|
ماجرای توهین مهران مدیری به اهل سنت
|
|
۲۳:۰۳, ۲۵/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۵ ۲۳:۰۶ توسط Silence.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بیست نفر از نمایندگان فراکسیون اهل سنت مجلس در تذکر کتبی خواستار برخورد جدی با عوامل تولید و مجری برنامه دورهمی بدلیل آنچه اهانت به بزرگان اهل سنت میخواندند،شدند.
به گزارش ایسنا، نگهبان سلامی نماینده خاف و رشتخوار و همچنین نوزده نفر از نمایندگان فراکسیون اهل سنت از جمله بیگلری، حسین زاده، رحیمی جهان آبادی، محمود زاده ، عثمانی، خضری، شهاب نادری، قرجه طیار، مرادی، یارمحمدی، علی کرد، محمد باسط درازهی، علی محمد مرادی، شهرام کوسه قراوی، رامین نورقلی پور، فرشادان، سید احسن علوی، نعیم امینی فرد و عبدالغفور ایران نژاد در تذکر کتبی امروز خود به وزیر فرهنگ ابراز کردند که به منظور پیشگیری از اهانت به بزرگان اهل سنت با عوامل تولید و مجری برنامه دورهمی که اخیرا در برنامه خود به اهل سنت اهانت کردهاند برخورد شود. به گزارش ایسنا، تذکر این نمایندگان به بخشی از برنامه دوشب گذشته دورهمی برمیگردد که با موضوع «تظاهر و ریا» پخش شد. در این بخش مجری،داستان فرد ریاکار و نان به نرخ روزخوری را روایت میکند که برای استخدام مراجعه کرده و بر اساس جو موجود و تنها از روی ریاکاری و نان به نرخ روز خوری بدون هیچ ارتباطی با موضوع استخدام به دو تن(طلحه و زبیر) لعنت میفرستد. هنوز عوامل برنامه دورهمی نسبت به اعتراضات انجام شده واکنشی نشان ندادهاند. |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۸, ۱۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۵ ۱۶:۱۶ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۱/شهریور/۹۵ ۱۰:۱۴)عبدالرحمن نوشته است: یک سوالسلام این برنامه های مدیری مخصوصا دورهمی رو آدم میبینه حس میکنه مدیری از مسائل دینی فراریه، حتی تو روز میلاد ائمه برنامه هاش رنگ و علامت مذهبی نمیگیرن حتی تو دعوت از مهمونا یا آهنگا یا مثلا فقط میگه عیدتون مبارک، یا مثلا روز پدر و مادر من یادم نمیاد از میلاد حرف خاصی بزنه، مثلا وقتی صحبت اخلاقی میکنه و پیام اخلاقی میده، خوب بهترین وجه اخلاق تو تعالیم دین ماست ولی توجه نمیشه شبیه ژست بعضی از این روشنفکرا همونطور که جناب اسلام گفتن مسلمان زاده هست ان شاالله این اسلام رو تو برنامه هاشم ببینیم با عرض معذرت بابت خارج از موضوع صحبت کردن تنها جایی که به مهران مدیری آرامش می دهد مهران مدیری در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی گفت:زیارت امام رضــا(علیه السلام) مملو از خاطرات ریز و درشــتی است که از ابتدای کودکی تا امروز، همراه من است. پدر و مادرم عشق زندگی شان این بود که تابســتان از راه برسد و ما تعطیل باشیم و در مناســبتی زیبا راهی مشهد شویم تا به قول خودشــان روزهای بــودن در کنار امام هشــتم(علیه السلام) پر از انرژی و روحیه شویم و برگردیم. کودکی هایم در اراک گذشــت، اما زیارت رفتن یک رویه ثابت در زندگی همه ما بود و البته امروز هم که به مرز پنجاه سالگی رسیده ام، آرامش را تنها متعلق به بهشتی ترین نقطه ایران عزیز، یعنی حرم امام رضا(علیه السلام) میدانم. یکی از شــوق های کودکی ام در هنگام زیارت، دیدن کبوترهای حرم بود. گوشه ای می نشستم و با چشم هایم پرواز آنها را دنبال می کردم که به صورت گروهی از نقطه ای بلند می شدند و پرواز را تا نقطه ای دیگر از حرم ادامه می دادند. همیشه فکر می کردم که این کبوترها چه رازی با امام هشتم(علیه السلام) دارند، فکر می کردم چه حرف هایی که میان این پرنده هــای نازنین و امام رضا(علیه السلام) رد و بدل نمی شود. هنوز هم این حس و حــال را دارم و اعتقادم بر این اســت که آنها متفاوت تر از همه زائران حرم هستند؛ آنها دلشان را برای آقا باخته اند. روضه نیوز |
|||
|
۸:۳۹, ۱۳/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
۳:۳۴, ۱۸/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۵ ۳:۳۵ توسط Islam.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۵ ۸:۳۹)عبدالرحمن نوشته است: مرد حسابی اولا عروسیت مبارک یادمون نرفته عروسی دعوت نکردی ها....دوما گذاره عقلی هستش. یک کودکی که در خانواده ی مسلمان به دنیا بیاد مسلمان حساب میشه مگر اینکه بزرگ بشه و خودش خلافش رو اعلام کنه. مهران مدیری هم جایی خلافش رو اعلام نکرده! اتفاقا ضد انقلاب ها هم دل خوشی ازش ندارند. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

این چه حرفیه

یادمون نرفته عروسی دعوت نکردی ها....