کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا ما یک انجمن مخفی نداشته باشیم...
۱۰:۱۴, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان این فکر خیلی وقته که منو به خودش مشغول کرده فکر می کنم با دشمن باید مثل خودش رفتار کنیم اونا تمام افراد ثروتمند و با نفوذ رو توی یه مجمع جمع می کنن و تصمیم های بزرگ می گیرن ولی ما اینجا تک نفره می خواهیم همه چیز رو حل کنیم فکر می کنم ما هم باید یه گروه مخفی و بزرگ از افراد باسواد و خبره و البته ثروتمند رو جمع کنیم و به اون یه صبغه مخفیانه بدیم همون کاری که ماسون ها می کنند با یک گروه ضربت فکری موافق هستید یه گروه به اسم گروه رضوان ...
هر کس با من موافقه لطفا تو پست های بعدی گزارش کنه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhklord ، semnani ، nooromahdi ، hsmoa ، M03TAFA ، ghadimi2 ، A L I ، آنتی ماسون ، ضحی ، farzad313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۲, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
دوستان اینقدر گیر ندین به یه چیز کوچیک . گفت انجمن مخفی، من ازتون معذرت میخوام . چرا هیچکی به بقیه حرفهاش گوش نمیکنه ؟

گفت بیاید با هم باشیم سازماندهی بشیم . علیهشون فعالیت کنیم . اینا خیلی مهمه . مهمترین کاریه که ما انجامش نمیدیم .

البته هر گروه سازماندهی شده ای قسمتی از فعالیت هاشو به صورت فوق محرمانه طبقه بندی میکنه که این میشه همون مخفیانه عمل کردن و این واجبه.

در جواب به اون دوستمون که اشاره کردن به جنبش مصاف باید بگم تا اینجا که مادیدیم جنبش مصاف یه جنبش تهرانیه . من به خیلی از دوستان پیام خصوصی فرستادم در رابطه با عضویت تو جنبش . با خیلیاشون سعی کردم ارتباط بگبرم ولی متاسفاانه اینقدر سرشون شلوغ بود که من دیده نشدم .

پس نتیجه میگیریم گروه هائی باید تشکیل بشه و چون هدف یکیه و رهبر هممونم مشخصه "امام خامنه ای" گمراه نمیشیم . ولی چون گروه ها زیاد میشه و گروه ها با هم رقابت میکنند "فاستبقو الخیرات" کیفیت کار بالا میره ، سرعت کار بالا میره و ظهور نزدیک میشه .

پس مخالفت کور کورانه نکنید.

البته برای سازماندهی شدن گروه ها نیاز به افراد خاصیه مثل یه رهبر ،یه راهنما ، شورا و... که اون راهنما حتما باید یکی از ایت الله های خبره تو عرصه مهدویت باشه و رهبر هممونم که مشخصه . رئیس شورا هم باید واسه خودش مختاری باشه.

ما هم باید افراد خبره رو دور خودمون جعم کنیم . ما هم میتونیم تشکیلات داشته باشیم . منتها باید ببینیم ائمه اطار راجع به این تشکیلات چی گفتن ؟ علما مون چی گفتن و طبق حرفهای اونا گروه بندی کنیم خودمونو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: only_y2d ، badr ، خاک
۱۹:۳۷, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
من که موافقم
ولی خواهشا حرفاتون فقط تو قالب حرف نباشه
زودتر دست به کار شید که وقت نداریم.
افراد قوی و خلاق و دورو برتون جمع کنید
باید زودتر کارو شروع کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: only_y2d
۱۶:۱۱, ۲۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۲/تیر/۹۰ ۱۶:۰۲)mosi34 نوشته است:  دوستان اینقدر گیر ندین به یه چیز کوچیک . گفت انجمن مخفی، من ازتون معذرت میخوام . چرا هیچکی به بقیه حرفهاش گوش نمیکنه ؟

گفت بیاید با هم باشیم سازماندهی بشیم . علیهشون فعالیت کنیم . اینا خیلی مهمه . مهمترین کاریه که ما انجامش نمیدیم .

البته هر گروه سازماندهی شده ای قسمتی از فعالیت هاشو به صورت فوق محرمانه طبقه بندی میکنه که این میشه همون مخفیانه عمل کردن و این واجبه.

در جواب به اون دوستمون که اشاره کردن به جنبش مصاف باید بگم تا اینجا که مادیدیم جنبش مصاف یه جنبش تهرانیه . من به خیلی از دوستان پیام خصوصی فرستادم در رابطه با عضویت تو جنبش . با خیلیاشون سعی کردم ارتباط بگبرم ولی متاسفاانه اینقدر سرشون شلوغ بود که من دیده نشدم .

پس نتیجه میگیریم گروه هائی باید تشکیل بشه و چون هدف یکیه و رهبر هممونم مشخصه "امام خامنه ای" گمراه نمیشیم . ولی چون گروه ها زیاد میشه و گروه ها با هم رقابت میکنند "فاستبقو الخیرات" کیفیت کار بالا میره ، سرعت کار بالا میره و ظهور نزدیک میشه .

پس مخالفت کور کورانه نکنید.

البته برای سازماندهی شدن گروه ها نیاز به افراد خاصیه مثل یه رهبر ،یه راهنما ، شورا و... که اون راهنما حتما باید یکی از ایت الله های خبره تو عرصه مهدویت باشه و رهبر هممونم که مشخصه . رئیس شورا هم باید واسه خودش مختاری باشه.

ما هم باید افراد خبره رو دور خودمون جعم کنیم . ما هم میتونیم تشکیلات داشته باشیم . منتها باید ببینیم ائمه اطار راجع به این تشکیلات چی گفتن ؟ علما مون چی گفتن و طبق حرفهای اونا گروه بندی کنیم خودمونو

درسته.البته باید در این زمینه گفت و گوی بیشتری کرد و همه جهات رو در نظر گرفت.
و همچنین کسی که از نظر مالی بتونه گروه رو پشتیبانی کنه. در اینجا باید کسی که تمکن مالی داره اعلام آمادگی کنه و اعضای گروه هم در حد خودشون کمک کنن.
البته برای نتیجه گیری از این کار نباید به صورت مجازی و در فضای اینترنت با هم ارتباط داشت و باید اعضای گروه با هم به صورت حقیقی ارتباط داشته باشند.
گروه ها هم باید به صورت شهر محل سکونت دسته بندی بشن و با هم دیگه رفت و آمد داشته باشند.
البته اگه واقعا در این تصمیم جدی باشید و مصمم به انجام و کسی تحت احساسات تصمیم نگیره.
اگر دوستان عزیز مصمم هستید ابتدا باید یک گروه کوچک تشکیل بدیم و تمام جهات را به دقت مورد بررسی قرار بدیم و در قدم بعدی ایجاد یک سایت فقط برای همین منظور تا افراد در همه شهرها و استان های ایران عزیز مطلع بشن و اعلام آمادگی کنن تا گروه ها تشکیل بشن که البته هر گروهی باید یک مدیر داشته باشه تا نظم بده و همچنین یک رهبر که به نظرم باید یکی از مراجع و یا آیت الله ها که در سطح کشور مطرح هستند باشند.
من همین جا اعلام آمادگی میکنم و هر کسی هم که واقعا میتونه بگه تا انشاءالله این کار انجام بشه
من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA
۲:۳۷, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24

بسم الله الرحمن الرحیم

به نظر من ابتدا باید تیم هایی در شهر های مختلف شکل بگیرد و هماهنگی های اولیه از طریق فضای مجازی صورت بگیرد و بعد از
شکل گیری این هسته های چهار پنج نفره هماهنگی ها کم کم از فضای مجازی به سمت جهان واقع پیش برود.

چون به نظر من گستردگی این کار مهم تر از تشکیلات مرکزی است چرا که فرهنگ مهدویت باید در تار و پود یک ملت جاری شود.وگرنه
موسسات و گروه های زیادی در این حوزه فعالیت می کنند و ما باید مراقب باشیم که به قول اون دوستمون "فاستبقو الخیرات" در واقع تبدیل به
موازی کاری نشه.در حقیقت باید با یک استراتژی واحد در تاکتیک ها به تیم های شهر های مختلف استقلال بدیم.

دوستانی که در شهرهای مختلف هستند همین جا بیان و اعلام آمادگی کنن و نظراتشونو بگن مثلا خود من در مشهدم و یکی از قویترین
پایگاه های بسیج مشهد هم دست ماست و خیلی پشتوانه خوبی برای انجام این کار داریم.من پیشنهادم اینه که دوستان روی پایگاه های بسیج
و جلسات و هیات های مذهبی خیلی حساب باز کنند چرا که اینها بسترهای بسیار مناسبی علی الخصوص از نظر نیروی انسانی هستند.در
واقع اغلب بچه های قوی و مذهبی با اینجور جاها سر و کار دارند.

البته بنده حقیر در مورد شیوه اجرا هم ایده هایی دارم که اگر لازم شد بعدا عرض می کنم.از دوستان می خوام همه ایده ها و نظراتشونو
بگن.حکما ایده های بسار خوبی از این نظرات به وجود می آید.

یا حق
۱۱:۳۷, ۲۵/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۰ ۱۱:۴۰ توسط خاک.)
شماره ارسال: #25
آواتار
چرا مخفی ؟
در اینکه ما شیعیان باید منسجم و با اتحاد و نظام مند باشیم شکی نیست
ولی چرا کپی برداری کنیم از شیاطین
مگر ما مسجد نداریم
مگر ما نماز جمعه نداریم
مگر ما هیات های امام حسین را نداریم
مگر ما بسیج نداریم

ما همه چیز داریم ولی خبر نداریم
سالها دل طلب جام جم از ما می کرد .....آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد

دوستان ما بیشتر از انجمن
به تبیین هدف و استراتژی راه + اتحاد و کار گروهی نیازمندیم

به نظر بنده ما جوانان شیعه
باید چیزی مثل پروتکول بنویسیم
که هم اهداف مان و هم راه رسیدن به آنها در آن باشد تا راه را گم نکنیم
و هم تصویر روشنی و واضحی از خود و عقاید پاک شیعه را برای تمام جهانیان نشان دهیم
ما باید پروتکول های سفید جوانان مبارز شیعه را تدوین کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، badr ، محب الزهرا ، EMPERATOR
۱۱:۴۵, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #26

سلام
بر خلاف مطالب دوستان من یکی موافقم --- خیلی هم تمایل دارم که این انجمن مخفی را راه اندازی کنیم

من یکی هستم

mss.kamran@gmail.com
۱۲:۱۰, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
ما انقدر انجمن مخفي داريم اما مخفيه خوب!
ما نميدونيم!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۰۷, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
من هم دو بار اعلام آمادگی کردم.
نظراتمم گفتم ولی انگار کسی توجهی نکرد.
اگه واقعا همگی آماده اید و مصمم به این کار هستید
به همه ی اونایی که تو این تالار اعلام آمادگی کردن یه ایمیلی
یا یه نقل قولی چیزی بزنید.
بالاخره از یه جایی باید شروع کرد.به نظر من اینکارو کنیم:
هر کس که اعلام آمادگی می کنه.بگه از کدوم شهر وارد تالار شده.
و افراد دیگه در همون شهر اگه آمادگی دارن واسش ایمیل بزنن و شماره تماس
هم دیگه رو به هم بدن.و اگه گروهی تشکیل شد، اسم و مشخصات گروه رو تو
همین تاپیک بزارن تا بدونیم چند تا گروه تشکیل میشه.
البته نا گفته نمونه که مدیر گروه باید یک عالم اهل فن و تخصصش در زمینه ی مهدویت باشه
و رهبر همه ی گروه ها هم همونطور که دوستان گفتن امام خامنه ای هستن....
من خودم از کرج هستم.هر کی از کرجه و اعلام آمادگی صد در صد داره.و در رابطه با مهدویت
و آخرالزمان تحقیق کرده به من ایمیل بزنه.

یا حق

milad_dashty2000@yahoo.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: badr
۲۱:۴۴, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
دوستان بنده خیلی تو این زمینه داغ بودم و فعالیت کردم . پدر خودمو در آوردم تا آخر فهمیدم راه من اگر هم درست باشه من لیاقتشو ندارم . منی که هنوز نمازامو سروقت نمیخونم ، منی که برای امام زمانم وقت میذارم و از نماز و عبادت فاصله میگیرم . منی که واسه پیدا کردن 4 تا نماد میرم شو های مدونا و ... رو میبینم . منی که عاشق امام زمان شدم ولی عشقم یه عشق پوشالی بود هرگز نمیتونم تو راه امام زمانم قدم بردارم .

حتی اگه قدمی هم بردارم به جای اینکه مایه فخر بشم مایه حقارت امامم میشم . امیدوارم دوستان تونسته باشن حرفهامو بخونن و منظور من بیچاره رو بهتر درک کنم .

اگه اون موقع که شور داشتم یکی همین حرفهارو بهم میگفت میگفتم این آقا توطئه گره یا کلا میخواد زیراب دین و فعالیت مهدوی رو بزنه . میدونید چرا چون اون موقع نمیدونستم شعور ندارم ولی به حمدالله الان فهمیدم که چیزی به نام شعور هم وجود داره و من اونو ندارم .

به قول استاد . امام با شور نمیاد با شعور میاد .

اگه به پست های قبلی همین تالار نگاهی بکنید میفهمید که من خودم یکی از سرسخت ترین طرفدارهای این جبهه بودم ولی الان فهمیدم بهتره که اول برم سربازی بعد بیام جبهه که بتونم حد اقل 1 نفر از دشمنو نا کوت کنم

سربازی من تطهیر نفسه . جهاد اکبره . تازه تصمیم گرفتم برم و الان حتی بهش نزدیک هم نشدم و این از نالایقی منه
بیاد ارکان دینمونو محکم کنیم و سر سختانه به اونا عمل کنیم . بیاید کاری کنیم که امام زمانمون هر هفته سر نامه اعمالمون اشکش در نیاد . بیاید این کارو بکنیم "انجام واجبات ، ترک محرمات" وقتی آماده شدیم بعد قدم تو این راه خطرناک بذاریم که اگه یه وقت تو این مسیر حساس پامون بلغزه دشمن از جامون مطلع میشه و به رگبار میبندتمون .

یا فاطمه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، badr
۹:۲۹, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #30

داریم!
سربازان گمنام امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]