت ماه زمستان دارد و درجه حرارت همواره 20 درجه زیر صفر است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera ، V-E ، Seyed Mohsen ، محب الزهرا ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، mhvvhm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا