|
لطفا همه بخوانند: طرح "روز پاک"
|
|
۱۷:۱۰, ۱۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱:۴۹ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
«بسم الله الرحمن الرحیم»
با عرض سلام و خداقوت خدمت شما دوستان گرامی،امیدوارم که زندگی شیرین و بانشاطی در زیر سایه رحمت الهی داشته باشید.و اما بعد: ایده ای به نظر بنده رسیده که فکر می کنم اجرا کردنش بسیار مفید و در عین حال راحت هست:طرح روز پاک این طرح بدین صورت هست که هر شخص ابتدا یکی از روز های هفته رو انتخاب می کنه و بعد در اون روز موظف میشه که از تمامی اخلاق های ناپسند و اعمال بد پرهیز کنه. به عبارت ساده تر: دروغ بداخلاقی تنبلی غیبت ترش رویی سخنان زشت منت گذاری اسراف و ... در این روز اکیدا ممنوع! خواهند بود.البته خدای ناکرده منظور بنده این نیست که روزهای دیگه این کارها رو انجام میدهیم و یا آزادیم که انجام دهیم،بلکه مقصودم این هست که در این روز مراقبت ها رو نه چند ده، بلکه چند صد برابر کنیم. و در عوض: نظم احترام به دیگران مخصوصا والدین و بزرگ ترها کمک به دیگران خوش رویی عمل به واجبات خدمت به والدین و اعضای خانواده محبت و مهربانی صداقت و ... شدیدا و حتما باید رعایت شوند. البته نیازی به سخت گیری بر خود، جهت خواندن فراوان دعا و قرآن و ... در این روز نیست، فقط کافی هست علاوه بر انجام واجبات، از اعمال و کردارهای ناپسند به شدت پرهیز کرده و برخی موارد رو هم کاملا رعایت کنیم. لطفا دوستانی که تمایل به شرکت در این طرح دارند، با یک صلوات بر محمد و آل محمد و درج روز مورد نظرشون در این تاپیک، اعلام آمادگی کنند. درضمن مشتاقانه علاقمند شنیدن تجربیات عزیزان، پس از اجرا نمودن طرح هستیم. حقیر به عنوان اولین نفر در این طرح ثبت نام می کنم.ان شاء الله که یاری خداوند شامل حال همه ما گردد. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجّل فَرَجَهُم روز پاک: شنبه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۶, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۲۳:۵۷ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۶)الهی313 نوشته است: روزه پاک من امروز بود ولی خیلی حواسم جمع مبود.از خودم راضی نیستم باید بیشتر به روزه پاکم اهمیت بدهم.انشاالله باز هم ادامه میدهم شما یک تحول مثبت در زندگی خودتون ایجاد کرده و گام بزرگی، رو به جلو برداشتید و همچنین اولین مجری این طرح بودید،ان شاء الله که هفته بعد موفق تر خواهید بود. |
|||
|
|
۱:۴۰, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام الله
زیاد سعی کردم امروز ولی 2تا از رفتارام رو امروز فهمیدم که واسم عادت شده وباید بیشتر واسه ترکشون تلاش کنم. از فردا بیشتر کار میکنم
|
|||
|
|
۶:۰۲, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
این طرح هم مثل طرح کارگاه معنویت برکات خواهد داشت ان شاءالله.
بنده هم سعی میکنم امروز انشاءالله حواسم به این طرح باشه و از خداوند میخوام خودش کمکم کنه. |
|||
|
|
۶:۲۷, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
وقتی عمل ارزشمندی رو به صورت گروهی پی میگیریم این یکپارچگی و انسجام راه رو سهل تر می کنه برای پیمودن
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجّل فَرَجَهُم 5 شنبه |
|||
|
|
۱۰:۰۳, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 5شنبه روز هوای پاک..........
|
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام.من میخواهم امروز هم برای روزه پاک تمرین کنم.روزه پاک من سه شنبه هاست.ولی چون دیروز چندان موفق نبودم و متاسفانه عادات رفتاری نگذاشت به نتیجه خوب برسم پس با یاری خدا امروز هم میخواهم تمرین کنم.
|
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من الان وسط روز پاکم هستم
دارم براتون گزارش آنلاین مینویسم خدا رو شکر چندبار اینترتم قطع شد و من به کارهای عقب افتاده ام رسیدم و اینو از امداد های غیبی میدونم ![]() فعلا ترجیح میدم تمرکزم رو حذف کار بدم باشه تا انجام کار خوب فعلا که یه بحث کوچیک با مامانم کردم ،اون لحظه یادم نبود تو روز پاکم،لذا میخوام یه انگشتر گنده بندازم دستم که یادم بمونه اشتباهاتم رو هم توی یه دفتر بنویسم تا نقاط ضعفم دستم بیاد برای بقیه دوستان هم ارزوی توفیق دارم |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۲۰/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۱۲:۴۱ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۰/فروردین/۹۳ ۱:۴۰)neyestan23 نوشته است: به نام الله (۲۰/فروردین/۹۳ ۱۲:۲۳)الهی313 نوشته است: سلام.من میخواهم امروز هم برای روزه پاک تمرین کنم.روزه پاک من سه شنبه هاست.ولی چون دیروز چندان موفق نبودم و متاسفانه عادات رفتاری نگذاشت به نتیجه خوب برسم پس با یاری خدا امروز هم میخواهم تمرین کنم. ان شاء الله که موفق باشید.همین که نا امید نشوید و با عزم و تصمیم جدی تری طرح رو دنبال کنید،مطمئنا اراده شما رو چند برابر خواهد کرد.از دیگر دوستان هم که به طرح پیوستند، سپاس گذاری کرده و آرزوی موفقیت براشون دارم. |
|||
|
|
۱:۳۳, ۲۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱:۳۸ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۰/فروردین/۹۳ ۱۲:۳۴)یاســین نوشته است: من الان وسط روز پاکم هستم سلام دوست عزیز ممنون از گزارش لحظه به لحظتون ؛ مشتاق شنیدن تجربه اولین روز پاکتون هستیم،البته اگر مایل بودید.
|
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۲۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ...
![]() ممنون از این طرح خوب و قشنگ ![]() انشاء الله یکشنبه ها ک سخت ترین روز هفته ست برام، میشه روز هوای پاک یاعلی
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

؛ مشتاق شنیدن تجربه اولین روز پاکتون هستیم،البته اگر مایل بودید.

![[تصویر: 47700556448882057562.jpg]](http://www.axgig.com/images/47700556448882057562.jpg)