کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: وجه تمایز این تالار گفتگو با سایر تالار های گفتگویی که رنگ و بوی مذهبی دارند را چه میدانید؟
این تالار را تالار منتظران مهدی میدانم.
گزینه ی یک را وجه تمایز این تالار با سایر تالارهای گفتگوی مذهبی نمیدانم.
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهمترین انگیزه ی شما از حضور در این تالار چیست؟
۲۰:۳۸, ۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان و هم سنگران و هم تالاریهای من
هر کدام از ما به یک انگیزه و هدفی یا با یک انگیزه ها و اهدافی وارد این تالار شده ایم
یک سوال دارم
البته جوابی که به این سوال داده خواهد شد برای آینده ی این تالار مهم میدانم

سوال من از شما این است!

1-انگیزه ی اصلی شما از حضور در این تالار چیست؟
2-وجه تمایز این تالار را با سایر تالارهایی که رنگ و بوی مذهبی دارند را چه میدانید؟

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHMOUD ، Agha sayyed ، Hadith ، تازه مسلمان ، آرین (الهه.ع) ، emadm ، meshkat ، shafagh_mah ، Tolou ، مسافر ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، MESSENGER ، Admirer ، zarati313 ، ترنم ، fazel ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، SARV ، خاک ، سربازفدایی رهبر ، حلما ، abas_341 ، rAsTiNv ، fatemeh ، Farzaneh ، mhklord ، mahdy30na ، faraz_223 ، عدالت ، mohammad reza ، 135 ، fiftynine ، fafa* ، soora ، MohammadSadra ، مجید املشی ، اولولالباب ، گمنام 313 ، m.hossein

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۵, ۲۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
به نام خدا

تالار شده برام قسمتی از زندگیم
زمانی که تالار لود نمیشه و بالا نمیاد مث اینه که چیزی رو گم کردم

خیلی از مباحث رو چند بار در تالار میخونم و هر بار چیز جدیدی ازش گیرم میام و این نشون از نیت پاک کاربرانی داره ک همچین مطالب خوبی رو در تالار ارسال میکنند.

چند باری برای پیدا کردن نقاط ضعف و یا قوت بیداری اندیشه به تالار های دیگه سر زدم و در چند جا هم عضو شدم
ولی واقعا فضا و محیط کاری این تالار به معنای واقعی کلمه یه چیز دیگست.Smile

یکی از دوستانم در این تالار می گفت : اکثر اوقات با وضو تالار رو باز میکنه و ارسال هاش رو با وضو ارسال میکنه

عزیز دل دیگری اینجا رو پایگاه مجازی امام زمان میدونه و غیراز رضای حضرت بهانه دیگری برای حضور در تالار نداره!

حضورم در تالار رو مدیون الطاف خداوند و امام زمانم هستم.

نقل قول:فقط باید خدا رو شکر کرد.....الحمدلله رب العالمین

یا علی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، فاطمه خانم ، وحید110 ، 135 ، Farzaneh ، Eve ، MohammadSadra ، soora ، Agha sayyed ، مجید املشی ، گمنام 313
۱۷:۳۳, ۲۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

1-من اصلا قصد شركت در مباحث اين تالار رو نداشتم و بيشتر دنبال سرگرمي بودم تا كند وكاو توي مسائل روز و .....
اما وقتي يكم بيشتر توي تالار گشتم مباحثي كه مطرح ميشد منو به خودش جذب كرد و الان با اينكه مدت كميه توي اينجا عضو
شدم ولي تفكراتم و منش زندگيم رو تغيير داد....من واقعا از مسئولان اين سايت كمال تشكر رو دارم....

2-در اينجا همه چيز صميميه و هر كس به راحتي ميتونه نظر خودش رو اعلام بكنه....البته ناگفته نماند كه مسئله مهدويت و ظهور
آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نقش پر رنگ تري دارد و اين باعث ميشه كه افراد بيشتر براي ظهور آقا دعا و تلاش بيشتر بكنن ......

الللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهمRoseRoseRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، فاطمه خانم ، وحید110 ، 135 ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، MohammadSadra ، Agha sayyed ، مجید املشی ، گمنام 313
۲۱:۰۲, ۱۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۵ توسط Eve.)
شماره ارسال: #43
آواتار
وقتی برای اولین بار مستند ظهور رو دیدم با اینجا آشنا شدم!دلم میخواست با آدمهایی آشنا بشم که راجبه این مسایل بدونن ،بتونم بیشتر بخونم و بحث آزاد باشه
الان ۲ یا ۳ ساله که سرزدن به اینجا شده جزو لزومات!
هرچند گاهی افراط هایی صورت میگیره که دافعه ایجاد میکنه، اما مطالب و بحث های خیلی خیلی خوبی هست... من واقعا خوشحالم که همچین جایی هست و من یه عضو کوچیکشم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، MohammadSadra ، soora ، Agha sayyed ، soheyl68 ، مجید املشی ، گمنام 313
۲۱:۰۹, ۱۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۸ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #44
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
حقیقتش من اولش برای خنده حلال عضو شدم
بعد ۱۲۰ معمام بهش اضافه شد
ولی الان انصافا از اعضای تالار ممنونم هر سوالی دارم جواب میدن .
امیدوارم روحیه مهدوی دوستان به ما هم سرایت کنه ان شا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، MohammadSadra ، soora ، Agha sayyed ، soheyl68 ، Ali#59 ، مجید املشی ، گمنام 313
۲۱:۴۷, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۹)Arash.j نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
حقیقتش من اولش برای خنده حلال عضو شدم
بعد ۱۲۰ معمام بهش اضافه شد
ولی الان انصافا از اعضای تالار ممنونم هر سوالی دارم جواب میدن .
ببینید تاپیک خنده حلال باعث عضویت شده ها!
قابل توجه دوستانBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، soora ، Ali#59 ، مجید املشی ، Eve ، گمنام 313
۲۲:۰۳, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
بیشترین انگیزه من شناسوندن ! شهید مطهری و دکتر شریعتی هست که کلا طرفدار نداره انگاری و الکی زور میزنم. منم اوایل اصلا اهل مطالعه نبودم ولی از زمانی که این دو بزرگوار رو شناختم ، مسیر زندگیم تغییر کرد. امیدوارم روزی به ارزوم برسم و بتونم جوون های هم سن و سال خودم رو با نهایت زیبایی اسلام و مسئولیت یه جوون مسلمون ایرانی با استفاده از کتاب های این دو بزرگوار اشنا کنم.

گزیده سخنان استاد مطهری و دکتر شریعتی

مردی که متهم است؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، السا ، اسکای ، رضوانه ، هادی... ، MohammadSadra ، soora ، Agha sayyed ، soheyl68 ، Ali#59 ، مجید املشی ، Eve ، گمنام 313
۲۲:۰۵, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
من چندین سال یعنی فکر کنم بهمن 89 میومدم این فروم رو فقط میخوندم مطالب رو ولی علاقه ای به عضویت نداشتم
و فقط و فقط و فقط واسه جوابه یکی از تاپیکا عبدالرحمن مجبور به عضویت در اینجا شدم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
الانم یه غلطی کردیم توش موندیمWink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، هادی... ، soora ، یاســین ، Ali#59 ، مجید املشی ، فانوس *7* ، Mohammad Trust ، Eve
۲:۰۵, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
من اومدم تو این تالار برای اینکه از خواب خرگوشی خسته شده بودم، از کر و کور و لال بودن و ماشینی بودن خسته شده بودم، از احمق بودن و برده بودن خسته شده بودم... مثل یه تیکه گوشت که روح نداشت خواستم روحم رو نجات بدم

همه ی بچه هایی که تو این تالار هستن با اطلاعات، مهربون و دوست داشتنی هستن، دنیاشان با دنیای بقیه فرق میکنه، عاشق خدا و دین و امام زمانشان هستند، صادقانه و بی شیله پیله صحبت میکنن، از همه مهمتر باعث شدن منه سورا که راهم و گم کرده بودم دوباره راهمو پیدا کنم... الان دوستان خوبی دارم که خیلی ها حسرتها میخورن و این از خوش شانسی من بوده....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، soheyl68 ، Ali#59 ، Farzaneh ، السا ، مجید املشی ، فانوس *7* ، هادی... ، Mohammad Trust
۹:۱۵, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
من اسم بیداری اندیشه رو جای خوبی دیدم که تو خاطرم مونده!
آخر مستند ظهور،همیشه این آدرس رو میدیدم،هیچ وقت هم حال نداشتم ببینم اینا چه گروهین که این مستند رو ترجمه کردن Blush

اون اسم یه گوشه ذهنم مونده بود،تا اینکه یکی از دوستان من رو به این تالار معرفی کرد ( نمیگم این تالار رو به من معرفی کردBig Grin )
بله دیگه...الانم به قول کپتان :
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۵)captaincharisma نوشته است:  یه غلطی کردیم توش موندیمWink
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، السا ، مجید املشی ، انديشه نو ، فانوس *7* ، هادی... ، Mohammad Trust ، Eve
۸:۴۶, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار
راستش من هم چند ماهی به عنوان مهمان میومدم و ارسالهایی که میشه میدیدم
فهمیدم که خیلی جو دوستانه ومثبتی داره
و از طرفی دیگه افرادی که تو این تالار اند
به نظرم واقعا افرادی منطقی دلسوز و مهربون و با ایمانند
هیچی دیگه منم عضو شدم!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، Ali#59 ، Mohammad Trust ، فانوس *7*
ارسال پاسخ  به روز آوری