کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست حدیث بمناسبت میلاد امام صادق (علیه السلام) برای سرصفحه تالار
۲۰:۱۸, ۱۴/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱۳:۱۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

[تصویر: besthadith.jpg]

همانطور که می دانید 19 دی امسال (1393) مصادف است با ١٧ ربيع الاول، میلاد رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام جعفر صادق علیه السلام . ان شاء الله قصد داریم در طراحی سرصفحه تالار به مناسبت میلاد امام صادق (علیه السلام) یکی از احادیث گرانقدر ایشان را استفاده کنیم. از همه دوستان تقاضا دارم بهترین حدیثی را که از ایشان می دانید، در همین موضوع ارسال کنید. ان شاء الله از بین احادیث ارسال شده، یکی را انتخاب و به فرد ارسال کننده آن نیز جوایز معنوی اهدا خواهد شد. منتظر احادیث هستیم.

با سپاس
یا علی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، sarallah ، انتصـار ، Agha sayyed ، azade ، حسن عزتي ، سید ابراهیم ، سیمرغ ، آفتاب ، Farzaneh ، عبدالرحیم ، mahdy30na ، یاوران مهدی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۵, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ماندگارترین حدیثی که از ایشون در ذهن داریم همونه که در مورد سبک شمردن نماز فرمودند؛

ابو بصيرگفت :بر امّ حميده (عيال امام جعفر صادق (سلام الله عليها) وارد شدم تا او را در رحلت امام (علیه السلام) تسليت بگويم ، او گريست ومن به گريۀ او گريستم آن گاه فرمود: «اي ابا محمد!ا گر امام صادق(علیه السلام) را به هنگام وفات مي ديدي چيز عجيبي مشاهده مي كردي ،حضرت چشمان مبارك را گشود و فرمود: «با هر كه قرابت وبستگي دارم ، به نزد من گرد آوريد» ما هيچ كس را فرو گزار نكرده و همگان را حاضر ساختيم ، امام (سلام الله عليه) به آنان نگريست وفرمود:
"انّ شفاعتنا لا تنال مستخفّابالصلاة"
"بدرستيكه شفاعت ما به كسي كه نماز را سبك بشمارد نمي رسد".

(سفينة البحار جلد /2 ص/19)

امام صادق علیه السلام فرمودند: «فما تنکر هذه الامة ان یفعل الله عزوجل بحجته کما فعل بیوسف ان یمشی فی اسواقهم و یطا بسطهم حتی یاذن الله فی ذلک له ;
"چگونه این امت(وجود حضرت مهدی) را انکار می کند که خداوند عز وجل با حجت خویش همان کند که با حضرت یوسف رفتار نمود که امام آنان در بازارهایشان راه برود و بر فرش هایشان قدم بگذارد، اما او را نشناسند تا آن زمان که خداوند به ظهور او اجازه فرماید."
کافی, ج1, کتاب الحجه, ص134, روایت885

سدیر صیرفی می گوید: خدمت مولایمان امام صادق(علیه السلام) رفتیم و امام را در حال گریه و ناله دیدیم. او آن گاه حالت امام را این گونه تشریح می کند: هو یبکی بکاء الوالد الثکلی ذات الکبد الحرسی قد نال الحزن من وجنتیه و شاع التغییر فی عارضیه و املاء الدموع محجریه و هو یقول سیدی غیبتک نفت رقادی وضیقت علی مهادی وابتزت منی راحة فؤادی، سیدی غیبتک اوصلت مصابی بفجائع الابد او همچون مادر فرزند از دست داده، می گریست، اندوه از گونه های مبارکش پیدا بود و رنگ چهره اش تغییر کرده بود. اشک های او لباسش را خیس کرده بود و در این حالت می گفت:
"سرورم(حضرت مهدی) غیبت تو، خواب از چشمانم ربوده و زمین را بر من تنگ نموده و راحتی قلب را از من گرفته است. مولای من! غیبت تو، بلا و مصیبت مرا به فاجعه های ابدی پیوند داده است."
کمال الدین، ج 2،باب 34، ص 21.
اثبات الهداه6 :414 ح162

میتونید از نرم افزار زلال نور هم استفاده کنید. احادیث هم به صورت موضوعی دسته بندی شده اند هم بر اساس معصومین(علیه السلام)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، آفتاب ، mohamad ، mahdy30na ، سید ابراهیم ، حسن عزتي
۱۹:۵۹, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
امام صادق عليه السلام :

یَاعَبدَ اللهِ لَو یَعلَمُ المُومِنُ مَا لَهُ مِنَ الاَجرِ فِی المَصَائِبِ لَتَمَنَی اَنَهُ قُرَضَ بِالمَقَارِیضُ.

ای عبد الله ، اگر مومن می دانست که
پاداش مصائب و گرفتاری هایش چه اندازه است ، آرزو می کرد با قیچی تکه تکه شود .

اصول کافی (ط - الاسلامیه) ، ج 2 ، ص255 (باب شدة ابلاء المومن حدیث15)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، azade ، mahdy30na ، سید ابراهیم ، سیمرغ ، حسن عزتي ، یاوران مهدی
۳:۴۰, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
جاءَ رَجُلٌ إلى رسولِ اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فقالَ : يارسولَ‏اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم ، كَثُرَت ذُنُوبي وضَعُفَ عَمَلِي ، فقالَ رسولُ‏اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم : أكثِرِ السُّجودَ فإنّه يَحُطُّ الذُّنوبَ كما تَحُطُّ الرِّيحُ وَرَقَ الشَّجَرِ .
امام صادق عليه‏السلام :
مردى خدمت پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم آمد و عرض كرد : اى رسول خدا ! گناهانم زياد شده و اعمالم سست و اندك گشته است . رسول خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فرمود : زياد سجده كن ؛ زيرا ، همچنان كه باد برگ درختان را فرو مى‏ريزاند ، سجده گناهان را مى‏ريزاند .
أمالي الصدوق : 404 / 11

این حدیث هم نام دومعصوم رو داره ( گوینده حدیث ( ناقل ) امام صادق علیه السلام و هم گوینده اولی نبی خاتم است که
و ما ینطق عن الهوی ان هو الا وحی یوحی در وصف اوست.Blush
دوستان سری به ایجا هم بزنید

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، آفتاب ، سید ابراهیم ، سیمرغ ، حسن عزتي
۱۳:۲۷, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله

منتظر سایر دوستان نیز هستیم.
این موضوع تا ظهر پنجشنبه باز خواهد بود.

با سپاس
یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، آفتاب ، حسن عزتي ، یاوران مهدی
۱۶:۵۹, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
فضيل بن يسار عن ابي عبدالله عليه السلام قال: «و هم من خشية الله مشفقون، يدعون بالشهادة و يتمنون ان يقتلوا في سبيل الله، شعارهم يا لثارات الحسين عليه السلام »

فضيل بن يسار از امام صادق (علیه السلام) نقل کرده که فرمود:

اصحاب قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مردانی هستند که ادعای شهادت دارند و تمنا میکنند که در راه خدا کشته گردند.
شعار آنان یالثارات الحسین(علیه السلام ) است. یعنی ای خون خواهان حسین (علیه السلام)

مستدرك الوسائل ج 11، ص 14 ب 47، ج7
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، mohamad ، حسن عزتي ، یاوران مهدی
۱۴:۱۷, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
[تصویر: w535]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، mohamad
۱۰:۲۰, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۴/دی/۹۳ ۲۰:۱۸)mohamad نوشته است:  ... از همه دوستان تقاضا دارم بهترین حدیثی را که از امام صداق (علیه السلام) می دانید، در همین موضوع ارسال کنید. ان شاء الله از بین احادیث ارسال شده، یکی را انتخاب و به فرد ارسال کننده آن نیز جوایز معنوی اهدا خواهد شد. منتظر احادیث هستیم.

بسم الله

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و به ویژه جناب انتصـار بخاطر ارسال حدیث زیر:

(۱۴/دی/۹۳ ۲۱:۰۶)انتصـار نوشته است:  سلام
انتخاب من اینه :

قال الامام الصادق علیه السلام : مَثَلُ الدُّنْیَا مَثَلُ مَاءِ الْبَحْرِ کُلَّمَا شَرِبَ مِنْهُ الْعَطْشَانُ ازْدَادَ عَطَشاً حَتَّى یَقْتُلَهُ

امام جعفر صادق (علیه السلام) فرمودند : دنيا مانند آب درياست كه هر چه شخص تشنه از آن بيشتر آشامد ، تشنگيش بيشتر شود تا او را بكشد.

بحارالانوار، ج 1، ص 152.
اصول كافي ، ج 3 ، ص 205.

تشکر بابت این هدرهای زیبایی که برای سایت درست می کنید
خدا خیرتون بده

هدیه معنوی بنده به شما سه بار قرائت سوره اخلاص (ان شاء الله با اخلاص) معادل یک ختم قرآن کریم به همراه یک سوره کوثر

با سپاس
یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]