|
مسابقه " تعالی " ویژه ماه رمضان
|
|
۱۶:۰۲, ۲۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم مسابقه " تعالی " ویژه ماه رمضان چند نکته * لطفا نام کاربری خود را ، پیش از پاسخ ها قید بفرمایید. ** ارسال پاسخها میتواند روزانه و یا بصورت کلی در شب آخر باشد. *** سوالات از قران ، احادیث ، و منابع تاریخی و مطالب مطرح شده در تالار ، طرح شده است. با تشکر از همه شما. پاسخهاتون رو لطفا به این ادرس ارسال بفرمایید سوال اول تقدیم به شما دوستان منتظر پاسخهاتون هستیم. التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۰, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۴ ۱:۵۲)Islam نوشته است: سلامسلام خدمت islam گرامی ممنون از همراهیتون. این مسابقه شخصیه و البته پیشنهاد شما خوبه برای این مسابقه سامانه پیامکی نه ولی ایمیل مشخص فقط و فقط برای مسابقه تهیه شد. از طرفی نخواستیم داستان بشه که یه هزینه ای از شما کسر بشه. کلا به فکر حق الناس هستیم برای همین گفتم حای روز اخر که دوستان بتونن حداقل چند روز اخر وقت کنن و بیان . دیگه ببخشین مزاحم وقت مطالعه و تدبر شما رو میگیریم با این چنین مطالبی. حلال بفرمایید. |
|||
|
|
۲:۲۳, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۴ ۲:۲۰)mahdy30na نوشته است: سلام خدمت islam گرامی شما منت میذارید به سر ما و با این مطالب خوبتون ما رو وارد قران و معارف می کنید. من باید از شما تشکر کنم در پناه حضرت حق موفق باشید |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برای دوستانی که زحمت کشیدن و شرکت کردن پیامی ارسال میشه . برای برنده ( برندگان ) هم پیامی ویژه ارسال میشه. از همه دوستانی که زحمت کشیدن واقعا تشکر میکنم. ![]() |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۱۳/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان گرامی
دوباره برمیگردیم با شما هستیم و با هم ختم میکنیم خوب میخوایم بپرسم که دوستان گرامی بازم پایه هستین که تو یه مسابقه دیگه در ایام ماه مبارک رمضان با هم باشیم و قدم به قدم با تدبر و تفکر پیش بریم؟ اگه بلی حمایت کنین با تشکر در زیر پست و اگه هم مناسب و وقت گیر میدونین کامنت بزارین. سبک سوالات هم ... هستش . اگه پیشنهاددارین بگین که باهم روش فکر کینم. از همکاری شما پیشا پیش تشکر میکنم. مسابقه های قبلی هم : ▪▪••●●:: مسابقه قرانی ماه رمضون ::●●••▪▪·· و مسابقه " تعالی " ویژه ماه رمضان و مسابقه سال 1395 هم با اسمی خاص در خدمت شما دوستان هست . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه ماه رمضان | mahdy30na | 51 | 20,372 |
۷/تیر/۹۴ ۱:۰۷ آخرین ارسال: mahdy30na |