کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زن قرمز پوش
۱۴:۲۴, ۲۴/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۶:۵۹ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #1

[تصویر: fungozar_ladyinred12-3.jpg]
خلاصه
زن سرخ‌پوش، یا یاقوت،(متولد ۱۳۰۵)لقب زنی است مجهول الهویه از اهالی تهران که در حدود ۳۰ سال، هر روز، ساکت و آرام با لباس، کفش، کیف و جوراب قرمز رنگ در میدان فردوسی و اغلب ضلع شمال شرقی آن می‌ایستاد و انتظار می‌کشید. او تا حدود سال‌های ۶۲-۶۱ هر روز به این کار ادامه می‌داد و به گفته مردم، یکباره از صحنه محو شد. روایات در باره این زن زیاد هست و کلاً بر این باورند که او در عشق شکست خورده بود و در انتظار معشوق گم گشته در آن مکان به انتظار می ایستاده. تنها مستند و تصویری که از آن زن وجود دارد نتیجه مصاحبه‌ای است از مسعود بهنود که در سال ۱۳۵۵ خورشیدی با او انجام داده. خود شخص مصاحبه شونده (زن مشهور به سرخ‌پوش) در مصاحبه چندین بار عاشق بودن و روایت‌های گفته‌شده درباره خود را انکار می‌کند.
از منبع معتبر/نامعتبر ویکی پدیا[تصویر: anti666%20_10_.gif]

مطلب کامل و طولانی ترش!

از:http://www.cloob.com/u/tinaehtesham/79988036

حالا از جنبه فراماسونری (آهنگ و فیلم ها)

یکی از پیام های مخفی فراماسونری ” Lady In Red ” یا زن قرمزپوش است…زیاد درباره این موضوع بحث نشده به دلیل کمبود منابع موثق اما در این پست کمی به این پیام مخفی خواهیم پرداخت تا واکاوی بر دیگر ابزار سینمای فراماسونری باشد…البته در همین ابتدا متذکر شویم که دوستان خواهشا معقولانه با این مقاله برخورد بکنند…

زن قرمز پوش یکی از بارزترین نمادهای مخفی فراماسونری است که باید بسیار بر آن دقت داشت…درباره این نماد اطلاعات موثق و زیادی نیست…این نماد در کتاب مقدس اینگونه شرح داده است : زنان با لباس های قرمز مایل به زرد منظم بودند و خود را با طلا و مروارید آراسته کرده بودند و فنجان هایی طلایی در دست داشتند که در حال فساد بودند و بر پیشانی شان این نوشته بود:[ رمز و راز بابل بزرگ،مادر فاحشه ها و هیولای اعجوبه زمین است...

مکاشفه [17:04 - 17:05]

برای زن قرمز پوش توصیفاتی داشته اند که به شرح زیر است : این نماد ، پیامی برای مردان هوسران است تا آنها را برای تفکر دجال آماده کند ، همچنین وی را نماد ضدمسیح(antichrist) دانسته اند و از مشخصه های آن لباسی قرمز رنگ یا خال خال قرمز است این نماد حالتی دو رویی دارد ظاهر خوب اما باطنی کاملا شیطانی،این نمادی بر عشق شهوت و پول و غرور و خودبینی است…
رنگ قرمز به دلیل تند و مورد توجه قرار گرفتن به نظر بهترین رنگ و آگاهانه ترین انتخاب برای این کار بوده که انجام داده اند…البته کاربران متوجه منظور ما شده اند و کاملا درک این موضوع را دارند که رنگ قرمز بر روی پوست یک زن چه حالت و تاثیری دارد…برای شما دوستان تکه ای کلیپ کم حجم قرار داده ایم که در آن زنان قرمز پوش را در انواع جشنواره ها نشان میدهد…دانـلـــــ ــود

شاید این نام برای برخی کاربران آشنا باشد (Chris de Burgh) کریس دی برگ ، خواننده ای که طی همین چندسال با چند گروه ایرانی آهنگ هایی وارد بازار کرده اند…جالب اینجاست که این فرد آهنگی با نام زن قرمز پوش (Lady In Red) که به گفته طرفدارانش جاودانه ترین آهنگ وی است روانه بازارکرده است البته با گفتن این موضوع قصد تهمت زدن نداریم اما جالب تر میشود که به تکه ای از ترجمه این آهنگ توجه کنید…

I’ve never seen you shine so bright – هیچوقت انقدر تورو درخشان ندیده بودم

They’re looking for a little romance – اونا به دنبال کمی حال و هوای عاشقانه بودن

And I’ve never seen that dress you’re wearing – تا بحال این لباسی رو که پوشیدی رو ندیده بودم(لباس قرمز)!

I have been blind - کور بودم که نمی دیدم

Lady in red is dancing with me – بانوی قرمز پوش داره با من می رقصه

در فیلم وکیل مدافع شیطان هم که Alpacino و Connie neilsen در آن ایفای نقش میکنند…در این فیلم در اکثر صحنه ها زنی ایفای نقش میکند که لباسی قرمز رنگ پوشیده است و موهای سرخ رنگی دارد که البته این نقش را خانم Connie neilsen اجرا میکند…کاری به دیگر کراکتر های این فیلم نداریم که خود این فیلم از هر جهت باید مورد بررسی قرار بگیرد اما این زن که لباس قرمزی به تن دارد و در آخر مشخص میشود آن زن نشانه ضعف و ناتوانی آن فرد است و به نوعی آزادگی دنیوی برای وی به وجود می آورد و به نوعی لذات زودگذر دنیوی را بر اخروی ترجیح میدهد که اگر فیلم را دیده باشید متوجه میشوید آن زن یکی از ابزار شیطان در آن فیلم است…

دوستان باید به بسیاری از این فیلم هایی که میبینیم دقت کنیم در فیلم ماتریکس که متاسفانه از صدا و سیمای ما نیز پخش شد شما تماما افکار فراماسونری را یک مرور میکنید در واقع میشود گفت این فیلم نوعی فیلم آموزشی است نه تخیلی یا اکشن…در صحنه ای از این فیلم کارکتر اصلی فیلم در حال گذر از خیابانی که است که همراه وی در حال گوشزد کردن نکاتی به کارکتر اصلی فیلم است که ناگهان زنی از کنار وی عبور میکند و این کارکتر تمام توجه اش به سمت آن میرود که در عکس پایین میتوانید ببینید که زنی با لباس قرمز رنگ از کنار وی عبور میکند که البته خودتان متوجه موضوع شدید…
اما ذکر این نکته به جاست که این پیام یا نماد در فیلم هایی استفاده میشود که از بازخورد و تاثیر گذاری بالایی بر مردم برخوردار باشد…
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-291.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، حوریه سادات ، IR66 ، Mohammad Trust ، pure ، SHA.453
۱۴:۵۶, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
ممنون از تاپیکتون
راستش من چند وقت پیش یه کلیپ دیدم از بنیامین
که گفته شد به خاطر همسرش اون کلیپ رو درست کرده...چون همسرشون رو تازگی از دست دادن
برام واقعا سوال بود چرا توی این کلیپ انقدر مجسمه فردوسی رو نشون میده و یه زن تقریبا سرخ پوش دائم تو همه قسمت های کلیپ هستش
البته بگذریم از اینکه هم یه خرده ترسناک بود ! و هم خیلی ناراحت کننده
الان از مطالب این تاپیک بیشتر متوجه شدم منظور ایشون توی اون کلیپ چی بوده
برید ببینید بیشتر متوجه میشید
هرچند یه جاهاییش هنوز برای من گنگه
متن شعرش این بود

کاشکی می‌رفتیم عزیزم

من و تو یه گوشه با هم

تو یه کیف بروی دوشت

من یه کوله روی پشتم

برای یه هفته یکم

با تو زندگی‌ میکردم
با تـــو زندگــــی‌....

عزیـــزم بریـــزم همه زندگیمو

توی کوله عشقمو

با تو توی این هوا
که هوای تو کرده دلم بی‌ تو تنگه

قشنگه برام که نگام

که نگام با نگاه تو باشه و

دست تو باشه کنارمو

بردارمو همه داروندارِ دوست دارمو

که میدونی اینو آره خوب بلدم

آره خوب بلدم که قدم بزنم
بزنم با تو اون همه حرفایی که

ببرم تا نو‌ک دریایی که
جایی‌ که واسه رفتن تن‌ به تنه

واسه رفتن تن‌ به تنت با منه
حالا ساعت عشق عاشق شدنت با منه

که داره دل من با دلت

میــزنه به ســرم

که تو رو ببــرم...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، Mitsonary ، pure
۲۱:۵۶, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام.میشه بگیداین عکسه کجاگرفته شده وافرادداخل عکس چه کسانی هستند؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۱۱, ۱۲/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۳ ۱۲:۵۵ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
اینجا میدان فردوسی ضلع شمال غربی هست
من خودم بارها بارها تجمع این زنان قرمز پوش رو دیدم
فقط یه روز جمع نمیشن اصولا هر موقعه ازون جا رد میشم چند نفری دختر قرمز پوش در حال تردد هستند واسم سوال بود چرا همیشه اینجا اینارو می بینم؟؟؟
اون خانوم که میگید واسش جمع میشن فقط ظاهر قضیست!!
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا