|
تاپیک جامع استقبال از جمعه!!
|
|
۲۳:۲۰, ۱۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۱ ۱۸:۲۴ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باسلام{}
دنیا زمانی تموم میشه که نگاه یوسف زهرا از ما برداشته بشه! ازاین که از روی کنجکاوی به این تاپیک اومدید متشکریم!! و حالا که اومدید علی الحساب برای استقبال از جمعه 10 تا صلوات با عجل فرجهم بفرستید! این به منزله ورودیه به این تاپیکه! بعد از این 10تا صلوات هرکاری که فکر میکنید صلاح برای استقبال از جمعه و صاحب این روز انجام بدید! ببینم چیکار میکنیم! یاعلی! اللهم صلی علی محمد و آل محمد |
|||
| آغاز صفحه 81 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۰۳, ۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #801
|
|||
|
|||
|
من شک ندارم میرسد آن فرصت موعود سرسبز میگردد زمین از برکت موعود من شک ندارم آسمان هم رام خواهد شد روزی به زیر گام های قدرت موعود
|
|||
|
|
۸:۳۹, ۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #802
|
|||
|
|||
|
خدا کند که بشکند شبی دلم به پای تو و کاش چاه میشدم که بشنوم صدای تو تو اوج خوب بودنی، تو حالت سرودنی به آسمان رسیدهای، کجاست انتهای تو
|
|||
|
|
۸:۲۱, ۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #803
|
|||
|
|||
|
حضور غیبتت بزرگ، دل نماز را شکست زمین قیام کرده است به شوق اقتدای تو بیا تمام من بیا بیا که نذر کردهام که هر چه دارم از غزل بریزمش به پای تو
|
|||
|
|
۸:۵۰, ۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #804
|
|||
|
|||
|
شب شد و دریا باز هم رو سوی ساحل میکند سرکشترین امواج را تقدیم این دل میکند درهای و هوی کوچهها مردی ز دریا میرسد قانون این مرداب را با موج باطل میکند
|
|||
|
|
۸:۵۱, ۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #805
|
|||
|
|||
|
سکوت حق مرا زیر پا نهاد افسوس و برد از کف من طاقت و قرار اینک هزار سال دلم در هواى تو جوشید و مانده است به شوقت چو چشمه سار اینک
|
|||
|
|
۸:۰۹, ۱۰/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #806
|
|||
|
|||
|
همیشه روز شما هست و با شما هستم که دیده است دلم عشق تک سوار اینک تمام شعر من اینک شمیم نام شماست دلم غبار گرفته از انتظار اینک
|
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۱۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #807
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۸:۲۰, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #808
|
|||
|
|||
|
بی تو جان آشنا ندارد هیچ دردهامان دوا ندارد هیچ کشتی محنت زمین جز تو به خدا ناخدا ندارد هیچ
|
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۷/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #809
|
|||
|
|||
|
کمی از قیل و قال انتخابات که دور میشوم
میبینم بحران اصلی رای نیاوردن تو در میان سر شلوغی های ماست تویی که بدون پوستر و پیامک و چیزهای دیگر هر روز صبح با برآمدن آفتاب، مانند خورشید پشت ابر تبلیغ میکنی اما چشمان ما این همه بی آلایشیی را نمیپذیرند |
|||
|
|
۵:۰۴, ۳۰/آذر/۹۵
شماره ارسال: #810
|
|||
|
|||
|
الهم صل علی محمد و آل محمد
خاک گرفته بود اینجا