|
دانلود مستند ترقی پول (THE ASCENT OF MONEY )
|
|
۱۹:۴۱, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستند ترقی پول THE ASCENT OF MONEY ![]() کتاب های نایل فرگوسن توسط خود او به صورت مستند ساخته و منتشر می شود . مستند ترقی پول در مورد نظام بانک می باشد و از زبان نایل فرگوسن می شنویم که بانک مترادف با رباست . دانلود مستند ترقی پول ( The ascent Of Money ) به صورت کامل پخش شده از شبکه ۴ | دوبله ی صدا و سیما ![]() دانلود قسمت اول با حجم ۲۹۸ مگابایت ———————————————
دانلود قسمت دوم با حجم ۲۴۹ مگابایت ———————————————
دانلود قسمت سوم با حجم ۲۴۹ مگابایت ——————————————— دانلود قسمت چهارم با حجم ۲۵۰ مگابایت ——————————————— دانلود قسمت پنجم با حجم ۲۴۸ مگابایت |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام سینا جان
بابت آپلود مستند ممنون این دکتر نایل فرگوسن رو من اولین بار چند وقت پیش که با یک فعال ضد اسلام ازدواج کرده بود رو اسمش را شنیدم |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام سینا جاندرست میگید همسر ایشون آَیان حرصی علی که مذهب آئتیست داره ![]() http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%DB%8...9%84%DB%8C حالا خود این فرگوسن چطور انسانی چطوری شده که رفته با همچین شخصی ازدواج کرده ![]() بعضی مواقع میمونه آ..
|
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان به نظر میرسه باید بیشتر نایل فرگوسن رو شناخت . چرا که در آینده نزدیک بیشتر از او خواهیم شنید و جای هنری کسینجر رو خواهد گرفت .
موافقید یک تاپیک نایل فرگوسن شناسی ایجاد کنیم ؟ |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
شما حرفايه دكتر عباسي رُ قبول دارين؟
|
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۰ ۱۱:۵۸ توسط idea.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:شما حرفايه دكتر عباسي رُ قبول دارين؟ بله کاملا شما میدوید چرا امسال مقام معظم رهبری سال جهاد اقتصادی عنوان کرد اکثریت فکر میکردن سال بیداری اندیشه یا همیچین چیزی درست در اکثر سخرانی مقام معظم رهبری برید بخونید یا گوش کنید با عنوان کردن که مدل اسلای باید ترسیم کنیم و از سیستم اقتصاد ربوی فاصله بگیریم حتی چند از مراجع تقلیدم این عنوان کردن |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۱:۵۸)idea نوشته است:نقل قول:شما حرفايه دكتر عباسي رُ قبول دارين؟ همينجوري پرسيدم!حقيرم يكي از طرفداران پرُ پا قرصشون هسم!! ايشون خارق العادن
|
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۹ توسط Sarbaze Monji.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و احترام
من آقای عباسی رو تازه شناختم و تا به الان یکی از طرفدارانش هستم ان شا الله روزی رسد که وعده اش داده با عرض سلام و احترام من آقای عباسی رو تازه شناختم و تا به الان یکی از طرفدارانش هستم ان شا الله روزی رسد که وعده اش داده |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۰ ۱۸:۰۵ توسط sinasafaee.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به خاطر تاخیری که برای آپلود رخ داد از همه دوستان عذر خواهی می کنم.
کتاب های نایل فرگوسن توسط خود او به صورت مستند ساخته و منتشر می شود . مستند ترقی پول در مورد نظام بانک می باشد و از زبان نایل فرگوسن می شنویم که بانک مترادف با رباست . این مستند در 6 قسمت تهیه شده و دو قسمت آن توسط واحد تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم (به ریاست استراتژیست حسن عباسی) دوبله شده . دانلود قسمت دوم - اسارت بشر - 128 مگابایت چهار قسمت بعد نه دوبله شده و نه زیرنویس دارد اگر عزیزی آمادگی برای ارائه زیرنویس بر 4 قسمت دیگر دارد اعلام کند تا همکاری کنیم و در این جهاد اقتصادی نقشی ایفا . |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و احترام
من هر چی گشتم قسمت اول رو برای دانلود پیدا نکردم اگه میشه دوباره لینک اولین قسمت رو بذارین ممنون اندکی صبر سحر نزدیک است |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود مستند سه گانه ی کاتسی (The Qatsi-Trilogy) | مجید املشی | 17 | 34,098 |
۱/بهمن/۹۷ ۱۰:۱۸ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| دانلود و تحلیل مستند بعد از خمینی (رحمة الله علیه) | vahrakan | 28 | 13,172 |
۱۳/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| مستند پول،عامل بدهی (Money As Debt) با زیرنویس فارسی | مجید املشی | 13 | 21,766 |
۲۶/آبان/۹۴ ۱۵:۵۲ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| دانلود مستند "دروغ به سبک هولوکاست" | -Ali- | 0 | 5,094 |
۲۲/مهر/۹۴ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| دانلود مستند «ایرانی های مرتد» | vahrakan | 1 | 2,962 |
۶/مهر/۹۴ ۳:۱۲ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی | antizion | 68 | 69,930 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۱:۳۰ آخرین ارسال: cena |
|
| دانلود مستند کوتاه حریم خصوصی | مجید املشی | 2 | 3,157 |
۲۱/مرداد/۹۴ ۱۵:۰۹ آخرین ارسال: مجید املشی |
|

![[تصویر: ascent_of_money.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7830044294/ascent_of_money.jpg)
![[تصویر: ascent_of_money.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7830043973/ascent_of_money.jpg)