|
"طــبس " به ما ثابت کرد : ما بیمه الهی هستیم
|
|
۲۰:۲۱, ۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۳ ۹:۵۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
.. ** به مناسبت شکست نظامی آمریکا در طبس... . . ![]() طبس... برای ما فقط یک شهر بیابانی نیست... جنس شن های بیابان طبس همانند هیچ کجا نیست... شن هایی برای کمک به سربلندی یک ملت... ملتی که خود برای این سربلندی خونها داده است... و همیشه برای این سربلندی خواهد ایستاد... و اگر لازم باشه، باز هم خون خواهیم داد... برای ایران و اسلام... اما یادمان نرود پیر جماران فرمود : این حادثه برای بیدار شدن که به آن فکر کنند خوب است. . کسانی که تسخیر لانه جاسوسی را محکوم می کنند... . یا معرفی سفیر پیرو خط امام به سازمان ملل را توهین به مردم آمریکا می دانند... . آیا لشگر کشی نظامی آمریکا توهین به ما نبود؟؟؟ . از فرمانده ای که هواپیمای مسافربری ما را زد تقدیر کردند، توهین به ما نبود؟؟؟ . برای براندازی نظام مردمی وارد عمل شد،توهین به ما نبود؟؟؟ . و صدها توهین وظلم دیگر... . اینان هنوز جمله بیمه الهی پیر جماران را درک نکرده اند... هنوز درک نکرده اند، که اگر آمریکا قدرت مقابله نظامی با ما داشت تا حالا گزینه های روز میز خود را عملی می کرد... هنوز درک نکرده اند ایران در حال تبدیل شدن به یک قدرت است... البته شاید خودشان را به خواب زده اند... الان وقت خواب نیست... بیدارند... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۵, ۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۳ ۱:۳۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
مدارک و مستندات رو ما همراه منابعش اوردیم شما اگر میتونید با منبع ردش کنید
بازم یاد خانقاه ها افتادم مهدی جان (عبدالرحیم) با این حرفت عرض کردم که این حرفها نباید مانع این بشه که علت اصلی قضیه رو نرید دنباش... دلایل دیگه ای داشته شکست خوردن عملیات و حادثه برخورد در صحرای طبس زمانی بوده که داشند برمیگشتند در مورد ملاک جناب عبدالرحمن ، ملاک شما ولی فقیه باشد بنده از قرآن و حدیث سند اوردم ، کدومش بالاتره؟ وقتی کسی بخواد تنبلی کنه بهانه ش جور میشه... خوانندگان پستها رو میخونن قضاوت میکنن ان شاء الله..... |
|||
|
|
۱:۵۴, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دقیقا من گفتم نریم دنبال دلیلش بیان شد بخاطر یک دلیل ، دلایل دیگر را نفی نکنیم ما هم درس گرفتیم(منظور شخص خودم نبودا) در جنگهای نیابتی باز شکست دادیم و امداد الهی هم البته بود یه مقاله همین چند وقت پیش در مورد خساست فرمانده امریکاییها خوندم ان شاءالله پیدا کنم قرار میدم طوفان شن هم شاید قدرتشو ندیده باشید من سال 82 تا 83 طبس بودم البته باشهر طبس فاصله داره ولی بچشم خود دیدم جلوی خود را نمیدید و تیر افتاد اگر طوفان شن حتی نقش برملا شدن قضیه هم داشته باشد شما هستید برادرم که دارید نقشش را منکر میشید! گفتم این دلایل در طول هم بودن اینکه ما باید حرکت کنیم تا بعد امداد الهی برسد حرفی در ان نیست حال من متوجه مخالفت شما با حرف ما نمیشوم!؟ |
|||
|
|
۱:۵۶, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بنده که زیر پست شما تشکر زدم
ولی در جواب پست بالای شما ، قرآن رو نباید یه جاش که به نفعمونه بیاریم و از جای دیگه غافل بشیم. بارها در قرآن به تدبر ، تفقه، تفکر ، تعقل ، عبرت از تاریخ و گذشتگان و... دستور داده شده ، چند جا هم به این مسئله که فرمودید من باب مسئله ی توحید اشاره شده ، منتها توحید مانع تفکر و تدبر و... نیست و نباید باشد. هرچند ما در این تالار داریم میبینیم که مسئله ی توحید که هیچ ، سخنان خود حضرت امام (رحمة الله علیه) رو هم دستمایه کم کاری و تنبلی و مانع ایجاد کردن سر کارهای پژوهشی و تحقیقاتی قرار میدن... البته محدود به این تالار نیست... خلاصه باید قرآن رو یک مجموعه در نظر گرفت به کلش عمل کرد نه چند آیه که با تفسیر غلط میتواند دستمایه ی تنبلی در حوزه ی تفکر و تحقیق قرار گیرد در مورد دکتر عباسی جناب عبدالرحمن ، اگه دکتر عباسی چهارنفر مثل شما داخل اندیشکده داشت که میخواستن اینطوری جلوی کار پژوهشی و علمی رو بگیرن الان از غصه مرده بود ایشون (دور از جونش) |
|||
|
|
۲:۱۲, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
تنبلی چیه برادر من
وقتی شب ناخودآگاه اومدند داخل مرز و ما هم امکاناتش رو نداشتیم خدا کمک کرد تنبلی هم نبود در 8 سال دفاع نشان دادیم تنبل نبودیم |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۵۸ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:من دارم جواب آقای عبدالرحمن و عبدالرحیم رو میدم که اون حرفها رو زدند... کدوم حرفها؟ ![]() حرفهای من از اول هست ،کجا اشاره کردیم یا خواستیم از تنبلی بگیم ولی از اول بیان داشتیم که اینگونه بود این پست اول بعد از قرار دادن سخنان اقاست نقل قول:اینکه وعده خداست اگر دین خدا را یاری کنید خداوند شما را یاری میکند معنی اون قسمت قرمز رنگ چیست؟ نقل قول:ادم دلش وقتی میسوزه که حتی در رسانه ی ملی هم کوچکترین اشاره ای توسط کارشناس ها به این مسائل نمیشه بله دیگر دارد به گونه ای میشود که پوستمون کلفت میشه!!!!! ![]() از این اشتباه فاحش تر *** رسانهی ملی و تکرار چندینباره اشتباه فاحش رسانهای!؟*** دیگر چه انتظاری داری اخوی؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم همه ی عالم تسبیح تو را می گویند . . . اما . . . گاهی با صدای بیشتر. . . حتی، شن های طبس . . . ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1_249867422.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8121051642/1_249867422.jpg)

![[تصویر: tabass.jpg]](http://s4.picofile.com/file/8185045726/tabass.jpg)