|
پاورپوینت جامع تبار ابلیس،در مورد فراماسونری و کابالا و ...
|
|
۲۰:۴۷, ۱۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۶ توسط منتظر امام.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی.
یه پاورپوینت تو یکی از سایتها دیدم که به عنوان اولین پستم براتون میذارم. (از سایت آنتی 666) از ویژگی های این پاورپوینت جامع بودن و پرعکس بودنشهدانلود نسخه مرجع و جامع (708 اسلاید) دانلود نسخه آموزشی و خلاصه شده (422 اسلاید) - حدود یک دهم حجم مطالب نسخه جامع
در ضمن برای دسترسی حتما از لینکای فهرستش استفاده کنید. تو فهرست جلوی هر عنوان یه فلش داره که لینکه یه اسلاید مورد نظر اینم یه لینک دیگه از نسخه جامع با تشکر از آقای املشی |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۱۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
لینکهای دانلودی که گذاشته شده کار میکنه اما وقتی روی اون کلیک میکنی یک سایت اضافی و با محتوای نامناسب هم باز میشه ..از سایت انتی 666 درخواست کنید تا در فضای مناسب تری بارگذاری کنند. تشکر |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۱۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
داداش گلم فکر میکنم اشتباه میکنیا! لینک مال سایت پرشین گیگه!
اولیش: http://afigh.persiangig.com/other/TE/Tab...nload?5d96 دومیش http://afigh.persiangig.com/other/TE/Tab...nload?5d96 |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۱۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
متاسفانه گاهی اوقات همین سرور پرشینگیگ هم دچار اختلال میشه و لینکهای تبلیغاتی نامناسبی رو همراه برخی از لینکهای دانلودش باز میکنه ...که الان مجددا من این دو لینک رو امتحان کردم ...درست شده بود .
|
|||
|
|
۶:۵۴, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
لینک نسخه جامع سالمه؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۱۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۳ ۲۰:۳۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۱۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۳ ۱۲:۱۰ توسط منتظر امام.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
تشکر از شما اخوی
با اجازتون لینک به پست اول اضافه شد یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دین نوین جهانی بر اساس کابالا (پژوهشی در مورد فیلم آواتار) | ELENOR | 8 | 9,980 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۳:۵۹ آخرین ارسال: شیعه تنوری |
|
| درجات فراماسونری و اعداد مورد علاقه آنها | rahbin | 54 | 38,421 |
۱۸/دی/۹۰ ۱۴:۵۷ آخرین ارسال: t.kam67 |
|

یه پاورپوینت تو یکی از سایتها دیدم که به عنوان اولین پستم براتون میذارم. (از سایت آنتی 666) از ویژگی های این پاورپوینت جامع بودن و پرعکس بودنشه